Ezek szerint vagy javítani fognak valamit a kitindarab találásának esélyén, vagy kaptunk egy fél fétist erre az eventre. Ez utóbbi lehetőség azért eléggé gáz lenne...
Nem tudom hogy hogyan akarsz 100 kitint kiszedni az event végén a jutalmakból Birka, de nekem ez a megjegyzés már nagyon-nagyon rég feltűnt a jutalmak leírásánál: "és ugyanazt a jutalmat nem választhatod kétszer"
Hozzászólások - Zoole
Dátum: 2014.02.19. 13:41:32
Dátum: 2014.02.19. 13:23:15
Sokat segítettél, köszönjük
Dátum: 2014.02.19. 10:46:00
Talán nem megfelelő a LE/TP arány?
Olvasd ezt át alaposan, és fény derül rá, miért is ez a nagy zsákmány
http://vegzetur.wikidot.com/xeno
Olvasd ezt át alaposan, és fény derül rá, miért is ez a nagy zsákmány
http://vegzetur.wikidot.com/xeno
Dátum: 2014.02.19. 10:30:13
Remélem úgy lesz megoldva, hogy a 6, 12, 25 és 50 kitindarabból különböző erősségű xenófétiseket lehet majd összebarkácsolni gondolva minden játékosrétegre, nem pedig úgy hogy 100 kitindarab kell majd egy fétishez, amire lehet majd várni a következő xenó eventig, ugyanúgy mint ahogyan a hordatrófeákra. Az sem lenne rossz dolog, ha erről időben kapnánk némi plusz információt.
Dátum: 2014.02.18. 21:55:23
Idézet: Utolsó_Lovag - 2014.02.18. 21:45:42
De örülök hisz ezzel igazoljátok , hogy kell a változás
A szerint ahogy Én javaslom
Ma még csak a végzeturat, de holnap már a világot fogod megváltani
Ne add fel, lehet hogy nem holnap, de holnap után biztosan sikerrel jársz
De örülök hisz ezzel igazoljátok , hogy kell a változás
A szerint ahogy Én javaslom
Ma még csak a végzeturat, de holnap már a világot fogod megváltani
Ne add fel, lehet hogy nem holnap, de holnap után biztosan sikerrel jársz
Dátum: 2014.02.18. 19:56:03
Pedig már majdnem sikerült lebuktatnia Miklóst, nem értem miért nem hagyod kibontakozni szegény gyereket
Dátum: 2014.02.17. 22:04:00
Ha már úgysem lesz meglepetés, elárulhatnád, hogy mit tud majd a xenófétis
Dátum: 2014.02.17. 21:59:33
Bug.
Szerdán fog kezdődni.
Szerdán fog kezdődni.
Dátum: 2014.02.17. 21:12:53
A tied lehet, hogy még nem érte el, de biztosan van néhány ember akinek van bekészítve még 1-2 állata ~120as csatlósnak, amit nem akar az amúgy is kétséges értékű templomkristály fétissel elfuserálni
Dátum: 2014.02.17. 11:34:09
Akkor most mi lesz, megtartjuk az idei VU találkozót Miklósék háza előtt fáklyákkal és vasvillákkal a kezünkben?
Azért most nem történt akkora melléfogás mint szokott lenni egyszer-egyszer(majdnem minden eventnél ), elég gyorsan javítva is lett, ráadásul mivel fagyasztóba lett téve az egész, senki nem veszített semmit, maximum fél küldetést, az meg szerintem igencsak elhanyagolható...aki meg a templomosnak állt neki azt végképp nem értem miért tette. 19.-re volt kiírva, és ha 17.-én kezdődik akkor valami bibi lehet, lehet hogy nem kéne azonnal nekiesni az összes létező templomos/faladatos/ismétlős küldinek egyszerre, mivel erősen bugosnak néz ki a rendszer. Ez nem egy olyan hiba volt ami nem tűnik fel csak utólag, elég messziről látszódott hogy valami nem okés.
Azért most nem történt akkora melléfogás mint szokott lenni egyszer-egyszer(majdnem minden eventnél ), elég gyorsan javítva is lett, ráadásul mivel fagyasztóba lett téve az egész, senki nem veszített semmit, maximum fél küldetést, az meg szerintem igencsak elhanyagolható...aki meg a templomosnak állt neki azt végképp nem értem miért tette. 19.-re volt kiírva, és ha 17.-én kezdődik akkor valami bibi lehet, lehet hogy nem kéne azonnal nekiesni az összes létező templomos/faladatos/ismétlős küldinek egyszerre, mivel erősen bugosnak néz ki a rendszer. Ez nem egy olyan hiba volt ami nem tűnik fel csak utólag, elég messziről látszódott hogy valami nem okés.
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.02.16. 19:11:14
Nem ártana a mentorprogram mellé -ha lesz- némi grafikai tuning is, esetleg animált csaták. Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű megoldani, a szerverekre is plusz terhet ró, nem utolsó sorban ügyesen kell optimalizálni(androidra is...), különben nem sokat fogunk haladni a toborzással, csak 1es szintű szerverhullákból lesz még több. Nekem semmi gondom nincs a jelenlegi felülettel, de be kell látni, hogy ez elsősorban a 30+ korosztálynak fekszik. A fellendüléshez pedig, akár tetszik, akár nem, a 12+ éves pistike kell, az aputól kapott bankkártyával. Az indulásnál regeltem a shakes fidget nevű borzalomra, ma is elnyomkodom még napi 5-6 perc erejéig, agyatlan nulla játék, de mindenről van szó csak nem taghiányról, ráadásul veszik a gombát is(helyi fizetőeszköz), mint a félőrült. Nem vágyom a tizenévesek társaságára, de ha bevétel kell, akkor ez a járható út.
Nem giccses, csili-vili kinézet kell, csak szépen, stílusosan, 2014es elvárásoknak megfelelő animált(ne adja Isten, 3d .gif animációk később), mivel a mai fiatalok többsége nemhogy nem akar olvasgatni, hanem egyenesen írástudatlan.
Majd elfelejtettem, hogy SF-en kint van a meghívólinkem VU-ba, de eddig csak 1-es szintű szerószemetet termeltem vele.
Nem giccses, csili-vili kinézet kell, csak szépen, stílusosan, 2014es elvárásoknak megfelelő animált(ne adja Isten, 3d .gif animációk később), mivel a mai fiatalok többsége nemhogy nem akar olvasgatni, hanem egyenesen írástudatlan.
Majd elfelejtettem, hogy SF-en kint van a meghívólinkem VU-ba, de eddig csak 1-es szintű szerószemetet termeltem vele.
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.02.15. 19:31:26
Szerintem is meglehetősen relatív a 8K, főleg ha azt nézed hogy itt havonta vehetsz 350 kavicsot...olcsóbb valamivel, de nem egyszer veszed meg hanem folyamatosan, ha nem havonta akkor kéthavonta, vagy háromhavonta, de rendszeresen. Aztán kiszámolod mit vehettél volna az 5 év alatt a VU-ba ölt pénzedből...gondolom van jónéhány olyan ember akinek összegyűlt volna ebből egy ps4re, és biztosan van olyan is, akinek egy használt autó ára is benne van már. Elég hozzá a rendszerességen felül néhány akciós befizetés, meg néhány eventek miatti "rendkívüli" kővásárlás. A rendszerességhez képest az egyszeri kiadás más kérdés, 8K lópikula ehhez képest, akárhonnan nézzük. Ezért is frusztrálja a többséget, hogy miért is kéne az elkövetkezendő 5 évben még egy használt autó árát beletömni a játékba, csak azért hogy szinten tudja tartani a karakterét, és normális körülmények között játszhasson.
Megértem én azt, hogy a szerverek üzemeltetése/karbantartása és a fejlesztés pénzbe kerül, mert a levegővételen kívül már semmi nincs ingyen, na és persze profitálni is szeretne az ember rajta, de ahogy valaki mondta is előttem, ezt ne mind a megmaradt játékosállományból próbáljuk már kisajtolni. Nagyon jó böngészős játék a VU, de tessék rajta a kor elvárásainak megfelelően fejleszteni, és akkor lehet hogy jönnek új játékosok is, és talán maradnak is majd. Aztán lehet rajtuk bevasalni azt a bevételt, amit most belőlünk szeretnének kitermelni.
Megértem én azt, hogy a szerverek üzemeltetése/karbantartása és a fejlesztés pénzbe kerül, mert a levegővételen kívül már semmi nincs ingyen, na és persze profitálni is szeretne az ember rajta, de ahogy valaki mondta is előttem, ezt ne mind a megmaradt játékosállományból próbáljuk már kisajtolni. Nagyon jó böngészős játék a VU, de tessék rajta a kor elvárásainak megfelelően fejleszteni, és akkor lehet hogy jönnek új játékosok is, és talán maradnak is majd. Aztán lehet rajtuk bevasalni azt a bevételt, amit most belőlünk szeretnének kitermelni.
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.02.14. 22:36:18
Én is azon az állásponton vagyok, hogy legyen egy egyszeri kiadás. Az még oké, nem kéri ingyen az ember. A rendszeres kiadások lassan már egyébként is abnormális méreteket öltenek(főleg hogy a felsorolásból kihagytad a kb havonta cserélődő felszereléseket, az italokat, ésatöbbit), ezenkívül eléggé sziszifuszi megoldás hogy egy kényelmi funkciónak tervezett újítás kényelmetlenséget okozzon azzal, hogy figyelni kelljen mikor jár le, rendszeresen fel kelljen töltögetni ha épp szükséges, ha meg lejárt és éppen kellene, de valami okból kifolyólag nem kivitelezhető rövid időn belül a kővásárlás akkor extra kellemetlenséget okozzon.
Három lehetőséget látok használhatónak ha már fizetni kell érte:
Egyszeri kiadás. A legoptimálisabb lenne.
A prémium tagságba való integrálása, lehetőleg ingyen vagy még olcsóbban Vagy legalábbis reális árral, kikapcsolható opcióként, ha valakinek nem kell. A lényeg hogy ne kelljen feleslegesen külön odafigyelni erre is.
Félévente/évente vásárolható VIP bérletként, szintén reális árazással, értem ez alatt hogy a 250kő kicsit sok lenne a félévesért. Ellenben kevésbé lenne fájó kiadás, miután 1-1 akciós kővásárlási lehetőség után feltölti az ember a készleteit.
Valamint, a valóságtól egyre inkább elrugaszkodó, napról napra szaporodó kiadásokra való tekintettel nyugodtan be lehetne vezetni az eventekbe normális őskő nyereményeket(ezalatt nem 10-20 követ értek, nem deficittel megszerezhetőeket, hanem az 1-10 toplistások számára valami ösztönzőbb kiegészítést, és nem évente 1-2 alaklommal), mehetne nyugodtan az Alvariel 1.-3. helyezettjének 50-25-12 őskő is, kiegészítve a versenyt a legtöbb szerzett tp, a legtöbb vadászat és a legtöbb építés kategóriákkal hogy ne megint csak a táposokat tápoljuk még tovább, és még ezernyi egyéb lehetőség lenne rá, hogy a lassan egekbe szökő kiadásokat enyhítsük azok számára akik mindenre költenek, és adjunk némi követ azoknak, akik nem vettek eddig, és elnyomott helyzetük miatt soha nem is vennének, de ha rápróbálnak néhányszor lehet hogy néha-néha tesznek majd kivételt utána. Lényegesen növelné az aktivitást is, ha nem csak himihumi nyereményekért lehetne versenyezni, és nem csak a szokásos állománynak.
Három lehetőséget látok használhatónak ha már fizetni kell érte:
Egyszeri kiadás. A legoptimálisabb lenne.
A prémium tagságba való integrálása, lehetőleg ingyen vagy még olcsóbban Vagy legalábbis reális árral, kikapcsolható opcióként, ha valakinek nem kell. A lényeg hogy ne kelljen feleslegesen külön odafigyelni erre is.
Félévente/évente vásárolható VIP bérletként, szintén reális árazással, értem ez alatt hogy a 250kő kicsit sok lenne a félévesért. Ellenben kevésbé lenne fájó kiadás, miután 1-1 akciós kővásárlási lehetőség után feltölti az ember a készleteit.
Valamint, a valóságtól egyre inkább elrugaszkodó, napról napra szaporodó kiadásokra való tekintettel nyugodtan be lehetne vezetni az eventekbe normális őskő nyereményeket(ezalatt nem 10-20 követ értek, nem deficittel megszerezhetőeket, hanem az 1-10 toplistások számára valami ösztönzőbb kiegészítést, és nem évente 1-2 alaklommal), mehetne nyugodtan az Alvariel 1.-3. helyezettjének 50-25-12 őskő is, kiegészítve a versenyt a legtöbb szerzett tp, a legtöbb vadászat és a legtöbb építés kategóriákkal hogy ne megint csak a táposokat tápoljuk még tovább, és még ezernyi egyéb lehetőség lenne rá, hogy a lassan egekbe szökő kiadásokat enyhítsük azok számára akik mindenre költenek, és adjunk némi követ azoknak, akik nem vettek eddig, és elnyomott helyzetük miatt soha nem is vennének, de ha rápróbálnak néhányszor lehet hogy néha-néha tesznek majd kivételt utána. Lényegesen növelné az aktivitást is, ha nem csak himihumi nyereményekért lehetne versenyezni, és nem csak a szokásos állománynak.
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.02.14. 11:55:07
Elég relatív ez az időigény kérdés. Van akinek az a baja, hogy túl sok időt vesz el az életéből, van az akinek az a probléma hogy túl lassú a játékmenet neki. Ez mellé jön még az is, hogy egyénenként megjelenhet mindkét variáció, függően attól hogy épp milyen napja van, és hogy van-e valami event vagy éppen nincsen. Egyik esetben nem győz kattingatni ezerrel, és úgy sem jut a dolgok végére, másik esetben meg pár perc alatt megtölti a kínzót, vadászik ne adja Isten néhányat, aztán néz ki a fejéből, mert mára ennyi. Nehéz mindenkinek a kedvére tenni ebben a kérdésben, bár a lehetetlen talán találóbb kifejezés. A valamilyen ellenértékezésért kapható gyorsító funkciók javíthatnak az időhiányban szenvedők kínjain(bár ez nem kéne ilyen irreálisan drága legyen), a napi 24 órában VU előtt tobzódók számára meg nincs segítség, csak azon az áron ha gyorsítunk még a játékon, cserébe bevezetünk még több kényelmi funkciót amit az említett tobzódó társaság azonnal megvesz, és kezdődik minden elölről...
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.02.14. 11:37:30
Ez elég jól hangzik, de az ár/érték aránya, főleg a prémium tagsághoz képest meglehetősen el van rugaszkodva a valós értékétől. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy a prém túl olcsó, hanem ez nincs ésszerűen beárazva. Legalábbis ebből nem biztos hogy így tömegesen fognak fél évre bevásárolni, főleg hogy szerencsére a kapott kényelmi funkciók többnyire időszakosan szükségesek, nem állandó jelleggel.
A játékba való bekerüléséről lehet tudni valami megközelítő időpontot?
Illetve ha lehet, megkérdezném hogy előreláthatólag még hány elemmel bővülhet még a most bemutatott lista.
A játékba való bekerüléséről lehet tudni valami megközelítő időpontot?
Illetve ha lehet, megkérdezném hogy előreláthatólag még hány elemmel bővülhet még a most bemutatott lista.
Dátum: 2014.02.09. 19:58:45
Pedig ez könnyű, csak az a dolgod hogy addig portyázz, amíg 20000LE többleted nem lesz az összes rabolt LE menyiségnél.
Dátum: 2014.02.09. 18:29:22
Találtam egy ilyen kérdést:
Mely szerv betegsége a pneumonia?
vese
szív
tüdő*
máj
Nem azért írom, hogy Nagy02 kérdését védjem ezzel a kérdéssel szemben, de szerintem ez azért nagyon jól mutatja, hogy a kérdések elbírálásánál igenis komoly problémák vannak. Ne próbálja nekem senki elmagyarázni hogy élből tudnia kell mindenkinek a tüdőgyulladás latin nevét, amíg teszem azt Kőbánya, Csepel, vagy Újpest létezéséről csak speciális, lexikális tudással rendelkező Magyar ember tudhat. Az meg nem hiszem hogy felhozható lenne érvként, hogy Uruguayból is van regisztrálva 2 játékos, meg Romániából is játszanak vagy hárman.
Mely szerv betegsége a pneumonia?
vese
szív
tüdő*
máj
Nem azért írom, hogy Nagy02 kérdését védjem ezzel a kérdéssel szemben, de szerintem ez azért nagyon jól mutatja, hogy a kérdések elbírálásánál igenis komoly problémák vannak. Ne próbálja nekem senki elmagyarázni hogy élből tudnia kell mindenkinek a tüdőgyulladás latin nevét, amíg teszem azt Kőbánya, Csepel, vagy Újpest létezéséről csak speciális, lexikális tudással rendelkező Magyar ember tudhat. Az meg nem hiszem hogy felhozható lenne érvként, hogy Uruguayból is van regisztrálva 2 játékos, meg Romániából is játszanak vagy hárman.
Dátum: 2014.02.09. 11:27:21
Tényleg csak speciális érdeklődésű réteg tudhatja hogy a saját országának a fővárosa milyen kerületekből áll, de a sok foci VB-s, a 70 évvel ezelőtti olimpiás meg a tök ismeretlen animékre vonatkozó kérdések teljesen normálisak. Harry Poltert ki ne felejtsem, nemrég még Dunát lehetett volna rekeszteni a többmillió rá vonatkozó kérdéssel.
Néha még ezek után is tudnak meglepetést okozni a kérdések elbírálásával, főleg ami az indoklást illeti.
Néha még ezek után is tudnak meglepetést okozni a kérdések elbírálásával, főleg ami az indoklást illeti.
Dátum: 2014.02.06. 13:01:36
Ez már többször megfordult az én fejemben is, mert rendkívül idegesítő mikor 42xkell letekerni a lap aljára, és ráklikkelni az ilyesmikre. Nem utolsó sorban a tulajdonságok/szakik növelése is jó lenne ha legördülő menüből lenne választható mint a gyógyitalok, illetve beírható lenne mint az építésnél a kívánt mennyiség. Nem minden nap tol el az ember például szakikra ~35 millát, de amikor pont úgy jön össze akkor kimondhatatlanul fárasztó másfél órán keresztül kattogni meg lehúzogatni a lapot hogy rá lehessen kattintani a növelni kívánt elemre.
Dátum: 2014.02.05. 21:16:46
Mi jön még a pacifista állatok után, következő újításnak berakják az ombudsman v1.0 modult is?