A nyereményed: A tudás könyve, 200 TP
De jó, hogy múlt héten nem vettem meg 2300 dukátért az AH-ban
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.03.28. 07:01:33
Dátum: 2012.03.27. 20:52:29
Ezt önmagad is láthatod, hisz te írtad :
Idézet: Gtr2 - 2012.03.27. 19:06:37
Igen, egy alapvetően utált tulajdonság, aminek mégis megvan az előnye.
Idézet: Gtr2 - 2012.03.27. 19:06:37
Kicsit kezd elegem lenni napok óta a kaland és térkapu csaták csak úgy viszik az ÉP-m a térkapusból inkáb az extra erősek, de persze nem adnak semmit a fókusz tárgyakból. Titokban meg lettek erősítve vagy mi a fene van?
Főleg a lassú szerverből van elegem remélem csinálnak már valamit.
Főleg a lassú szerverből van elegem remélem csinálnak már valamit.
Igen, egy alapvetően utált tulajdonság, aminek mégis megvan az előnye.
Dátum: 2012.03.27. 20:51:13
Mint írtad, az alapján is nyersz rajta 6k-t, szóval megéri.
Lavender: Az átlaghoz képest természetesen van itt is random tól-ig határ. Plusz-mínusz 30-40%, azaz 60-140-ig vagy valami hasonló, nyilván a tied is inkább a fenti volt.
Lavender: Az átlaghoz képest természetesen van itt is random tól-ig határ. Plusz-mínusz 30-40%, azaz 60-140-ig vagy valami hasonló, nyilván a tied is inkább a fenti volt.
Dátum: 2012.03.27. 19:55:19
1. alapesetben kb 25-ös szintre fejlesztve adja vissza az idomítási költséget a dög 60-as sajtolással, azaz 40-es szintűnél az idomítási költség kb 1,6-szerese jön vissza, ha a kléplet lineáris, de sajnos a lépett szinttől függő szorzőról semmit se tudunk, nincs semmilyen infó róla, ez puszta tapasztalat.
2. 3 db - ugyanolyan - esszenciát ad.
2. 3 db - ugyanolyan - esszenciát ad.
Dátum: 2012.03.27. 19:35:23
Van 1-2 hibás rész. Egyrészt, aki kiemelkedik a környezetéből ÉS van rajta SK, ami ugye a saját tulajdonságainak akár 50%-os növelése is lehet, azt még a saját klónja se tudja leverni, nehogy a többiek gyengébb klónjai. Aki így játszik, nagyon ritkán van 15% alatt, lévén nem kell félnie támadásoktól és ha mégis oda kerül (epikus, entitás, térkapu, saját portya), az nem KH-s időszakban. A KH-sok maximum +3 szintről támadnak, így 10 szinttel fentebbről garantáltan nem üti őt KH-s.
Már véget ért az event? ;)
Dátum: 2012.03.27. 11:10:10
Az idomításra 2 megaesszencia is van, ami olcsóbbá teszi. Az egyik 25, a másik 50%-kal teszi olcsóbbá. Az első ráadásul rögtön a 2. mega. Nyilván pont olyan célzattal, hogy aki idáig eljutott, kedvezményt kapjon rá. Ugyanez a mega az idejét is lecsökkenti a felére, így akár 7:30 percenként lehet idomítani. (Ettől persze a kettő akár még össze is adódhat nyilván, de nem hiszem, hogy sokan szinten tartanák az idomítást. Akik rendszeresen idomítanak, nekik is - tárgyakkal együtt - max 3-4 idomításnyi idő egy dög fullra idomítása. Ez ugye optimális esetben 22,5 - 30 perc. Közben lehet portyázni, konstizni, stb.
Dátum: 2012.03.27. 10:36:11
Ha személyeskedő, trágár üzenetet kapsz valakitől, azt továbbítsd emailben a banned @ vegzetur . hu vagy info @ vegzetur . hu-ra. Illetve írd meg nekik ezt az egészet és megnézik, hogy valóban multizik valaki, illetve a levél valóban kizárást, bant vonhat-e maga után.
Katakombából, ha kilép, 2 hétig nem tud visszamenni (kivéve relikviával, amivel 3 napra csökkenthető ez az időszak.
Katakombából, ha kilép, 2 hétig nem tud visszamenni (kivéve relikviával, amivel 3 napra csökkenthető ez az időszak.
Dátum: 2012.03.27. 09:21:53
Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy aki bukja és prémiumos, az csak a 10%-át bukja ami így az ezek szerint kiemelkedő 20-30 ezres rablásoknál is 2-3000 LE, legalábbis, ha a V3-as emlékeim még valósak.
* Pusztán azért jeleztem, hogy bár rabolt LE lehet nagy, de a bukott LE átlagos csatáknál valóban néhány 100 csak.
* Pusztán azért jeleztem, hogy bár rabolt LE lehet nagy, de a bukott LE átlagos csatáknál valóban néhány 100 csak.
Dátum: 2012.03.27. 09:14:13
Akkor lazíts és írj nekik emailt az adatokkal.
info @ vegzetur . hu
info @ vegzetur . hu
Dátum: 2012.03.26. 20:42:05
Idézet: Gtr2 - 2012.03.26. 20:10:57
Azért ez így elég fals idézet, hogy 2 szót kiemelsz belőle Olvasd csak el a többit: jelzőket, vessző utáni részt, stb. Vagy próbálj meg böngésző nélkül játszani.
Felhasznális feltételek:
5.3. Külső programok használata
Tilos a játékban olyan programot és mechanizmust használni, amely megváltoztatja és/vagy befolyásolja a program működését, automatizálja a játékot, terheli a szervert vagy "bot" tevékenységet folytat. Amennyiben algoritmusaink ilyen tevékenységet észlelnek, a játékos további figyelmeztetés nélkül kizárható.
5.3. Külső programok használata
Tilos a játékban olyan programot és mechanizmust használni, amely megváltoztatja és/vagy befolyásolja a program működését, automatizálja a játékot, terheli a szervert vagy "bot" tevékenységet folytat. Amennyiben algoritmusaink ilyen tevékenységet észlelnek, a játékos további figyelmeztetés nélkül kizárható.
Azért ez így elég fals idézet, hogy 2 szót kiemelsz belőle Olvasd csak el a többit: jelzőket, vessző utáni részt, stb. Vagy próbálj meg böngésző nélkül játszani.
Dátum: 2012.03.26. 17:44:51
Az amerikás kérdést már nagyon sokszor kitárgyaltuk itt, mert időről-időre valaki belinkeli. Sarkítva, az ősemberek is jártak már ott, mégse őket nevezik a felfedezőjének. A vikingek is jártak a "sarkánál", ennek ellenére mégsem őket nevezik a felfedezőinek.
Ha a wikit akarom idézni, akkor "Az első, Amerika földjére lépő európaiak a 10. századi viking hajósok – feltehetően Leif Eríksson, esetleg Bjarni Herjólfsson és harcosai – voltak, de művelődéstörténeti szempontból Kolumbusz felfedezése vezetett a korabeli világkép dinamikus kitágulásához, és felfedezése nyomán indult meg az amerikai kontinens feltérképezése és kolonizálása". Természetesen nem csak a wiki tekinti őt Amerika felfedezőjének (még ha ő maga nem is tudott róla, hogy nem Indiába érkezett, mert kicsit "eltévedt").
Ha a wikit akarom idézni, akkor "Az első, Amerika földjére lépő európaiak a 10. századi viking hajósok – feltehetően Leif Eríksson, esetleg Bjarni Herjólfsson és harcosai – voltak, de művelődéstörténeti szempontból Kolumbusz felfedezése vezetett a korabeli világkép dinamikus kitágulásához, és felfedezése nyomán indult meg az amerikai kontinens feltérképezése és kolonizálása". Természetesen nem csak a wiki tekinti őt Amerika felfedezőjének (még ha ő maga nem is tudott róla, hogy nem Indiába érkezett, mert kicsit "eltévedt").
Dátum: 2012.03.26. 17:38:20
Nyilván, de a kérdés nem erre irányult.
Dátum: 2012.03.26. 13:20:18
Az állatokon lévő cucc nem LE-szívós, hanem a csata végi LE rablást növeli.
Dátum: 2012.03.26. 11:45:01
Idézet: Kisspapi - 2012.03.26. 11:00:06
Pont azért, amit írtál. Kemény Ferencről (és az összes híres, ismert emberről) nem azt kell tudni, hol, mikor született vagy halt meg, hanem a munkásságát.
Sokkal jobb lenne ez a kérdésed, ha azt kérdezed: Az xy helyen született Kemény Ferenc aktív részeseként elévülhetetlen érdemeket szerzett egy ma is ismert esemény megszervezésének. Melyiknek?
- Olimpia
- Nobel-díj
- Világkiállítások
- Oscar-díj
Természetesen a rossz válaszoknak más, hasonlóan ismert és rendszeres esemény is lehet a tagja. De hogy hol (és mikor) született... Lexikonban megnézi, akit érdekel. Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, amelyek ezekre az adatokra kérdeznek rá, mert 1-2 kivételtől eltekintve lexikálist kapsz rá, a kivételeknél meg már szerepeltet.
Miért érdektelen a témakör, amiért nem fogadták el a kérdésemet:
Hol született Kemény Ferenc, a NOB alapító tagja, az újkori olimpiai játékok egyik kezdeményezője?
1. Nagykikinda
2. Versec
3. Nagybecskerek
4. Törökbecse
A helyes válasz: Nagybecskerek
Kemény Ferenc többet dolgozott az újkori olimpiai játékok beindításán, mint báró Pierre de Cubertin. Csak ezt kevesen tudják. Büszkék lehetünk rá. A kérdésem: miért?
Hol született Kemény Ferenc, a NOB alapító tagja, az újkori olimpiai játékok egyik kezdeményezője?
1. Nagykikinda
2. Versec
3. Nagybecskerek
4. Törökbecse
A helyes válasz: Nagybecskerek
Kemény Ferenc többet dolgozott az újkori olimpiai játékok beindításán, mint báró Pierre de Cubertin. Csak ezt kevesen tudják. Büszkék lehetünk rá. A kérdésem: miért?
Pont azért, amit írtál. Kemény Ferencről (és az összes híres, ismert emberről) nem azt kell tudni, hol, mikor született vagy halt meg, hanem a munkásságát.
Sokkal jobb lenne ez a kérdésed, ha azt kérdezed: Az xy helyen született Kemény Ferenc aktív részeseként elévülhetetlen érdemeket szerzett egy ma is ismert esemény megszervezésének. Melyiknek?
- Olimpia
- Nobel-díj
- Világkiállítások
- Oscar-díj
Természetesen a rossz válaszoknak más, hasonlóan ismert és rendszeres esemény is lehet a tagja. De hogy hol (és mikor) született... Lexikonban megnézi, akit érdekel. Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, amelyek ezekre az adatokra kérdeznek rá, mert 1-2 kivételtől eltekintve lexikálist kapsz rá, a kivételeknél meg már szerepeltet.
Dátum: 2012.03.26. 09:13:47
Ezek között semmi, ugyanúgy 3-szor hív le oldalt. Mindamellett az ilyen típusú Imacro beállítások automatizálnak, ha valaki 1 órára előre beprogramozza, hogy X percenként üsse a térkapus lényt. (Megjegyzem, egyszerűbb a "belépés a térkapuba" gomb linkjét elmenteni, az csak 1 - max. 2 - oldalletöltést generál.)
Dátum: 2012.03.26. 09:10:08
Idézet: Niuss - 2012.03.26. 08:54:51
Mai napon biztos beírják, függően attól, hogy pontos összeget küldtél, megadtad a pontos adatokat a megjegyzés rovatban, amit a program jelzett, de 9-től dolgoznak, úgyhogy kis türelem.
pénteken elutaltam 100öskö árát!kb mikor várhatom?
én is otp-s vagyok
sztem meg kellett volna már jönnie
én is otp-s vagyok
sztem meg kellett volna már jönnie
Mai napon biztos beírják, függően attól, hogy pontos összeget küldtél, megadtad a pontos adatokat a megjegyzés rovatban, amit a program jelzett, de 9-től dolgoznak, úgyhogy kis türelem.
Dátum: 2012.03.25. 14:45:15
Nem nő. 3 féle jutalom van, 1, 2, 3 szintlépésekre. Hiába szerzel 5 szintlépésnyi TP-t, attól a 3-ast kapod meg.
Dátum: 2012.03.25. 10:25:12
A sebzése független a szintjétől. Nagyobb ÉP, nagyobb elnyelés és - talán az állat találati esélyét, illetve védekezését növeli.
Dátum: 2012.03.25. 09:12:01
Idézet: Maci - 2012.03.25. 09:05:19
Kivéve, ha a KH ütőtávjában van. Azt nem tudom, hogy te hogy állsz V3-on, mert ugye én már töröltem ott rég (abba ne menjünk bele, hogy a bundádban lévő élősködők elszaporodtak és büdös is voltál rendszeresen, de tuti nem emiatt ).
Ha nagyon jól fejlesztett karid van, attól nem lesz jobb, hogy segítő kéz van rajta. Nem termel több LE-t, max. több ép-je marad. Ez is előny lehet, de semmivel sem dobja meg a karakterbe fektetett LE-t. Hiába írod korábban, hogy ezáltal lesz valaki jobb. Valójában dehogy.
Kivéve, ha a KH ütőtávjában van. Azt nem tudom, hogy te hogy állsz V3-on, mert ugye én már töröltem ott rég (abba ne menjünk bele, hogy a bundádban lévő élősködők elszaporodtak és büdös is voltál rendszeresen, de tuti nem emiatt ).