Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - ADZSI76

Dátum: 2012.08.08. 06:41:11
A 40 kavics kb megállja a helyét templomonként. ( Néha 60db ) Van extra LE költség is, de ezek nagy része a karakterre van költve. Még ha haszontalannak is tünik. Ott a jutalom:
108.szinten a +1 TÖ mindenre nekem 1,1 millió LE-t jelent bevételként. Ehhez jönnek a templomkristályok és a relikviakuponok. Vastagon megéri a befektetés. A kuponokból már van egy ezüst rablás agyaram, a kövi templomból való kuponnal kicserélhetem aranyra. A bónuszokat még nem is említettem.
Annak aki nem optimalizátor teljes mértékben megéri a templom. Mivel te vadászol, nem okoz gondot a TP amit beszedsz egy templomban. Mindenképpen többlet bevételed lesz.
Dátum: 2012.08.07. 21:23:40
Hát gondolom mivel hajlamos gyözni, így elhasznál minden csp-t mert nincs kivel csatázni. Szoktad nézni a toplista elejét?
Szerinted a csata ami motiválja öket? Valószínüleg nem...
Jól elverik a pár kristályt és azt napi X-szer akit esetleg elérnek. Így talán küldizni is tudnak.
A CSP valóban értékes nekik, mivel ellenfelük alig akad ebböl szerzik a TP-t. No meg a kalandból és a térkapuból.
Én a toplista második oldalán járok, így is gondot okoz hogy telerakjam aktív játékossal a kínzókamrámat.
Ha már nem lesz kivel eleget csatázni és a kínzókamra nem fog megtelleni, akkor a müvi játékot abba fogom hagyni. Nagyon nem izgalmas klónokkal meg kristályokkal csatázni. Akkor inkább viszlát VU, egyenlöre még van motiváció Miklóséknak hála lehet taktikázni az elejének a Hüség zálogával... Több lehetöség van a besavanyodás elkerülésére.

Erre mit olvashatok a másik erröl szóló topicban? Sírnak és rínak egyesek, mert nekik "annó" dukátért kellet megvenni.
Nem a lehetöséget látják benne az élvezetesebb játékra. Inkább megy a rinya. Még jó hogy Miklósék nem nagyon reagálnak rá.
Én is gyüjtögettem rá, mégis aznap amikor megtudtam hogy meg lehet venni, majd ezer dukátom volt rajta éppen. Imádkoztam hogy lelicitáljon valaki. ( A V5-ön ez nem kis összeg, nem jár dukát a küldikért. )

No a tárgytól amúgy elkanyarodtam. Az hogy a CSP-t sajnálja valaki entitás verésre, ugyanakkor a templomot meg meg akarja csinálni.
Hmmm. Ez is drága, az is drága és a dekrétum is az. Megáll az eszem.
Az egyik karimmal csinálom, a másikkal meg a templom közelébe sem megyek. Mégis van 5 bajnokim úgy, hogy egy ideje még csak nem is fejlesztettem tulajdonságot.
Amúgy is Birka megmondta mit gondol a csp elvadászásáról... Gyorsításra,entitásra jó meg állat elfogásra. A vadászatot ezenkívül csak az eventen használni, ott is csak a kötelezö minimumért a maxos relikviához.
Ezen felül a csp értéke = 0.
Dátum: 2012.08.07. 17:26:48
Remélem nem is fogják...
A V3-as karakterem is megkapta, utólag elvették... Ezt jogosnak érzem, az azé már durva lett volna hogy 100 kavicsért minden kari kap ha vesz egyet.
Viszont a dukátért való vásárlás a relikviánál már annyira elszállt hogy "évekig" kell rá gyüjteni, hogy egyáltalán legyen annyi hogy beszálljanak a versengésbe az AH-ban. ( Bocsesz a sok hogyért, nem tudtam másként megfogalmazni. )
Na azért ez sem fair már. Jó húzás volt a relik megvásárolhatóvá tétele. Nagyban szinesíti a játékot, lehet többet taktikázni és nem utolsó sorban jó üzlet is volt a BEHO-nak.
A 60 napos kompenzációt kevésnek tartom, kb egy fél év igazságosabb lenne.
Dátum: 2012.08.06. 12:48:17
Szomorúan olvasom. Azért köszke! Így már értem.
Dátum: 2012.08.06. 12:19:50
14448 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -228 Erő, -228 Taumaturgia. A negatív aurád sebez rajta 2543 életpontot.

Az érdekelne hogy miért csak ennyi a negatív aurás vissza sebzésem az entitás ellen? Maxos a szakim és elméletileg 30%-ot kellene sebeznem. Ez még csak meg sem közelíti ezt az összeget. Kb 4 K sebzést kellett volna visszatolnom egy ekkora bekapott spell után. Bazi sok AF-ben és LE-ben volt a szakértelem kimaxolása. Nem várhatnám el érte hogy kifogástalanul müködjön?
Dátum: 2012.08.01. 09:49:12
Nem tévedsz...
Dátum: 2012.08.01. 09:38:34
Kösz Arel-nek hogy túl licitált a zálognál...
Dátum: 2012.07.31. 09:01:27
Hát én is inkább a kavicsot fizetem ki érte. Sajnos még én vezetem a licitet a V5-ön a zálogért. Ha tudom az infót nem licitálok.
Már meg is vettem, a dukátot meg várom vissza. Már írtam mindenkinek. Jobb több levél mint csak egy.
Dátum: 2012.07.19. 16:36:49
Igazad van, a varielnyelésem ugyan akkora mint fejlesztés elött. Minden állat elnyelése más, szerintem ez a bónuszoknál nem volt külön feltüntetve soha. Az állatoknál van kiírva minden blökihez mekkora az elnyelése, a szakiknál pedig a varázslatelnyelés ami tovább növeli az elnyelést.
Dátum: 2012.07.19. 16:30:05
Nem állatos, ha rákattintasz kidobja egy ablakban mid van és választhatsz használod e.
Dátum: 2012.07.17. 14:56:43
Jaja, az macerás. Az a regisztrációk dátumától függ, mindenkinél egyénileg kiszámolandó.
Dátum: 2012.07.12. 10:30:15
Az erő kisebb köve
Licit vége:
Ma, 10:09:30 ???

A támadás kisebb köve
Licit vége:
Ma, 10:09:30 ???
Dátum: 2012.07.11. 23:42:19
Mivel a kufár csata LE bevétele növeli az LE differencia mutatót, simán bele kell/kéne hogy számítson a VT-s küldibe is. Legalább is az EH-s kariknak tutira. A Vf-es nem tudom mit kap, ilyen jellegü eventen VF-es karival még nem vettem részt.
Dátum: 2012.06.23. 07:12:15
Köszi... A 2. napot buliztuk át éppen és kezdjük a 3.-at. Bocsesz ha nem funkcionál rendesen a kobakom.
Eddig még nem választottam ilyet. A te válaszod kicsit korrektebb mint Crasé.... Biztos csalánba guggolt az erdöben ma reggel.
Dátum: 2012.06.23. 06:11:40
Egyszerre csak egyet lehet kiválasztani egy fajtából ha jól tudom... A mostani eventen annyi a változás hogy ha az elözö eventböl már van az egyik fajtából akkor választhatod a nyakláncba valót is.
2 választható jutalom van, a fókuszkristályt és a lélekgyémántot választottam. Szerinted szándékosan kaptam 3 jutalmat?
Meglepödnék ha így lenne...
Dátum: 2012.06.23. 05:56:53
Kiválasztottam a gyürübe való LE szívó kristályt. Kettöt kaptam belöle, jó lenne korrigálni a dolgot.
Dátum: 2012.06.11. 17:37:40
Köszi!
Dátum: 2012.06.10. 20:08:10
Életpont: 32.412 / 32.412 ÉP
Varázspont: 20.386 / 30.068 VP
Tapasztalat: 20.446 / 37.826 TP
Életpontod alacsony, nem támadhatsz, és nem támadhatnak!
Legközelebb 03:13 idő múlva támadhatsz

A mágikus regen után maxos éppnél alacsony éppel észlel a progi és nem enged semmit sem csinálni.
Dátum: 2012.06.04. 18:42:56
Hányas a PP beállításod? Ha 30-son van akkor az nem valami jó. Az elözön átváltottam de nagyon nem tetszett a TP/LE arány és vissza váltottam inkább 15-re megint.
Dátum: 2012.05.22. 06:53:35
Sajnos nem Cras... az utóbbi 3 és fél napban idomítottam be 9 új blökit. Jó is lenne ha már a sajtolós küldit csinálhatnám rajtuk, de ez még kicsit odébb van.