Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Ianus

Oldal: 123
Dátum: 2009.04.27. 19:52:57
Az est specialitásai:
Mit neveznek a fémek királyának?
Ezüstöt
Platinát
Higanyt
*Aranyat

Melyik musical készült G. B. Shaw Pygmalion című színjátékából?
West Side Story
Porgy és Bess
Az Operaház Fantomja
*My Fair Lady
Dátum: 2009.04.27. 17:59:59
Melyik nincs a klasszikus flódniban?
*Körte
Alma
Mák
Dió

Ez talán egy szakácsnak nem spéci...
Dátum: 2009.04.27. 13:32:06
MI kOVÁCS iSTVÁN ÖKÖLVÍVÓ BECENEVE?
Kovi
Kövi
*Kokó
Kopó

eZ REMEK KÉRDÉS!
Dátum: 2009.04.27. 12:44:28
Sok ez a 40. szint feletti 6-os ütőtáv. A szintemen jó játékosnak számítok, tesztképpen láthatatlan vagyok, védelem italát ittam és 342:516-ra csak kikaptam egy 45. szintűtől. Igaz, nem pihentem. :-] Ez nem kis erőfölény... Korlátozni kellene. (A például 50 elérhető ellenfél magasabb szintről esetleg gyógyír lehet a korlátozásra)
Dátum: 2009.04.27. 10:44:05
Melyik NEM magyar város?
*Kolozsvár
Miskolc
Budapest
Debrecen

Ez némiképp bosszantó... Ami elcsatolt területen található, az már nem lehet magyar?
Dátum: 2009.04.25. 21:18:03
Találtam egy ilyet is:

A Tevecluban mivel fizetnek?
alma
*datoja
szallma
szamóca

Helyesírás...
Dátum: 2009.04.25. 19:30:17
Még egy kis öröm:

Melyik együttes zenéje: Auld lang syne?
Smookie
Beathles
ABBA
*Boney M

http://hu.wikipedia.org/wiki/Auld_Lang_Syne -.-

Továbbá:

Mi látható az 50 Ft-os hátoldalán?
Fekete gólya
Szirti sas
*Kerecsensólyom
Nagy kócsag
Dátum: 2009.04.25. 10:40:53
Jó reggelt!

Korán reggel ezt kaptam:
Ki NEM az Ördög?
Belzebub
Sátán
Mefisztó
*Isten

Egyrészt a más vallások isteneinek azonosítása a keresztényi "gonosszal" igen elterjedt szokás, de ettől még tévedés. Másrészt:
"Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, a ki mindezt cselekszem!" Ésaiás 45,7 ;-]
Dátum: 2009.04.08. 01:24:08
"Milyen írás volt használatos az ókozi Mezopotámiában?"

Ha már elfogadásra került eme elírt kérdésem, kéretik javítani vagy törölni. Köszönöm.
Dátum: 2009.04.07. 12:02:37
Kedves Miklós!
A tárgyak árának emelkedéséről: ezt máshol írtam már, ennek 2 oka van: egyrészt, a szintlépés lassul, ezért egyre ritkábban lépsz szintet.
A lassulás minimális, hiába lép némiképp lassabban szinteket, a kereskedelem kimaxolásáig egyre gyakrabban vesz egy játékos tárgyakat. Így nemhogy nem állandó, vagy enyhén emelkedő a játék költsége, hanem meredeken emelkedő.
Ez pedig eleve nem egy olcsó játék. Amennyiben a legkedvezőbb befizetési forma legnagyobb tételéből indulok ki, egyetlen őskő értéke (lefelé kerekítve) 14 Ft. Így a kopopnyazúzó 140 Ft, egy kőkard már 350. Ha valakinek nem áll rendelkezésre eme őskővásárlási forma, például SMS-en keresztül kénytelen venni, akkor 300 a koponyazúzó, 750 a kőkard. Igaz, ebből a hasznotok kb. ugyanannyi. Ez jelentős költség ahhoz képest, hogy "csak" egy böngészős játékról van szó. Tudom, a fenntartási és fejlesztési költségek mellett hasznotok is kell legyen rajta, de finomabban is lehetne ezt művelni.

Másrészt, nő a szerzett kiégett őskő mennyiség, ezért egyre nő a kedvezmény.
Amennyiben valaki a kiégett őskövekhez hozzájuttató szakértelmeit felfejleszti. Ezeknek hála viszont lemarad a többi szakértelemben, vagy tulajdonságaiban.
Dátum: 2009.04.04. 17:37:17
Üdv!

Remek lenne, ha az ősköves tárgyak árai nem emelkednének, hanem például konstans 10 ősköbe kerülnének a fegyverek, vértek, 2-4 őskőbe az állatok felszerelései és a fókuszkristályok. Így többek engedhetnék meg maguknak, ráadásul később sem hagynák abba a játékot azzal az indokkal, hogy már túl sokba kerül, ennyit nem ér meg... Ha minden marad a jelenlegi, most kaszálhattok vele, aztán szépen kifullad a dolog. Viszont kételkedem abban, hogy jelentős veszteséget okozna a javaslatom, főleg hosszabb távon.

Edit: A farmkarakterek ellen is lehetne tenni azzal, hogy negatív differencia esetén ne tudjon többet veszíteni, legfeljebb néhány százalékot.
Dátum: 2009.03.10. 12:04:10
Üdv!

Eddig is volt pár érdekes küldetés, melynek nemhogy értelmét nem láttam, kihívást sem jelentettek. Az újonnan bekerültek közül a következőket tartom problémásnak:
85 25150 Győzz 50 egymás utáni portyában, amit te kezdeményezel!
Nem sok egy kissé az 50? 1,5 vagy 3,5 nap összes portyapontja és ha elrontom, kezdhetem előlről... Gondolhatnátok azokra is, akik esetleg nem mazochisták, vagy inkább építkeznek/szakértelmeket fejlesztenek...

89 26550 Csökkentsd a Szerzett LE differenciádat 20000-rel mostantól számítva!
Vagyis bukj el 20K lélekenergiát. Tehát az a küldetésem, hogy segítsek más játékosokat 20K-val? Ebben mi a kihívás? A küldetéseknek inkább a játékost, vagy a játékos szövetségét kellene szolgálniuk.

91 27250 Sebezz ellenfeled állatán varázslattal legalább 50-et, 10 portyázás során, amit te kezdeményezel!
Valami jobbat is kitalálhatnátok ennél arra, hogy erősebb, de alacsonyabb szintű állatokkal menjünk harcba a gyenge, de magas szintűek helyett.

92 27600 Lépj 5 szintet!
Lépj 2-3-4-5 szintet. Fantasztikus lenne szimplán a két szintet viszont látni, de még emelgetitek is. Ez a küldetés hosszadalmas, mely még hatványozódik is. Rettentő izgalmas ilyen küldetést csinálni.

Ilyenek helyett lehetnétek kreatívabbak is, valódi kihívást jelentő küldetéseket alkotva, mivel ha valaki igazán jól szeretné ezt a játékot játszani, pénzbe kerül, nem is épp kevésbe. Örülnék, ha az ár/játékélmény arányon tudnátok javítani. Sok sikert eme munkához!
Dátum: 2008.11.25. 23:04:34
A kvízben a fluor vegyjele volt a kérdés és jónak is jelöltem, mert nem gondoltam, hogy ezt kapom az F megjelöléséért:
"Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: p"
Oldal: 123