Sajnos a jelenleg a rendszerben szereplő kérdések nem mindegyike etalon, érdemes józan paraszti ésszel felülbírálni az ott szerzett tapasztalatokat
ezt kicsit durvább megfogalmazásban Craslorg aláírásában olvashatod
Hozzászólások - cirip
Dátum: 2009.02.20. 13:31:13
Dátum: 2009.02.20. 13:28:55
De az általad idézettben sem "egészítsd ki" felszólítás, sem egyéb nincs, csak egy félbe vágott mondat.
Hogy már szerepelt, csak akkor jelzi ki, ha azt jelöli az értékelő, de mivel jelölte a helyesírási hibát és az előbb van, ezért hozzád már csak az érkezett meg (lehet be volt pipálva a már szerepelt is).
És, de nyugodtan írd a nemet csupa nagy betűvel, mert sokan amiatt rontják el a válaszadást mert elsiklanak felette, kb ez az egyetlen kivétel a kiabálástiltás alól
Igaz hogy a Pitagorasz tétel matematikai téma, de nem matematikai feladvány, bár, hmm, végülis a tiéd ebben határeset.
Hogy már szerepelt, csak akkor jelzi ki, ha azt jelöli az értékelő, de mivel jelölte a helyesírási hibát és az előbb van, ezért hozzád már csak az érkezett meg (lehet be volt pipálva a már szerepelt is).
És, de nyugodtan írd a nemet csupa nagy betűvel, mert sokan amiatt rontják el a válaszadást mert elsiklanak felette, kb ez az egyetlen kivétel a kiabálástiltás alól
Igaz hogy a Pitagorasz tétel matematikai téma, de nem matematikai feladvány, bár, hmm, végülis a tiéd ebben határeset.
Dátum: 2009.02.20. 13:12:44
1. mi a kérdés?
2. matematikai feladvány, nem kvíz kérdés
3. szerepelt már 62478 példányban
Ergo a helyesírási hiba egy kedves lépés volt az értékelőtől, írhatsz mást, mindenféle hátrány nélkül.
2. matematikai feladvány, nem kvíz kérdés
3. szerepelt már 62478 példányban
Ergo a helyesírási hiba egy kedves lépés volt az értékelőtől, írhatsz mást, mindenféle hátrány nélkül.
Dátum: 2009.02.20. 11:12:26
Zounoknak hívták maximum, nem ZOUNOKnak, de amúgy már egy helyesírási hibával is jó ha visszakerül a kérdés, mert akkor a kérdés feltevője ügyesen kijavítja, és felteszi újra, immár helyesen.
Ekkor lesz egy elégedett kérdésírónk, plusz egy helyes kérdés az adatbázisban, és még a Föld tengelye sem ferdült el bele.
Ekkor lesz egy elégedett kérdésírónk, plusz egy helyes kérdés az adatbázisban, és még a Föld tengelye sem ferdült el bele.
Dátum: 2009.02.20. 11:10:04
Miért? a néhány vessző hibán kívűl mi a gond vele?
Dátum: 2009.02.20. 10:43:42
Az előzőt sem kellett volna.
Dátum: 2009.02.20. 10:34:46
Nem túl időtálló kérdés, a helyesírási hiba egy újra játszhat kártya jelen esetben. Szerintem.
Dátum: 2009.02.20. 10:33:51
Sport eredményeknek utána lehet nézni (más kérdés hogy ott sem szabadna túl részletekbe menő kérdést feltenni), de a Barátok közt 130. epizódjának cselekménye nem sok helyen érhető el.
Valamint egy sport eredménnyel kapcsolatos kérdés jelentősen értékesebb információ.
Valamint egy sport eredménnyel kapcsolatos kérdés jelentősen értékesebb információ.
Dátum: 2009.02.20. 09:57:16
A hármas világon, ami elvben békés világ, kevesebbet vesztesz, de a nyertes fél megkapja a teljes lé mennyiséget. Ezáltal különböző lesz amit te vesztettél, és amit ő nyert.
Nem bug, így mükszik.
Az okosabbak jobban is el tudnák magyarázni
Nem bug, így mükszik.
Az okosabbak jobban is el tudnák magyarázni
Dátum: 2009.02.20. 07:23:33
"A kérdésre eddig 12 jó és 0 rossz válasz érkezett."
Lehet hogy végignézhetem az első 100%-os kérdés kiesését?
izgulok
Én is hasonlóképp gondolkodtam mint sokan mások, és könnyebb kérdést tettem fel, na de ennyire?
Lehet hogy végignézhetem az első 100%-os kérdés kiesését?
izgulok
Én is hasonlóképp gondolkodtam mint sokan mások, és könnyebb kérdést tettem fel, na de ennyire?
Dátum: 2009.02.19. 21:59:01
nem akartok idézni?
Dátum: 2009.02.19. 21:34:17
Öhm, elengedhetetlen a vakító fény, de ráérsz később megvenni
Dátum: 2009.02.19. 21:12:23
És nem szeretnéd kicsit kifejteni, mondjuk az érdekes kiesett kérdéseknél?
Amúgy tényleg jó kérdés
Amúgy tényleg jó kérdés
Dátum: 2009.02.19. 18:09:00
Hát, már elég unalmasak azok a kérdések, hogy melyik filmnek ki volt a főszereplője, hogy ugyanezt négy filmről kell tudni, az még kevésbé kellemes.
Mindenesetre szerintem az értékelő nem a lexikális, inkább az érdektelen részre gondolt.
Nem tudom, mivel híres filmek, én nagy puffogva beengedtem volna, vagy már szerepeltet kap, hiszen Dunát lehetne rekeszteni ezzel a kérdés típussal.
Mindenesetre szerintem az értékelő nem a lexikális, inkább az érdektelen részre gondolt.
Nem tudom, mivel híres filmek, én nagy puffogva beengedtem volna, vagy már szerepeltet kap, hiszen Dunát lehetne rekeszteni ezzel a kérdés típussal.
Dátum: 2009.02.19. 17:28:44
szerintem nem
bár kaptam már nagy pofonokat miatta
bár kaptam már nagy pofonokat miatta
Dátum: 2009.02.19. 16:58:47
Tupac lelövése is elég nagy port vert fel, de a másik kettő nekem is kérdőjel
Dátum: 2009.02.19. 16:56:48
Írd be légy szíves a kérdést a kvíz 2 topicba, hogy más ne rontson miatta
persze csak ha jól értem a problémát
persze csak ha jól értem a problémát
Dátum: 2009.02.19. 16:16:23
Na szép, akkor nekem már nem jut külön..
Dátum: 2009.02.19. 16:10:09
Az Agria Volán ZRt. melyik megyénkhez kapcsolódóan lát el helyközi-távolsági autóbusz-közlekedést?
Heves
Békés
Jász-Nagykun-Szolnok
Hajdú-Bihar
Heves
Békés
Jász-Nagykun-Szolnok
Hajdú-Bihar
Ez elég érdektelen...
semmi
új menüpont
nem fejlesztik a játkékot