Hozzászólások - Lanmandragoran
Dátum: 2009.01.22. 15:16:26
Attól, hogy sokkal nagyobb hibákat is elfogadtak egyesek, nem indok rá, hogy a te hibádat elfogadják. Ha az elgépelés volt a probléma, elméletileg helyesírási hibával kellett visszakapnod, amit tudsz javítani és újra feltenni, nem számít rossz kérdésnek a végső elszámolásban.
Dátum: 2009.01.22. 14:38:50
Idézet: Kagemusha - 2009.01.22. 13:36:58
Szerintem ugyanarról beszélünk.
Idézet: Lanmandragoran - 2009.01.22. 11:17:25
Igazad lehet. Azonban hogy Drogba, Ronaldo etc. hol rúgja éppen a bôrt vagy más hasonló baromságok már igenis a speciális kategóriába esnek.
Idézet: masterv - 2009.01.22. 06:58:23
...Természetesen nincs helye minden ki hol játszik jellegű szemétnek, de azért az is vicces, hogy a nagy magyar sikereket firtató kérdések nem férnek bele egy művelt magyar ember szemléletébe...
Ha a játékosok nagyrésze kilövi a sportkérdéseket,az azért van,mert valószinűleg többségük nem konpetens abban a sportban.Akkor meg talán nem kellene erőltetni...
...Természetesen nincs helye minden ki hol játszik jellegű szemétnek, de azért az is vicces, hogy a nagy magyar sikereket firtató kérdések nem férnek bele egy művelt magyar ember szemléletébe...
Igazad lehet. Azonban hogy Drogba, Ronaldo etc. hol rúgja éppen a bôrt vagy más hasonló baromságok már igenis a speciális kategóriába esnek.
Szerintem ugyanarról beszélünk.
Dátum: 2009.01.22. 13:26:52
16. szinten? Ne csak 25. szintben gondolkodj!
Dátum: 2009.01.22. 12:29:24
Egyrészt már szerepel, másrészt rosszul fogalmaztad meg, mert az elfújás után még jó hosszú ideig 5 darab gyertyád lesz.
Dátum: 2009.01.22. 12:11:07
Hát, igaz hogy alacsony sajtolással, de egy 6. lépett szintű vérszomjas manóért valami 700 LE-t kaptam. Nem mondhatnám, hogy megéri.
Dátum: 2009.01.22. 12:05:02
Szintén csak kibic vagyok és elnézést az off miatt, de elárulod, miféle veszteséggel jár a katakomba addig a pontig, amíg nem csorog túl a csp? A pp nyilván korábban túlcsordul, de ha az embert folyamatosan ütik, az úgyis 90-100 között stagnál. Az egyetlen lehetséges veszteség a térkapu pont, de azt meg úgy sem tudod kihasználni, eddigi tapasztalataim alapján cirka 25%-ot tud odasózni a fránya szörny, ha 15%-on vagy sok esélyed úgy sincs.
Dátum: 2009.01.22. 11:53:53
Folytasd: 2 - 6 - 18 - 54 - 162 - ???
486
450
546
480
486
450
546
480
Ilyeneket muszáj?
Dátum: 2009.01.22. 11:48:06
Jogos, akkor tényleg nem esett le, hogy jön ide az egy kilométeres szélességi kör.
Dátum: 2009.01.22. 11:27:09
Igaz, végülis a TP fejlesztői környezetben használt nyelvet is Turbo Pascalnak nevezik már, de alapvetően akkor is a program kapta a Turbo Pascal nevet, mert ha jól tudom egyszerűbb és felhasználóbarátabb a Pascalnál az "értelmes" parancsszavak miatt, ezáltal gyorsabb a programozás vele, mint Pascallal, vagy C-vel.
Dátum: 2009.01.22. 11:17:25
Idézet: masterv - 2009.01.22. 06:58:23
Nem kívánom újraéleszteni a vitát, csupán erre a mondatra reagálnék. A játékosok nagy része nem hogy nem kilövi a sportos kérdéseket, de gyártja őket, különben nem lenne ennyi ami miatt moroghattok páran. Természetesen nincs helye minden ki hol játszik jellegű szemétnek, de azért az is vicces, hogy a nagy magyar sikereket firtató kérdések nem férnek bele egy művelt magyar ember szemléletébe. Szerintem igenis illik ismerni Puskást, az Aranycsapatot, Albert Flórit, Papp Lacit, Kokot, Egerszegit, Cseh Lacit, a Kemény féle vízilabda válogatottat, Talmácsit, Kolonicsot, és még lehetne sorolni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem büszkeséggel tölt el, ha egy nemzetközi világversenyen a Himnuszt játsszák, vagy ott figyel egy nemzeti színű melegítő a dobogón.
Idézet: Crimson - 2009.01.22. 09:57:45
Ráadásul építtette.
Idézet: Sir Ny - 2009.01.22. 10:49:20
Az alábbi szerzők közül ki nem kapott Irodalmi Nobel-díjat?
Franz Kafka
Henryk Sienkiewicz
Gabriel García Márquez
Hermann Hesse
irodalmi; kakukktojás.
Idézet: Sir Ny - 2009.01.22. 08:38:58
Melyik NEM fiú név ?
Alex
Antal
László
Alexandra
szóközkérdőjel, kakukktojás.
Sir Ny, ezek nem kakukktojások, mert egyértelműen meg van határozva a szűrési kritérium.
A gyűrűk ura c. filmben, ki áldozta fel magát az első rész végén?
Aragorn
Legolas
Gandalf
Gimli
Gyűrűk ura, és mértpont a filmben? mértnem a könyvben?
Azért mert a könyvben az első résznek ott van vége ha jól emlékszem, hogy Frodoék megérkeznek Völgyzugolyba. Egy kötetben jelentek meg, de ha jól emlékszem mindhárom könyv két részből áll.
Ha a játékosok nagyrésze kilövi a sportkérdéseket,az azért van,mert valószinűleg többségük nem konpetens abban a sportban.Akkor meg talán nem kellene erőltetni...
Nem kívánom újraéleszteni a vitát, csupán erre a mondatra reagálnék. A játékosok nagy része nem hogy nem kilövi a sportos kérdéseket, de gyártja őket, különben nem lenne ennyi ami miatt moroghattok páran. Természetesen nincs helye minden ki hol játszik jellegű szemétnek, de azért az is vicces, hogy a nagy magyar sikereket firtató kérdések nem férnek bele egy művelt magyar ember szemléletébe. Szerintem igenis illik ismerni Puskást, az Aranycsapatot, Albert Flórit, Papp Lacit, Kokot, Egerszegit, Cseh Lacit, a Kemény féle vízilabda válogatottat, Talmácsit, Kolonicsot, és még lehetne sorolni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem büszkeséggel tölt el, ha egy nemzetközi világversenyen a Himnuszt játsszák, vagy ott figyel egy nemzeti színű melegítő a dobogón.
Idézet: Crimson - 2009.01.22. 09:57:45
Ki építtete a pécsi dómot?
Nem gondoltam volna, hogy kábé István idején már ennyi török volt az országban. Ide jártak dolgozni, vagy mi a tököm?
Avagy ne keverjük a dómot a dzsámival.
Nem gondoltam volna, hogy kábé István idején már ennyi török volt az országban. Ide jártak dolgozni, vagy mi a tököm?
Avagy ne keverjük a dómot a dzsámival.
Ráadásul építtette.
Idézet: Sir Ny - 2009.01.22. 10:49:20
Az alábbi szerzők közül ki nem kapott Irodalmi Nobel-díjat?
Franz Kafka
Henryk Sienkiewicz
Gabriel García Márquez
Hermann Hesse
irodalmi; kakukktojás.
Melyik NEM fiú név ?
Alex
Antal
László
Alexandra
szóközkérdőjel, kakukktojás.
Sir Ny, ezek nem kakukktojások, mert egyértelműen meg van határozva a szűrési kritérium.
A gyűrűk ura c. filmben, ki áldozta fel magát az első rész végén?
Aragorn
Legolas
Gandalf
Gimli
Gyűrűk ura, és mértpont a filmben? mértnem a könyvben?
Azért mert a könyvben az első résznek ott van vége ha jól emlékszem, hogy Frodoék megérkeznek Völgyzugolyba. Egy kötetben jelentek meg, de ha jól emlékszem mindhárom könyv két részből áll.
Dátum: 2009.01.22. 11:00:12
Honnan származnak a bonsai növények?
Vietnam
Kina
Japán
Tajvan
Vietnam
Kina
Japán
Tajvan
Kína
Mi a Turbo Pascal?
programozási nyelv
sebességgyorsító gomb
gyorsmásoló program
sebességgyorsító program
programozási nyelv
sebességgyorsító gomb
gyorsmásoló program
sebességgyorsító program
Emlékeim szerint a Pascal a programozási nyelv, a Turbo Pascal egy szoftver.
Melyik NEM csokoládé?
Boci
Mars
Orbit
Snikers
Boci
Mars
Orbit
Snikers
Debil
Milyen zápfog felülete a növényevő állatoknak?
redős
tarajos
recés
gumós
redős
tarajos
recés
gumós
Milyen A zápfog...
A LAZIO melyik olasz város focicsapata?
Torino
Firenze
Milano
Roma
Torino
Firenze
Milano
Roma
Szép magyarosan leírt városnevek
A kviz olimpián megnyerhető medál milyen előnnyel jár?
1%-al több tp-t kapsz minden egyes portyád után
1%-al több lélekenergiát kapsz portyáid során, ha nagyobb szintü ellenfelet támadsz
1%-al több tp-t kapsz minden egyes vadászatod után
1%-al több lélekenergiát szerezhetsz vadászataid során ha jól válaszolsz a kvizkérdésre
1%-al több tp-t kapsz minden egyes portyád után
1%-al több lélekenergiát kapsz portyáid során, ha nagyobb szintü ellenfelet támadsz
1%-al több tp-t kapsz minden egyes vadászatod után
1%-al több lélekenergiát szerezhetsz vadászataid során ha jól válaszolsz a kvizkérdésre
kvíz, szintű, kvízkérdés, %-kal
Hány Oszkár-díjat kapott a Titanic című film?
11
10
9
12
11
10
9
12
Oscar-díj
Dátum: 2009.01.22. 01:12:02
Darwin már szerepel legalább egy példányban, az meg finoman fogalmazva le van ejtve, hogy két-három ember miről vitatkozik, Laci az idei szereplésével kivívta azt, hogy egy magyar embernek igenis legyen illendő tudni az eredményeit!
Dátum: 2009.01.21. 19:43:31
ki 2009 ben a arany labdás ?
runey
ronaldo
backham
c.ronaldo
runey
ronaldo
backham
c.ronaldo
Helyesírás rulez! Ráadásul Cristiano Ronaldo 2008-ban kapott Aranylabdát, csúnya lenne, ha már januárban tudni lehetne, kit választanak majd az év játékosának...
Melyik FIFA játékban volt elöször magyar kommentár?
06
05
08
07
06
05
08
07
Atomspec
Dátum: 2009.01.21. 17:10:38
Idézet: Csonti_himihumi - 2009.01.21. 17:00:28
Valamint szerintem Györgynek hívták.
Mikor volt a "Dózsa Győrgy féle paraszfelkelés"?
1526
1514*
1541
1456
egy t kimaradt...
1526
1514*
1541
1456
egy t kimaradt...
Valamint szerintem Györgynek hívták.
Dátum: 2009.01.21. 16:23:50
Mit/Kit ne itasson a síró gyermek a közmondás szerint?
A halakat?
Az egereket?
Miki egeret?
A három lábú fataligát?
A halakat?
Az egereket?
Miki egeret?
A három lábú fataligát?
Eddig azt hittem, egy kvízbe csak egy kérdés kell.
Dátum: 2009.01.21. 15:39:05
Rákeresés után már én is.
A gondolatmenetem jó volt már reggel is, csak akkor még nem álltam neki végignézni, melyik milyen messze van az Egyenlítőtől.
A gondolatmenetem jó volt már reggel is, csak akkor még nem álltam neki végignézni, melyik milyen messze van az Egyenlítőtől.
Dátum: 2009.01.21. 14:26:05
Na jó, de a ződ poénnak elmegy, feltéve ha nem kvíznek van feltéve.
Dátum: 2009.01.21. 13:24:16
Mi az sárga és öt betű?
Citrom.
Barack.
Sárga.
Piros.
Citrom.
Barack.
Sárga.
Piros.
Warning! IQ Low!
Dátum: 2009.01.21. 13:06:35
Idézet: Zoltanszon - 2009.01.21. 12:57:24
Idézet: Langel - 2009.01.21. 12:56:57
Pontosan. Néhány oldallal ezelőtt van egy mondhatni átfogó összefoglalás az abszintról, ott is írtam, hogy a modern koktélreceptekbe nem mindig passzol a zöld szín a többi alapanyag színvilága miatt, ezért most már többféle színben is gyártják.
Idézet: Langel - 2009.01.21. 12:56:57
Milyen színű az abszint?
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Kizárólag zöld színben létezik.
A válaszok között volt, hogy Zöld tündérnek is nevezik, ami igaz... Szóval akkor elvileg két helyes válasz van, és nem csak az hogy zöld.
Én személy szerint (bár nem szoktam inni ) ismerek 3 színben (zöld, piros, fekete)Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Kizárólag zöld színben létezik.
A válaszok között volt, hogy Zöld tündérnek is nevezik, ami igaz... Szóval akkor elvileg két helyes válasz van, és nem csak az hogy zöld.
Pontosan. Néhány oldallal ezelőtt van egy mondhatni átfogó összefoglalás az abszintról, ott is írtam, hogy a modern koktélreceptekbe nem mindig passzol a zöld szín a többi alapanyag színvilága miatt, ezért most már többféle színben is gyártják.
Dátum: 2009.01.21. 12:33:28
Mivel összesen annyi infót találtam hirtelen, hogy a 2006-os EU dohánytörvény ellenére 2011-ig szerződést hosszabbítottak, és bár a Jégember miatt jelenleg a Ferrarinak drukkolok, nincs előttem az összes autó, ami 2008-ban indult, nem voltam benne biztos, hogy valahol Ázsiában pl nem volt rajtuk a felirat, ezért csak azt írtam, ami tuti. Köszi a pontosítást. Martiniről én is csak most találtam cikket hogy kiszáll, én sem tudtam eddig.
Zoltaszon, nem nézünk hülyének, hisz a Voda évekig volt a Ferrari egyik főszponzora, rengeteg Ferrari Limited Edition telefon forgalmaztak, McLarennel ilyet még nem láttam.
Zoltaszon, nem nézünk hülyének, hisz a Voda évekig volt a Ferrari egyik főszponzora, rengeteg Ferrari Limited Edition telefon forgalmaztak, McLarennel ilyet még nem láttam.