Ejj...Endyr-Endyr...na majd a talin megbeszéljük ezt a dolgot
(Vajon Miklós el mer majd jönni? )
Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2010.09.29. 22:08:17
Dátum: 2010.09.29. 21:36:35
Köszönöm, Mester
Dátum: 2010.09.29. 21:10:17
Akadémiával került be, tavaly március környékén
Annak idején (is) ilyen számológépekkel játszottam együtt és nem ez volt a vélemény
(A hiba kihasználással mindössze a +% portya LE-s bizsukra céloztam.)
Annak idején (is) ilyen számológépekkel játszottam együtt és nem ez volt a vélemény
(A hiba kihasználással mindössze a +% portya LE-s bizsukra céloztam.)
Dátum: 2010.09.29. 21:04:23
2 éve jelen lévő hiba kihasználása?
Dátum: 2010.09.29. 17:21:19
Az idők változnak, több VF-es és +5 VF-es kari is akad
Régen néztél körbe a légió taglistáján
Régen néztél körbe a légió taglistáján
Dátum: 2010.09.29. 16:58:44
De jó, hogy ezt említed...ilyenbe én is futottam bele...azt hittem, hogy szimplán én néztem /kattintottam félre...
Dátum: 2010.09.29. 15:24:41
Csak röviden...érdekes ötletek pattannak ki Miklós (vagy a fülébe sugdosó emberek) agyából. De sajnos ez a nerf lehetőség (?) ( én inkább már eldöntöttnek érzem ) szóval ami nem megy önállóan, ahhoz kapok JV-től segítséget.
Köszönöm Miklós, eddig is leszokóban voltam a VUról...de úgy látszik te ennél is jobban szíveden viseled a mentális egészségemet...
(Remélem nem kell dekódolnom, várom a fejleményeket, a pontozásra teszek. )
Köszönöm Miklós, eddig is leszokóban voltam a VUról...de úgy látszik te ennél is jobban szíveden viseled a mentális egészségemet...
(Remélem nem kell dekódolnom, várom a fejleményeket, a pontozásra teszek. )
Dátum: 2010.09.28. 14:26:12
Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket a Kvíz 5. topikba, kérlek.
Eddig első körben eshetett:
Transzcendális fókusz (a zöld bogyó)
Féléves aukciós bérlet/Féléves lélekkút katalizátor (annak akinek van már rendes bérlete)
Második körben:
Mágiaelnyelő
Fáradhatatlanság medálja
Transzcendális fókusz (a zöld bogyó)
Féléves aukciós bérlet/Féléves lélekkút katalizátor (annak akinek van már rendes bérlete)
Második körben:
Mágiaelnyelő
Fáradhatatlanság medálja
A Féléves lélekkút katalizátor csak akkor eshet, ha van rendes Aukciós bérleted
Nem kurkásztam vissza, de mintha valaki kérdezte volna, hogy a második fázisban eshet-e a Féléves aukciós bérlet. Jelentem: eshet.
Dátum: 2010.09.21. 22:43:49
Az ilyen leveleket inkább a ban@-ra kéne, akkor esetleg komolyabb büntetéseket is kiosztanának.
(Világ és karakterszám/név megjelöléssel)
(Világ és karakterszám/név megjelöléssel)
Dátum: 2010.09.21. 21:29:04
Semmi nem veszik el...
Kivéve az építést nem veszi figyelembe, de ilyen esetben szólni kell Baratynak, hogy ismét szöviben vagy jóvá írja a megfelelő mennyiségű kúttöltést (az eddigi építést figyelembe véve)
V2-es és V3-as karimat is visszaállíttattam végül nem is tudom mikor...bizsuk, állatok megvoltak. CSP és PP annyi amennyivel töröltem. TKP logikusan zéró.
Kivéve az építést nem veszi figyelembe, de ilyen esetben szólni kell Baratynak, hogy ismét szöviben vagy jóvá írja a megfelelő mennyiségű kúttöltést (az eddigi építést figyelembe véve)
V2-es és V3-as karimat is visszaállíttattam végül nem is tudom mikor...bizsuk, állatok megvoltak. CSP és PP annyi amennyivel töröltem. TKP logikusan zéró.
Dátum: 2010.09.20. 19:30:39
Személyeskedni privátban kérlek. Nem kéne már most szét offolni a topikot.
Kóc, tudom, hogy sok mindenben nem értünk egyet. Mindössze kíváncsi voltam (*értsd: naiv kérdés). Ennyi
*mod
Kóc, tudom, hogy sok mindenben nem értünk egyet. Mindössze kíváncsi voltam (*értsd: naiv kérdés). Ennyi
*mod
Dátum: 2010.09.20. 18:21:32
Vajon visszamenőleg is működne? Már most sajnálom Kócost...
Amúgy aktív VF-esként is jó ötletnek tartom, tetszik
80-as szint...ugye 68-on gyógyul ki az ember a fertőből...ugye ott van egy táp-faktor. Szerintem ezt nem könnyű belőni, de valahol sejtem, hogy miért pont ezt a szintet dobtad be...
Amúgy aktív VF-esként is jó ötletnek tartom, tetszik
80-as szint...ugye 68-on gyógyul ki az ember a fertőből...ugye ott van egy táp-faktor. Szerintem ezt nem könnyű belőni, de valahol sejtem, hogy miért pont ezt a szintet dobtad be...
Dátum: 2010.09.19. 15:34:35
Várni kell, hogy összejöjjön a kellő szavazat (igen/nem).
Ne legyél türelmetlen. Az esetek többségében nem egy karakternél vannak a szavazatok, így várni kell amíg elegen fellépnek elolvassák a jelentkezésedet és megbeszélik hogy szeretnének-e felvenni.
De jobban jársz, ha előbb írsz egy levelet a "diplomatának" vagy aki a tagfelvétellel foglalkozik az adott szövetségben és ő továbbítja a többieknek a jelentkezési "kérelmedet".
*mod: a Lélekkút folyamatosan "nő", azaz termelődik. De javaslom, hogy nézz körbe erre: http://vegzetur.wikidot.com/
Ne legyél türelmetlen. Az esetek többségében nem egy karakternél vannak a szavazatok, így várni kell amíg elegen fellépnek elolvassák a jelentkezésedet és megbeszélik hogy szeretnének-e felvenni.
De jobban jársz, ha előbb írsz egy levelet a "diplomatának" vagy aki a tagfelvétellel foglalkozik az adott szövetségben és ő továbbítja a többieknek a jelentkezési "kérelmedet".
*mod: a Lélekkút folyamatosan "nő", azaz termelődik. De javaslom, hogy nézz körbe erre: http://vegzetur.wikidot.com/
Dátum: 2010.09.19. 15:23:28
Munkanapokon foglalkoznak ezzel. Tehát a holnapi nap folyamán legkorábban.
Dátum: 2010.09.19. 15:22:21
Vakoló mesterúr...ezen vakaróztam én is épp.
Szerintem elgurult az aktuális dilidrazsé
Szerintem elgurult az aktuális dilidrazsé
Dátum: 2010.09.19. 07:33:42
Na végre...
Milyen színű volt a legendás német pilóta, Manfred von Richthofen Fokker Dreidecker típusú vadászrepülőgépe az első világháborúban?
Tűzvörös, innen származik a még az ellenfelei körében is ismert és félt becenév: a Vörös Báró.
Hófehérre festették, hogy a nap és a szárnyra szerelt tükrök segítségével elvakítsa az ellenfelet.
Koromfekete, főként éjszakai bevetéseknél használták, jellegzetes hangjáról lehetett felismerni.
Világoskék volt, hogy ne lehessen könnyen észrevenni a kék égen.
Tűzvörös, innen származik a még az ellenfelei körében is ismert és félt becenév: a Vörös Báró.
Hófehérre festették, hogy a nap és a szárnyra szerelt tükrök segítségével elvakítsa az ellenfelet.
Koromfekete, főként éjszakai bevetéseknél használták, jellegzetes hangjáról lehetett felismerni.
Világoskék volt, hogy ne lehessen könnyen észrevenni a kék égen.
Honnan ered Los Angeles, az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb városának a neve?
"A mi úrnőnknek, az Angyalok királynőjének faluja a Porciúncula folyón" név rövidített változata.
4 zsák búzáért vették meg a hollandok a területet az angol katonáktól, rájuk utal a név.
A hiedelem szerint angyalok vezették a telepeseket a későbbi város területére.
Két folyó fogta közre az eredeti települést, ezek által bezárt hegyes forma alapján kapta a nevét.
"A mi úrnőnknek, az Angyalok királynőjének faluja a Porciúncula folyón" név rövidített változata.
4 zsák búzáért vették meg a hollandok a területet az angol katonáktól, rájuk utal a név.
A hiedelem szerint angyalok vezették a telepeseket a későbbi város területére.
Két folyó fogta közre az eredeti települést, ezek által bezárt hegyes forma alapján kapta a nevét.
Dátum: 2010.09.18. 21:57:50
Mert Crassy baby balfékül linkelt (vagyis hogy sehogy)
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,398.0
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,398.0