Hozzászólások - Agatity
Dátum: 2009.10.24. 13:54:19
Köszi, Birka!
Dátum: 2009.10.20. 10:21:45
Mennyit regenerál az entitás?
Köszi
Köszi
Dátum: 2009.10.16. 11:48:51
Ehhez kapcsolódóan (http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,197.1360#hsz1377) megjött a válasz Baratytól, remélem nem baj, ha beidézem, de így kerek a történet, és örülök, hogy egy buggal kevesebb:
Köszönjük Baraty a gyors munkát.
Hali!
Kösz a segítséget, így már ki tudtam tesztelni, és elvileg ki is javítottam.
Ha valami gond lenne vele a jövőben, továbbra is szóljatok minél
hamarabb, és lehetőleg ilyen szép összeszedett formában.
Baraty
Kösz a segítséget, így már ki tudtam tesztelni, és elvileg ki is javítottam.
Ha valami gond lenne vele a jövőben, továbbra is szóljatok minél
hamarabb, és lehetőleg ilyen szép összeszedett formában.
Baraty
Köszönjük Baraty a gyors munkát.
Dátum: 2009.10.15. 14:07:46
Nos, akkor az alábbi e-mailt küldtem el Baratynak, a bug@vegzetur.hu -ra.
Annyit még, hogy ezen a belső üzenetközvetítőn keresztül Baraty írt, hogy valszeg annyi történt, hogy nem járt le az 1 hét, de hát világosan leírom, hogy 8.5 napkor sikerült megszereznünk kemény és tisztelt ellenfelünkkel szemben a +50 győzelmet.
Kedves Végzetúr csapata, Szeretve tisztelt Baraty,
Összefoglalom a "szerintünk bug"-ot:
Mi támadtunk: Dark Wind (#539), 5-ös Háború Csarnoka
Akiket megtámadtunk: Az Obszidián Kard Szövetsége (#363), 5-ös Béke Csarnoka
Támadásunk időpontja: 2009. okt. 6., 01.58.
Háborúnknak vége lett: 2009. okt. 14., 19.20.
Háborús archívum linkje: http://www.vegzetur.hu/haborus_archivum.php? szovi1=539&szovi2=363&ido=1254787034
A saját, belső fórumunk bejegyzései szerint 54-gyel mentünk a győzelmek terén az Obszidiánnal szemben okt. 14., 17.00-kor, a pontos állás, amikor feltűnt számunkra, hogy nincs vége a háborúnknak az 473/419 volt a javunkra.
Tehát okt. 13., 01.58-kor járt le az 1 hét, és az 50-nel több győzelmünket rá másfél napra sikerült megszereznünk, okt. 14., délután.
Elviekben amikor 50-nél járunk, és akkor még hozunk +1 győzelmet, akkor lefut a PHP, és látja, hogy teljesültek a feltételek (51 győzelem), tehát nem szabadott volna eljutni a +54 győzelemhez eleve.
Ezt én nem tudom máshogy értelmezni, minthogy egy kicsi, de annál jelentőségteljesebb bugot találtunk. Ugyanis nem mindegy, hogy ez alatt a néhány óra alatt, amíg a PHP érzékeli, hogy nyertünk, esetleg az ellenfelünk fordít a szitun.
Köszönettel és üdvözlettel:
Áron (LXXXVIII_Silex'en_thour (#16829))
UI. az alábbi mailt és a választ is felrakom a Kérdezz-felelünkbe, mert mint kiderült, nem mi vagyunk az elsők, akik ezt a "talán bug"-ot érzékelték, csak én vagyok az első, aki nem hagyom annyiban.
Összefoglalom a "szerintünk bug"-ot:
Mi támadtunk: Dark Wind (#539), 5-ös Háború Csarnoka
Akiket megtámadtunk: Az Obszidián Kard Szövetsége (#363), 5-ös Béke Csarnoka
Támadásunk időpontja: 2009. okt. 6., 01.58.
Háborúnknak vége lett: 2009. okt. 14., 19.20.
Háborús archívum linkje: http://www.vegzetur.hu/haborus_archivum.php? szovi1=539&szovi2=363&ido=1254787034
A saját, belső fórumunk bejegyzései szerint 54-gyel mentünk a győzelmek terén az Obszidiánnal szemben okt. 14., 17.00-kor, a pontos állás, amikor feltűnt számunkra, hogy nincs vége a háborúnknak az 473/419 volt a javunkra.
Tehát okt. 13., 01.58-kor járt le az 1 hét, és az 50-nel több győzelmünket rá másfél napra sikerült megszereznünk, okt. 14., délután.
Elviekben amikor 50-nél járunk, és akkor még hozunk +1 győzelmet, akkor lefut a PHP, és látja, hogy teljesültek a feltételek (51 győzelem), tehát nem szabadott volna eljutni a +54 győzelemhez eleve.
Ezt én nem tudom máshogy értelmezni, minthogy egy kicsi, de annál jelentőségteljesebb bugot találtunk. Ugyanis nem mindegy, hogy ez alatt a néhány óra alatt, amíg a PHP érzékeli, hogy nyertünk, esetleg az ellenfelünk fordít a szitun.
Köszönettel és üdvözlettel:
Áron (LXXXVIII_Silex'en_thour (#16829))
UI. az alábbi mailt és a választ is felrakom a Kérdezz-felelünkbe, mert mint kiderült, nem mi vagyunk az elsők, akik ezt a "talán bug"-ot érzékelték, csak én vagyok az első, aki nem hagyom annyiban.
Annyit még, hogy ezen a belső üzenetközvetítőn keresztül Baraty írt, hogy valszeg annyi történt, hogy nem járt le az 1 hét, de hát világosan leírom, hogy 8.5 napkor sikerült megszereznünk kemény és tisztelt ellenfelünkkel szemben a +50 győzelmet.
Dátum: 2009.10.15. 10:53:05
Akkor ennyi, ez szerintem bug.
Egyelőre még Baraty nem válaszolt, írjak e-mailt a bug@vegzetur.hu -ra is?
Egyelőre még Baraty nem válaszolt, írjak e-mailt a bug@vegzetur.hu -ra is?
Dátum: 2009.10.15. 09:57:51
Blozbang: pont azt írom, hogy 54-nél tartottunk. Tehát nem futott le az ellenőrző kód!
Ezért írtam, hogy kb. az 55. győzelmünknél, néhány órával később nyertünk, ezt hívom laifnak.
Szóval, valaki, más, bárki nem tapasztalt ehhez hasonlót?
Mintha PottomPanna hasonlóra panaszkodott volna, de aztán ejtette a témát, mert hogy kapituláltak, sejtésem szerint ugyanez volt ott is, hogy megvolt az 50+ csata, le kellett volna futni az ellenőrző kódnak, mégsem nyertek, csak pár órával később.
Nem baj, csak tudjunk mivel számolni, legyen nyilvános, hogy az 51. nyert csata után még X óra lauf van... Vagy valami.
Tegnap este írtam erről Baraty-nak is, egyelőre nincs válasz, a hibabejelentős topikba is beírtam, ott sincs válasz.
Ezért írtam, hogy kb. az 55. győzelmünknél, néhány órával később nyertünk, ezt hívom laifnak.
Szóval, valaki, más, bárki nem tapasztalt ehhez hasonlót?
Mintha PottomPanna hasonlóra panaszkodott volna, de aztán ejtette a témát, mert hogy kapituláltak, sejtésem szerint ugyanez volt ott is, hogy megvolt az 50+ csata, le kellett volna futni az ellenőrző kódnak, mégsem nyertek, csak pár órával később.
Nem baj, csak tudjunk mivel számolni, legyen nyilvános, hogy az 51. nyert csata után még X óra lauf van... Vagy valami.
Tegnap este írtam erről Baraty-nak is, egyelőre nincs válasz, a hibabejelentős topikba is beírtam, ott sincs válasz.
Dátum: 2009.10.14. 19:33:51
Most kapitulált az ellenfél, ezek szerint megvan az 50-nel több győzelem, és utána még van két-három óra lauf? Az alatt vissza tudják fordítani az eredményt? Ez így valahogy nem egészen jól működik...
Dátum: 2009.10.14. 19:33:36
Most kapitulált az ellenfél, ezek szerint megvan az 50-nel több győzelem, és utána még van két-három óra lauf? Az alatt vissza tudják fordítani az eredményt? Ez így valahogy nem egészen jól működik...
Dátum: 2009.10.14. 17:48:32
Szerintünk bug:
Okt. 06.-án indult egy háborúnk és 473 / 419 az állás a javunkra, 5-ös HCS-nk van, az ellenfélnek 5-ös BCS-je. Elvileg az 51. győzelenél "érzékeli" a PHP, hogy megvan a kapitulációhoz a feltétel, tehát nem az a gond, hogy még egyszer be kell ütni.
Okt. 06.-án indult egy háborúnk és 473 / 419 az állás a javunkra, 5-ös HCS-nk van, az ellenfélnek 5-ös BCS-je. Elvileg az 51. győzelenél "érzékeli" a PHP, hogy megvan a kapitulációhoz a feltétel, tehát nem az a gond, hogy még egyszer be kell ütni.
Dátum: 2009.10.14. 17:40:00
Egészen pontosan így állunk:
Okt. 06.-án indult a háború és 473 / 419 az állás a javunkra, 5-ös HCS-nk van, az ellenfélnek 5-ös BCS-je. Miaf***, van ezzel? Semelyikünk nem érti a klánunkban...
Okt. 06.-án indult a háború és 473 / 419 az állás a javunkra, 5-ös HCS-nk van, az ellenfélnek 5-ös BCS-je. Miaf***, van ezzel? Semelyikünk nem érti a klánunkban...
Dátum: 2009.10.14. 17:26:05
PöttömPanna már ezt egyszer kérdezte, de nálunk is felmerült. Letelt az egy hét (a mai a 9. napunk), 54-gyel megyünk. Nekünk 5-ös HCS-nk van, az ellenfelünknek 5-ös BCS-jük. És nincs vége a háborúnknak... Ez azt jelenti, hogy a BCS csökkenti a HCS hatását?
Idézet: PottomPanna - 2009.09.08. 12:41:48
Idézet: PottomPanna - 2009.09.08. 12:41:48
A háború csarnoka csökkenti az 1hét utáni 100győzelem különbséget is, 100-(10*hcs szint). 5ös hcsnk van. Van egy háborúnk, aug.26-án kezdődött, holnap 10kor lesz 2hete. Most 303 / 252 az állás, vezetünk. Úgygondoltuk, hogy ezzel vége, de nem. 1napon már nem múlik semmi, csak nem értem. Az ellenfélnek nincs béke csarnoka, ha ez számít.
Szerk: kapituláltak.
Szerk: kapituláltak.
Dátum: 2009.09.29. 10:36:48
Értem, köszönöm.
Dátum: 2009.09.29. 10:15:03
Tehát, Endyr, amit találta a másik topikban (Mortimer készítette) ez valós, így működik?
http://kepfeltoltes.hu/090927/triasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tehát nem a darabszámtól függ, hogy milyen tárgyakat vehetsz ki, a darabszám csak azt befolyásolja, hogy 15 győzelmenként egyet vehetünk ki. De a legyőzött entitás szintje adja, hogy milyen szintű tárgyat vehetsz ki...
http://kepfeltoltes.hu/090927/triasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tehát nem a darabszámtól függ, hogy milyen tárgyakat vehetsz ki, a darabszám csak azt befolyásolja, hogy 15 győzelmenként egyet vehetünk ki. De a legyőzött entitás szintje adja, hogy milyen szintű tárgyat vehetsz ki...
Dátum: 2009.09.29. 10:00:36
Tisztelettel kérdezném, hogy annak van-e jelentősége, hogy hány szinttel erősebb entitást választok a következőnek?
Köszi
Köszi
Dátum: 2009.09.10. 11:48:27
Köszi, én is erre a bugra gondoltam...
Akkor várok a további manóöléssel.
Akkor várok a további manóöléssel.
Dátum: 2009.09.10. 11:40:07
V1-en még csak a második fázis vége van, de néhányaknál már láttam portyagömböt. Az csak a harmadik fázisban esik ki, nem? És akiknek már megvan azoknak vagy az Aukciósból, vagy a bug miatt van meg, nem?
Köszi...
Köszi...
Dátum: 2009.09.02. 16:01:58
Oké, köszönöm, Miklós, nincs ezzel gond, ha egy hét, akkor egy hét, csak tudni szerettem volna, hogy mivel számoljak.
Természetesen túlélem a dolgot.
Köszi a választ.
Természetesen túlélem a dolgot.
Köszi a választ.
Dátum: 2009.08.31. 23:37:40
Miklós,
Tisztelettel kérdezem, hogy várható-e olyan "fejlesztés", hogy ha valakinek fel van véve a felejts el két legalább 10-es szintű küldetés, akkor egy héten belül lehessen kétszer felejteni? Ha nem, miért nem, ha igen, mikor?
Válaszod előre is köszönöm.
Tisztelettel kérdezem, hogy várható-e olyan "fejlesztés", hogy ha valakinek fel van véve a felejts el két legalább 10-es szintű küldetés, akkor egy héten belül lehessen kétszer felejteni? Ha nem, miért nem, ha igen, mikor?
Válaszod előre is köszönöm.
Dátum: 2009.08.28. 10:42:31
Igen, Endyr, tulajdonképpen meg lehet csinálni, csak macerás a legendák miatt...
Mindegy, szerintem ez több szót nem nagyon érdemel, ez van... Én legalábbis túl lépek ezeken a dolgokon, és játszok tovább...
Mindegy, szerintem ez több szót nem nagyon érdemel, ez van... Én legalábbis túl lépek ezeken a dolgokon, és játszok tovább...
Dátum: 2009.08.28. 08:19:30
Húú, látom elindult a flame.
Szerintem is gáz, előttem van még a felejts el két szakit küldi. És sajnos ez az egy hét pont annyi, hogy az ember szintet lép, és nem mindegy, mikor kezdi az ember az utána lévő lépj 5 szintet küldetést. Szóval valószínűleg tolódik egy szinttel az ismételhetők kezdése számomra, kicsit bosszantó.
Én úgy fogom fel, mintha ez egy Ghallán kiszámíthatatlanul le-lecsapó természeti törvény lenne - mármint a szabályok megváltozása. Igen, örülnék, ha a nagytiszteletűk a kivételt tennének, ha valaki pont a 88. küldetést csinálja...
És még egy: ott a pont, aki írta, hogy bezzeg, amikor még semmi LE-t nem adott vissza, akkor nem ment a sírás, hogy ez kitolás azokkal, akik már lefelejtettek szakértelmeket.
Szerintem is gáz, előttem van még a felejts el két szakit küldi. És sajnos ez az egy hét pont annyi, hogy az ember szintet lép, és nem mindegy, mikor kezdi az ember az utána lévő lépj 5 szintet küldetést. Szóval valószínűleg tolódik egy szinttel az ismételhetők kezdése számomra, kicsit bosszantó.
Én úgy fogom fel, mintha ez egy Ghallán kiszámíthatatlanul le-lecsapó természeti törvény lenne - mármint a szabályok megváltozása. Igen, örülnék, ha a nagytiszteletűk a kivételt tennének, ha valaki pont a 88. küldetést csinálja...
És még egy: ott a pont, aki írta, hogy bezzeg, amikor még semmi LE-t nem adott vissza, akkor nem ment a sírás, hogy ez kitolás azokkal, akik már lefelejtettek szakértelmeket.