Köszke!
Eddig azt hittem csak a V4-röl müködik a dolog.
Na akkor megyek gondolkodni...
Hozzászólások - Klarinét
Dátum: 2012.03.15. 15:13:05
Dátum: 2012.03.15. 15:01:54
Jelenleg nincsen operátor a segítségnél. Lenne egy kérdésem:
Ha esetleg úgy döntök hogy törlöm a V5-s karakteremet akkor van-e lehetöség az ösköveimet odaadni a V3-as karakteremnek, ami ugyan arról az emailról van beregelve oda?
Ha esetleg úgy döntök hogy törlöm a V5-s karakteremet akkor van-e lehetöség az ösköveimet odaadni a V3-as karakteremnek, ami ugyan arról az emailról van beregelve oda?
Dátum: 2012.03.14. 16:17:12
Feldobnék valami új ötletet ezzel kapcsolatban:
Mi lenne ha valaki eléri a 200. szintet az újrakezdhetné 20.szintröl némi LE kiséretével egy általa választott világban úgy hogy megtarthatja pl:
-Az eventeken megszerzett relikviáit+ 2 epikus relikviát (Z.csillag,R. triász)
+ A BEHO-tól kapna jutalomképpen 350 kavicsot és egy familárist...
Ez nem lenne rossz és az újrakezdésért járó jutalommal jó karaktereket lehetne létrehozni.
Persze ez borítaná a sima új regesek és a köztük való egyensúlyt. Ezt nem tudom hogy lehetne kiküszöbölni.
Vagy az ilyen karik számára biztosítani egy új világot/szervert a jövöben.
A régi világokról (V1-2-3) mindenki aki eléri a X szintet az automatikusan "újjászületik" az új szerveren valami extra jutalom kíséretében.
Így talán megoldódna hogy ne kelljen visszafogni magát senkinek... Megindulhatna a szintlépések száma ami a Beho-nak is jól jönne anyagilag.
Persze ez csak egy spontán ötlet,lehetne finomítani a dolgon...
Mi lenne ha valaki eléri a 200. szintet az újrakezdhetné 20.szintröl némi LE kiséretével egy általa választott világban úgy hogy megtarthatja pl:
-Az eventeken megszerzett relikviáit+ 2 epikus relikviát (Z.csillag,R. triász)
+ A BEHO-tól kapna jutalomképpen 350 kavicsot és egy familárist...
Ez nem lenne rossz és az újrakezdésért járó jutalommal jó karaktereket lehetne létrehozni.
Persze ez borítaná a sima új regesek és a köztük való egyensúlyt. Ezt nem tudom hogy lehetne kiküszöbölni.
Vagy az ilyen karik számára biztosítani egy új világot/szervert a jövöben.
A régi világokról (V1-2-3) mindenki aki eléri a X szintet az automatikusan "újjászületik" az új szerveren valami extra jutalom kíséretében.
Így talán megoldódna hogy ne kelljen visszafogni magát senkinek... Megindulhatna a szintlépések száma ami a Beho-nak is jól jönne anyagilag.
Persze ez csak egy spontán ötlet,lehetne finomítani a dolgon...
Dátum: 2012.03.13. 10:07:00
Az elmúlt 3 hónapban ismét megnőtt a játék költsége, drasztikusan. sisak, szerencsekerék Karácsonyi ajándék a behónak relik vásárlás keretében....ezt is vhogy lenyeltük.
Ezek megnövekedett költségek?
Szerintem nem. Karácsonykor kaphatott mindenki a kövei mellé relikviát vagy ajándékozhatott ha akart követ venni.
Sisakok? Ez kicsit vicces... Magas szinten már az ember nem falja a szinteket néha kell csak kavicsos felszerelést venni.
Szerencsekerék?
Na ez még ahogy olvasom erösen alakulni fog, de ez sem egy kötelezöen használnivaló része a játéknak.
Ezek olyan "mellék/kiegészítö" költségei a játéknak és a lassú tempót tekintve egyáltalán nem horribilis.
Ami kavicsot eldurrantotok "töménytelen " mennyiségben az a küldipörgetéshez megy el. De ezt toltátok eddig is vagy nem?
Régóta játszotok, régebb óta mint mi "új/zöldfülü" játékos társaitok. A legutóbb 1.3 éve elindított karakterem 92. szinten van a V5-ön. Kezd marha unalmas lenni mert alig alig vannak játékosok a változatossághoz a bunyóban, egyre nehezebben lehet az eventeken is teljesíteni. A törlések igazi oka ez lehet nem pedig a szerencsekerék.
Változások voltak böven a játék alatt, volt aki törölt miattuk.
Az élet megy/ment tovább... Most lehet még egy adag játékos törölt. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni.
Valszeg én is törlöm majd a karimat vagy átadom valami fanatikusnak és indítok egy másik karit. Magas szinten igenis dögunalom a játék, a kutya itt van elásva. Csürhetitek csavarhatjátok, Miklósék a fejlesztéssel egy kis színt akartak belevinni a játékba ezzel. "100" éve itt nyomultok az hogy most másoknak is "több 10 ezer az egyhez" esélye van hogy kap valami jót az mennyiben fog változást okozni a te karid esetében?
Ha nem változik a játék az újdonságoknak köszönhetöen az egész úgy ahogy van dögunalom lesz.
Sokat kardoskodtok ragaszkodtok a hagyományokhoz. Ha ez az életben is így lenne még szakócát használnánk az acél fejsze helyett. Vaskalaposok vagytok, már bocsi a jelzöért.
Dátum: 2012.03.12. 16:36:04
Istenek vagytok Miklós!!!
Nagyon baba AF-ek kerültek be. Az épületeket nem látom, mik az elöfeltételek? Vagy nem sikerült még élesíteni?
Nagyon baba AF-ek kerültek be. Az épületeket nem látom, mik az elöfeltételek? Vagy nem sikerült még élesíteni?
Dátum: 2012.03.12. 16:24:19
Legutoljára feltett kérdésed
Hányat pörgethetsz ingyen a lélekufárnál a szerencsekeréken a VU internetes játékban?
1*
2
3
4
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
----------------------
Csak tudni szeretném hogy miért "rossz,hibás" a kérdés. Csináltam egy új karit és ez az opció 1. szintöl elérhetö a játékon belül tehát "alap" esetben ismernie kéne a játékosoknak.
El is vette a lehetöséget egy az egyben a kérdésfeltevés lehetöségét. Most napokig várhatok mire megint megpróbálhatom a küldetést... 3. szinten ez nagyon király dolog. Milyet írhatok amit elfogadtok? Roppantul érdekelne a dolog... Mert eddig mindent speciálisnak bélyegeztetek és oltári baromságok kerülnek be amúgy a kérdések közé! Lehet hogy csak rám "pikkelnek" az adminok.
Hányat pörgethetsz ingyen a lélekufárnál a szerencsekeréken a VU internetes játékban?
1*
2
3
4
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
----------------------
Csak tudni szeretném hogy miért "rossz,hibás" a kérdés. Csináltam egy új karit és ez az opció 1. szintöl elérhetö a játékon belül tehát "alap" esetben ismernie kéne a játékosoknak.
El is vette a lehetöséget egy az egyben a kérdésfeltevés lehetöségét. Most napokig várhatok mire megint megpróbálhatom a küldetést... 3. szinten ez nagyon király dolog. Milyet írhatok amit elfogadtok? Roppantul érdekelne a dolog... Mert eddig mindent speciálisnak bélyegeztetek és oltári baromságok kerülnek be amúgy a kérdések közé! Lehet hogy csak rám "pikkelnek" az adminok.
Dátum: 2012.03.12. 06:35:55
Ez nem szarvashiba... jól átgondolt üzleti terv. Kell nekik a lóvé és így hogy ilyen dolgokat is beraknak nyereménynek igen csak csábítja az embereket a kavicsvételre.
Igaz én még csak csupa haszontalan sz@rságot kaptam,de nem rossz talán kiesik valami jó cucc.
Le van írva a játékleírásban hogy garantálni fogják nektek hogy a szabályok és a szolgáltatás változatlan marad?
Az nem csípi a szemeteket hogy aki nem 100 éve regelt játékba, annak veletek szemben nincs esélye licitálni az AH-ban? Vagy az nem probléma?
Igaz én még csak csupa haszontalan sz@rságot kaptam,de nem rossz talán kiesik valami jó cucc.
Le van írva a játékleírásban hogy garantálni fogják nektek hogy a szabályok és a szolgáltatás változatlan marad?
Az nem csípi a szemeteket hogy aki nem 100 éve regelt játékba, annak veletek szemben nincs esélye licitálni az AH-ban? Vagy az nem probléma?
Dátum: 2012.03.06. 19:21:55
Nana,csak ne adj ilyen ötleteket... Ahhoz "sokba" került a bérlet. Visszaadod a felét nekem?
Dátum: 2012.03.06. 17:30:49
Tigristappancs:
Nem azért elégedetlenkedek mert kavicsért nem rögtön valami jóbb cucc esett, hanem azért mert nyamvadt 3 kiégett kavicsot kaptam a kavicsos pöriért.
Olvassátok már el mit írok mielött válaszolgattok VAZZE...
Nem azért elégedetlenkedek mert kavicsért nem rögtön valami jóbb cucc esett, hanem azért mert nyamvadt 3 kiégett kavicsot kaptam a kavicsos pöriért.
Olvassátok már el mit írok mielött válaszolgattok VAZZE...
Dátum: 2012.03.06. 17:10:11
Megvettem a bérletet a 2. ösköves pörgetésre 3 kiégett öskö... Na ez aztán a nyeremény... Egy csatában öskö költés nélkül többet lopok.
Ha már kavicsot költünk rá ne ilyen "baromságokat" kapjunk már pénzért!!!
Bocs a hangnemért de pénzért nem akarok a szakijaim segítségével is ingyen megszerezhetö dolgokat nyerni!
Ha már kavicsot költünk rá ne ilyen "baromságokat" kapjunk már pénzért!!!
Bocs a hangnemért de pénzért nem akarok a szakijaim segítségével is ingyen megszerezhetö dolgokat nyerni!
Dátum: 2012.02.27. 06:15:44
A kufár eventeken 30 pp-s beállításon top 10-ben végeztem mindkétszer. Jelenleg 90. szinten vagyok a V5-ön.
Dátum: 2012.02.26. 22:25:58
Mit adtatok enni a Kristály hordának Baráty?
Akkorát erösödtek 1 hónap alatt hogy én 3 alatt nem fogok pedig napi szinten játszok. Kicsit vissza csíphetnétek belöle. Némelyik kristályos 1000 SZÖ plusszt kapott és 400 TÖ-t.
Egy normál játékos ilyen rövid idö alatt soha nem szed össze ennyi LE-t fejlesztésre. Túl sokat toltatok rajtuk!
2-3 hete még simán vertem 5-6 kristályost most meg hogy megint hadat üzentek ép hogy lebírkózok kettöt.
Ez a lemásolós dolog nekem sántít egy kicsit.
Akkorát erösödtek 1 hónap alatt hogy én 3 alatt nem fogok pedig napi szinten játszok. Kicsit vissza csíphetnétek belöle. Némelyik kristályos 1000 SZÖ plusszt kapott és 400 TÖ-t.
Egy normál játékos ilyen rövid idö alatt soha nem szed össze ennyi LE-t fejlesztésre. Túl sokat toltatok rajtuk!
2-3 hete még simán vertem 5-6 kristályost most meg hogy megint hadat üzentek ép hogy lebírkózok kettöt.
Ez a lemásolós dolog nekem sántít egy kicsit.
Dátum: 2012.02.23. 15:22:02
Köszi már nagyon vártuk!
Dátum: 2012.02.22. 12:32:08
Tudom, de attól még lehet hogy megint sokat késik a dolog mert esetleg ugyan az van ügyeletben vagy mifene. Nem írok nevet.
Dátum: 2012.02.22. 12:06:04
Ez tetszett... kis változtatással a facebookos VU oldalra is beraktam.. Hátha ott reagálnak valamit. Az 50. szintün egyszer az operátortól olyan választ kaptam hogy a V4-en nincs AH. Na volt ám röhögés amikor mégis volt.
Dátum: 2012.02.21. 16:30:17
Össze-vissza beszélés?
És még választ vársz?
Egyébként kérdezd Miklósékat (ök az illetékesek) privátban ha nem érdekel az össze vissza beszélésünk.
És még választ vársz?
Egyébként kérdezd Miklósékat (ök az illetékesek) privátban ha nem érdekel az össze vissza beszélésünk.
Dátum: 2012.02.21. 06:32:20
Olvasd már el a legelsö hszt légyszíves! Egy csomó mindent megváltoztattak nem lesznek negatív módosítók a relikek miatt. Na de nem írok ide mindent, tessék ELOLVASNI!!!!
Dátum: 2012.02.20. 20:01:22
Az event a mostani változtatásokkal egyáltalán nem lutri. Elolvastad az elsö hsz-t?
Ha már csak platinára van lehetöséged miért baj? Annyira tudlak sajnálni... ennél jobban nem tudják megkönnyíteni a dolgodat. Csak aktívnak kell lenni és a harmadik helyezett csapattal is szerezhetsz platina cuccot. Csak 150 db térképrészlet kell a tutihoz. Szaki és pálca nem árt hozzá.
Ha már csak platinára van lehetöséged miért baj? Annyira tudlak sajnálni... ennél jobban nem tudják megkönnyíteni a dolgodat. Csak aktívnak kell lenni és a harmadik helyezett csapattal is szerezhetsz platina cuccot. Csak 150 db térképrészlet kell a tutihoz. Szaki és pálca nem árt hozzá.
Dátum: 2012.02.20. 12:57:01
Köszönjük!
Dátum: 2012.02.20. 12:52:57
Terrgath
csapaterősség: 960
3-as erősségű jutalom: A fejlődés arany öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 3%-kal kevesebb LE-be kerül)
2-es erősségű jutalom: A fejlődés ezüst öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 2%-kal kevesebb LE-be kerül)
1-es erősségű jutalom: A fejlődés bronz öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 1%-kal kevesebb LE-be kerül)
Nem csatlakozhatsz hozzá.
Nem semmi, csak az alku láncából van platinám... Ez meg mi a szösz?!
csapaterősség: 960
3-as erősségű jutalom: A fejlődés arany öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 3%-kal kevesebb LE-be kerül)
2-es erősségű jutalom: A fejlődés ezüst öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 2%-kal kevesebb LE-be kerül)
1-es erősségű jutalom: A fejlődés bronz öve (a specializált tulajdonság fejlesztése 1%-kal kevesebb LE-be kerül)
Nem csatlakozhatsz hozzá.
Nem semmi, csak az alku láncából van platinám... Ez meg mi a szösz?!