Csak én érzem kicsit furának hogy sokaknak még a 22es szint felett sincs 10es szívóssg szakértelme?
Én már 17es szinten megszereztem.
Hozzászólások - MateusGrandus
Dátum: 2009.01.27. 21:13:06
Dátum: 2009.01.23. 21:25:12
1. Az embereknek már semmise jó....O.o
2. Háborúban amugysem kell jelentős LE-t tartani magadnál.
2. Háborúban amugysem kell jelentős LE-t tartani magadnál.
Dátum: 2009.01.23. 17:50:48
Visszatérve a sajtolásra.....
Az jó...
Vegyétek ugy hogy az elfogott lény ugye nem ad LE-t de ha van sajtolás akkor már megis van oldva a dolog hiszen a vadászat így nem megy kárba.
+ ha a lény erősödik(szintet lép) akkor ugye nagyobb lessz meg erősebb és több LE-ja van + a sajtolás szaki növelésével is növelhető a dolog szal abszolult megéri csak ugye ha nagyobbat akarsz kaszálni akkor azzal várni kell, meg befektetni egykis sajtolás szakiba.
Az jó...
Vegyétek ugy hogy az elfogott lény ugye nem ad LE-t de ha van sajtolás akkor már megis van oldva a dolog hiszen a vadászat így nem megy kárba.
+ ha a lény erősödik(szintet lép) akkor ugye nagyobb lessz meg erősebb és több LE-ja van + a sajtolás szaki növelésével is növelhető a dolog szal abszolult megéri csak ugye ha nagyobbat akarsz kaszálni akkor azzal várni kell, meg befektetni egykis sajtolás szakiba.
Dátum: 2009.01.21. 21:46:32
Pofonegyszerü taktika a 15pp áldozatainak:
Minimum 10es szintü transzcendális projekció(1000 LE megörzés).
Mielőtt felálsz a gép elől beszerzel max 600-700 LE-t, benyomsz egy pihenést biztos ami biztos alapon, és vigyorogsz az összes 15pp-s képébe hogy hiába nyomnak le mert nem kapnak semmitse a TP-n kívül + ha nyersz(aminek esélyét növeli a pihenés) akkor kapsz még egykis LE-t is.
FONTOS:Ne legyen pont annyi LE-d mint amenyit eltudsz rejteni mert ha nyersz egy csatában akkor azt rövid úton elveszi egy másik támadó.
Minimum 10es szintü transzcendális projekció(1000 LE megörzés).
Mielőtt felálsz a gép elől beszerzel max 600-700 LE-t, benyomsz egy pihenést biztos ami biztos alapon, és vigyorogsz az összes 15pp-s képébe hogy hiába nyomnak le mert nem kapnak semmitse a TP-n kívül + ha nyersz(aminek esélyét növeli a pihenés) akkor kapsz még egykis LE-t is.
FONTOS:Ne legyen pont annyi LE-d mint amenyit eltudsz rejteni mert ha nyersz egy csatában akkor azt rövid úton elveszi egy másik támadó.
Dátum: 2009.01.18. 00:31:54
Na akkor.
2. világba most regeltem.
1. Hiba: Vadászatnál folyamatosan kaptam a kérdéseket a vadászatok számától függetlenül.
2. Hiba: Nem jelezte ki a portyázásnál a fáradságomat ígyaztán sikeresen el is vesztettem egy csatát mivel a csataleírásban már benne volt a -10%
2. világba most regeltem.
1. Hiba: Vadászatnál folyamatosan kaptam a kérdéseket a vadászatok számától függetlenül.
2. Hiba: Nem jelezte ki a portyázásnál a fáradságomat ígyaztán sikeresen el is vesztettem egy csatát mivel a csataleírásban már benne volt a -10%
Dátum: 2009.01.12. 22:40:26
Szeressük a kivégzést
1. küldi van vele
2. lehet vele versenyezni szövin belül hogy aki nagyobb különbséggel nyer ugy egy csatát hogy kevesebbet sebzett az a jobb

1. küldi van vele
2. lehet vele versenyezni szövin belül hogy aki nagyobb különbséggel nyer ugy egy csatát hogy kevesebbet sebzett az a jobb

Dátum: 2008.12.25. 15:04:57
Van egy gomb a hsz-ed sarkában.
Ugy hívják Módosítás!
Hasznos...
Ugy hívják Módosítás!
Hasznos...
Dátum: 2008.12.25. 14:55:15
Hoppá....
Kvízkérdésemet alfogadták de a LE-t nem kaptam meg.
Nem az lenne az első jó kérdésem szal tudom hogy azt átkell venni a Kvíz menüpontban.
De most nincs semmise. Az üzenet megjött hogy elfogadták de a kvíz menüben nincs semmien gomb hogy átvegyem a lélekenergiámat.
+ teganp hirtelen kaptam egy dupla energiafókuszt de az aban a pillanatban hogy elmentem vadászni majd vissza a karakterlapra, elis tünt.
Kvízkérdésemet alfogadták de a LE-t nem kaptam meg.
Nem az lenne az első jó kérdésem szal tudom hogy azt átkell venni a Kvíz menüpontban.
De most nincs semmise. Az üzenet megjött hogy elfogadták de a kvíz menüben nincs semmien gomb hogy átvegyem a lélekenergiámat.
+ teganp hirtelen kaptam egy dupla energiafókuszt de az aban a pillanatban hogy elmentem vadászni majd vissza a karakterlapra, elis tünt.
Dátum: 2008.12.15. 19:37:33
Absz0lút hiperkocka vok.
3ngem már kajával se lehet kicsal0gatni a sz0bámból:D
Pedig muter0m már próbálta xD
3ngem már kajával se lehet kicsal0gatni a sz0bámból:D
Pedig muter0m már próbálta xD
Dátum: 2008.12.15. 19:32:45
Ugyanmiért hagynák figyelmen kívül?
Akik téged támadtak azok megfiztttek érte....(kevesebb portyypont)
A játékban mint minden más ilyen jellegüben benne van sőt része az hogy valakit egy erősebb legyőz.
Teis ugyanúgy megteheted ezt.
Engem is támadnak a 11. szinte a 14esek de nem érdekel mert kevés LE-t tartok magamnál mindig és és énis ugyanúgy ütöm a kissebbeket.
Ez a játék lényege...
Akik téged támadtak azok megfiztttek érte....(kevesebb portyypont)
A játékban mint minden más ilyen jellegüben benne van sőt része az hogy valakit egy erősebb legyőz.
Teis ugyanúgy megteheted ezt.
Engem is támadnak a 11. szinte a 14esek de nem érdekel mert kevés LE-t tartok magamnál mindig és és énis ugyanúgy ütöm a kissebbeket.
Ez a játék lényege...
Dátum: 2008.12.15. 19:18:35
N00b vagyok na, üssetek:D
Kösz a választ ez soha az életben nem jutott volna eszembe.
(hogy menyi király fegyver van a játékban.....)
Kösz a választ ez soha az életben nem jutott volna eszembe.
(hogy menyi király fegyver van a játékban.....)
Dátum: 2008.12.14. 22:21:57
Mondta vki hogy utállak?
1. Nem érdekes kérdés? Most komolyan...televan a szerver olyan kérdésekkel ami nem érdekes. Ha az emberek használnák a guglit is néha akkor nem kéne ez a nagy húhó, mert meglehet hogy azért jelölték azt rosznak mert nemtudta vki és lusta volt leguglizni.
2. Pff...Ne magyarázkodj nekem össze-vissza.Ezt énis tudom. Akárhiszed akárnem énsem kötekedni jöttem ide. Ha kötekedni akarok akkor lemegyek a konyhába a faterhoz de ez magánügy:D.
3. "Verd ki a pici fejedből, hogy az a cél, hogy mindenki mindent guglizzon. "
Fársztó vagy tudod? Honnét szedsz te ilyeneket? Esküszöm megáll az ész...
Hydro, bocs az előző hsz-emet roszul írtam.
Így a helyes :Egyszerüen lekell guglizni mindent amit nemtudunk és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.
Nem venne el kb egy órát hanem max 10-20 percet. Nekem csak anyit vett multkor igénybe mikor válaszolgattam a kérdésekre.
De sztem ezt most zárjuk le még mielőtt elfajult egyesek üldözési mániája...
(akkor is nekem van igazam...xD hát ez nagyon ott van xD)
1. Nem érdekes kérdés? Most komolyan...televan a szerver olyan kérdésekkel ami nem érdekes. Ha az emberek használnák a guglit is néha akkor nem kéne ez a nagy húhó, mert meglehet hogy azért jelölték azt rosznak mert nemtudta vki és lusta volt leguglizni.
2. Pff...Ne magyarázkodj nekem össze-vissza.Ezt énis tudom. Akárhiszed akárnem énsem kötekedni jöttem ide. Ha kötekedni akarok akkor lemegyek a konyhába a faterhoz de ez magánügy:D.
3. "Verd ki a pici fejedből, hogy az a cél, hogy mindenki mindent guglizzon. "
Fársztó vagy tudod? Honnét szedsz te ilyeneket? Esküszöm megáll az ész...
Hydro, bocs az előző hsz-emet roszul írtam.
Így a helyes :Egyszerüen lekell guglizni mindent amit nemtudunk és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.
Nem venne el kb egy órát hanem max 10-20 percet. Nekem csak anyit vett multkor igénybe mikor válaszolgattam a kérdésekre.
De sztem ezt most zárjuk le még mielőtt elfajult egyesek üldözési mániája...
(akkor is nekem van igazam...xD hát ez nagyon ott van xD)
Dátum: 2008.12.14. 22:05:39
Idézet: Sir Ny - 2008.11.04. 20:18:29
Ebből csak én nem tudtam meg hogy hogyan elérhetők?
Idézet: Zirrian - 2008.11.04. 19:52:42
Legutolsó fegyver:
Legutolsó pajzs:
Legutolsó páncél:
Legutolsó varázslat:
Legutolsó állat felszerelés:
Legutolsó fókuszkristály:
Legutolsó gyógyital:
Legutolsó varázsital:
Ha szabad ennyit megkérdeznem, hol?

Legutolsó fegyver:

Legutolsó pajzs:

Legutolsó páncél:

Legutolsó varázslat:

Legutolsó állat felszerelés:

Legutolsó fókuszkristály:

Legutolsó gyógyital:

Legutolsó varázsital:

Ebből csak én nem tudtam meg hogy hogyan elérhetők?
Dátum: 2008.12.14. 21:45:58
Miért mániája az most mindenkinek hogy aki utánnanéz a guglin az hülye?(már elnézést a szóhasználatért)
Nem lesz tőle senkisem impotens(vagy mi).
Egyszerüen lekell guglizni mindent és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.
Nem lesz tőle senkisem impotens(vagy mi).
Egyszerüen lekell guglizni mindent és nem a sokszor hiányos és téves következtetésekre hagyatkozni.
Dátum: 2008.12.14. 19:23:01
Idézet: Lanmandragoran - 2008.12.14. 16:59:04
Ez most nagyon értelmes volt a részedről.
A kérdések fele ilyen.
A speciális kérdés ebben a környezetben azt jelenti, hogy csak egy kisebb csoport tudja rá a választ, a játékosok nagy részét nem ér-dek-li.
Ez most nagyon értelmes volt a részedről.
A kérdések fele ilyen.
Dátum: 2008.12.14. 16:03:26
"Írta: Lanmandragoran
1. Hetente legalább két olyan kérdéssel találkozom, hogy melyik nem Blizzard játék.
2. Egy régi kultuszjáték gyártójára kérdezni sokkal kevésbé speciális, mint hogy 4 játék közül melyiket gyártotta másik cég."
1. érdekes én nem.
2. Ne használj olyan szavakat amiket nem értesz. Am sztem meg mindkettő ugyanolyan egyszerü és egyáltalán nem spe-ci-á-lis.
1. Hetente legalább két olyan kérdéssel találkozom, hogy melyik nem Blizzard játék.
2. Egy régi kultuszjáték gyártójára kérdezni sokkal kevésbé speciális, mint hogy 4 játék közül melyiket gyártotta másik cég."
1. érdekes én nem.
2. Ne használj olyan szavakat amiket nem értesz. Am sztem meg mindkettő ugyanolyan egyszerü és egyáltalán nem spe-ci-á-lis.
Dátum: 2008.12.14. 13:55:17
Melyik játékfejlesztő cég adta ki a Doomot?
EA Games
NC Soft
Apogee Software
ID Software
Ezt elfogadták de az enyémet hogy Melyik játékot Nem a Blizzard csinálta azt rosznak itélték.
Nah köszönöm szépen.
EA Games
NC Soft
Apogee Software
ID Software
Ezt elfogadták de az enyémet hogy Melyik játékot Nem a Blizzard csinálta azt rosznak itélték.
Nah köszönöm szépen.
Dátum: 2008.12.03. 21:31:57
Szal hagyjam a fenébe az állatot?
A játék 1/3 része erről szól.
Am hülyeséget mondtam.
14 ÉP-je van és 3.szintü de télleg 600 LE-be került az idomitás és az egyes szinten fogtam.
A játék 1/3 része erről szól.
Am hülyeséget mondtam.
14 ÉP-je van és 3.szintü de télleg 600 LE-be került az idomitás és az egyes szinten fogtam.
Dátum: 2008.12.03. 18:10:28
Kérdés: Tud az álatom magától gyógyulni?
Vagy hamár a 12ből csak 3 élete van hagyjam a fenébe amíg megnem tanulom aztaz állatgyógyitós akármit?
Vagy hamár a 12ből csak 3 élete van hagyjam a fenébe amíg megnem tanulom aztaz állatgyógyitós akármit?
Dátum: 2008.11.08. 16:49:33
Nah hát akkor már értem a dolgot....
Köszi a felvilágosítást.
De azért ez már pofátlanság hogy egy ilyen kérdést kilőnek azt pedig hogy a HKK-ban milyen a szine egy bizonyos kártyának azt benthagyják.
CSAK mert azt őtöllük van és azt ŐK tudják, meg még néhány másik gyerek akik láttak életükben ilyen kártyákat.
Gort:Enyi erővel a Beholderes kéréseket is kilőhetnék meg a matekosokat meg a történelmiset mert ugyebár miért nézne utánna bárki is valaminek ha nem érdekli.
Köszi a felvilágosítást.
De azért ez már pofátlanság hogy egy ilyen kérdést kilőnek azt pedig hogy a HKK-ban milyen a szine egy bizonyos kártyának azt benthagyják.
CSAK mert azt őtöllük van és azt ŐK tudják, meg még néhány másik gyerek akik láttak életükben ilyen kártyákat.
Gort:Enyi erővel a Beholderes kéréseket is kilőhetnék meg a matekosokat meg a történelmiset mert ugyebár miért nézne utánna bárki is valaminek ha nem érdekli.