Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2011.12.31. 13:17:32
Szerintem törölj ilyen gyatra szerencsével
Dátum: 2011.12.31. 08:27:16
Azért forintlekötésre is lehet kapni 8,5 - 9%-ot, ami azért a nagy átlagot tekintve nem rossz. A nagyobb veszély inkább az, hogy a fotint simán gyengülhet a devizákhoz képest ennyit 1 év alatt (idén ugye jelentősen gyengült, pláne április, májusi csúcs óta), így egyszerűbb devizában tartani, az árfolyamnyereség is többet hozhat. Nem véletlen, hogy sokan tüntetik el a forintjaikat és Ausztriában a bankoknál nem volt az ünnepek alatt szabad időpont, de ugyanez igaz Szlovákiára is, oda is sokan viszik ki.
Dátum: 2011.12.30. 22:52:28
Kilép a szöviből, ami így - mivel nem lesz benne senki - megszűnik. Kivéve ha van Hűség záloga relikviája.
Dátum: 2011.12.30. 12:51:31
Mindamellett, amit gabibácsi írt, bármely zenekar discographiájának az ismerete nem általános műveltség, kivéve 1-2 slágert vagy örökzöldet. Ebbe beletartozik a Boney M és az ABBA is.
Dátum: 2011.12.29. 10:17:28
Nem értem mi ez a nagy para és nyafogás. MINDEN esemény előtt minimum 1 hét a nevezési idő ÉS +1, de néha két hét, hogy előre jeleznék a közelítő dátumát az indulásnak. Nem hiszem el, hogy 1 hét nem elég bespájzolni. 600 körül kell tartani a CSP-t és tuti nem szívod meg még 200-at relikkel is félre lehet rakni, amikor bejelentik a pontos nevezési és indulási dátumot. Írták, hogy az ünnepek alatt nem fognak programozni, így igen meglepődnék, ha minden kész lenne és 2-án Baraty azzal indítaná a napot, hogy lenyomja a nagy zöld eventindító gombot.
Dátum: 2011.12.29. 07:00:16
Matematikai Nobel díj nincs és szerintem a kérdés is erre vonatkozott. Ha mégis a személy foglalkozására, akkor valóban hibás.
Dátum: 2011.12.28. 21:27:21
Az X-mennél jogos, hogy szarul fordították, de a filmcímek fordítása elég ritkán szöveghű, nemes egyszerűséggel azért, mert az eredeti cím nem hangzana jól nyersfordításban. Ezeket egyébként egyeztetik az eredeti producerrel, rendezőkkel, aki jóváhagyja a szinkronizált címeket.
Dátum: 2011.12.28. 21:25:54
Egyszer rákérdeztem Baratynál, hogyan is működik. Akkor azt a választ kaptam, hogy a két lopás aránya befolyásolja a siker esélyét, de utána a lopott darabszámra már nincs hatással a vesztes fél lopása. Hogy mennyi a valóságalapja az első résznek nem tudom, de nyilván ezt Baraty tudná még jobban megerősíteni vagy megcáfolni.
Dátum: 2011.12.27. 23:32:44
Ja, szemét a BEHO, hogy a PayPalt nem regulázza meg.
Fel kéne vásárolniuk és akkor máris nem lenne ilyen gond, akkor már jogosan lehetne náluk morogni. (Amíg ez nem történik meg, javaslom, hogy a PayPal ügyfélszolgálatán reklamálj ). Mindemellett a lopás fejlesztése kiváló védelmet adhat lopás ellen (hiszen ezen szakitól függ, hogy tudnak-e tőled lopni), 60. szint felett meg AF képesség is van rá, hogy akár 50 kiégettet megvédj.
Fel kéne vásárolniuk és akkor máris nem lenne ilyen gond, akkor már jogosan lehetne náluk morogni. (Amíg ez nem történik meg, javaslom, hogy a PayPal ügyfélszolgálatán reklamálj ). Mindemellett a lopás fejlesztése kiváló védelmet adhat lopás ellen (hiszen ezen szakitól függ, hogy tudnak-e tőled lopni), 60. szint felett meg AF képesség is van rá, hogy akár 50 kiégettet megvédj.
Dátum: 2011.12.27. 23:29:54
Az első felejtős. Tipikus számolgatós, hogy melyik hanyadik, hol van a válaszokban, szóval bogarászós és nem tudástól függ. (Ráadásul csak 8 nagybolygó, azaz "bolygó" van, a Plutó már elvesztette ezt a titulusát néhány éve.
A második szerintem mehet.
A második szerintem mehet.
Dátum: 2011.12.27. 19:32:29
Nagyon ritkán gyorsítok és gyorsítás nélkül jött már 10-ből, de jött 38-ból is az átlag pedig 18-20. Régen gyorsítással csináltam, akkor is ez volt az arány.
Dátum: 2011.12.27. 19:26:44
Annó - emlékeim szerint - Miklósék megtették a feljelentést, de sajnos ilyen ügyben elég minimális az esélye, hogy a valós személyt elkapják, ha már törli a karaktereket.
Dátum: 2011.12.26. 22:32:17
Szerintem nézz utána és rájössz, mekkora a különbség Banki utalásnál a teljes összeget megkapja a BEHO, SMS-nél nézz körül az emelt díjas szolgáltatást nyújtó cégeknél, milyen költségekkel működik.
Dátum: 2011.12.26. 19:35:24
Nincs letojva, de az SMS küldésnél van egy köztes szolgáltató, akiknek sokkal többet kell fizetni jutalékként, mint a többinél Az SMS esetén durván a fele marad a szolgáltatónál, míg ugye a többi esetén ez nem igaz, így azoknál jobb az őskő/HUF arány.
Dátum: 2011.12.26. 16:48:18
Befizetésre van még egy kiváló módszer. Indítasz egy TF-es karaktert, aminek a BEHO által adott saját számlaszámodra utalsz pénzt. Onnan bármikor tudsz a VÚ-ban őskövet venni azonnal és nincs a több napos várakozás átutalásoknál pl.
Dátum: 2011.12.25. 10:28:59
Ilyet írt Miklós nemrég:
Idézet: Miklós - 2011.12.06. 16:02:01
Amíg ezt Baraty vagy más nem cáfollja, ennek hiszek kedvezményes árak gyanánt
Idézet: Miklós - 2011.12.06. 16:02:01
A kufár medál nem adódik össze, nem is nagyon lenne értelme: ésszerűségi okokból van egy limit a vásárlási kedvezményre. A boltos ugye negyedáron veszi a cuccokat (25%), ezért a maximum elérhető kedvezmény gyémántosoknak 30% (a kufár kedvezmény ezt leviszi 27%-ra!!) a többieknek 40% (kufár kedvezménnyel 37%). Szóval ezt az élményt fokozni már nem nagyon lehet, mert akkor olcsóbban tudnál venni mint eladni és akkor feltaláltuk a végtelen LE-t.
Amíg ezt Baraty vagy más nem cáfollja, ennek hiszek kedvezményes árak gyanánt
Dátum: 2011.12.23. 22:30:23
Igen, de mi vele a gond? 66 LE összes nyeremény 45 TP mellett. Több, mint 1 LE/TP arány.
Dátum: 2011.12.23. 21:47:18
Azért ugye sejted, hogy egy korábban scripttel megoldott dolgot betesznek és a kikapcsolását megint scripttel kelljen megoldani.
Dátum: 2011.12.23. 14:52:57
V3 és prémium mellett bizonyos esetekben ennél is jóval kevesebbet lehet bukni. Az ellenfél ennek a többszörösét nyeri.
Dátum: 2011.12.23. 13:33:26
Várj más véleményre, vagy tedd fel és majd eldöntik az adminok. Én csak véleményeztem a tapasztalataim alapján.