"Majdnemszar"? "Szarrá vernek"?
Jól megleptél, mert egyiket sem érzem magaménak. A kínzókamra baromságot is kivédtem, de valahol már meg kell húzni a hátszelek határát...
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.04.16. 22:15:02
Dátum: 2009.04.16. 22:04:56
Mi a gond? Sorban válaszolok, mert így illik.
Dátum: 2009.04.16. 22:03:46
Köszönöm a hsz-t, és jó bulizást!
Követni fognak sokan, talán a legjobbkor "szoktál le".
Sok sikert a valódi életben!
Üdv,
Zacc
Követni fognak sokan, talán a legjobbkor "szoktál le".
Sok sikert a valódi életben!
Üdv,
Zacc
Dátum: 2009.04.16. 22:00:51
Lehet nyálazni, itt a béke törlésének eredménye (aki lát bónuszt, az szóljon!):
A csatában összesen 102 sebzést okoztál, és 1324 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 78 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 266 életpontot.
Ez csak egy a sokból, szintén TGY, akikkel még lenne 6 nap békénk. Most várjuk az Azúr Légiót, akik még "csak" a 3-as szinten tartanak a toronnyal, és naponta 50 portya körül jönnek. Szintén kösz.
A csatában összesen 102 sebzést okoztál, és 1324 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 78 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 266 életpontot.
Ez csak egy a sokból, szintén TGY, akikkel még lenne 6 nap békénk. Most várjuk az Azúr Légiót, akik még "csak" a 3-as szinten tartanak a toronnyal, és naponta 50 portya körül jönnek. Szintén kösz.
Dátum: 2009.04.16. 21:53:14
A megfelelő semmiképpen nem az, hogy elkezdünk egy bizonyos rendszerben játszani, majd az erősebb kutya kényére-kedvére változtatják a feltételeket! A gyengébb rovására persze. A pofa befogására oda lett dobva a védelem itala, ami a Beholder bevételének növelésén kívül más célra alkalmatlan. Kösssz
Dátum: 2009.04.16. 21:48:16
Seligent lehúzom az előzőről.
Mit is mutat ez? Talán azt, hogy szarul csináltuk az egészség 150-re húzása nélkül???? Vagy pedig azt, hogy a kisebbek fejét akarjuk szétverni? A szintkorlát és békeidő ránk is vonatkozik, bakker! Egyébként az eredményeim nem 5-6 szintről lejjebb jöttek össze, amit Ti is el tudtok mondani vajon?
Mit is mutat ez? Talán azt, hogy szarul csináltuk az egészség 150-re húzása nélkül???? Vagy pedig azt, hogy a kisebbek fejét akarjuk szétverni? A szintkorlát és békeidő ránk is vonatkozik, bakker! Egyébként az eredményeim nem 5-6 szintről lejjebb jöttek össze, amit Ti is el tudtok mondani vajon?
Dátum: 2009.04.16. 21:45:31
Glórin: neked minden további nélkül elhiszem. Sőt, tudom is, hogy nem hazudsz a képembe, mint Dalen.
Akiknek a szavát elhiszem a lista elejéről, és megbízom abban, hogy mindenki javát akarja:
Tündeköves, Trueblood, Seligen. Remélem nem maradt ki senki...
A többi képmutató, álszent, elvakult stb. A személyeskedő megjegyzéseiket pedig dugják ahová szeretném.
Akiknek a szavát elhiszem a lista elejéről, és megbízom abban, hogy mindenki javát akarja:
Tündeköves, Trueblood, Seligen. Remélem nem maradt ki senki...
A többi képmutató, álszent, elvakult stb. A személyeskedő megjegyzéseiket pedig dugják ahová szeretném.
Dátum: 2009.04.16. 21:41:31
Már mondtam: az én időmért és pénzemért ne TE mond meg, hogy mit tegyek! Unatkozol, nincs portya? Akkor kezd előlről, és lesz mit csinálnod...
Dátum: 2009.04.16. 20:12:10
Meg. Mitől jobb, ha mindenki rábukik, a seggnyalókon kívül?
Dátum: 2009.04.16. 20:09:27
Frankón ellesztek egymással hamarosan. Én a prémes szektából ezennel kiszálltam. Költöm olyanra, amitől jól is érzem magam, legalább néha.
Viszont ha a kocsmáros mondja meg mit ihatok, akkor azt legalább live pofán batyom!
Viszont ha a kocsmáros mondja meg mit ihatok, akkor azt legalább live pofán batyom!
Dátum: 2009.04.16. 19:58:11
Ühüm, akkor miért nem egymást ütitek? Egy szinten is vagytok 100-150-en, azonos épületbónuszokkal és szintekkel. Miért kell kisírni a békeidő eltörlését, és a kisebb szövetségek basztatását??? Erre is van magyarázat, az önzésen kívül?
Dátum: 2009.04.16. 19:55:42
Mittomén. Mert a VM-ben vagy? TGY árnyékában úgymond.
Dátum: 2009.04.16. 19:52:20
Korábban már leírtam, hogy a kút nem szempont. Már régen nem!
Dátum: 2009.04.16. 19:49:23
Persze, hogy nem. Mióta jön támadás azonos szintről? Ez a 3 elvileg békeidős TGY támadás pár percen belül... Nekünk van ugyebár 5-ös Béke Csarnokunk. Kérdés az, hogy minek?
Dátum: 2009.04.16. 19:46:22
Egyre gondoltunk, a kezdő valóban nem volt jó szóhasználat.
Dátum: 2009.04.16. 19:42:40
Na, itt a 3.:
A csatában összesen 210 sebzést okoztál, és 1292 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 258 életpontot.
Ennyit a nagy ötletetekről, csók a nőrokonoknak!
A csatában összesen 210 sebzést okoztál, és 1292 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 258 életpontot.
Ennyit a nagy ötletetekről, csók a nőrokonoknak!
Dátum: 2009.04.16. 19:41:34
Megérkezett a másik Békeidős TGY-s társamhoz:
A csatában összesen 247 sebzést okoztál, és 847 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 60 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 84 életpontot.
A kérdés ugyanaz...
A csatában összesen 247 sebzést okoztál, és 847 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 60 lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 84 életpontot.
A kérdés ugyanaz...
Dátum: 2009.04.16. 19:38:50
Okoska, itt a konkrétum:
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 90 sebzést okoztál, és 740 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
TGY-s (akikkel még békénk lenne) ütötte egyik tagunkat, miután felhúzták a Háború Tornyát.
Hol az a büdös nagy kompenzáció???
Igen, rengeteg idő, főleg ha Neked van formálva a játék... A multizókat és scriptelőket pedig meg sem említem, az más téma...
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 90 sebzést okoztál, és 740 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
TGY-s (akikkel még békénk lenne) ütötte egyik tagunkat, miután felhúzták a Háború Tornyát.
Hol az a büdös nagy kompenzáció???
Igen, rengeteg idő, főleg ha Neked van formálva a játék... A multizókat és scriptelőket pedig meg sem említem, az más téma...
Dátum: 2009.04.16. 19:23:10
Végre nem egyedül küzdök a később kezdők jogaiért.
Szóval én a Mechwart térnél iszogatok, aki csatlakozni akar befizetés helyett, azt szeretettel és (már) vidáman várom!
Addig pedig dugjon egyedül, aki akar... Ja, meg is eheti amit főzött.
Szóval én a Mechwart térnél iszogatok, aki csatlakozni akar befizetés helyett, azt szeretettel és (már) vidáman várom!
Addig pedig dugjon egyedül, aki akar... Ja, meg is eheti amit főzött.
Dátum: 2009.04.16. 19:15:48
Hukk, kerüljétek a Jagert sörrel!