Dátum: 2014.01.28. 14:25:37
Idézet: Roger1984 - 2014.01.28. 14:19:37 Nem nagy szám a projekt.
Az esszenciák miatt még mindig jobban megéri sajtolni az állatokat mint a csatlósok szájába tenni.
A csatlóseledel így máris értelmetlenné vált.
A tulajdonságnövelés amit a csatlós ad nem kompenzálja kellően amit a csatlós sebezne ha állat maradna.
Szóval ez fail.
Az állat csatlóssal való megetetése pont ugyan az mint a sajtolás, így inkább a sima sajtolás az ami értelmetlenné vált...
A tulajdonságnövekedés meg bőven űbereli azt a plusz sebzést, amit az állat ad, nem utolsó sorban befogsz egy másik állatot, és akár 1. szinten harcolni hívod, ezzel meg is oldódott a sebzés probléma. Egyedül az állat adta elnyelés lesz kevesebb, mivel az az , ami szintfüggő nála.
Dátum: 2014.01.28. 14:15:07
Azért mert ez csak vigaszdíj a térkapus ellenfelektől, akkor kapod 50% eséllyel ha nem esik belőle rendes térkapus tárgy.
Dátum: 2014.01.28. 14:13:42
Értem, köszi a választ.
Mindenesetre soknak találtam már a füleket az állatok oldalon, azért merült fel bennem a kérdés.
Az átlag szint miatt szerintem egyébként már nem aktuális ez a megoldás, na meg a csatlósok bevezetésével érdemes inkább megtartani az egyszer már felnevelt állatot. Nem mint ha a sajtolás szaki eléréséig nem lett volna érdemes egyébként is megtartani az igen rövid idő alatt megunt jószágot, de ez már más kérdés.
Dátum: 2014.01.28. 14:04:47
Lehet hogy hülye kérdés, de a szabadon engedés fület nem lehetne kivenni az állatoktól?
Biztos nagyon sokan kötődnek érzelmileg az állataikhoz, de nem hiszem hogy ha arra kerülne sor, akkor ne sajtolnák, vagy etetnék meg őket a csatlóssal inkább.
Dátum: 2014.01.28. 13:33:25
Az uralkodó pálcás hiba vagy megoldódott, vagy rekordidő alatt javították. Ez utóbbi esetben köszönet a javítást végzőnek.
Dátum: 2014.01.28. 13:27:28
A familiárisokét sajnos nem lehet, az összes többiét meg tudod változtatni azoknak az állatoknak a képére amikkel eddig találkoztál, ha prémtag vagy, és van rá 5 ősköved.
Ha valakinek van uralkodó pálcája, annak is csak 4 harcoló állata lehet, ha csinált egy csatlóst?
Vagy a csatlós beszámít a harcoló állatok közé, és így mindenkinek egyel kevesebb állata lehet?
Dátum: 2014.01.28. 13:15:23
Nem tudom, hogy valamit kell-e csinálni a csatlóssal, vagy csak simán nem lett betervezve az uralkodó pálcája a programozásba, mert akármit csinálok 4nél több állatot nem tudok harcolni hívni.
Ez elég zavaró, főleg úgy hogy a kennelből hívtam vissza az egyik tenyésztett állatom, ami -1 kő -az állat gyakorlása után kapott tp -az idő, amiért újra küldhetem gyakorolni.
Dátum: 2014.01.28. 13:10:10
Minél nagyobb állatot csatlósítasz meg, annál jobb. A 100 feletti állat kevés lesz, vagy legalábbis én nem az irtóztató fétist adnám neki.
Dátum: 2014.01.28. 12:25:02
A csatlós szintje: eredeti állat szintje/2 + eredeti állat alapszintje/5 (de maximum a fétis szintje).
Nem arról volt eddig szó, hogy lépett szint/2+alapszint/4?
Csak mert ez nálam élből 8 szint különbséget eredményez ami azért nagyon nem elhanyagolható.
Dátum: 2014.01.27. 23:10:58
Az a baj Miklóssal, hogy nagyon rossz szemszögből közelíti meg a varázslatelnyelés kérdését, és miután felmerült annak a lehetősége hogy na adja Isten, egyszer valakinek a varázslata totálisan elnyelődik, nem lát tovább, és kvázi ezzel lezárta a kérdést.
Ha már ezer ember rágja a fülét ez miatt hosszú ideje, akkor nem ártana újragondolni a kérdést. Kaptunk ugyan varázslatelnyelés AF-et, ami igazából ebben a formájában semmit sem ér, de alapnak jó.
Első körben a jelenlegi kettőről kéne 5re növelni a maximumát, az már érne valamit, majd később lehetne gondolkozni a második lépésen, 8ig vagy 10ig.
Nem a top playerek élnének a lehetőséggel, hanem a jelenlegi "elnyomott" játékosok. Ugyanis a mágia fejlesztése LE-be kerül, akárcsak a többi tulajdonság. Hagy legyen már 25ezres varázslatelnyelése annak aki áldoz rá, és ne legyen az miatt sírás hogy ezzel micsoda buffot kapot, mert ugyanaz idő alatt az őt támadó játékos ugyanúgy fejleszti a karakterét, csak ő a támadást/erőt tolja abból a pénzből, amiből a varázslatelnyeléstől valamit is váró játékos a mágiát. Mert amíg ő azt húzza, addig másra nem tud költeni, és menthetetlenül lemarad a többi tulajdonságában. Nem buffot kap, hanem lehetőséget.
Nem ingyen kérte senki a varázslatelnyelést, de lehessen normális eredményeket elérni vele.
A világ legnagyobb szentségtörésének van beállítva ha valakinek a varázslatsebzése elnyelődne, de az teljesen normális hogy egy varázslatból kiütnek egy játékost, vagy jobb napján kettőből.
A top playerek nem valószínű hogy vacakolnának ezzel, mert mindig van az 1. játékos után egy 2., aki esetleg kihasználná hogy a konkurencia a mágia húzásával szöszmötöl, amivel eddig nem törődött.
Ott van még a harcos/mágus kérdés, hogy a mágusok se sírjanak, be lehet rakni egy elnyelés AF-et, szintén 5ig skálázva, és a másik mostoha tulajdonsághoz, az egészséghez kötve, a varázslatelnyelés AFhez képest arányosan kisebb szorzóval.
Ami a vadász/zsákmány kérdést illeti, a top playerektől semmi nem menti meg az átlag játékost, aki meg a vele egyerősek közül egy defenzív taktikára váltana, az menthetetlenül lemarad a sebzésben, ha a másik fél következetesen arra koncentrál, így ezzel senkit nem érne jelentős hátrány, maximum azokat akik össze-vissza költik a LE-t gondolkodás nélkül.
Taktikai elemnek egyik sem lenne rossz, kapnánk két "új" lehetőséget, a kivitelezése meg a nevetségesen egyszerű kategória, csak a szándék kell hozzá.
Dátum: 2014.01.27. 09:05:13
Minden rajtad maradhat, csak a buzogány legyen az 1. szintű, minden előtag nélküli egyszerű buzogány.
Dátum: 2014.01.25. 22:14:40
Akkor egyáltalán minek ad bónuszt?
Még csak parasztvakításnak se állja meg a helyét.
Inkább lenne minimum 150 a szint ameddig engedi a csatlóst konvertálni, az elég vicces +10 transzdestrukció helyett.
Dátum: 2014.01.25. 21:47:30
Azért tud továbbfejlődni, mert amit Gamer01 írt azok a csatlóssá válás feltételei, nem vonják magukkal azt, hogy az állat meg is reked azon a szinten.
Mindenesetre ez egy meglehetősen fontos tapasztalat, valamint igen inkorrekt húzás a fejlesztés részéről. Mivelhogy ezek szerint a méregdrága templomkristály fétissel egy 500as állatból is maximum 100as csatlós lehet, ami az előrelátható két éves időtartamot amíg az visszahozza az árát, lazán és alaphangon 3 évre nyújtja.
Milyen hosszútávú befektetésnek szánt bónuszok lesznek itt még ezek után, 10-15 éves futamidejűek?
Normális dolog ez?
Dátum: 2014.01.25. 12:06:34
transzdestrukció:
Portyázás során az ellenfél transzcendális projekció szakértelme annyival alacsonyabbnak számít, ahányas a transzdestrukció szakértelmed. Ezenkívül +1 templomkristályt kapsz a templom végső kincsében a szakértelem minden 2 szintje után, ha van Indiana ostorád. LE-ből nem fejleszthető. A szakértelemnek nincs maximális szintje, és nem drágítja a többi szakértelem fejlesztését.
Dátum: 2014.01.25. 11:48:32
Ahogy mondod. Ha valaki 250es állattal kezd-nem sokan lesznek szerintem-, akkor templomonként 12 kristállyal többet kap a végső jutalomban. Ha évi 10-14 befejezett templommal számolsz és a fétis 300 templomkristályos árát is figyelembe veszed akkor rögtön szemed elé tárul a szomorú valóság. Ez bizony nem táp, a legelvetemültebb játékosok is legkorábban két év elteltével fognak valamit is profitálni belőle.
Dátum: 2014.01.25. 11:41:09
Templomkristály fétis
Típus: felszerelés állatoknak
Szint: 100
+14 TP győzelmenként
+1 transzdestrukció minden 10. csatlós szint után (max. 25)
Dátum: 2014.01.25. 11:34:22
Remek, ezek szerint a napi őskő költség megint emelkedik.
Az egyik szövitagunknak szerencsére van karaktere V1-en is, így folyamatosan osztja meg velünk a tapasztalatait ő is.
Nem vagyok egyelőre lenyűgözve, azt kell mondjam. A fétisek által adott látszatbónuszok meglehetősen elkeserítőek, az irtóztató fétis egy vicc, a templomkristály fétis meg nagyon jó lesz, miután két év után visszahozta a ráköltött templomkristályt. Kár hogy nem 5 év múlva kezd majd hasznot termelni.
Dátum: 2014.01.25. 09:43:33
Azért nem lett volna rossz, ha nem csak a V1 karakterek tesztelhetnek, mert azért rajtuk kívül akad még 3 szervernyi ember aki esetleg kíváncsi lenne rá...
Dátum: 2014.01.19. 00:00:30
Minden nap egyet kapsz, a második nap kettőt válthatsz ki. Az utolsó nap meg 21et, ha bírod kővel vagy LE milliárdos vagy.
Időbüntetés meg nincsen, tökmindegy mit ír ki a számláló a toplistán, akkor vagy készen egy sorral ha a jutalmát is átvetted.
Dátum: 2014.01.18. 23:32:42
Nocsak, én voltam az egyetlen alkalmazkodásra képtelen ember aki elolvasta az új BU leírását amiben nem szerepel a +8 óra bünti, ahogy a dekrétumok mellett sem volt feltüntetve?
Nem mint ha a mostanra kialakult totális ellenszenvet szeretném növelni magam ellen, de megkérdezném hogy az esetleg zavart valakit, amikor fél éve valami kavarodás miatt 3. helyről lecsúsztam az 5.re? Milyen fura hogy nem...Az meg ha nem vették fel időben az utolsó sor jutalmát és az miatt csúsztak, gondolom az is csak az én bűnöm lehet ami a felkészületlenségemből ered.
Nagyon szép egyébként ha valakit egy programozási/tájékoztatási hiba hátrányba hoz azt tisztességes és korrekt dolog lehurrogni, de ha egy haver kerül ugyanebbe a helyzetbe akkor rögtön kampányolni kell hogy azonnal javítsák.
Gyönyörű hozzáállás, adott szituációban aki nem szövitárs az rohadjon meg mert az ő tökéletlensége lehet csak a probléma, de ha szövitárs akkor lázongunk.
Tisztelet a kivételnek, aki tágabb közösséggel is tud empátiát érezni(mutatni) mint a saját szövetsége és a néhány haverja.