Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Darwin

Oldal: 12
Dátum: 2009.01.05. 13:20:42
A Béke csarnokát nem lehet lebontani, a szavazórendszer hibája miatt meg sem jelenik a szavazás... Időközben indult egy másik szavazás is, akkor tudtunk szavazni a lebontásra is, de amikor az eltűnt, a csarnokos is... ez nagyon idegesítő bug, főleg azért, mert az egyik tagunk tévedésből építette fel a a csarnok első szintjét...
Dátum: 2009.01.04. 10:39:26
Még egy bibi, amit nem értek:
egy szövetségi társam portyázott egyet, és a csatája úgy kezdődött, hogy "ez a portyázás +1 portyapontba került". Be lett vezetve az a szabály, hogy ha alacsonyabbat támadsz, akkor elvesz egy portyapontot? Az illetővel nem állunk háborúban, és nincs is Béke csarnoka nálunk.
Kösz a segítséget!
Dátum: 2009.01.04. 10:12:30
Gondot tapasztaltam a Szövetség menüpont alatt a "Szavazataim" fülnél. Ha 1 db "Békeszerződés felbontása" szavazat folyik, akkor az fül alatt azt a szöveget találom, hogy nincs érvényben egyetlen szavazás sem. Azonban ha már 2 db békét akarunk egyszerre felbontani, akkor már látszik mind a kettő.
Dátum: 2009.01.03. 19:53:12
Köszönöm a tanácsodat! Mit értesz az alatt, hogy 25-30% körül támadjak? Ezt nem értem világosan.
Dátum: 2009.01.03. 18:39:37
Kezdem úgy érezni, hogy ha fejlődni akarsz, semmit nem tehetsz, amiből ne jönnél ki rosszul. Nálam a következő a szitu:
24. szinten vagyok jelenleg, 28-29. szintűek támadnak folyamatosan, de annyira folyamatosan, hogy alig tudok portyázni. A szintemen benne vagyok az első ötben, ezen támadások kb. negyedét tudom megnyerni, de az ő felszerelésükkel nem tudom felvenni a versenyt. 5 szint különbség rengeteg, ha nem prémiumos cuccot akarok venni, ami ezekkel azonos erősségű, akkor minimum 70-es Kereskedelem kéne. És most jön a lényeg: LE-t nem tudnak vinni tőlem, mivel ha van is nálam kevés, az le van védve szakértelem által. Ha nem tudok portyázni -> az állatom morálja lecsökken, és az LE-t erre kell költenem.
Láthatatlanság ezt nem oldja meg. Őskövet sem tudnak lopni, amint szerzek, azonnal meg is válok tőle vagy így, vagy úgy.
Erre tud valaki megoldást?
Dátum: 2009.01.03. 17:54:35
Szerintem Zirrian arra gondolhatott, hogy őskő híján is lehessen valamilyen bónuszt kapni, és ha már nem őskövet áldoz rá az ember, akkor egy Szakértelemre áldozza az LE-t, vagy egy épületbe. Zirrian, javíts ki, ha tévednék
Dátum: 2009.01.03. 15:37:57
Egyik portyám során elloptam 2 kiégett őskövet a megtámadottól, és egy levélváltás után kiderült, hogy habár nekem megjelent pluszban az a két k. őskő, de neki viszont nem tűnt el. Ergo 2 k. őskővel több lett a rendszerben.
Nézzetek utána ennek légyszi, biztos vagyok benne, hogy ez bug
Dátum: 2009.01.03. 15:03:50
Azért az élen járó 50 karaktert sem kell sajnálni. Engem nagyon gyakran ütnek 4-5 szinttel magasabbak (ez jelenleg 28-29. szintet jelent), aminek jó, ha a negyedét meg tudom nyerni. Az állatom egy ilyen csata alkalmával veszít 20-30 ÉP-t, és ő nem regenerálódik úgy, mint én. Én egy olyan megoldást javasolnék, hogy aki több szinttel lejjebb támad (nem 1, hanem mondjuk 3-4), annak ugyanúgy legyenek mínuszai, mint ha harmadszor támadna, tehát pl. 3 szinttel lejjebb -10%, 4 szinttel lejjebb -20% és így tovább!
Dátum: 2009.01.03. 12:51:20
Idézet: Tiha - 2009.01.02. 23:39:16
2 ötlet:

1. a fentről lefele támadás: minél lejjebb támadsz, annál több portyapontba kerüljön, azt kész. (így is jóval kevesebb LE-t zsákmányolhat valaki, aki nagyon magas szintű, az minimális LE-t tud csak rabolni.)

Erre a saját példámat tudom csak felhozni. Amíg 15. szint alatti voltam, napi 1-2 ezer LE-t is be tudtam szedni a portyából, és velem egyszintű ellenfél is akadt százszámra (okké, nekem könnyű, a munkám miatt napi 8-9 órát gép előtt ülök). De most 24. szinten, ha velem egyszintűeket akarok ütni, akkor jó, ha találok 10-15 célpontot a saját szintemen. Ha eggyel feljebb megyek, ez a szám talán 30-ra felugrik, de ha nem akarok tutira kikapni a portyában, akkor csak 20-22-re. Nagyjából tizedére csökkent a megtámadható végzeturak száma, a portyapontokkal azért ez ne történjen meg, ha lehet. Ha magasabb szintre akarok ütni, mondjuk 26-27, akkor belebotlok a legerősebb hordák valamelyikébe, akik közül ugyan lehet célpontot találni, hogy nyerni tudj, de a játékosaik tudása és a szövetségeink közötti szint elég neccessé teszi a dolgot.
Dátum: 2009.01.02. 19:24:20
A Vastag bőr nevezetű szakértelem pontonként 1-gyel csökkenti az állatomat ért sebzést, vagy valami kacifántosabb képlet van hozzá?
Dátum: 2009.01.02. 16:54:46
Sziasztok!

Arra szeretnék választ kapni, hogy lehet a Tanulást 30. szint fölé emelni? A wikin nem találtam erről információt.
Ha igen, akkor a Bénítás azok között van, vagy azt majd az Akadémián lehet tanulni?
Dátum: 2008.12.16. 16:34:40
Sziasztok!

Meg tudja mondani nekem valaki, hogy kapok-e valami bónuszt abban az esetben, ha kicsi a fertőzésem? És ha igen, akkor hány százaléknál és és milyeneket?
Ha már leírta valaki valahol, akkor elnézést a bejegyzésért.

Üdv
Dátum: 2008.12.13. 10:18:24
Az alábbi kérdésre hibás válasz lett megjelölve:
- Melyik tábla kör alakú?
volt a válaszok között, útszűkület, stop tábla, behajtani tilos és még valami. A kérdés feltevője szerint az útszűkület tábla kör alakú, szerintem meg a behajtani tilos
Dátum: 2008.12.12. 21:29:23
Köszönöm a segítséget! Valószínűleg ez lehet a gond.
Dátum: 2008.12.12. 20:41:45
Újfent ugyanaz a probléma, mint két bejegyzéssel feljebb, csak most 25 percig kell várnom...
Dátum: 2008.12.12. 20:09:10
Sziasztok!
Amikor portyázni indultam, nem írt a progi semmit, hogy mínuszom lenne vagy hasonló, egyet lenyomtam, és utána azt írta, hogy még fél (!) órán keresztül -10%-om van... ez hogy lehet?
Tud valaki segíteni?

Köszönöm előre is!
Dátum: 2008.11.10. 21:58:10
Nem, ez hiányzott hozzá. Köszönjük a gyors választ.
Dátum: 2008.11.10. 21:40:22
Az lenne a problémánk, hogy nem fejeződik be a háború automatikusan három nap után, dátumra pontosan, pedig eddig befejeződött.
November 7-én indult, 20:50-kor. Most van 21:40, de nincs vége. Az állás az alábbi:

Ellenséges szövetség neve Győzelem / Vereség Háború kitörése
A Glion őrei 62 / 29 2008. Nov. 07.

Mi néztünk el valamit, vagy ennek tényleg nem így kéne lennie?
Dátum: 2008.10.21. 18:21:30
Sziasztok!
Nekem is problémám van a bloggal. A vadászatra kapott LE-t, TP-t nem kaptam meg.
Oldal: 12