Cras én nonstop viselem a gyűrűt, mégse rohad le az ujjam.
ÉS ha már jössz a szerepjátékos résszel, akkor a TP jó...
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2011.01.22. 13:34:51
Dátum: 2011.01.22. 13:11:17
150 huf, talán egy 3 dekás sör ára...
Dátum: 2011.01.22. 12:44:59
5. szinttől megvehető egy gyűrű, mely semlegesíti a TP tömést, nem egyszerűbb megoldás ez?
Dátum: 2011.01.22. 12:26:20
Prémes vagy nem prémes?
Ha 2 kari prémes akkor lehetnek egy ip-ről azonos szöviben, azaz helyettesíthetik egymást! Azt szerver oldalon meg nem mondod, hogy a játékos haverja nem tartós albérletbe költözött be a játékoshoz, vagy abbahagyta...
Ha 2 kari prémes akkor lehetnek egy ip-ről azonos szöviben, azaz helyettesíthetik egymást! Azt szerver oldalon meg nem mondod, hogy a játékos haverja nem tartós albérletbe költözött be a játékoshoz, vagy abbahagyta...
Dátum: 2011.01.22. 12:14:03
Let, szerinted én csak V3-on játszok? Ott van pl a W1-es karakterem, aki 6 hónapot várt a bajnoki első kategóriájának megrendezésére, ahova 6 hónapon át nem nevezhettem, mivel bent volta nevezésem, majd amikor lefutott végre a kategória (3 nevező kell hozza asszem!) engem nem futtatott le a progi
Ennél halottabb környezetet szerintem nehéz elképzelni is
Te egy szóval nem említetted ebben a topikban, hogy további KH-kat szeretnél! Töröljük az inaktív karaktereket, erről szól a topik... Az, hogy te már erre felépítettél egy politikai lobbit fejben, hogy ha majd törlik, és kevés marad, akkor majd erre hivatkozva ki akarom sírni a KH-t is? És ha akkor se kapsz majd KH-t, de már törölték a célpontokat???
Hogy te mennyire nem érted még mindig... Az a demoralizáló, hogy tized olyan kaliberű játékos degeszre szedi magát alacsonyabb szinten, mert a játékosok nem cserélgetik a csata statjaikat minden 15 napban. Adott KH-s név egyszer építő kari volt, egyszer Dorka, egyszer Rolikam, egyszer az én klónom. Hiába volt az idő 50%-ban leverhetetlen klón, aki termelhette volna magának a csata arányt, ha a köv 15 napban ezt toronymagasan lerontotta. Namost az élen van 2-4 klón akit üthetsz, hiába kapsz ki kurva sokszor, majd nagy nehezen levered, ha a csata arányát örökölte az előéletéből amikor is egy építő kari volt! Ez volt a problema fő lényege!
És abban sincs igazad, hogy ez az én véres kardom lett volna, mivel van 4-6 játékos célpontom akiket üthettem jó csata aránnyal, gyak nem is igazán KH-ztam éppen ezért!
Marketing meg igen is számít! Ha elhajtasz a Tesco es az Auchan parkoló előtt egyszerre, az elsőben van 3 autó, a másodikban 100 (nem full tömeg, csak vannak benne azért!), akkor te tuti a Tescóba mész be, ami lehet zárva van? Jah, hogy az Auchan parkolóban lévő autók azért vannak otthagyva, mert a tulajdonosok innen mentek céges kirándulásra buszokkal, és az Auchan is zárva van, mert ünnepnap van? De te az összes kocsit el akarod vontattatni, merthogy mirefel parkolnak ott! (Tételezzük fel midnen tulajdonos bevásárolt az Auchanban előtte, azaz jogosan van a parkolóban, mert az nem időlimites!)
Végül:
A játékszabályban SEHOL nincs olyan kitétel, hogy a "passzív" karaktereket törlik ha x naponta nem lép be! (A topik értelmetlenégére csak annyit mondanék, hogy én még azt se tudtam elérni, hogy az örökké lezárolt karikat tüntessék már el...)
Ennél halottabb környezetet szerintem nehéz elképzelni is
Te egy szóval nem említetted ebben a topikban, hogy további KH-kat szeretnél! Töröljük az inaktív karaktereket, erről szól a topik... Az, hogy te már erre felépítettél egy politikai lobbit fejben, hogy ha majd törlik, és kevés marad, akkor majd erre hivatkozva ki akarom sírni a KH-t is? És ha akkor se kapsz majd KH-t, de már törölték a célpontokat???
Azt szeretném elmondani, hogy itt "lent" még mindig demoralizáló sokaknak -akárcsak neked a 0 bevételes KH volt- hogy a látszólag élő szerver nagy része halott.
Hogy te mennyire nem érted még mindig... Az a demoralizáló, hogy tized olyan kaliberű játékos degeszre szedi magát alacsonyabb szinten, mert a játékosok nem cserélgetik a csata statjaikat minden 15 napban. Adott KH-s név egyszer építő kari volt, egyszer Dorka, egyszer Rolikam, egyszer az én klónom. Hiába volt az idő 50%-ban leverhetetlen klón, aki termelhette volna magának a csata arányt, ha a köv 15 napban ezt toronymagasan lerontotta. Namost az élen van 2-4 klón akit üthetsz, hiába kapsz ki kurva sokszor, majd nagy nehezen levered, ha a csata arányát örökölte az előéletéből amikor is egy építő kari volt! Ez volt a problema fő lényege!
És abban sincs igazad, hogy ez az én véres kardom lett volna, mivel van 4-6 játékos célpontom akiket üthettem jó csata aránnyal, gyak nem is igazán KH-ztam éppen ezért!
Marketing meg igen is számít! Ha elhajtasz a Tesco es az Auchan parkoló előtt egyszerre, az elsőben van 3 autó, a másodikban 100 (nem full tömeg, csak vannak benne azért!), akkor te tuti a Tescóba mész be, ami lehet zárva van? Jah, hogy az Auchan parkolóban lévő autók azért vannak otthagyva, mert a tulajdonosok innen mentek céges kirándulásra buszokkal, és az Auchan is zárva van, mert ünnepnap van? De te az összes kocsit el akarod vontattatni, merthogy mirefel parkolnak ott! (Tételezzük fel midnen tulajdonos bevásárolt az Auchanban előtte, azaz jogosan van a parkolóban, mert az nem időlimites!)
Végül:
A játékszabályban SEHOL nincs olyan kitétel, hogy a "passzív" karaktereket törlik ha x naponta nem lép be! (A topik értelmetlenégére csak annyit mondanék, hogy én még azt se tudtam elérni, hogy az örökké lezárolt karikat tüntessék már el...)
Dátum: 2011.01.22. 11:15:23
Amennyiben az "otthagyott" tagok nem prémesek, úgy ez keményen multinak számít!
Ha prémesek, akkor "csak" helyettesítés, ami tök legális...
Ha prémesek, akkor "csak" helyettesítés, ami tök legális...
Dátum: 2011.01.22. 10:55:29
Ez így nagyon félre van magyarázva azért.
Az AF szempontjából lényegtelen, hogy a VF dfelezi a TP-t. Mind a VF-esnek, mind az EH-snak ugyan annyi TP egy szint alapból. (Okés Af-el az EH-s lassíthat...) Azaz amit te a VF-nek felhoztál mint hátrány, az nem hátrány, egy szinten belül ugyan annyi TP-re számolódik az AF!
Ehhez képest negyedel a VF, amit kompenzációval csökkenthetsz kb 0,45-ös hatásfokra 0,25-ről! (Lusta vagyok számolgatni) Cserébe a karaktered értelmes mennyiségű LÉ/TP-t kap vadászatért, és a PP/TKP pontjaidat korlátok nélkül használhatod.
Az EH-hoz portyázni kell, és nem szabad vadászni. A karakter fejlődése rendesen belassul... Nem tudsz ismételhető küldikből vadászós küldiket csinálni érdemben. Valamint amíg a Az AF képességeket ki nem húzod mellé, addig keményen szívsz a VF-esekhez képest LÉ/TPben... További gond vele az, hogy CSAK akkor EH-zhatsz, ha van elég portya célpontod, vagy leszarod a TP-t, mert szinthuszár vagy! Ja és persze nyerned is kell portyákban!
Azaz míg a VF egy ész nélküli legó játékstílussal gond nélkül alkalmazható, addig az EH igen is portya karaktert, vagy rengeteg farmot igényel! Valamint ha valaki komolyan veszi a karakterét, és EH-val csak vadászik, drasztikusan belassul a karakter fejlődése, ami vetekszik a láthatatlan vadászatos VF-el idő arányosan...
Legvégül megjegyezném, hogy az AF képességek "táphoz" szükséges AFP értéke véges! A VF-es és az EH-s is kimaxolja a maga ~120 AFP-jéből a szakértelmeit amik tápok, onnantól halál mindegy kinek milyen gyorsan nőnek ki a support szakértelmei... Azaz az EH-s előnye ideiglenes ilyen szempontból (tippre 3-6 hónap közti), mely drasztikusan azért nem befolyásolja a játékodat!
Az AF szempontjából lényegtelen, hogy a VF dfelezi a TP-t. Mind a VF-esnek, mind az EH-snak ugyan annyi TP egy szint alapból. (Okés Af-el az EH-s lassíthat...) Azaz amit te a VF-nek felhoztál mint hátrány, az nem hátrány, egy szinten belül ugyan annyi TP-re számolódik az AF!
Ehhez képest negyedel a VF, amit kompenzációval csökkenthetsz kb 0,45-ös hatásfokra 0,25-ről! (Lusta vagyok számolgatni) Cserébe a karaktered értelmes mennyiségű LÉ/TP-t kap vadászatért, és a PP/TKP pontjaidat korlátok nélkül használhatod.
Az EH-hoz portyázni kell, és nem szabad vadászni. A karakter fejlődése rendesen belassul... Nem tudsz ismételhető küldikből vadászós küldiket csinálni érdemben. Valamint amíg a Az AF képességeket ki nem húzod mellé, addig keményen szívsz a VF-esekhez képest LÉ/TPben... További gond vele az, hogy CSAK akkor EH-zhatsz, ha van elég portya célpontod, vagy leszarod a TP-t, mert szinthuszár vagy! Ja és persze nyerned is kell portyákban!
Azaz míg a VF egy ész nélküli legó játékstílussal gond nélkül alkalmazható, addig az EH igen is portya karaktert, vagy rengeteg farmot igényel! Valamint ha valaki komolyan veszi a karakterét, és EH-val csak vadászik, drasztikusan belassul a karakter fejlődése, ami vetekszik a láthatatlan vadászatos VF-el idő arányosan...
Legvégül megjegyezném, hogy az AF képességek "táphoz" szükséges AFP értéke véges! A VF-es és az EH-s is kimaxolja a maga ~120 AFP-jéből a szakértelmeit amik tápok, onnantól halál mindegy kinek milyen gyorsan nőnek ki a support szakértelmei... Azaz az EH-s előnye ideiglenes ilyen szempontból (tippre 3-6 hónap közti), mely drasztikusan azért nem befolyásolja a játékodat!
Dátum: 2011.01.22. 10:02:16
Ha nincs Vf-ed akkor X TP-ből Y AF-et kapsz. Ha van akkor Y/4-et. Cserébe a vadászatod kapásból ~dupla akkora LÉ/TP-t generál mint az EH-snak. Ha nem tetszik a VF, bátran lecserélheted EH-ra... (Maxos AF képességekkel megközelíti a VF hatékonyságát akkor is, ha nem akad be 1-2 jó portya, csak alapokat hozol. Ennek feltétele, hogy NE térkapuz/ NE vadássz egyáltalán.) Ha viszont vannak jó "fogásaid", akkor meg is haladhatod a VF lé/tp hatékonyságát annak ellenére hogy szivatod magad a térkapuban. (Valamint amikor szörnyelfogás miatt vadásznod kell...)
Dátum: 2011.01.22. 09:20:40
Csakis kikémlelt, vagy -3 es -4 szintre levő karikhoz megyek. Második esetben nem érdekel hogy aktív-e, mert így sincs elég belőlük Az Eh jelenleg 50%-al jobb LE/TP-t hoz nekem mint a vadászat, bolond leszek nem leütni az inaktívakat is...
Dátum: 2011.01.22. 08:50:16
Szerintem totális hiba lenne törölni az inaktív játékosokat. Fix bevételt jelentenek EH-val és fix küldi célpontok. Aki portyázni szeretne, és megteheti, hogy EH-zon annak van portya bevétele. Nem beszélve róla, hogy alacsonyabb szinteken még a térkifordító itallal is emelhető a LÉ/TP hatásfok...
A marketing szempontot már meg se említem, mely eddig is megakadályozta az inaktív karakterek törlését ugye. Az egész szavazásnak éppen ezért semmi értelme
Let, ha már hasznos, elérhető célú szavazást akarsz, akkor a kell-e nekünk +1, +2, +3 stb KH szavazást indíts!
A marketing szempontot már meg se említem, mely eddig is megakadályozta az inaktív karakterek törlését ugye. Az egész szavazásnak éppen ezért semmi értelme
Let, ha már hasznos, elérhető célú szavazást akarsz, akkor a kell-e nekünk +1, +2, +3 stb KH szavazást indíts!
Dátum: 2011.01.21. 11:59:33
Idézet: Dozer - 2011.01.21. 11:55:04
Háborúban ez bajos, ehhez háborús rendszer reform is kellene, de ez már régóta szükséges lenne amúgy is... (pl háborúban ne legyen LE és TP sem a csatákban, a jutalmat pedig drasztikusan növeljék meg)
Erre gondolsz?
Végre működik a HCS, ezért is köszönet!
Háborúban ez bajos, ehhez háborús rendszer reform is kellene, de ez már régóta szükséges lenne amúgy is... (pl háborúban ne legyen LE és TP sem a csatákban, a jutalmat pedig drasztikusan növeljék meg)
Erre gondolsz?
a Vihar Lovagok szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +1104998 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
a Kristály Szövetség szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +874030 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
Végre működik a HCS, ezért is köszönet!
Dátum: 2011.01.21. 11:17:25
Csak nőnél már fel végre, hogy 35 percenként kopogtathassak
Dátum: 2011.01.21. 10:16:22
Cras, az eventnek nem az a lényege, hogy mindenki számára elérhető, friss, a napi rutintól eltérő elemeket hoz?
Bár a KH is ilyen, ami csak réteg "event", lehet én értelmezem rosszul a dolgot...
Bár a KH is ilyen, ami csak réteg "event", lehet én értelmezem rosszul a dolgot...
Dátum: 2011.01.21. 09:21:24
Betenni egy küldetést, amit csak ~55. szint felett lehet megcsinálni? Nem beszélve róla, hogy csak az event ideje alatt?
Kis szinten nincsenek játékosok, és a friss világok sem számítanak, nem értem
Kis szinten nincsenek játékosok, és a friss világok sem számítanak, nem értem
Dátum: 2011.01.21. 09:11:21
Ekkora bakit nem követ el Miklós szerintem...
Vagy az van, hogy olyankor nem jár az EH-snak sem lé/tp, vagy 30pp esetén 0 és +10 szint lesz.
Vagy az van, hogy olyankor nem jár az EH-snak sem lé/tp, vagy 30pp esetén 0 és +10 szint lesz.
Dátum: 2011.01.20. 22:28:59
Azaz megint a magas szintek vannak megtápolva, mert kis szinteken még nincs epik sebző ékszer... Vagy a manók is klónozzák a + sebzést?
Sokkal egyszerűbb, és igazságosabb lenne, ha nem hat az epik sebzés bónusz szerintem.
Sokkal egyszerűbb, és igazságosabb lenne, ha nem hat az epik sebzés bónusz szerintem.
Dátum: 2011.01.20. 22:07:08
Let, úgy néz ki a számok engem igazolnak...
Nincs 36 órája, hogy megjelent a kh, és máris látványosan romlik a bevétel
Törlés Ma, 21:51 Wart *Sauronus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 9033 (+29) lélekenergia és 53 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:51 Wart *Anomalia* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2498 (+56) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:50 Wart *Orpheus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 3938 (+775) lélekenergia és 50 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:50 Wart *Sshraezrea* A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 1136 (+14) lélekenergiát. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:44 Wart *Dragonbane* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2142 (+1128) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Maximus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2082 (+288) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Trexaus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 7902 (+43) lélekenergia és 50 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Venitarius* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1970 (+480) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Xerxaus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 3163 (+912) lélekenergia és 6 TP. Csata leírása Csata megosztása
Holnap csinálok egy újabb csata arány elemzést. Puding próbája az evés...
15 naponta klónozódik a kh, ha 2 nap alatt szarabb lesz az aránya, mint a játékosoknak, akkor csöbörből vödörbe
Körbenéztem alacsonyabb szinteken, bőven vannak magas csat arányú karakterek ott is. Mondhatnám a te szavaiddal Te választottad a láthatatlan, visszamaradós "etalont"
Nincs 36 órája, hogy megjelent a kh, és máris látványosan romlik a bevétel
Törlés Ma, 21:51 Wart *Sauronus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 9033 (+29) lélekenergia és 53 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:51 Wart *Anomalia* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2498 (+56) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:50 Wart *Orpheus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 3938 (+775) lélekenergia és 50 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:50 Wart *Sshraezrea* A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 1136 (+14) lélekenergiát. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:44 Wart *Dragonbane* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2142 (+1128) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Maximus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2082 (+288) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Trexaus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 7902 (+43) lélekenergia és 50 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Venitarius* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1970 (+480) lélekenergia és 17 TP. Csata leírása Csata megosztása
Törlés Ma, 21:43 Wart *Xerxaus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 3163 (+912) lélekenergia és 6 TP. Csata leírása Csata megosztása
Holnap csinálok egy újabb csata arány elemzést. Puding próbája az evés...
15 naponta klónozódik a kh, ha 2 nap alatt szarabb lesz az aránya, mint a játékosoknak, akkor csöbörből vödörbe
Körbenéztem alacsonyabb szinteken, bőven vannak magas csat arányú karakterek ott is. Mondhatnám a te szavaiddal Te választottad a láthatatlan, visszamaradós "etalont"
Dátum: 2011.01.20. 20:40:55
Akinek van EH-ja az kap lét és tp-t, mivel neked NINCS (igaz vf sincs) ezért nem kapsz, szerintem ez elég egyértelmű...
Dátum: 2011.01.20. 20:39:57
Jóval magasabb szinten jóval magasabb az egészséged is, és több a mágikus regen lehetőséged is ugye. Valszeg többet sebződsz majd, de jóval több lét is kapsz az ismételhető küldikből is mivel sokkal nagyobb a turbód és esetlegesen a szintedhez képest, valamint az AF képességed is mint az alacsonyabb szinteknek...
De hát az első event lesz a bétateszt
De hát az első event lesz a bétateszt
Dátum: 2011.01.20. 20:36:39
Manó modul lényege, hogy a manók a te erősségedhez képest vannak belőve. Ugyan olyan erős lesz a Xenó királynőd, mint a landragoros lények voltak... Éppen ezért tudja majd az építész és a pók is ütni ugyan azt a királynőt...