tényleg csak győzzétek megcsinálni De tetszik ez a kezdeményezés is
Megjegyzem hogy én azért (is) játszok, mert nekem alig van napi rutin
Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2012.03.18. 16:31:03
Dátum: 2012.03.18. 06:57:14
* törölve, véletlen dupláztam
Dátum: 2012.03.18. 06:55:41
köszi. egy végzet medál jó lett volna instant kárpótlásként
Dátum: 2012.03.17. 23:15:03
valóban
Arra tudsz válaszolni, hogy pörgethetek-e többször medált?
Arra tudsz válaszolni, hogy pörgethetek-e többször medált?
Dátum: 2012.03.17. 22:10:40
De így már pofátlanság azt mondani tényleg, hogy ingyen is játszható a játék. Inkább csak kipróbálható, a havi költségek legalább 1.000 forintnál kezdődnek.
Dátum: 2012.03.17. 21:01:49
Én igazából ezt az egész tőzsdei és baknrendszert is valamilyen szinten ide sorolnám. Mármint a spekuláció és a konkrét haszonszerzés a semmiből kategóriába
Dátum: 2012.03.17. 20:58:06
Ez tetszik
Ha pörgettem egy kvízmedált, akkor pörgethetek egy másikat is?
Nem lesz nagy szemétség végül is az, hogy őskőért vásárolhat az ember komoly előnyöket, miközben őskő nélkülieknek nincs erre esélye? Az hogy más is szerezhet 10AF-et máshogy, az nem válasz.
Ha pörgettem egy kvízmedált, akkor pörgethetek egy másikat is?
Nem lesz nagy szemétség végül is az, hogy őskőért vásárolhat az ember komoly előnyöket, miközben őskő nélkülieknek nincs erre esélye? Az hogy más is szerezhet 10AF-et máshogy, az nem válasz.
Dátum: 2012.03.16. 11:19:51
grat
Dátum: 2012.03.15. 21:29:59
Idézet: Miklós - 2012.03.15. 17:46:08
Szintúgy felejtős az inkább "zárkóztassuk fel a többieket" javaslat. Aki a középmezőnyben van, úgy fél a TP-től, mint a tűztől. Amikor emberek küldetés teljesítésért (minimális mennyiségű) Tp-t kaptak a guta kerülgette őket. Szóval kötelező jelleggel nem fogunk elkezdeni szintlépést gyorsítani. (kivéve itt a folyamatban levő javaslat, hogy a VFesek fele TP helyett kérhessenek dupla LE-t). Opcionális jelleggel, nos, erre már most is van lehetőség...
Ez mit jelent? Melyik az a lehetőség?
Szintúgy felejtős az inkább "zárkóztassuk fel a többieket" javaslat. Aki a középmezőnyben van, úgy fél a TP-től, mint a tűztől. Amikor emberek küldetés teljesítésért (minimális mennyiségű) Tp-t kaptak a guta kerülgette őket. Szóval kötelező jelleggel nem fogunk elkezdeni szintlépést gyorsítani. (kivéve itt a folyamatban levő javaslat, hogy a VFesek fele TP helyett kérhessenek dupla LE-t). Opcionális jelleggel, nos, erre már most is van lehetőség...
Ez mit jelent? Melyik az a lehetőség?
Dátum: 2012.03.15. 17:32:50
Prismával nem érdemes leállni vitatkozni, mert mindig neki van igaza. Régebben is így volt, nem értelek Kócos miért vitatkozol vele, az érveid haszontalanok
Baal: tetszik a felvetésed
Baal: tetszik a felvetésed
Dátum: 2012.03.15. 15:34:11
És épp erre (is) megy ki az az egész, hogy haladjon mindenki gyorsan előre szintben, és ne ácsorogjon a határvonalon (szerintem)
Dátum: 2012.03.15. 15:20:17
de mi az hogy fél év? Be lett rakva egy sor a kódba, hogy fél múlva lehet kipörgetni és kész? Akkor miért pörgetünk itt őskőért? Lélekgyémánt csomagocskáért?
Dátum: 2012.03.15. 12:56:30
Azért nem mindegy melyik világon játszol
Dátum: 2012.03.15. 12:28:41
Itt azért néhányan borzasztó nagy baromságokat beszélnek Mi az már hogy saját döntés volt, meg várd meg a többit. Menjek el pihenni, jöjjek vissza fél év múlva és legyek a leggyengébb karakter?
Tényleg kéne ide valami értelmes emberek gyülekezete
Az ötlet pedig tetszik
Tényleg kéne ide valami értelmes emberek gyülekezete
Az ötlet pedig tetszik
Dátum: 2012.03.14. 09:14:43
10
Dátum: 2012.03.13. 22:50:17
he? Ilyen sok cuccod és van, és sajnálod mástól, ha bemákol valamit? Ha menj akkor inkább elfelé tényleg
Aki itt sír az nem bánja hogy tucatszor agyonvernek másokat? Itt van ez a két könyv, hát kapja már meg az a szerencsétlen amelyik kiforgatta, hadd örüljön már valaminek. Annak meg megint kevés az esélye, hogy valaki a környezetedben kapja meg.
Kíváncsi lennék egyébként a játékosok véleményére, úgy globálisan, itt csak max. 20 ember nyilatkozik.
Baal, téged is megértelek, nagyon sok költöttetek a játékra, meg sokat foglalkoztok vele, de ezzel nem lett elbaszva semmitek sem. Mi romlott el? Az hogy másnak szerencséje van, kezelhető probléma. Nem hiszem hogy ennyire rugalmatlan stratégiátok lenne. Továbbá azt sem hiszem, hogy csak ti költötök ennyit a játékra, más is rak bele ennyit (én csak 2 havonta 5k kb.), mégsem látom itt problémázni. Szövetségből se látok problémázni senkit, pedig ott se sokan vannak prémium nélkül.
No de, most tényleg... az a baj, hogy valami szerencsétlen kap valami tárgyat? Ennyi?
Aki itt sír az nem bánja hogy tucatszor agyonvernek másokat? Itt van ez a két könyv, hát kapja már meg az a szerencsétlen amelyik kiforgatta, hadd örüljön már valaminek. Annak meg megint kevés az esélye, hogy valaki a környezetedben kapja meg.
Kíváncsi lennék egyébként a játékosok véleményére, úgy globálisan, itt csak max. 20 ember nyilatkozik.
Baal, téged is megértelek, nagyon sok költöttetek a játékra, meg sokat foglalkoztok vele, de ezzel nem lett elbaszva semmitek sem. Mi romlott el? Az hogy másnak szerencséje van, kezelhető probléma. Nem hiszem hogy ennyire rugalmatlan stratégiátok lenne. Továbbá azt sem hiszem, hogy csak ti költötök ennyit a játékra, más is rak bele ennyit (én csak 2 havonta 5k kb.), mégsem látom itt problémázni. Szövetségből se látok problémázni senkit, pedig ott se sokan vannak prémium nélkül.
No de, most tényleg... az a baj, hogy valami szerencsétlen kap valami tárgyat? Ennyi?
Dátum: 2012.03.13. 10:55:56
Én azt se tudom mit tud
Dátum: 2012.03.13. 09:48:39
Én szeretném hogy benn maradjon, reggel itt nézzük munkatárssal, hogy mit sikerül pörgetni, és kell ilyen nagy kaliberű tárgy
De meg lehet győzni
Az a dolog is tetszik, hogy ne ezek a tárgyak legyenek benn, hanem ugyanilyen tulajdonságú, más nevű tárgyak, így az, akinek van tudás könyve, kipörgetheti még egyszer. Akinek meg reflexek könyve van, azt nem tudom
De meg lehet győzni
Az a dolog is tetszik, hogy ne ezek a tárgyak legyenek benn, hanem ugyanilyen tulajdonságú, más nevű tárgyak, így az, akinek van tudás könyve, kipörgetheti még egyszer. Akinek meg reflexek könyve van, azt nem tudom
Dátum: 2012.03.13. 09:36:46
De miért kell törölni? Miért nem lehet csak katába menni pár napra míg lehiggadsz? Már rég nem itt lennék, ha nem mennék el inni néha
Dátum: 2012.03.13. 08:39:47
Én sem értem ezt a nagy ellenségeskedést. És azt a mentalitást sem, hogy ha ki lehet pörgetni, akkor nem veszem meg AH-ban. Arra aztán lehet várni, hogy kipörgesd, én erre nem alapoznék semmit. Ha van dukátom és meg is tudom venni AH-ból, akkor megveszem
A törlésnek meg nem a kerék az oka, itt már jöhetne bármi, minden rossz lenne
A törlésnek meg nem a kerék az oka, itt már jöhetne bármi, minden rossz lenne