Hát nem is vettem sok kavicsot, de a napi ajánlatok meg a szerencsekerék /napi 1 vadi/ sem megy minden költség nélkül.
Ezt a lehetöséget ha 2000 kavicsom lesz sem hagyom ki...
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2013.09.19. 19:45:21
Dátum: 2013.09.19. 19:17:36
Most vettem kavicsot, így kiégett is alig van... De azt hiszem így is veszek 1600 darabot szó nélkül!
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Dátum: 2013.09.18. 05:50:40
Igazságos! Kihasználtátok többször is a programhibát!
Minden duma hogy nem vettem észe hogy már megvettem, meg beragadt az enter gomb csak mellébeszélés...
Pont az ilyen esetek miatt van a szabályzatban az ami!
Nem kéne megmagyarázni...
A dukáttal igazságtalan elönyhöz jutottatok másokkal szemben az AH-ban, míg a vadászzsákmány csak egy kényelmi funkció hogy ne kelljen órákig vadászni. Azt máskor is meg lehetett venni a kufárnál, míg a dukátot soha! Nem véletlenül!
Minden duma hogy nem vettem észe hogy már megvettem, meg beragadt az enter gomb csak mellébeszélés...
Pont az ilyen esetek miatt van a szabályzatban az ami!
Nem kéne megmagyarázni...
A dukáttal igazságtalan elönyhöz jutottatok másokkal szemben az AH-ban, míg a vadászzsákmány csak egy kényelmi funkció hogy ne kelljen órákig vadászni. Azt máskor is meg lehetett venni a kufárnál, míg a dukátot soha! Nem véletlenül!
Dátum: 2013.09.16. 17:53:10
Pedig jó lenne...
Dátum: 2013.09.15. 12:59:01
Próbáltad már eladni dukátért a tesztvilágon?
Dátum: 2013.09.15. 10:01:44
Te nyerted a csatát, jutalmad 4868 (+16942) lélekenergia és 47 TP!
Az ellenfelednél kincset találtál: tönkrement relikvia!
(ha kevesebb mint 20 térkapus szörnyből eső fókuszkristály lett volna nálad, gyűrűbe ill. nyakláncba illeszthető fókuszkristályt találtál volna!)
Ezt nem kéne orvosolni hogy ne csak a kufárnál lehessen eladni a térkapus relikviákat? Már vagy öt ilyet kaptam egymás után...
Az ellenfelednél kincset találtál: tönkrement relikvia!
(ha kevesebb mint 20 térkapus szörnyből eső fókuszkristály lett volna nálad, gyűrűbe ill. nyakláncba illeszthető fókuszkristályt találtál volna!)
Ezt nem kéne orvosolni hogy ne csak a kufárnál lehessen eladni a térkapus relikviákat? Már vagy öt ilyet kaptam egymás után...
Dátum: 2013.09.12. 06:05:32
Na ezért írtam visszább, hogy nincs okod félni az összevonástól...
Dátum: 2013.09.09. 21:48:09
Köszi!
Közben visszaolvasgattam itt, karilapról nem megy csak a támadás. De ha beírlak a portyalistán az ablakba akkor kiderül elég e az ÉP-ed.
A kémkedés már néha müködik, rád és még jó pár karira azt írja hogy nincs ilyen. Mondjuk a te nevedböl a beírás közben 3 név ugrik fel.
Közben visszaolvasgattam itt, karilapról nem megy csak a támadás. De ha beírlak a portyalistán az ablakba akkor kiderül elég e az ÉP-ed.
A kémkedés már néha müködik, rád és még jó pár karira azt írja hogy nincs ilyen. Mondjuk a te nevedböl a beírás közben 3 név ugrik fel.
Dátum: 2013.09.09. 21:43:50
Miket nem lehet kapni a kufárnál.... A másolás pillanatában nem is volt ez az event!
Miklós, te kis csalafinta!!!
Azért sem veszek kavicsot a tesztvilágra! Majd ha müködik minden! Kínzókamra, kalandok, megaesszenciák meg az egyéb dolgok! Punktum!
irtóztató csomag
Típus: egyéb
Szint: 1
Tartalma: 1 ősdrágakő, 1 sorsjegy, 1 portyázás itala, 1 vadászat itala
Ár: 3 Őskő
Boldogság itala
Állatod morálja megnő 21%-kal. (az állatoknál használhatod)
Szörnykoktél
Állatod ÉP-je maximális lesz. (az állatoknál használhatod)
Vadászzsákmány
Elhasználásakor azonnal végrehajtasz 50 vadászatot 50 CSP árán. Ha közben betelik az állat v. kalandlistád, akkor is végrehajtódik, de az automata sajtolás működik közben. A vadászat oldalon használhatod.
Ár: 10 Őskő
Bűvös állateledel
Minden állatod morálja megnő 21%-kal. (a tárgylistában, rákattintva használhatod)
Ár: 8 Őskő
Miklós, te kis csalafinta!!!
Azért sem veszek kavicsot a tesztvilágra! Majd ha müködik minden! Kínzókamra, kalandok, megaesszenciák meg az egyéb dolgok! Punktum!
irtóztató csomag
Tartalma: 1 ősdrágakő, 1 sorsjegy, 1 portyázás itala, 1 vadászat itala
Boldogság itala
Állatod morálja megnő 21%-kal. (az állatoknál használhatod)
Szörnykoktél
Állatod ÉP-je maximális lesz. (az állatoknál használhatod)
Vadászzsákmány
Elhasználásakor azonnal végrehajtasz 50 vadászatot 50 CSP árán. Ha közben betelik az állat v. kalandlistád, akkor is végrehajtódik, de az automata sajtolás működik közben. A vadászat oldalon használhatod.
Ár: 10 Őskő
Bűvös állateledel
Minden állatod morálja megnő 21%-kal. (a tárgylistában, rákattintva használhatod)
Ár: 8 Őskő
Dátum: 2013.09.09. 20:33:13
Állatok szakértelmei
A kennel magasabb szintjei lehetővé teszik, hogy az állatokat új speciális képességekkel ruházd fel, mint pl. rezisztencia, kritikus ütés, varázslatelnyelés, lopásvédelem. Az állat minden szintlépéskor kap pontokat, amelyeket ezekre a képességekre elkölthetsz. A kapott pontok száma a kennel szintjétől függ (25-ösnél 1, 33-asnál 2, 41-esnél 3, 49-nél 4). A pontok lehetséges maximumát az állat alapszintje és felszerelése határozza meg.
A kapható szakértelempontoknak maximuma: alapszint + tárgymódosító (az új, magasabb szintű állatfelszerelések adni fognak +max. szakértelempontot is, +5, +10 stb). De egy szakértelem se növelhető alapszint fele fölé. Tehát ha 80-as az alapszintje, +20 van tárgyból, akkor össz. 100 pontot fog kapni, de egy szaki max. 40 lehet.
Bövebben:
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
A kennel magasabb szintjei lehetővé teszik, hogy az állatokat új speciális képességekkel ruházd fel, mint pl. rezisztencia, kritikus ütés, varázslatelnyelés, lopásvédelem. Az állat minden szintlépéskor kap pontokat, amelyeket ezekre a képességekre elkölthetsz. A kapott pontok száma a kennel szintjétől függ (25-ösnél 1, 33-asnál 2, 41-esnél 3, 49-nél 4). A pontok lehetséges maximumát az állat alapszintje és felszerelése határozza meg.
A kapható szakértelempontoknak maximuma: alapszint + tárgymódosító (az új, magasabb szintű állatfelszerelések adni fognak +max. szakértelempontot is, +5, +10 stb). De egy szakértelem se növelhető alapszint fele fölé. Tehát ha 80-as az alapszintje, +20 van tárgyból, akkor össz. 100 pontot fog kapni, de egy szaki max. 40 lehet.
Bövebben:
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2013.09.09. 20:24:15
Faca... Senkit sem tudok kikémlelni!
A kontinuum szükítés szaki sem mükszik rendesen, de nem tudom leellenörizni a kémkedés hiánya miatt azokat, akiket újra meg akarok támadni. Egyszerüen nem megy 35 percenként az újra támadás. Neked megy ez a dolog? Mennyi éped van Offs?
A kontinuum szükítés szaki sem mükszik rendesen, de nem tudom leellenörizni a kémkedés hiánya miatt azokat, akiket újra meg akarok támadni. Egyszerüen nem megy 35 percenként az újra támadás. Neked megy ez a dolog? Mennyi éped van Offs?
Dátum: 2013.09.09. 20:13:03
" Kémkedés
Nincs ilyen nevű karakter! "
Legalább ez müködhetne!
Nincs ilyen nevű karakter! "
Legalább ez müködhetne!
Dátum: 2013.09.09. 20:11:19
Megnyugtattál...
Dátum: 2013.09.09. 05:47:27
Ne hari Khaleesi, de olyan sötét vagy mint az országút! Arról van szó mint azt tudod ( talán ) te is nagyon jól, hogy az ütötávjában nincs ellenfele.
Nyalintás??? Nem az te kjfdgödfjg! Csak a tények...
Itt nem arra céloztam mint amit te szoktál csinálni a szubplazmával... ( A hozzád képest óvodáskorúak kezének kicsavargatása... )
Unalmasak a beszólásaid, poénnak harmatgyenge!
Nyalintás??? Nem az te kjfdgödfjg! Csak a tények...
Itt nem arra céloztam mint amit te szoktál csinálni a szubplazmával... ( A hozzád képest óvodáskorúak kezének kicsavargatása... )
Unalmasak a beszólásaid, poénnak harmatgyenge!
Dátum: 2013.09.08. 21:56:09
Azt szokjad meg hogy Macitól mindenki kikap.
A többiek simán legyözhetöek... Pár szintet gyúrsz még és engem is lenyomsz, bár az nem nehéz!
A többiek simán legyözhetöek... Pár szintet gyúrsz még és engem is lenyomsz, bár az nem nehéz!
Dátum: 2013.09.08. 13:56:52
Kristálypont? A 100-as beállítást ajánlanám...
Nincsen lehetetlen kaland! Mindet meg lehet oldani!
Nincsen lehetetlen kaland! Mindet meg lehet oldani!
Dátum: 2013.09.08. 10:16:45
Róla ki nem?
Elégge le tudja amortizálni az embert!
Viszont nem túl sokkal gyengébb nála. Mire utoléri szintben, kb pariban lehetnek...
Elégge le tudja amortizálni az embert!
Viszont nem túl sokkal gyengébb nála. Mire utoléri szintben, kb pariban lehetnek...
Dátum: 2013.09.08. 09:41:21
Kikröl pattantál vissza?
Megnéztem a karidat a V1-en, nem az a visszapattanós fajta... Van a V3-on pár kari aki valszeg nagy falat, de legalább lenne miért tovább küzdened. A karidat elnézve már elég uncsi lehetett hogy mindenkit leversz, lenne újra kihívás. Nekem is jönne pár bika kari a nyakamba pluszban, de nem zavar... Rengeteg olyan is jön akit leverek!
Sok célpont van, nem kell ugyanazt a karaktert napi 5-6 x leverni mint amúgy rendesen szoktam.
Megnéztem a karidat a V1-en, nem az a visszapattanós fajta... Van a V3-on pár kari aki valszeg nagy falat, de legalább lenne miért tovább küzdened. A karidat elnézve már elég uncsi lehetett hogy mindenkit leversz, lenne újra kihívás. Nekem is jönne pár bika kari a nyakamba pluszban, de nem zavar... Rengeteg olyan is jön akit leverek!
Sok célpont van, nem kell ugyanazt a karaktert napi 5-6 x leverni mint amúgy rendesen szoktam.
Dátum: 2013.09.06. 20:00:21
Más egyéb? Ez nem a vívóterem...
Dátum: 2013.09.06. 19:44:36
Nekem tetszik ez a dolog, minnél elöbb megvalósul élesben annál jobb.
Kár hogy a V5 nem passzol a dologhoz, ha az építés után járó bónusz dolog el lenne törölve simán jöhetnének majd ök is. A nagyobb szintü kariknak nincsen ilyen problémája ott, csak a kicsik miatt zárjátok ki a V5-öt ebböl a mókából!
Kár hogy a V5 nem passzol a dologhoz, ha az építés után járó bónusz dolog el lenne törölve simán jöhetnének majd ök is. A nagyobb szintü kariknak nincsen ilyen problémája ott, csak a kicsik miatt zárjátok ki a V5-öt ebböl a mókából!