Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Dátum: 2009.01.23. 15:32:58
Idézet: CrazyLime - 2009.01.23. 14:51:47
Ha egy másodfokú függvény diszkriminálisa negatív, akkor...
1 megoldása van az egyenletnak.
4 megoldása van az egyenletnak.
2 megoldása van az egyenletnak.
nincs megoldása az egyenletnek.

Kis helyesírási hibákat vélek felfedezni.
1. diszkriminánsa
2.egyenletnek

lehet kötözködés de mint matematikus tanonc hozzáfűzném az alábbiakat:

Az másodfokú kifejezés diszkriminánsa a mennyiség. Az egyenletnek két különböző valós, egy kétszeres valós, illetve 0 valós gyöke van akkor, ha a diszkrimináns rendre pozitív, 0, illetve negatív. Tehát valós gyök... mert ugye lehet komplex szám (gyök alatt -i ugye:) ).

Tehát így ebben a viszonylatban a kérdés rossz.
Dátum: 2009.01.23. 14:45:55
ezt a kérdést tettem fel: :D

Melyik állat nem ragadozó?

oroszlán
tyúk
puma
gepárd

Remélem elfogadják:D vicces kedvemben vagyok, egyébként a kérdéssel semmi baj nincs szerintem:D:D minimális utánajárást igényel:D:D
de szőrösszívű vagy:)
én meg neked adok 10et:D
Dátum: 2009.01.19. 01:32:23
mintha már olvastam volna valahol:D:D
Dátum: 2009.01.18. 23:15:26
ez egy nagyszerű ötlet!!!!!! kicsit más határokkal, de nagyon jó ötlet, támogatom!:)
Dátum: 2009.01.16. 23:25:34
Idézet: Asztalos - 2009.01.16. 21:05:12
újabb ötletek

Veszíts legalább 1000 LE-t portyában hogy te támadsz
Harcolj egy epikus szörnnyel
Rabolj x kiégett őskövet
Legyen pontosan x ÉP-d amikor belépsz a küldetések menüpontba!
Okozz ellenfelednek x alkalommal kritikus ütést!
Sajtolj ki legalább 1500 LE-t állatkádból!
Legyen pontosan x tulajdonságösszeged, amikor belépsz a küldetések menüpontba!
Sebezz egy csatában 500 ÉP-t!
Használd a Pusztítás Citadelláját!
Használd a Kennelt!

várom a véleményeket

1. nem túl egyedi
2. jó:) - bár már sok mindenkinek van epikus emlékmű, így javítanám, a győzz az epikus ellenre:)
3. sokan ellenzik a kő rablást, de ilyen rabolj 30at, szép kis gyűjtögetés indulna:) - de mondjuk ezt is változtatnám, legyen 20-30 kiégett őskövedre:)
4. puszta kivárás... leütteted magad, aztán vársz egy picit, de mivel ilyen még csak VPvel volt mehetne:)
5. egy csatában!!:) 3 pl:) na az már komoly lenne
6. ez jó, csak legyen 3000 kb. Mivel ezek úgy is új küldetések lennének, magasabb szintűeket érintene elsősorban:)
7. ez fincsi, de mi van, ha neked már több van?
8. -50%on is 500at sebzek (persze jó célpont kell hozzá:) )
9. ezt alapból sokan ellenzik, de ha kell indítanak egy kamu-szövetséget a cél érdekében:P
10. ilyen nem volt még?... ha nem akkor ne használd legyen, mert az könnyű, hanem mondjuk szerezzen egyszerre 60TP-t az állat. (ezt lehet ugye kennelszint-emeléssel, vagy intelligens kedvenccel is módosítani:)
Dátum: 2009.01.15. 09:34:34
el se hiszem hogy itt ilyet olvasok:)

Micimackóó... gondolkodj!!
Dátum: 2009.01.13. 19:52:16
olyan hozzászólást akartam ide írni hogy olyat még világ nem látott, és mellszélességgel kiállni Baalcain mellé.

most hogy úgy látszik nyugodnak a dolgok ,inkább nem is mondok semmit se, de az a szerencse hogy nem voltam itt délután...
Idézet: Trinigan - 2009.01.10. 19:14:16
lassan a klántársaid is belefáradnak a védelmedbe..

elég hamar lemondtunk volna róla akkor:D:D, egy délután és már fáradtak vagyunk, milyen Végzetúr az ilyen?
5-6000 LÉvel táborozva és 15+15ös kreatívval is sok? az 1.7M LÉdiff nem sok?
hát igen:D:D de akkor még gyengébbek voltunk:) De nagyon örülök hogy nem kezdtünk el valami alternatív megoldást.

de azért buli volt:D ki támadott? ő? ejnyemár!!!:D... egyenlíteni... megint támadt valaki.. hát nem igaz már...:D

Respect és tisztelet mindenféleképpen!:)

(káoszfatty)
a helyesírás szabályai szerint a megye szó előtt nincs kötőjel.

Továbbá ez alapvető tudás. 19 megyénk van, őrült nehéz megtanulni. És mi az hogy nem érdekel? A Himnuszra se állsz föl?
Dátum: 2009.01.07. 17:36:08
miért kell ezt törölni?
Dátum: 2009.01.07. 17:28:15
szerintem pedig jó:)

A téglalap (latinul oblongum) egy olyan négyszög, amelynek minden szöge derékszög. Két-két szemközti oldala egyenlő hosszúságú, ezért minden téglalap egyben paralelogramma is.

A paralelogramma olyan négyszög, amelynek két-két szemközti oldala párhuzamos.

így a 2. válasz a jó. Wolfy ha ezt húztad volna kvízolimpián nem lett volna meg az 50:P:D
pedig én erre a kérdésre helyesen válaszoltam:)
Dátum: 2008.12.16. 16:22:13
ja csak ez most így 3 napos tervnek bukó:(... na majd lesz valami, max itt hagyom egy időre míg újragondolok mindent.
Dátum: 2008.12.16. 16:17:16
csak az idő ugye... mert a ráfordított időt nem fogod visszakapni akármi is lesz. Az meg hogy egy játék miatt virrasztottam egész este (megj. nappal is fennvoltam)... most csináljam meg még egyszer ugyanezt?!! Aki azt mondja hogy ez csak egy játék annak igaza van, de nem ül gép mellett annyit mint én pl. Meg hogy nem nagy veszteség megcsinálod megint... na relax nem baxom fel magam...
Dátum: 2008.12.16. 16:10:46
hehe... este 8tól reggel 7ig!!!! vadásztam meg portyáztam... szintet lépetem, káoszbotot vettem, raktam vagy 7et a tulajdonságokba, megcsináltam 3 küldit, építettem 23k-t, másik szerón befejeztem egy keményebb háborút 4 portyával, meg ott is ugye hajnalig fennlét... very nice akkor:D...
Dátum: 2008.12.15. 23:15:23
Hány éves a norvég király?

helyes válasz a semennyi mert nincs király norvégiában...

"A király jelenleg V. Harald (1991. január 17-e óta)."... ENNYI...