Hozzászólások - Kyron
Dátum: 2008.12.12. 06:40:21
Ez azért van, mert minél magasabb a szintünk annál kevesebb a különbség a karakterek között, elvileg... Szerintem is egy kicsit nagy a "leütés" mértéke, remélhetőleg egyszer ez is át lesz számolva és le lesz szimulálva, hogy biztos jó-e.
Dátum: 2008.12.12. 06:34:18
Igen Hollaa már írt, hogy ő a 14.-15. szintűeknél győzött! Javítom. Köszi a segítséget, ha kérhetnélek privátban elküldenéd a győztes nevét, hogy írhassak neki, vagy javítsam, ha szerepel a listán?
Dátum: 2008.12.12. 06:31:11
Miklós ötletei jók, végre jutalmazva van a gyengébb szövetség kitartása!
Ariel ötlete a trónról is tetszik, mivel ez lekötné a Top szövetségeket, és ők nem támadnák annyira a "kicsiket", vagyis inkább kevesebb háborút indítanának ellenük.
A háború pontokat lehetne hetente, havonta, X nap múlva nullázni, így nem lehetne "felhalmozni".
Ariel említette, hogy a háború haldoklik a térkapuk és az epikus emlékművek miatt. Az az igazság, hogy csak az első 15-20 szövetség van elérhető közelségben ezekhez az épületekhez. A közepes és kis szövik továbbra is háborúzni fognak egymással, de legalább a térkapus-epikus emlékműves szövetségek nem sarcolják annyit le őket. Így a fejlődésük gyorsabb lesz és remélhetőleg behozzák lemaradásukat a felső kategóriás szövikkel szemben és nem lesz közöttük akkora a szakadék!
Ariel ötlete a trónról is tetszik, mivel ez lekötné a Top szövetségeket, és ők nem támadnák annyira a "kicsiket", vagyis inkább kevesebb háborút indítanának ellenük.
A háború pontokat lehetne hetente, havonta, X nap múlva nullázni, így nem lehetne "felhalmozni".
Ariel említette, hogy a háború haldoklik a térkapuk és az epikus emlékművek miatt. Az az igazság, hogy csak az első 15-20 szövetség van elérhető közelségben ezekhez az épületekhez. A közepes és kis szövik továbbra is háborúzni fognak egymással, de legalább a térkapus-epikus emlékműves szövetségek nem sarcolják annyit le őket. Így a fejlődésük gyorsabb lesz és remélhetőleg behozzák lemaradásukat a felső kategóriás szövikkel szemben és nem lesz közöttük akkora a szakadék!
Dátum: 2008.12.11. 21:34:44
Minél magasabb szintű valaki, annál "lejjebb" tud ütni! A pontos számokat nem tudok, de én 20.szinten, 4 szinttel tudnék lefele ütni!
Dátum: 2008.12.11. 21:03:41
Próbáld az "Események" menüpontot!
Dátum: 2008.12.11. 20:35:21
Üdv mindenkinek! Próbálom összeszedni, a Világ1 második bajnokijának eredményét, amit remélhetőleg a Wikire is fel tudok majd tenni! Ehhez kérnék egy kis segítséget! Írtam leveleket a bajnokoknak és ők nagyon rendesen vissza is írtak. Nagyjából megvan a sorrend csak a kategóriákkal van egy kis gond!Leírom, hogy mit szedtem eddig össze, kérem ellenőrizzétek ha hibás szóljatok itt, a játékban(ugyanez a nevem) vagy az e-mail címemen!!!
Kategória , Győztes
8.-9. szintűek, Maul
10-11. szintűek, Beneth
12.-13. szintűek, TrueBlood
14.-15. szintűek, Hollaa
16.-17. szintűek, ???????
18.-19. szintűek, The Angel
20.-21. szintűek, Horror
22.-23. szintűek, T_1337 a buta zúzógép
24+ szintűek, Sardullah Sharpa
A 14.-15. szintnél van valami gáz, valakit rossz helyre írhattam. Még 1 bajnok nem jelzett vissza, de ő 20. szintű és beleegyezése nélkül nem akarom kiírogatni a nevét.
Bárki bármit tud segíteni, szívesen fogadom!!!
Kategória , Győztes
8.-9. szintűek, Maul
10-11. szintűek, Beneth
12.-13. szintűek, TrueBlood
14.-15. szintűek, Hollaa
16.-17. szintűek, ???????
18.-19. szintűek, The Angel
20.-21. szintűek, Horror
22.-23. szintűek, T_1337 a buta zúzógép
24+ szintűek, Sardullah Sharpa
A 14.-15. szintnél van valami gáz, valakit rossz helyre írhattam. Még 1 bajnok nem jelzett vissza, de ő 20. szintű és beleegyezése nélkül nem akarom kiírogatni a nevét.
Bárki bármit tud segíteni, szívesen fogadom!!!
Dátum: 2008.12.11. 10:47:57
Ez igaz, de ha éppen gyűjtesz valamire és van nálad 10K LE, az állatodnak egy portya kellene a szintlépéshez (vagyis morál-->maximumra), de a éppen bedurcizott, mert alacsony a morálja, akkor igen rossz 1-2k-t "kidobni a a vidításra!
Tudom, hogy ez egy ritka eset, de velem már megtörtént és nem volt túl jó érzés!
+ De ne sírjak, mert még a végén lepontozódok.
Tudom, hogy ez egy ritka eset, de velem már megtörtént és nem volt túl jó érzés!
+ De ne sírjak, mert még a végén lepontozódok.
Dátum: 2008.12.10. 21:39:12
Idézet: Konky - 2008.12.10. 20:50:04
Én szintén, akkor még nem volt mentor! De a 7 még mindig nem 10!
Mikor én kezdtem, még nem volt mentor, így csak 6-ot kaptam.
Én szintén, akkor még nem volt mentor! De a 7 még mindig nem 10!
Dátum: 2008.12.10. 21:33:26
Az ötlet jó, és még az őskő is jó lenne, ha egy kicsit többet, vagy mást adna.
Én arra gondoltam, hogy a "leütési" távolságot csökkenthetné, vagyis ha eddig egy 4 szinttel nagyobb is üthette, akkor az ivás után csak 1-2-3 szinttel magasabb üthesse. Tudom ez nem véd a szintvisszamaradotakkal szemben, de ők azért nincsenek olyan sokan.
BaalCain felvetése, a védővarázslatok ötlete is elég jó. Nem "gyors varázslat" lenne a kezünkben, hanem lehetne szakértelemhez és/vagy épülethez kötni és VP-be és LE-be is kerülne. Adhatna elnyelést és/vagy védelmet.
Tudom sok nehézséget jelent ezt a sok új dolgot bevenni, de sztem ezek és ás topicokban felmerült javaslatok csak színesítenék a játékot és több taktikát kívánnának meg tőlünk!
Én arra gondoltam, hogy a "leütési" távolságot csökkenthetné, vagyis ha eddig egy 4 szinttel nagyobb is üthette, akkor az ivás után csak 1-2-3 szinttel magasabb üthesse. Tudom ez nem véd a szintvisszamaradotakkal szemben, de ők azért nincsenek olyan sokan.
BaalCain felvetése, a védővarázslatok ötlete is elég jó. Nem "gyors varázslat" lenne a kezünkben, hanem lehetne szakértelemhez és/vagy épülethez kötni és VP-be és LE-be is kerülne. Adhatna elnyelést és/vagy védelmet.
Tudom sok nehézséget jelent ezt a sok új dolgot bevenni, de sztem ezek és ás topicokban felmerült javaslatok csak színesítenék a játékot és több taktikát kívánnának meg tőlünk!
Dátum: 2008.12.10. 21:09:18
Pár apró - nekem apró, nektek lehet, hogy nem - kérésem lenne.
1., A játékrendszerben létrejövő változásokat írjátok ki a játékfelületre, egy új menübe, vagy az Eseményekbe is, ne csak a fórumra.
2., Ha új HSZ van a szövetségi fórumon, "világítson" a szövetség menü is!
3., Ha egy szövetség nem adta meg magát(vagyis szavazta meg a kapitulációt), hanem valamelyik vereség feltétele (3 nap dupla győzelem, 1 hét 100-zal több győzelem, 2 hét után 10-zel több győzelem) valósult meg, a világ eseményekbe ne az álljon, hogy kapitulált, hanem pl.: YZ szövetség két hetes hősies küzdelem után alulmaradt az XY szövetséggel szemben!
A szöveg az idő függvényében változhat, de mégiscsak jobban néz ki, és mások azt látják, hogy YZ nem guggolt le a XY szövetség elé!
1., A játékrendszerben létrejövő változásokat írjátok ki a játékfelületre, egy új menübe, vagy az Eseményekbe is, ne csak a fórumra.
2., Ha új HSZ van a szövetségi fórumon, "világítson" a szövetség menü is!
3., Ha egy szövetség nem adta meg magát(vagyis szavazta meg a kapitulációt), hanem valamelyik vereség feltétele (3 nap dupla győzelem, 1 hét 100-zal több győzelem, 2 hét után 10-zel több győzelem) valósult meg, a világ eseményekbe ne az álljon, hogy kapitulált, hanem pl.: YZ szövetség két hetes hősies küzdelem után alulmaradt az XY szövetséggel szemben!
A szöveg az idő függvényében változhat, de mégiscsak jobban néz ki, és mások azt látják, hogy YZ nem guggolt le a XY szövetség elé!
Dátum: 2008.12.10. 17:34:46
Ha befogtál egy állatot, akkor nyílt egy "állatok" menüpont. Ott kell lennie az állatodnak, de előbb idomítanod kell, csak utána tudod "öltöztetni"!
Dátum: 2008.12.10. 10:35:56
Ehhez a küldetéshez őskő kell, és nem kiégett őskő, ezért azt üzenték a fejlesztők, hogy valahogy meg lesz oldva, hogy ha valaki nem akar venni őskövet, ezt a küldit akkor is megtudja oldani. Mivel a kisütés "ára" 10 őskő, ezért az elején ingyen kapott 6 - hoz még 4 kellene. Ezért nem megoldott ez a küldetés!
Ez olyan mintha az lenne a küldi, hogy halmozz fel 400 cselekvéspontot, amit ugye csak a prémiumosok tudnának megtenni, így a nem prémiumosok hátrányban lennének.
Ez olyan mintha az lenne a küldi, hogy halmozz fel 400 cselekvéspontot, amit ugye csak a prémiumosok tudnának megtenni, így a nem prémiumosok hátrányban lennének.
Dátum: 2008.12.09. 20:57:43
Kell hozzá:
Szakértelem 3. szint, Csapdakészítés minimum 1. szinten.
Szakértelem 26. szint, Lélekenergia sajtolás minimum 1. szinten.
Befogsz egy állatot kisajtolod, befogsz még egyet ismét, befogod az utcsót azt is megy a sajtmesterhez
Magától érthető, hogy akkor jársz a legjobban, ha már sokkal hamarabb befogsz 2, 3 állatot és amikor ehhez a küldihez érsz, a sajtolást akkor fejleszted ki.
Ja igen, és idomítanod nem kell őket!!!
Szakértelem 3. szint, Csapdakészítés minimum 1. szinten.
Szakértelem 26. szint, Lélekenergia sajtolás minimum 1. szinten.
Befogsz egy állatot kisajtolod, befogsz még egyet ismét, befogod az utcsót azt is megy a sajtmesterhez
Magától érthető, hogy akkor jársz a legjobban, ha már sokkal hamarabb befogsz 2, 3 állatot és amikor ehhez a küldihez érsz, a sajtolást akkor fejleszted ki.
Ja igen, és idomítanod nem kell őket!!!
Dátum: 2008.12.09. 20:49:29
"Ügyelj az üzenet PONTOS kitöltésére, mert az SMS hibás üzenet esetén is díjköteles! Ha az SMS-re hibaüzenetet kapsz vissza, az SMS díját levonták, és az ősköveket mégsem kaptad meg, a következő címre írj: ugyfelszolgalat@voxinfo.hu"
Dátum: 2008.12.09. 20:47:58
A 19. szinttől megjelenik a karakterlapodon egy "Fertőzés" felirat és mögötte van egy szám százalékban megadva. Minden szintlépést követően 24 órád van, hogy küzdj a fertőzés ellen - igazából be kell adnod szinted X 300LE-t - különben nőni fog! 50%-ról indul 0%-nál leszel "gyógyult" - ha minden igaz - 100%-nál pedig...???
Igazából még senki sem tud erről semmit, csak találgatnunk, valamint toljuk bele a drága LE-t annak reményébe, hogy majd jövő karácsonyra valami előnyünk legyen abból a 652500 befektetett LE-ből!!! ÉS ez a LE még csak az ideális eset, vagyis, ha minden szintlépés után van feleslegesen befektetendő LE-d!!!
Igazából még senki sem tud erről semmit, csak találgatnunk, valamint toljuk bele a drága LE-t annak reményébe, hogy majd jövő karácsonyra valami előnyünk legyen abból a 652500 befektetett LE-ből!!! ÉS ez a LE még csak az ideális eset, vagyis, ha minden szintlépés után van feleslegesen befektetendő LE-d!!!
Dátum: 2008.12.09. 20:36:56
Tudtommal nem, de nekünk még nincs arénánk, így saját tapasztalatom nincs ez ügyben!
Dátum: 2008.12.08. 21:29:31
Ha költesz rá szinted X 300LE akkor mindenféleképpen sikeres lesz a küzdelmed 1%-kal. De ezt csak a szintlépés utáni 24 órában teheted meg, különben nőni fog 1%-kal!!!
Dátum: 2008.12.08. 21:25:40
Ha ajánlod valakinek a játékot és ő regisztrál, és ezután vesz őskövet, annak 10%-át te is megkapod!
(Vagyis vesz 100 kavicsot és te másnap 10 kaviccsal gazdagabb leszel!!)
(Vagyis vesz 100 kavicsot és te másnap 10 kaviccsal gazdagabb leszel!!)
Dátum: 2008.12.08. 21:19:11
Érdemes venni egy buzogányt az ilyen esetekre, és még máskor is jól jöhet!!!!
Dátum: 2008.12.08. 21:15:10
Jaja, feltölteni nem lehet sajnos, pedig igen jó ötlet!!!
Később lehet venni Rúnapáncélt és Bíbor Rúnapajzsot is.
Később lehet venni Rúnapáncélt és Bíbor Rúnapajzsot is.