Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Andaxin

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.09.28. 09:22:22
egy kérdés:

a KH tagjai hogy lépik a szinteket? a klónom egész szépen tartja velem a lépést, ahhoz képest hogy nem vadászik, nem térkapuzik. mitől, és milyen mértékben növekszik a tapasztalati szintjük meg a tulajdonságuk?
Dátum: 2009.09.27. 00:05:28
Ámen
Dátum: 2009.09.25. 10:58:22
Idézet: Rodriguez - 2009.09.24. 19:01:39
Biztos mobilról volt azért nem köszönt el.

lassú is a telefon, de egyszer ez is véget fog érni

kicsivel így több a piros csatám, mint megszoktam, főleg Maciworks keni el a számat de nagyon
Dátum: 2009.09.24. 12:02:23
Idézet: CaveMaN - 2009.09.24. 11:21:11
Törölt a szatírember?

bár egy klánban voltam vele, engem is meglepetésként ért. látható előjele nem nagyon volt, elköszönés is luxus
Dátum: 2009.09.23. 12:12:50
vágom köszi, nekem keményen nulla
de ha nem kellene félóránként kattintani, akkor talán már régen maximumon lenne

az idomítás nem zavar, az menjen csak félóránként. ha gyorsabban akarsz idomítani, növeled az idomítást. de a sebgyógyítás a jelenlegi formájában sajnos nagyon időigényes. aki kevesebb időt tölt a gépnél, annak talán jobban megérheti a vastag bőr. nem tudom, annyira nem foglalkoztat a probléma, ha kidől az állat, jön a másik
Dátum: 2009.09.23. 12:06:09
ha már a nevemet hallottam

anno igen, mikor a felejtős küldetéshez értem a lopást meg a másodlagos támadást elfelejtettem, kiírtam karakterlapra. páran az élbolyban ugyanezeket felejtették el, ne szívassuk egymást a szükségesnél nagyobb mértékben alapon.

az állatsebzős küldetésnél 1 portya erejéig felvittem kb. 5re mindkét másodlagost, kritikus kinetikus meg kritikus ütések és bőven teljesült a küldetés, felejtettem el ismét (akkor még nem volt ez a nevetséges 1 hetes limit a felejtésen)

egyébként mindenki úgy játszik aki akar. korábban mikor több célpontom volt, próbáltam elkerülni, akik magas másodlagossal nyomulnak, tehát ők, akik védekezésként fejlesztették ki, elérték a céljukat. az már más kérdés, hogy támadásban is szépen darálják az alacsonyabb szintűek állatait.

én speciel 9 állattal tolom, most jött el a pillanat, hogy valakinek be kell ugrania a cserepadról, mert a kataklizma szépen sebzi az állatokat. ami nem lenne baj, mert toljunk bűvös kunyhót, vastag bőrt, tartsunk több állatot, de nekem valahogy kényelmesebb lenne ha a sebgyógyítást gatyába ráznák, ne kelljen már mindig kattintgatni

ui.: na, közben meg módosítottad a hozzászólásodat
Dátum: 2009.09.23. 08:04:17
sebgyógyítás az egyik legjobb képzettség lenne, ha több állatot lehetne gyógyítani egyszerre ÉS nem kellene félóránként nyomkodni a gombot. aki naponta max 3szor lép be, annak ez a szakértelem bizony teljesen felesleges állatgyógyítás szempontjából.
az már külön pozitívum, hogy magas szakértelem mellett az állatok harcolnak gyógyítás alatt, de mivel a játék egyik legtöbb időt követelő képessége, enyhén idegesítő
Dátum: 2009.09.18. 11:42:14
eddig 898 LE-t tudtam rabolni az egyiktől
Dátum: 2009.09.18. 10:45:12
szerintem is elég offtopic itt már a veszekedésetek
mindannyian a V3ban toljuk, lehet ott folytatni a hősködést meg arcoskodást

ha meg problémátok van Zarknoddal nem kell belépni az összes klántagnak és egy emberként bizonygatni, hogy csak nektek lett valami elszámolva. magánban beszéljétek meg Miklóssal és kész

jöhet a szokásos lepontozás is
Dátum: 2009.09.18. 10:40:55
Idézet: Endyr - 2009.09.18. 09:33:51
most neztem mas neveik vannak, mint nalunk.

Ezen plul berosaltam:

*Sharpaslayer* - 58. szintű végzetúr

ahogy néztem az lennék elvileg én. jó mókának ígérkezik

egyébként lépik majd ők is a szinteket, vagy leragadnak itt? azt hittem legalább pár szinttel magasabbak lesznek, mint mi, hogy mi is a földbe legyünk döngölve
Dátum: 2009.09.16. 13:27:24
Szerintem az egyéni epikusnak (már az epikus szó is érdekesen hangzik ilyen viszonylatban) nem a nagyok tápolását, hanem elsősorban azoknak a karaktereknek a játékélményét kellene szolgálnia, akik alacsony szintjük (későbbi indulás vagy VF) miatt a saját szövetségükben hozzá sem tudnak szólni az erős epikusokhoz, de ebből szövetségből nem akarnak kilépni (a baráti társaság vagy csak szimplán az épületbónuszok miatt). Persze egyszerűbb lenne azt mondani, hogy aki "kevés" az epikushoz, és epikust akar ütni, az csináljon saját szövetséget vagy lépjen át egy gyengébbe, de nyilván nem ez a cél.

Ha a szövetségi epikus lett volna előbb megreformálva, olyan módon, hogy a kisebb karakterek is élvezzék az epikus csatát legalább egy minimális szinten, illetve hogy egy Bufára vagy Zafírcsillagra necsak 10-10 esélye legyen egy klánnak hogy vagy esik vagy nem, hanem jóval több (vagy ha nem borítanák fel a játékegyensúlyt), akkor szerintem senki sem kardoskodott volna az egyéni epikus mellett.

A random meg sajnos random, jóval kevesebb kellett volna talán ebbe a játékba. Viszont az sem lenne szerencsés, ha minden játékosnak automatikusan járna minden, mindenki ugyanannyi manó után kapott volna relikviát (pl. akinek nem esett 300 manó után sem valamelyik relikvia, az követeljen "egyéni zarknodot"?), pontosan ugyanannyi LE-t kapnánk vadászatból, mint mások, ugyanazok a tárgyak esnének epikusból meg térkapuból. Elsősorban maradjon meg játéknak a fejlesztések után is, ne egy végtelenített matekolás legyen értékekben és tárgyakban teljesen megegyező karakterekkel.
Dátum: 2009.09.15. 12:17:02
már csak az a kérdés, hogy a klónok csak 4 állattal figyelnek majd, vagy lesz nekik több is, és váltogatják? vagy mondjuk a klónozás melléhatásaként kapnak magas sebgyógyítást?
Dátum: 2009.09.10. 13:28:05
Egy adatnak elmegy

Amúgy kíváncsi vagyok Zarknoddal kiegészülve mennyit változik.

Azt már csak zárójelben kérdezem meg, hogy azok pontoznak le engem folyamatosan, akiket ütök a játékban, vagy csak egyszerűen egyeseknek bevérzik a szemük a nevem láttán? Mondjuk annyira nem zavar, legalább a segítségetekkel megpróbálom felvenni a versenyt winnie népszerűségével
Dátum: 2009.09.10. 09:04:35
végre vége
jutalmam: normálisan regenerálódik a mana

egyébként így utólag nagyon jó esemény volt, gratula a Beholdernek. a díjazás is nagyon korrektnek tűnik. külön öröm, hogy tudtam a fertőzést 5%al én is csökkenteni, ez nem függ ezek szerint a manóktól, lévén Zarknod felébredése "tisztított meg"

nyilván lesznek olyanok, akiknek jobban megérte (Drakula +60jai, gratula), aki meg nem szánt annyit arányaiban a dologra az lehet, hogy némi veszteséggel jön ki a buliból. de korántsem lehet arról beszélni, hogy nem volt jutalom, és elveszett a beleölt LE. a karakterek újra harcképesek lesznek, indulhatnak a bosszúhadjáratok, ráadásul még relikviák is potyogtak

ami hiányolok, hogy mondjuk aki aktívan tolta de nem küzd a fertőzéssel, az nem választhat olyat, hogy növeli a fertőzését 5%al? vagy mondjuk az, aki egyetlen manót sem ölt meg?
Dátum: 2009.09.09. 18:14:21
sírásdetektor ON

Miklós manót akarok
eltelt egy hónap és még egyszer sem láttam. szerintem az ő puttonyában van a relikvia
Dátum: 2009.09.09. 15:36:44
látod, ezt is lepontozzák

köszi, de ez elsősorban Salven dicsősége, ő kutatta át az epikust az utolsó ütést követően
Dátum: 2009.09.05. 08:50:03
Zarknod ébredése: 2. fázis
még szükséges: 78.636 LE
Dátum: 2009.09.04. 23:35:57
nyilván a bajnoki csak arra jó, hogy az addig elhanyagolt TÖ-t kicsit növeljük az esemény előtt

gratula mindenkinek, főleg azoknak, akik prémium nélkül nyertek a kategóriájukban
Dátum: 2009.09.03. 15:34:41
Idézet: Nari77 - 2009.09.03. 13:56:28

A másik meg, hogy én rengeteget sírtam azért, mert tönkre vágták a mananyelőmet a mágiaelnyelő bevezetésével. Egyetlen egy postot sem szavaztam le, ha nem értett velem egyet. Egyetlen egyet sem.

De látod, nem is javították ki

A lepontozásokról: sajnos ez szintén emberi tulajdonság, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Anno beállítottam, hogy a 5 alatti pontszámú hozzászólásokat nem mutatja. De azokat is mindig megnézem azóta, hogy teljesen "pofára" megy a pontozás. Az illető meglátja a felhasználónevet és már le is pontozza. Jobb esetben talán még elolvassa a hozzászólást, sőt, érdemben reagál, hogy miért adott kevesebb pontot.

V3ban meg a világ indulása óta megy a csűrés-csavarás, az arcoskodás, a személyeskedés, egymásra köpködés, stb., hagy ne részletezzem
Mindenkit jobban foglalkoztat a másik, mint a saját karaktere, ezért nem is várható, hogy a fórumon normális keretek között lehessen egyeztetni.

Tény, hogy a magasabb pontszámú hozzászólásokat én is szívesebben olvasom, de az alacsonyabb pontszámúak közül is vannak kifejezettem értelmes megnyilvánulások. Szerzőtől függetlenül.
Dátum: 2009.09.02. 21:48:53
Pedig amit itt látsz, az nagyon jellemző a V3ra sajnos. Más szemében a szálkát effektus most a divat

Inkább arról beszéljünk, hogy mikor jön végre a Kristályhorda. Hátha a KH kicsit megváltoztatná a mentalitást a szerveren
Oldal: 12345678