Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - MateusGrandus

Oldal: 123
Dátum: 2009.01.27. 21:13:06
Csak én érzem kicsit furának hogy sokaknak még a 22es szint felett sincs 10es szívóssg szakértelme?

Én már 17es szinten megszereztem.
Dátum: 2009.01.23. 21:25:12
1. Az embereknek már semmise jó....O.o

2. Háborúban amugysem kell jelentős LE-t tartani magadnál.
Dátum: 2009.01.23. 17:50:48
Visszatérve a sajtolásra.....
Az jó...
Vegyétek ugy hogy az elfogott lény ugye nem ad LE-t de ha van sajtolás akkor már megis van oldva a dolog hiszen a vadászat így nem megy kárba.
+ ha a lény erősödik(szintet lép) akkor ugye nagyobb lessz meg erősebb és több LE-ja van + a sajtolás szaki növelésével is növelhető a dolog szal abszolult megéri csak ugye ha nagyobbat akarsz kaszálni akkor azzal várni kell, meg befektetni egykis sajtolás szakiba.
Dátum: 2009.01.21. 21:46:32
Pofonegyszerü taktika a 15pp áldozatainak:
Minimum 10es szintü transzcendális projekció(1000 LE megörzés).
Mielőtt felálsz a gép elől beszerzel max 600-700 LE-t, benyomsz egy pihenést biztos ami biztos alapon, és vigyorogsz az összes 15pp-s képébe hogy hiába nyomnak le mert nem kapnak semmitse a TP-n kívül + ha nyersz(aminek esélyét növeli a pihenés) akkor kapsz még egykis LE-t is.
FONTOS:Ne legyen pont annyi LE-d mint amenyit eltudsz rejteni mert ha nyersz egy csatában akkor azt rövid úton elveszi egy másik támadó.
Dátum: 2009.01.18. 00:31:54
Na akkor.
2. világba most regeltem.

1. Hiba: Vadászatnál folyamatosan kaptam a kérdéseket a vadászatok számától függetlenül.

2. Hiba: Nem jelezte ki a portyázásnál a fáradságomat ígyaztán sikeresen el is vesztettem egy csatát mivel a csataleírásban már benne volt a -10%
Dátum: 2009.01.12. 22:40:26
Szeressük a kivégzést

1. küldi van vele
2. lehet vele versenyezni szövin belül hogy aki nagyobb különbséggel nyer ugy egy csatát hogy kevesebbet sebzett az a jobb
Dátum: 2008.12.25. 15:04:57
Van egy gomb a hsz-ed sarkában.
Ugy hívják Módosítás!
Hasznos...
Dátum: 2008.12.25. 14:55:15
Hoppá....
Kvízkérdésemet alfogadták de a LE-t nem kaptam meg.
Nem az lenne az első jó kérdésem szal tudom hogy azt átkell venni a Kvíz menüpontban.
De most nincs semmise. Az üzenet megjött hogy elfogadták de a kvíz menüben nincs semmien gomb hogy átvegyem a lélekenergiámat.

+ teganp hirtelen kaptam egy dupla energiafókuszt de az aban a pillanatban hogy elmentem vadászni majd vissza a karakterlapra, elis tünt.
Dátum: 2008.12.15. 19:37:33
Absz0lút hiperkocka vok.
3ngem már kajával se lehet kicsal0gatni a sz0bámból:D
Pedig muter0m már próbálta xD
Dátum: 2008.12.15. 19:32:45
Ugyanmiért hagynák figyelmen kívül?
Akik téged támadtak azok megfiztttek érte....(kevesebb portyypont)

A játékban mint minden más ilyen jellegüben benne van sőt része az hogy valakit egy erősebb legyőz.
Teis ugyanúgy megteheted ezt.
Engem is támadnak a 11. szinte a 14esek de nem érdekel mert kevés LE-t tartok magamnál mindig és és énis ugyanúgy ütöm a kissebbeket.
Ez a játék lényege...
Dátum: 2008.12.15. 19:18:35
N00b vagyok na, üssetek:D
Kösz a választ ez soha az életben nem jutott volna eszembe.

(hogy menyi király fegyver van a játékban.....)
Mondta vki hogy utállak?
1. Nem érdekes kérdés? Most komolyan...televan a szerver olyan kérdésekkel ami nem érdekes. Ha az emberek használnák a guglit is néha akkor nem kéne ez a nagy húhó, mert meglehet hogy azért jelölték azt rosznak mert nemtudta vki és lusta volt leguglizni.
2. Pff...Ne magyarázkodj nekem össze-vissza.Ezt énis tudom. Akárhiszed akárnem énsem kötekedni jöttem ide. Ha kötekedni akarok akkor lemegyek a konyhába a faterhoz de ez magánügy:D.
3. "Verd ki a pici fejedből, hogy az a cél, hogy mindenki mindent guglizzon. "
Fársztó vagy tudod? Honnét szedsz te ilyeneket? Esküszöm megáll az ész...

Hydro, bocs az előző hsz-emet roszul írtam.
Így a helyes :Egyszerüen lekell guglizni mindent amit nemtudunk és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.

Nem venne el kb egy órát hanem max 10-20 percet. Nekem csak anyit vett multkor igénybe mikor válaszolgattam a kérdésekre.

De sztem ezt most zárjuk le még mielőtt elfajult egyesek üldözési mániája...
(akkor is nekem van igazam...xD hát ez nagyon ott van xD)
Dátum: 2008.12.14. 22:05:39
Idézet: Sir Ny - 2008.11.04. 20:18:29
Idézet: Zirrian - 2008.11.04. 19:52:42
Ha szabad ennyit megkérdeznem, hol?

Legutolsó fegyver:
Legutolsó pajzs:
Legutolsó páncél:
Legutolsó varázslat:
Legutolsó állat felszerelés:
Legutolsó fókuszkristály:
Legutolsó gyógyital:
Legutolsó varázsital:

Ebből csak én nem tudtam meg hogy hogyan elérhetők?
Miért mániája az most mindenkinek hogy aki utánnanéz a guglin az hülye?(már elnézést a szóhasználatért)
Nem lesz tőle senkisem impotens(vagy mi).
Egyszerüen lekell guglizni mindent és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.
Idézet: Lanmandragoran - 2008.12.14. 16:59:04
A speciális kérdés ebben a környezetben azt jelenti, hogy csak egy kisebb csoport tudja rá a választ, a játékosok nagy részét nem ér-dek-li.

Ez most nagyon értelmes volt a részedről.
A kérdések fele ilyen.
"Írta: Lanmandragoran
1. Hetente legalább két olyan kérdéssel találkozom, hogy melyik nem Blizzard játék.
2. Egy régi kultuszjáték gyártójára kérdezni sokkal kevésbé speciális, mint hogy 4 játék közül melyiket gyártotta másik cég."

1. érdekes én nem.
2. Ne használj olyan szavakat amiket nem értesz. Am sztem meg mindkettő ugyanolyan egyszerü és egyáltalán nem spe-ci-á-lis.
Melyik játékfejlesztő cég adta ki a Doomot?

EA Games
NC Soft
Apogee Software
ID Software

Ezt elfogadták de az enyémet hogy Melyik játékot Nem a Blizzard csinálta azt rosznak itélték.
Nah köszönöm szépen.
Szal hagyjam a fenébe az állatot?
A játék 1/3 része erről szól.
Am hülyeséget mondtam.
14 ÉP-je van és 3.szintü de télleg 600 LE-be került az idomitás és az egyes szinten fogtam.
Kérdés: Tud az álatom magától gyógyulni?
Vagy hamár a 12ből csak 3 élete van hagyjam a fenébe amíg megnem tanulom aztaz állatgyógyitós akármit?
Nah hát akkor már értem a dolgot....
Köszi a felvilágosítást.

De azért ez már pofátlanság hogy egy ilyen kérdést kilőnek azt pedig hogy a HKK-ban milyen a szine egy bizonyos kártyának azt benthagyják.
CSAK mert azt őtöllük van és azt ŐK tudják, meg még néhány másik gyerek akik láttak életükben ilyen kártyákat.

Gort:Enyi erővel a Beholderes kéréseket is kilőhetnék meg a matekosokat meg a történelmiset mert ugyebár miért nézne utánna bárki is valaminek ha nem érdekli.
Oldal: 123