Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2010.10.19. 10:07:41
Khm... az aukciós tételeket mikor lehetne meglesni?
Én sajna nem másoltam ki egyik világon se, mint ti
De azt kell mondjam, hogy maximálisan elégedett vagyok (na jó, v3 miatt kicsit nyűgi, mert ott csak 1 térkifordító pottyant... ).
Mindent összevetve, nagyon jól sikerült az event (főleg, hogy nem kellett vadásznom ) Szóval ilyet én gyakrabban szívesen látnék...
De azt kell mondjam, hogy maximálisan elégedett vagyok (na jó, v3 miatt kicsit nyűgi, mert ott csak 1 térkifordító pottyant... ).
Mindent összevetve, nagyon jól sikerült az event (főleg, hogy nem kellett vadásznom ) Szóval ilyet én gyakrabban szívesen látnék...
Dátum: 2010.10.13. 14:26:59
54. szint (mint már írtam), Küldik beragadva (döntetlenes, 5 szintes), a kínkamra napi 1K LE-je nagyon a földhöz vág...szóval sajnos ezekkel is kalkuláltam.
Bár most utána mentem, remélhetőleg keresnek rá megoldást és mindenki jól jár
Bár most utána mentem, remélhetőleg keresnek rá megoldást és mindenki jól jár
Dátum: 2010.10.13. 14:12:13
Ehen...oks...akkor az EH felejtős v3-n. Mert értelme ZÉRÓ
Sajnálom, pedig váltottam volna véglegesen, de így inkább nem.
Sajnálom, pedig váltottam volna véglegesen, de így inkább nem.
Dátum: 2010.10.13. 13:58:57
EHnál is?
Dátum: 2010.10.13. 13:55:12
Noh...gubanc tényleg lehet...de ez kivételesen v3.
Zangetsu Dakos Te nyerted a csatát. A jutalmad 224 lélekenergia és 27 TP.
Zangetsu Fiam Te nyerted a csatát. A jutalmad 592 lélekenergia és 30 TP.
Zangetsu Lensver Te nyerted a csatát. A jutalmad 661 lélekenergia és 27 TP.
Zangetsu Lucian Te nyerted a csatát. A jutalmad 1102 lélekenergia és 33 TP.
Igaz még csak most próbálgatom...de a két kiemelt valahogy nekem nem tetszik...főleg az amelyik kevesebb LE-t adott. (54. szint, 30 PP-s beállítás, 100%-s ellenfelek...45-s kreaff)
Ha ez normális v3-n, akkor nem szóltam. Az EH még nagyon új nekem
Zangetsu Dakos Te nyerted a csatát. A jutalmad 224 lélekenergia és 27 TP.
Zangetsu Fiam Te nyerted a csatát. A jutalmad 592 lélekenergia és 30 TP.
Zangetsu Lensver Te nyerted a csatát. A jutalmad 661 lélekenergia és 27 TP.
Zangetsu Lucian Te nyerted a csatát. A jutalmad 1102 lélekenergia és 33 TP.
Igaz még csak most próbálgatom...de a két kiemelt valahogy nekem nem tetszik...főleg az amelyik kevesebb LE-t adott. (54. szint, 30 PP-s beállítás, 100%-s ellenfelek...45-s kreaff)
Ha ez normális v3-n, akkor nem szóltam. Az EH még nagyon új nekem
Dátum: 2010.10.10. 16:14:35
Na ahoi!
Mondhatnám félálomban megvilágosodtam.
Ad1. Miklósunk drága elég sok helyen már közölte, hogy a portya, mint olyan színesítő elem (holott ez elvileg egy PVP játék) . No, ha ez csak színesítő elem, akkor legyen PVE. De amennyiben PVE, akkor a láthatatlan vadászat/sajtolás ehhez hozzátartozik. Tehát...
Ad2. Kristályhordás problem, amennyiben mégis PVP játék. V1 85-ös szint aljától a TOP1-ig (137.szint) összesen 178 karakter van. Statisztikailag ez azt jelenti, hogy 3,4 aktív karakter van szintenként. Ezzel hogyan PVP-zen az ember? Hmm?
(Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha ezt fogom mondani), de a sokak által hiányolt alsóbb KH sajnos kell. Biztos, hogy megoldható lenne, hogy a KH legyen az egyetlen olyan szövetség, amelyiknek X tagja van (X=85-90 szinttől fölfelé klónok) Részemről az se hatna meg, ha az alsóbb KHban nem lenne annyi LE vagy egyáltalán nem lenne bennük...de lenne célpont (igen 30 PP-n, maxos kontinuummal is problémás olykor a portyázás...)
Ez utóbbit nem tudom, hogy hova kéne még bebiggyeszteni, de ha már nerf és társai ez az egyik legaktívabb topik (AF mellett).
Mondhatnám félálomban megvilágosodtam.
Ad1. Miklósunk drága elég sok helyen már közölte, hogy a portya, mint olyan színesítő elem (holott ez elvileg egy PVP játék) . No, ha ez csak színesítő elem, akkor legyen PVE. De amennyiben PVE, akkor a láthatatlan vadászat/sajtolás ehhez hozzátartozik. Tehát...
Ad2. Kristályhordás problem, amennyiben mégis PVP játék. V1 85-ös szint aljától a TOP1-ig (137.szint) összesen 178 karakter van. Statisztikailag ez azt jelenti, hogy 3,4 aktív karakter van szintenként. Ezzel hogyan PVP-zen az ember? Hmm?
(Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha ezt fogom mondani), de a sokak által hiányolt alsóbb KH sajnos kell. Biztos, hogy megoldható lenne, hogy a KH legyen az egyetlen olyan szövetség, amelyiknek X tagja van (X=85-90 szinttől fölfelé klónok) Részemről az se hatna meg, ha az alsóbb KHban nem lenne annyi LE vagy egyáltalán nem lenne bennük...de lenne célpont (igen 30 PP-n, maxos kontinuummal is problémás olykor a portyázás...)
Ez utóbbit nem tudom, hogy hova kéne még bebiggyeszteni, de ha már nerf és társai ez az egyik legaktívabb topik (AF mellett).
Dátum: 2010.10.07. 21:41:12
Uff...alapvetően az átlag építészről van szó. (Meg a bűvös 241-es szakiösszegről )
Persze, kvíz TOP esetén sajtolás, csapda, vezető nem kell. Vagy ha az adott karakter tulajdonos egy lusta disznó és nem bír annyit tölteni a gép előtt, hogy sajtolgasson.
Na de részemről ennyi is volt. Ehhez a v4hez nincs közöm, csak bele vau-vau
Persze, kvíz TOP esetén sajtolás, csapda, vezető nem kell. Vagy ha az adott karakter tulajdonos egy lusta disznó és nem bír annyit tölteni a gép előtt, hogy sajtolgasson.
Na de részemről ennyi is volt. Ehhez a v4hez nincs közöm, csak bele vau-vau
Dátum: 2010.10.07. 21:34:01
Szupi vagy... Csapda 5, Vezető 5 Köszi
Akkor megvan a 241...szóval logikusan, pontosan levezetve...megnyugodtam
Akkor megvan a 241...szóval logikusan, pontosan levezetve...megnyugodtam
Dátum: 2010.10.07. 21:30:19
Hmph...emlékek...hajaj...hogy is volt?
EF:57
SM:70
TT:60
Építés:20
Sajtolás: 30
Tanulás:26
Summa: 263
Sajtolás 30 és Tanulásból 2
Az summa: 231
Itt a hibádzó 10 alapvetően bármi lehet...ezen a v4-en még kukucska karakterem sincs, de mintha az első v4-ek körül nekem is 241 körül lett volna (de mint mondom, rég volt)
EF:57
SM:70
TT:60
Építés:20
Sajtolás: 30
Tanulás:26
Summa: 263
Sajtolás 30 és Tanulásból 2
Az summa: 231
Itt a hibádzó 10 alapvetően bármi lehet...ezen a v4-en még kukucska karakterem sincs, de mintha az első v4-ek körül nekem is 241 körül lett volna (de mint mondom, rég volt)
Dátum: 2010.10.07. 19:24:36
(Hol van Rokamoka és az ő gyönyörűséges vitanapjai...hahh...régi szép idők. )
Az ultraspec és a spec is LE-szerző
De azért köszönöm...majd meglássuk mit tud alacsony szinten Landragór
De azért köszönöm...majd meglássuk mit tud alacsony szinten Landragór
Félre vagy rosszul értetted...egyáltalán nincs semmilyen LE szerző szaki...pl 10-es szint alatt.
De ez mind csak naiv kérdés volt (mivel 3-as szinttől aktív az event...)
De ez mind csak naiv kérdés volt (mivel 3-as szinttől aktív az event...)
És alacsony szinten (ahol nincs kimaxolva LE-szerző szaki, nincs spec, ultraspec)? Na azokat vajh hogyan számolják?
Dátum: 2010.10.03. 17:22:31
Szia!
Amit a nyilvános adatbázisban látsz kérdéseket, azok már besorolt kérdések. És még mindig van elég sok kérdés, ami nincs kinn abban az adatbázisban (mivel még besorolásra vár/alatt áll)
Ha van olyan kérdés ötleted, amit jónak érzel, pont ebbe a topikba írd be, és a rutinos játékosok segítenek, hogy vajon jó-e vagy inkább próbálkozz tovább. Mindenesetre jobb, ha ide írod előbb, mint rögtön élesbe, kevésbé fog frusztrálni.
Amit a nyilvános adatbázisban látsz kérdéseket, azok már besorolt kérdések. És még mindig van elég sok kérdés, ami nincs kinn abban az adatbázisban (mivel még besorolásra vár/alatt áll)
Ha van olyan kérdés ötleted, amit jónak érzel, pont ebbe a topikba írd be, és a rutinos játékosok segítenek, hogy vajon jó-e vagy inkább próbálkozz tovább. Mindenesetre jobb, ha ide írod előbb, mint rögtön élesbe, kevésbé fog frusztrálni.
Dátum: 2010.10.02. 16:11:22
Engem most már csak egy dolog érdekel. Dátum szerint pontosan mikor vezetik be?
Dátum: 2010.10.02. 16:10:41
Sziasztok!
*tárgytalan*
SF server 3 nemrégiben indult, ha jól láttam a fórumon
*tárgytalan*
SF server 3 nemrégiben indult, ha jól láttam a fórumon
Dátum: 2010.10.01. 21:08:03
Az alábbi meghatározások által definiált szavak - egy kivételével - ugyanazokból a betűkből állnak. Melyik a kivétel?
Tárgy, élőlény vagy fogalom megemlítésére vagy érintésére vonatkozó tilalom.
Legmélyebb hangú, tölcséres fúvókájú rézfúvós hangszer.
Régi magyar személynév, ehhez hasonló értelme van a török Tentekbala (ostoba gyermek) személynévnek.
Több, mint 400 népcsoport összefoglaló neve a Szubszaharai Afrikában.
Tárgy, élőlény vagy fogalom megemlítésére vagy érintésére vonatkozó tilalom.
Legmélyebb hangú, tölcséres fúvókájú rézfúvós hangszer.
Régi magyar személynév, ehhez hasonló értelme van a török Tentekbala (ostoba gyermek) személynévnek.
Több, mint 400 népcsoport összefoglaló neve a Szubszaharai Afrikában.
Köszönet érte
Legkorábban a mostani event után...ha szerencsénk van
A kérdés, hogy mikor van forduló, azaz napváltás...hajnali 3 körül (HT) vagy event starthoz viszonyítva (10 körül)