Hozzászólások - Iceman_96
Dátum: 2014.10.27. 22:19:59
ZooleK ha nem haragszol én nem vágyom rá hogy 30 féle csatlós legyen...
Dátum: 2014.10.27. 15:43:37
Idézet: Miklós - 2014.10.27. 15:31:05
A később indulók felzárkóztatásával kapcsolatban: a rendszer ezt pont, hogy támogatja. Aki most egy év alatt megszerezte az összes fétist, annak a köv. évben már jóval kevesebb új lesz. Egy új játékos viszont egy év alatt begyűjtheti a már összes meglevőt, tehát itt a lemaradás behozható (így is lett az egész kitalálva).
Nos ha ezt a kijelentésedet vesszük alapul, miszerint az újonnan kezdők is 1 év alatt megszerezhetnek minden fétist, akkor már csak 4 lehetőség van betenni új fétist a jelenlegi rendszer szerint. Huh jó is lenne ha így lenne, mert szerintem már most túl sok fétis van...
Event fétisek:
Kufárok csatája: nincs
Bolygó ura : Írtóztató fétis
Hordák harca : Hordafétis
Xeno háborúk: Xenó fétis
Landragór: nincs
Mini event fétisek:
Tavasz: még nincs
Nyár: Napfétis
Ősz: Szüreti fétis
Tél: még nincs
Egyéb fétisek:
-Templomkristály
-Bajnoki fétis
-Ősi fétis
A később indulók felzárkóztatásával kapcsolatban: a rendszer ezt pont, hogy támogatja. Aki most egy év alatt megszerezte az összes fétist, annak a köv. évben már jóval kevesebb új lesz. Egy új játékos viszont egy év alatt begyűjtheti a már összes meglevőt, tehát itt a lemaradás behozható (így is lett az egész kitalálva).
Nos ha ezt a kijelentésedet vesszük alapul, miszerint az újonnan kezdők is 1 év alatt megszerezhetnek minden fétist, akkor már csak 4 lehetőség van betenni új fétist a jelenlegi rendszer szerint. Huh jó is lenne ha így lenne, mert szerintem már most túl sok fétis van...
Event fétisek:
Kufárok csatája: nincs
Bolygó ura : Írtóztató fétis
Hordák harca : Hordafétis
Xeno háborúk: Xenó fétis
Landragór: nincs
Mini event fétisek:
Tavasz: még nincs
Nyár: Napfétis
Ősz: Szüreti fétis
Tél: még nincs
Egyéb fétisek:
-Templomkristály
-Bajnoki fétis
-Ősi fétis
Dátum: 2014.10.27. 15:31:03
A 6-os világ az 5-össel azonos szabályok szerint zajlik.
Érdemes volt akkor javaslatokat tenni hogy miben legyen más a 6-os világ...
Dátum: 2014.10.24. 15:25:49
Idézet: NEMESIS 13 - 2014.10.24. 11:40:35
Ez már megtörtént a 200 feletti varázslatok kegyetlenül brutális sebzés csökkentésével....
mi lenne, ha nerfelnénk kicsit a mágusokat is?
Ez már megtörtént a 200 feletti varázslatok kegyetlenül brutális sebzés csökkentésével....
Dátum: 2014.10.23. 10:55:55
Idézet: Azazel - 2014.10.23. 10:33:27
x pontnyi erő növekedés ad x/y sebzést pluszban.
x pontnyi egészség növekedés ad x/y ép.-t pluszban. Azt mondod, a két növekedés nem egyforma? Ez nem a csatlósok hibája.
Valóban nem a csatlósok hibája hogy a két növekedés nem egyforma, de jelenleg a csatlósok azok amik jönnek megállás nélkül és mint az őrült nyomják fel a tulajdonságokat bármiféle balance nélkül.
x pontnyi erő növekedés ad x/y sebzést pluszban.
x pontnyi egészség növekedés ad x/y ép.-t pluszban. Azt mondod, a két növekedés nem egyforma? Ez nem a csatlósok hibája.
Valóban nem a csatlósok hibája hogy a két növekedés nem egyforma, de jelenleg a csatlósok azok amik jönnek megállás nélkül és mint az őrült nyomják fel a tulajdonságokat bármiféle balance nélkül.
Dátum: 2014.10.23. 10:11:47
Látom Birka nem fogod fel mi a probléma amit vázolni próbáltam... Nem azzal van a probléma hogy csinálni kell ezeket a nyomorult csatlósokat hanem az a baj hogy túl sokat erősítenek a végzeturakon... Már most túl sokat növelnek a meglévő csatlósok ha mindegyik maxon van. Mi a probléma ezzel? Az hogy a sebzések megnövekednek mint állat szemben az életerővel ami nem nő eleget...
Remélem sikerült úgy elmagyaráznom most már hogy te is megértsd végre....
Remélem sikerült úgy elmagyaráznom most már hogy te is megértsd végre....
Dátum: 2014.10.22. 20:12:10
Csak tudod nem mindegy hogy mennyit sebzünk egymásra egy harcban... Állandó problémává vált hogy a sebzések nagyon elszálltak és ez csak egyre nő a csatlósoknak hála... Az életerő pedig sajnos nem nő annyira mint a sebzés...
Dátum: 2014.10.22. 19:36:05
Az a baj mindenki így van ezzel hogy most mi a helyzet... A baj az hogy megállás nélkül jönnek ki a csatlósok és egyre több bónuszt lehet velük összeszedni a tulajdonságokra és borzasztóan megnövelik a végzeturak tulajdonságait... lehet most azzal jönni hogy de mindenkinek meg van az esélye rá hogy mindet kimaxolja de itt nem erről van szó....
Dátum: 2014.10.22. 13:38:38
Szerintem már így is túl sok fétis van... Gondoljatok bele ha csak 10 csatlósunk lehetne már az +250 lenne minden tulajdonságra ha mind a 10 maxon van...
Dátum: 2014.10.22. 13:35:40
Akkor már v3-on is lehessen.
Dátum: 2014.10.20. 17:02:22
Lélekenergiáért nem fogunk kapni jobb gyógyitalokat sajnos...
2014. Sep. 16. 16:22Miklós
Sajna a LE-ért vehető italok hatásfokát nem nagyon lehet inflálni, mert abból végtelen vásárolható.
További jó játékot,
Miklós
Sajna a LE-ért vehető italok hatásfokát nem nagyon lehet inflálni, mert abból végtelen vásárolható.
További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2014.10.20. 14:08:22
Értem, szóval Birka összefoglalója lesz a következő információ...
Dátum: 2014.10.20. 13:59:14
További információk mikorra várhatóak?
Dátum: 2014.10.20. 12:50:35
Megoldás: legyen beállítható hogy akarunk e egyszerre többet inni vagy sem...
Dátum: 2014.10.19. 18:00:43
Én sem értem miért jó már megint bosszantani a játékosokat azzal, hogy tulajdonságokat adnak a befizetés mellé...
Dátum: 2014.10.19. 08:57:35
Maximálisan egyetértek Offssal... Semmi szükség további olyan szakértelmekre amiktől erősebbek nem leszünk de a végtelenségig lehet tolni...
Dátum: 2014.10.03. 14:11:24
Egyébként nem rossz ötlet... bizonyos szinttől felfelé már jobban örülne az ember ha nem csak 4 percenként üthetné azt a nyavalyás epikust... Nem is értem miért kellett ezt is idő korlát alá vonni... Most tényleg az a buli hogy azzal tölts el egy csomó időt hogy 4 percenként ütöd az epikust? Ha percenként üthetném az még esetleg elfogadható érték lenne.
Dátum: 2014.09.29. 21:02:39
A regenerálás mértékét minden világon lehetne növelni.
Dátum: 2014.09.29. 15:41:06
Az a baj nem fogjátok fel hogy mi célból lett berakva. Mint említettem a szövetségi háborúk reformja és a magas szinten jelentkező célponthiány megszüntetőjeként lett berakva. Nagyon jól lett kitalálva ez hogy aki akar az akár az összes cselekvéspontját is elköltheti ebbe a bajnokiba aki pedig csak szimplán versenyezni akar más szövikkel az is megteheti. Nem kell ritkítani mert akkor már csak versengésre jó és semmi másra.
Dátum: 2014.09.29. 14:31:11
"Ha nincs a lassítás, lesz pár karakter, aki rakétaként kilő, 20 szintet ráver a mezőnyre, aztán panaszkodik, hogy nincs célpontja, ez előfordult a korábbi világoknál is, biztos akarjátok ezt?"
Igen. A lassítást nem mi kértük a toplista tetejéről... A célponthiány pedig megszűnt a szövetségi bajnokinak hála.
Igen. A lassítást nem mi kértük a toplista tetejéről... A célponthiány pedig megszűnt a szövetségi bajnokinak hála.