Köszi , hogy ide be írtad
Remélem Miklós olvassa
Jelezted Nekik?
Hozzászólások - Utolsó_Lovag
Dátum: 2014.01.26. 12:10:32
Dátum: 2014.01.26. 10:11:06
A felzabálandó állatoknál viszont csakis az a TP számít, amit NEM kiképzéssel szereztél. Mivel jelenleg még nem tartjuk nyilván, hogy melyik TP-t hogy szerezted, ezért sajnos náluk csak az a TP fog tudni számítani, amit attól kezdve gyűjtenek, hogy ezt nyilvántartjuk. Mondjuk zabáltatni bárkit lehet, normál sajtolásnak fog számítani, tehát veszíteni nem vesztesz semmit, de a TP tápolás csak a fejlesztés elkészülte után, az ehhez kapcsolódó AF képesség megszerzésével fog indulni, előre sajnos nem tudsz gyűjteni rá.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Mivel az ördög a részletekben van Miklóstól ezt emelném ki mert a észrevételem-javaslatom ezzel kapcsolatos.
Azt mindenki tudja , hogy azonos időben sajtolás és sajtolás közt nagy különbségek vannak Ami itt nem lenne jó szerintem.
Mivel itt nem lesznek tömeges felzabáltatások , legyen FIX állat szintje szerint
..........................................................................
Még egy kérdés ami igazából nem tiszta.
A fel zabálandó állatnál a szintlépések csak harc közbeni , vagy ha más módon lépet is be számít majd?
Tehát a szerver fogja nézni-nyilván tartani , mily módon lép szintet s a szerint adni a pontot majd felzabálásnál?
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Mivel az ördög a részletekben van Miklóstól ezt emelném ki mert a észrevételem-javaslatom ezzel kapcsolatos.
Azt mindenki tudja , hogy azonos időben sajtolás és sajtolás közt nagy különbségek vannak Ami itt nem lenne jó szerintem.
Mivel itt nem lesznek tömeges felzabáltatások , legyen FIX állat szintje szerint
A fel zabálandó állatnál a szintlépések csak harc közbeni , vagy ha más módon lépet is be számít majd?
Tehát a szerver fogja nézni-nyilván tartani , mily módon lép szintet s a szerint adni a pontot majd felzabálásnál?
Dátum: 2014.01.26. 10:09:32
A felzabálandó állatoknál viszont csakis az a TP számít, amit NEM kiképzéssel szereztél. Mivel jelenleg még nem tartjuk nyilván, hogy melyik TP-t hogy szerezted, ezért sajnos náluk csak az a TP fog tudni számítani, amit attól kezdve gyűjtenek, hogy ezt nyilvántartjuk. Mondjuk zabáltatni bárkit lehet, normál sajtolásnak fog számítani, tehát veszíteni nem vesztesz semmit, de a TP tápolás csak a fejlesztés elkészülte után, az ehhez kapcsolódó AF képesség megszerzésével fog indulni, előre sajnos nem tudsz gyűjteni rá.
Dátum: 2014.01.26. 01:21:27
Látom Te is benfentes teli bukszás vagy
Dátum: 2014.01.25. 23:14:59
, de nem lennék meglepődve, ha érdeklődés hiányában ez a csatlós dolog elmaradna.
Sajnos nem fog el maradni
A ""benfentes --teli bukszásoknak"" jó lesz s tovább fog nyílni az olló..mellyel többen ki lépnek,,így kevesebb őskő fog fogyni ---
Szóval újabb lökés lesz a játék csődje felé. Amit sajnálok mert szeretem , csak a rosszul értelmezik az üzleti meg oldást.
Nem drágábban ,,hanem olcsóban tömegeket vonzó játékká kell tenni
Dátum: 2014.01.25. 22:51:07
Ariel ez olyan mint a BU event--
Elindult a Végzetúr online rpg játék nagyszabású eseménye, a Bolygó Ura! A félévente megrendezésre kerülő verseny komoly kihívás elé állítja a játékosokat, mesés jutalmakért.
Jót nevettem ezen ,, meg sajna legtöbbel így van nem állnak arányban a játék mostani igényével,,gyengék csak ahogy előttem írták "paraszt vakítás ill. annak is gyenge""
Elindult a Végzetúr online rpg játék nagyszabású eseménye, a Bolygó Ura! A félévente megrendezésre kerülő verseny komoly kihívás elé állítja a játékosokat, mesés jutalmakért.
Jót nevettem ezen ,, meg sajna legtöbbel így van nem állnak arányban a játék mostani igényével,,gyengék csak ahogy előttem írták "paraszt vakítás ill. annak is gyenge""
Dátum: 2014.01.24. 17:58:46
Teljesen igazad van.......SAJNOS
Dátum: 2014.01.24. 09:41:12
Talán azért mert tudták , hogy a BU event (( 80 szintű állatka 1db---- lecserélődik 3db 50 állatra)) és ezzel sokaknak MINT NEKEM IS el fogynak az erre a célra be készített állatkái..
Most kezdtem nevelni ÚJBÓL
Most kezdtem nevelni ÚJBÓL
Dátum: 2014.01.24. 09:28:04
Kérdésedben a válasz
aki elért a 14. megáig.
Na ha valaki szeret felkészülni az Eventekre , még akkor sem tud erre készülni .Mivel csak az új piramist meglátva döbben rá ezt is dekrétumozni kell
És ( tudom éssel nem kezdünk mondatot )) sajnos sokan nem hálnak teli bukszával
aki elért a 14. megáig.
Na ha valaki szeret felkészülni az Eventekre , még akkor sem tud erre készülni .Mivel csak az új piramist meglátva döbben rá ezt is dekrétumozni kell
És ( tudom éssel nem kezdünk mondatot )) sajnos sokan nem hálnak teli bukszával
Dátum: 2014.01.24. 09:11:01
Azért arra kíváncsi lennek, hogy a fogyóban lévő játékosok közül , kik még csinálják a BU eventet , hánynak sikerült a SÁRGA ESZENCIÁS FELADAT
-------------------------------------------
NEMESIS 13
Re: A bolygó ura 2014
361. hozzászólás - Tegnap, 11:35:25 (Válasz Utolsó_Lovag #360 hozzászólására.)
Azért én inkább 2. helyre raknám a szubplazmát. A sárga esszenciás feladatnál nincs szivatósabb. Pláne ha az ember még nem tart a 14. megaesszenciánál...
---------------------------------------------------------
Oksi
Legyenek döntetlenül az 1 helyen
-------------------------------------------
NEMESIS 13
Re: A bolygó ura 2014
361. hozzászólás - Tegnap, 11:35:25 (Válasz Utolsó_Lovag #360 hozzászólására.)
Azért én inkább 2. helyre raknám a szubplazmát. A sárga esszenciás feladatnál nincs szivatósabb. Pláne ha az ember még nem tart a 14. megaesszenciánál...
---------------------------------------------------------
Oksi
Legyenek döntetlenül az 1 helyen
Dátum: 2014.01.22. 11:51:28
Idézet: bincy - 2014.01.22. 07:31:53
Addig jó míg nem tudod
Röviden a BU event leges-leg szívatósabb feladata
De itt meg nézheted mit firkálnak róla
Mi az a Szubplazma?
Addig jó míg nem tudod
Röviden a BU event leges-leg szívatósabb feladata
De itt meg nézheted mit firkálnak róla
Dátum: 2014.01.21. 09:36:48
Bpetya azért fogalmaztam ""bújtatottnak""mivel az eredetiben nincs a sárga esszencia , ezért nem tudsz rá készülni .De hozzá tenném még akkor sem mert ehhez kevés fél év ami a 1 event közt van.
Tehát olyan változást nyomnak le a torkukon melyet eleve nem lehet végre hajtani ,,
7. szint:
Adj el az aukciós házban 3 epikus relikviát aranydukátért!
Építsd be egy szövetségi épületbe az utolsó téglát (kivéve Hatalom Tornya)!
Végezd ki ellenfeledet 10 portyában, amit te kezdeményezel!
Rakj be tárgyadba összesen 5 egyszer használható fókuszkristályt (gyűrű és nyaklánc kivételével)!
Győzz le 5 neves térkapus ellenfelet buzogánnyal a kezedben!
Készíts megaesszenciát!
Készíts el egy katalizált esszenciát!
Szerezz 150 sisakszilánkot!
Tehát olyan változást nyomnak le a torkukon melyet eleve nem lehet végre hajtani ,,
7. szint:
Adj el az aukciós házban 3 epikus relikviát aranydukátért!
Építsd be egy szövetségi épületbe az utolsó téglát (kivéve Hatalom Tornya)!
Végezd ki ellenfeledet 10 portyában, amit te kezdeményezel!
Rakj be tárgyadba összesen 5 egyszer használható fókuszkristályt (gyűrű és nyaklánc kivételével)!
Győzz le 5 neves térkapus ellenfelet buzogánnyal a kezedben!
Készíts megaesszenciát!
Készíts el egy katalizált esszenciát!
Szerezz 150 sisakszilánkot!
Dátum: 2014.01.21. 02:52:09
Köszi
Sajnos ezeket sosem gyűjtöm össze marad mint múltkor is dekrétum.(( halkan ,lábujjhegyen így zárójelben ,, ez megent bújtatott pénz költésre való kényszerítés
Sajnos ezeket sosem gyűjtöm össze marad mint múltkor is dekrétum.(( halkan ,lábujjhegyen így zárójelben ,, ez megent bújtatott pénz költésre való kényszerítés
Dátum: 2014.01.21. 01:26:45
Újabb rejtély ki tudja a megfejtését?? A mostani BU-val kapcsolatos (( remélem esszenciákat ki veszik))
Sárga esszencia Mi az ??? Hogyan lehet használni???
http://vegzetur.wikidot.com/esszenciak na ezt találtam de egy muk sem rólla
Dátum: 2014.01.21. 01:22:31
Újabb rejtély ki tudja a megfejtését??
Dátum: 2014.01.20. 11:46:33
Lassan csak meg jön az eszed s veszed észre amiket Én már pedzetem
Amúgy jó a humorod
Amúgy jó a humorod
Dátum: 2014.01.18. 15:31:27
Köszi
Dátum: 2014.01.18. 12:10:08
Kérdésem lenne –Feladatoknál ,,nevelj fel 5 állatot,,
Ha templomkristályból az Az állatok szeretetetét használom teljesítettnek veszi?
Ha templomkristályból az Az állatok szeretetetét használom teljesítettnek veszi?
Dátum: 2014.01.18. 11:20:46
Idézet: RoscoBorlo - 2014.01.18. 10:46:40
Nem egészen.
Csak közben a feltételek változtak, hogy ez elégtelen tájékoztatás vagy elbaltázott programozás az mindegy mert mindenki ezekkel a feltételekkel indult.
................................................................................ .....
Akkor azt magyarázd meg 2 szöviben vagyok s mind 2-ben nagyon az a vélemény , hogy ezt is elqták , miért alakult ki??
Amit feszegetek ---mivel ez játék , időben adott tájékoztatással mind ez elkerülhető lett volna s akkor tényleg az egyén csak magára illetve pech szériával radomra lehetne mérges
Kívánok jó játékot s további nagy pusszantásokat
Csak közben a feltételek változtak, hogy ez elégtelen tájékoztatás vagy elbaltázott programozás az mindegy mert mindenki ezekkel a feltételekkel indult.
................................................................................ .....
Akkor azt magyarázd meg 2 szöviben vagyok s mind 2-ben nagyon az a vélemény , hogy ezt is elqták , miért alakult ki??
Amit feszegetek ---mivel ez játék , időben adott tájékoztatással mind ez elkerülhető lett volna s akkor tényleg az egyén csak magára illetve pech szériával radomra lehetne mérges
Kívánok jó játékot s további nagy pusszantásokat
Dátum: 2014.01.18. 00:29:51
Na a vége az lett egész napos vadászat ---18 állatot adott
2 a sajátot kellett fel áldoznom
-----------------------------------
Azért bosszantó , mert ha időben tájékozta erről a Behó ,(( hogy az 1db --80 szintű helyett 3sb 50 lesz)) akkor a szerint lehetett volna készülni
Mert így csak kapkodás lett és e- miatt más erő forrást is be kellett áldozni
2 a sajátot kellett fel áldoznom
-----------------------------------
Azért bosszantó , mert ha időben tájékozta erről a Behó ,(( hogy az 1db --80 szintű helyett 3sb 50 lesz)) akkor a szerint lehetett volna készülni
Mert így csak kapkodás lett és e- miatt más erő forrást is be kellett áldozni