Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - mist

Dátum: 2016.05.11. 07:19:30
A kötözködés és gyalázkodás nagymestere cím mellé - úgy látom - az önellentmondás mestere címre is hajtasz
Írd egybe a kakukktojást, és akkor helyesírásilag rendben van.
Ha én lennék az illetékes, én elfogadnám, átlagos kérdésnek jó.
Dátum: 2016.05.02. 14:28:27
Nem "háború", bajnokság.
Nyilván születtek eddig is szövetségek, ezután is fognak születni. A szememben ez körülbelül annyit ér, mint focimeccset bundával megnyerni. De ha az érdem, és van, aki érdemnek veszi, akkor legyen.
Mi mindig tisztán játszottunk, tisztán nyertük a bajnokságainkat, sosem volt szükségünk "szövetségesekre".

De nyilván mindenki úgy játszik, ahogy tud, ezt ez a játék lehetővé teszi. Legyen. El tudom fogadni - de értékelni nem tudom, és nem is fogom soha a tisztátalan győzelmeket.
Dátum: 2016.04.08. 17:27:30
A szöviküldi ugye számolja a Landit.
De a küldi-stat nem jelzi.
Amúgy is egy nehezen átlátható rendszert sikerült csinálni, lehetne ezen javítani?
(Egyébként az is zavaró, hogy a sikertelen vadász-küldik vadászatait viszont számolja a stat...)

(A vadászós küldi/Landragórral kapcsolatban értem, hogy a küldi-stat nem számol.*)
Dátum: 2016.04.03. 11:14:40
Azt hiszem, kicsit félreértettél.
Nem kentem mindent a játékosokra, a szolgáltató is alaposan ludas a kialakult helyzetben (sőt, az egész helyzet az ő hibájukból indult).
Viszont itt, a fórumon van egy bemásolt levelezés, amiben a "nem tudom" szerepel válaszként, nem pedig "nem lesz", a játékos pedig reklamál.

És nem tényt állapítottam, csak véleményt mondtam, ebben a helyzetben ember legyen a talpán, aki igazságot tud tenni.
Dátum: 2016.04.02. 14:19:00
Nem nagyon kellenek analógiák és példák.
Aki írt az ÜSZ-re, és az ott kapott "nem tudjuk még" választ nemnek értelmezte, saját magát tévesztette meg.
Ha netán ezt a fals infót kivitte a szövije fórumára, netán ide is kiírta, másokat tévesztett meg (és ezt nem kéne Miklósékra kenni).
Aki elhitte ezt az infót, és emiatt nem várt 1-2 hetet, azt bizony megtévesztették, de nem a szolgáltató, tehát nem nagyon reális a kárigény a szolgáltató felé.
Aki egyértelmű nemet kapott a kérdésre válaszul, az jogosan várhatja el, hogy kárpótolják. Úgy emlékszem, erre el is hangzott az ígéret.
Játékos oldalról irreális elvárás és követelés a kompenzálás félreértelmezés, illetve "azt hallottam, hogy nem lesz, ezért befizettem" indoklás miatt. Emiatt kár is az asztalt csapkodni.
Ettől függetlenül:
Szolgáltatói oldalról viszont jócskán van mit javítani a kommunikáció milyenségén és a megfelelő információk megosztásán. Kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna ez a mostani helyzet, és mindent el kell követniük azért, hogy ezt a jövőben kiküszöböljék. Jobb elkerülni a félreértéseket, mint utólag megpróbálni megmagyarázni.

Tudom, hogy könnyebb a másik oldalt hibáztatni, de talán le lehetne zárni ezt az ügyet a többség megelégedésére, ha minden érintett magába nézne, és átgondolná a helyzetet; illetve megvizsgálná azt a másik szemszögéből.
Jó lenne újra magával a játékkal foglalkozni, és jó lenne, ha ebben mindkét oldalról minél többen partnerek lennének.
Dátum: 2016.03.23. 18:02:01
A kastély nem ad LE-t a vadászathoz, az AF-et növeli.
Amúgy gyászos, nagyon gyászos a vadászat LE, bármennyire is maxol mindent az ember...
Dátum: 2016.03.19. 18:38:58
A templomi dukátos a kisebb gond, annak a nagy része megvan a napi 5 csp bedobásával AH-ban.
Szerintem a nagyobb gond a dukátos szövetségi küldetésnél jelentkezik.

A HH le lett cserélve a veremre, mégis -tól -ig volt a hordamedál, időveszteség nélkül megvolt az esély a megtartására (illetve... de ezt hagyjuk, már mások kivesézték ezt a témát).
Az időszakos, eventhez kötött jutalmaknál szerintem az a jogos és logikus, ha eventtől eventig tartanak, nem pedig az, hogy az egyik igen, a másik nem...
Dátum: 2016.03.18. 09:40:43
Szerintem írj az ÜSZ-re, érdemi segítséget onnan várhatsz.
Dátum: 2016.03.14. 19:10:28
Ez egy fórum, ahol mindenkinek joga van véleményt mondani. Én csak véleményt mondtam, ha odafigyeltél volna. Ellenben te ok nélkül sértegeted az embereket. Milyen alapon?

Mellesleg nyertél már szövetségi bajnokságokat? Én egy párat igen.
De ettől még nem vagyok oroszlán, mint ahogy te sem vagy majom.

Kérlek, kulturáltabban nyilváníts véleményt.
Dátum: 2016.03.14. 17:51:28
Ámde...

Kívülállóként hagy jegyezzem - a győztest megilleti a gratuláció, minden körülmények között. Kihangsúlyozni ennek elhagyását a nyilatkozót minősíti, és valahol az ő eredményét degradálja.

Sajnálom, hogy egyre inkább a sportszerűtlenség uralkodik el az szb-n, már a "mérkőzés utáni nyilatkozatokban" is.
Dátum: 2016.03.07. 15:17:06
Ne bántsuk azt, aki már nincs itt, és nem tudja megvédeni magát.

Én egyszer szóvá tettem a helyesírását, biztos nem voltam nagy kedvence, ezt igazolta is a hsz-em gyors lepontozódása...

Mégis azt mondom, hogy nem vagyunk sokan, minden törlés sajnálatos, bármi is legyen az oka. Az okot ő tudja, szerintem senkinek semmi köze hozzá (kivéve, ha kifórumozta), és innentől kezdve nincs, tehát ne legyen a poénkodások céltáblája.
Nem azt mondom, hogy hiányzik, de tartsuk tiszteletben annyira, hogy mostantól nem bántjuk.
Dátum: 2016.03.02. 19:05:30
Nem írtad, hogy folyamatos probléma, de ha más is jelzi majd, lehet benne valami.
Az ÜSZ-re írtál ez ügyben?
Dátum: 2016.03.02. 18:01:35
Reklamálni fogok a Szerencsejáték Zrt-nél, hogy milyen régóta lottózom, és még sosem volt ötösöm.

A random az random, ha valami nem 100%, akkor egymás után bárhányszor lehet sikertelen. Ez a lényege.

Persze, ha a probléma általános, egyértelműen rá kéne nézni, de nekem nem tűnt fel, hogy gond lenne a térkapuval.
Dátum: 2016.03.01. 17:30:00
Van mező - energiára, és van + energiára. Én azt tapasztaltam, hogy a pluszos több energiát ad, mint amennyi mínuszt ad a csapda.
Ez alapján nem jogos a szarkazmusod...

Tévedés ne essék, nem Miklóst védem (sőt, nem egy dolgot nehezményeztem nála az eventen), de pont emiatt nem kéne támadni. Éppenhogy a játékosoknak kedvez így a rendszer, összességében több energiát kapsz, mint amennyi csp-t befektetsz - még ez sem elég?
Dátum: 2016.03.01. 14:05:12
Megint nem ért véget a kvíz olimpia 2 nap után.
Dátum: 2016.02.28. 16:28:16
Na látod, Te megkaptad a Káoszt
Én pedig akkor nem Tőled, hanem Tigrisnyúltól kérem, hogy ossza meg velünk az ÜSZ-es levelezést.

Persze, csak ha szabad.

(A bug-tipp bejött, a lottóm nem. Nem lehetne fordítva? )
Dátum: 2016.02.28. 14:52:15
Ha Neked nem hiszek, az a baj, ha magamnak, akkor az?

Hiszek magamnak, tehát Tigrisnyúlnak is, elég egyértelmű a leírás, és Miklósék aligha fognak szembemenni a saját megfogalmazásukkal.
És persze hiszek a tapasztalatnak is: a bug mindenhol ott leselkedik....

Épp ezért vagyok kíváncsi, mit mondanak.
Dátum: 2016.02.28. 13:16:16
Köszi a dicséretet, halandóként megtisztelve érzem magam!

Valóban az új nemzedékhez tartozom, de azért a varjak a karón az én szemem is szúrták már párszor.

Érdekelne, mit mond a kérdésre az ÜSZ, megteszed, hogy kiteszed majd ide?
Dátum: 2016.02.28. 13:07:44
Nálam rendben vannak a tókenek... (V1-V2-V3)