Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2010.12.07. 20:52:56
11 óra múlva is jó
Dátum: 2010.12.07. 20:38:29
nézd már meg kihívásnál is légy szíves
Dátum: 2010.12.07. 20:07:35
Én is emlékeztem valamire, de ez így nem fasza. Le is tesztelted, vagy tudsz valaki aki 100%-ra tudja mondani?
Dátum: 2010.12.07. 18:51:35
Tapasztalatkő: Állataid a csatákból 20%-kal több tapasztalati pontot kapnak Csak csaták esetében!
Ebbe beletartozik a kihívás is? És a kalandokban lévő csaták?
Ebbe beletartozik a kihívás is? És a kalandokban lévő csaták?
Dátum: 2010.12.07. 10:48:50
én a Fálun Dáfát választottam volna, mert az nagybetűvel van írva, és ezért kakukktojás :D
Dátum: 2010.12.04. 16:46:13
Jelenleg van egy előző havi aranyam és ezüstöm, és két ehavi ezüstöm és +10/+10-em van
Dátum: 2010.12.04. 16:15:43
Milyen kisebb jutalom?
Dátum: 2010.12.04. 01:00:55
Teljesen egyetértek, ha a fórumon és a játékban tilos és tiltás jár ezért, akkor itt se legyen. Egy az hogy pofátlanság és bunkóság, mert ennyi erővel rögtön kaphatnék egy levelet utána hogy a "kurvaanyámat", másrészt ezért valami felügyeleti szervnél is bejelentést lehet tenni... or not?
Dátum: 2010.12.03. 19:02:56
csipp
Dátum: 2010.12.03. 14:02:29
Szép volt
És igen, egy út lesz. Mármint annak aki az abszolút tökéletességre pályázik minden minimétert megragadva. Eddig sem váltottak VF-re "odafenn" sokan, mivel ez lemaradást okozna. Ezért most hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásuk, kapnak egy rakat AFP-t És hogy megéri-e... ha voltál legalább fél évig ez is meg az is, akkor lehet érezni a különbséget.
Zsidózásért bann járhat
Egyébként engem még mindig nem érdekel hogy ütnek-e vagy sem, napi ketten köszönnek be, és én minden PPm kihívásra áldozom.
Viktor: igazad van, erről az oldalról nem gondoltam át, bár jóval lassabb haladás megmarad áldásként
És igen, egy út lesz. Mármint annak aki az abszolút tökéletességre pályázik minden minimétert megragadva. Eddig sem váltottak VF-re "odafenn" sokan, mivel ez lemaradást okozna. Ezért most hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásuk, kapnak egy rakat AFP-t És hogy megéri-e... ha voltál legalább fél évig ez is meg az is, akkor lehet érezni a különbséget.
Zsidózásért bann járhat
Egyébként engem még mindig nem érdekel hogy ütnek-e vagy sem, napi ketten köszönnek be, és én minden PPm kihívásra áldozom.
Viktor: igazad van, erről az oldalról nem gondoltam át, bár jóval lassabb haladás megmarad áldásként
Dátum: 2010.12.03. 13:48:38
két ezüstöset kaptam nagy hajrával, egyet ír ki, remélem be lesz írva 1 hónap múlva
2010. November - Legtöbb nyert kihívás (amit te kezdeményezel)
1. James Andrew 1.293
2. LanMaffia 1.240
3. Zander 1.174
2010. November - Legtöbb megoldott kaland
1. Mona89 197
2. LanMaffia 190
2. Ösvényjáró 190
2010. November - Legtöbb nyert kihívás (amit te kezdeményezel)
1. James Andrew 1.293
2. LanMaffia 1.240
3. Zander 1.174
2010. November - Legtöbb megoldott kaland
1. Mona89 197
2. LanMaffia 190
2. Ösvényjáró 190
Dátum: 2010.12.03. 12:45:15
Ez az autós lóerős hasonlat jó, csak a számok rosszak.
Választani kell? Miklós szerint azért van az AF hogy az emberek NE VF-ezzenek, tehát ez nem választás, hanem ráerőltetés, leszoktatás, direkt kényszer.
És mi az hogy végre nincs egyetlen túlélési lehetőség? Itt arra gondolsz hogy eddig csak és kizárólag csak a VF volt az amit használni lehetett? (jut eszembe kizárólag V1-ről beszélek most és mindenkor) És ennek ellenére mégis rengetegen EH-ztak? Tehát eddig ők rossz stratégiát követtek mindeddig?
Ha a VF szopatva van az AF-fel, az EH miért nincs?
Választani kell? Miklós szerint azért van az AF hogy az emberek NE VF-ezzenek, tehát ez nem választás, hanem ráerőltetés, leszoktatás, direkt kényszer.
És mi az hogy végre nincs egyetlen túlélési lehetőség? Itt arra gondolsz hogy eddig csak és kizárólag csak a VF volt az amit használni lehetett? (jut eszembe kizárólag V1-ről beszélek most és mindenkor) És ennek ellenére mégis rengetegen EH-ztak? Tehát eddig ők rossz stratégiát követtek mindeddig?
Ha a VF szopatva van az AF-fel, az EH miért nincs?
Dátum: 2010.12.03. 05:56:12
Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
50.
Fény a sötétségben
50.
Fény a sötétségben
Dátum: 2010.12.03. 05:55:11
Nem
Nem telik 30 másodpercbe szebbé tenni az arányokat, és ha már olyan nagyon-nagyon sok minden ki lett sírva (jó része rosszul érintett... mint ugye téged is), akkor ez is ki lehet. Kinek fájna ugyan ha a kompenzáció 100%-ig menne pl? Így is fele annyi AFP, mint másnak
Egyébként igaz, kb. a tizede sem érdekel, de ez is úgy el fog szállni mint az esszenciák. Akinek van pénze azt telepakolja magát mindenféle táppal és még kell még, mint a vámpírok a vérre, nem elég a 10, 20 kell!
Jó, a hasonlat nem volt nyerő, egyiket a VF gátlása miatt nem szeretem, a másikat meg a játék "ingyenes" mivolta miatt
Nem telik 30 másodpercbe szebbé tenni az arányokat, és ha már olyan nagyon-nagyon sok minden ki lett sírva (jó része rosszul érintett... mint ugye téged is), akkor ez is ki lehet. Kinek fájna ugyan ha a kompenzáció 100%-ig menne pl? Így is fele annyi AFP, mint másnak
Egyébként igaz, kb. a tizede sem érdekel, de ez is úgy el fog szállni mint az esszenciák. Akinek van pénze azt telepakolja magát mindenféle táppal és még kell még, mint a vámpírok a vérre, nem elég a 10, 20 kell!
Jó, a hasonlat nem volt nyerő, egyiket a VF gátlása miatt nem szeretem, a másikat meg a játék "ingyenes" mivolta miatt
Dátum: 2010.12.03. 04:57:38
Mindig
A VF valahogy arra ment volna hogy a szintek közti szakadékot betömje, hogy az alacsonyabb szintű is erős lehessen. Ez az AFP szerzési rendszer viszont egy az egyben mindig a magasabb szintűnek fog kedvezni. És igen valóban, hogy ne legyen VF, aki ezt használja, a negyedét kapja. Legalább annyiban korrekt hogy nem visszamenőleg bontja le a pontokat.
Értem én, ez a rendszer. Elfogadni nem fogom, maximum beletörődni.
De majd ha "véletlen" olyan esik ami a kedves leszólóknak fog fájni, hát bizony én is keményen fogom szórni az osztást hogy kuss legyen, fogadd el
A VF valahogy arra ment volna hogy a szintek közti szakadékot betömje, hogy az alacsonyabb szintű is erős lehessen. Ez az AFP szerzési rendszer viszont egy az egyben mindig a magasabb szintűnek fog kedvezni. És igen valóban, hogy ne legyen VF, aki ezt használja, a negyedét kapja. Legalább annyiban korrekt hogy nem visszamenőleg bontja le a pontokat.
Értem én, ez a rendszer. Elfogadni nem fogom, maximum beletörődni.
De majd ha "véletlen" olyan esik ami a kedves leszólóknak fog fájni, hát bizony én is keményen fogom szórni az osztást hogy kuss legyen, fogadd el
Dátum: 2010.12.03. 01:40:42
És mire ilyene lesz egy VF-esnek Barrique 16-szor cserél gazdát...
Dátum: 2010.12.01. 00:52:45
Ezt a VF-es AF pont szerzést totálisan elbasztátok.
Vegyük csak ezt:
Alkímista:
Minden szint egy %-kal növeli az esszencia szerzés esélyét sajtoláskor.
Max. szint: 5
Költség: 3 / 4 / 5 / 6 / 7
Nem olyan régen van benn ez az AF-kedés, de ahogy itt olvasgattam már elég sok ember összeszedte ezt a mennyiséget, mennyi ez? 25. Semmiség.
Ja és hogy azért lett ez betéve hogy leszoktassuk az embereket a VF-ről... Na de kérem. AKKOR TÖRÖLJÉTEK A G***BE A LEHETŐSÉGET IS! Minek? Így se a VF-en múlik a dolog. Engem 8 szintről fentebbről is ütnek, oda meg baszhatod a VF-et, durva portyakarakternek kell lenni hogy egyáltalán esélyed legyen.
Mire a kompenzációt kihúzom is lesz 3 hónap, ami egyébként is csak a fele felének a 60%-át adja vissza (BMEG!!!), mindenki kifejleszt minden lószart a környezetemben.
És még egyszer: NEM a VF miatt lesz kemény a karakter, hanem mert PORTYÁZIK!!! A VF semmiség, kicsit utána kéne gondolni mennyi borzasztó sok mindent veszít illetve nem kap meg a VF-es karakter...
Jelentem most toltam rá a 2. pontot a kompenzációra... 8 AFP... Akinek van már 80 azt csókoltatom, megérdemli.
Vegyük csak ezt:
Alkímista:
Minden szint egy %-kal növeli az esszencia szerzés esélyét sajtoláskor.
Max. szint: 5
Költség: 3 / 4 / 5 / 6 / 7
Nem olyan régen van benn ez az AF-kedés, de ahogy itt olvasgattam már elég sok ember összeszedte ezt a mennyiséget, mennyi ez? 25. Semmiség.
Ja és hogy azért lett ez betéve hogy leszoktassuk az embereket a VF-ről... Na de kérem. AKKOR TÖRÖLJÉTEK A G***BE A LEHETŐSÉGET IS! Minek? Így se a VF-en múlik a dolog. Engem 8 szintről fentebbről is ütnek, oda meg baszhatod a VF-et, durva portyakarakternek kell lenni hogy egyáltalán esélyed legyen.
Mire a kompenzációt kihúzom is lesz 3 hónap, ami egyébként is csak a fele felének a 60%-át adja vissza (BMEG!!!), mindenki kifejleszt minden lószart a környezetemben.
És még egyszer: NEM a VF miatt lesz kemény a karakter, hanem mert PORTYÁZIK!!! A VF semmiség, kicsit utána kéne gondolni mennyi borzasztó sok mindent veszít illetve nem kap meg a VF-es karakter...
Jelentem most toltam rá a 2. pontot a kompenzációra... 8 AFP... Akinek van már 80 azt csókoltatom, megérdemli.
Dátum: 2010.11.30. 21:47:40
Asszem én vagyok a kollega, arról van szó hogy tetszik ez az egyentéma, meg a névjegyként szuperáló felirat, csak nem értettük a hátoldalon lévő link létjogosultságát, meg hogy miért nincs logó
És én is egyen pólóban voltam
És én is egyen pólóban voltam
Dátum: 2010.11.26. 17:12:59
Egy másikat
Dátum: 2010.11.24. 13:51:18
És még így ezt "kéne" kifejleszteni először az optimalizáció érdekében.