Hozzászólások - Darwin
Oldal: 12
Dátum: 2009.01.05. 13:20:42
A Béke csarnokát nem lehet lebontani, a szavazórendszer hibája miatt meg sem jelenik a szavazás... Időközben indult egy másik szavazás is, akkor tudtunk szavazni a lebontásra is, de amikor az eltűnt, a csarnokos is... ez nagyon idegesítő bug, főleg azért, mert az egyik tagunk tévedésből építette fel a a csarnok első szintjét...
Dátum: 2009.01.04. 10:39:26
Még egy bibi, amit nem értek:
egy szövetségi társam portyázott egyet, és a csatája úgy kezdődött, hogy "ez a portyázás +1 portyapontba került". Be lett vezetve az a szabály, hogy ha alacsonyabbat támadsz, akkor elvesz egy portyapontot? Az illetővel nem állunk háborúban, és nincs is Béke csarnoka nálunk.
Kösz a segítséget!
egy szövetségi társam portyázott egyet, és a csatája úgy kezdődött, hogy "ez a portyázás +1 portyapontba került". Be lett vezetve az a szabály, hogy ha alacsonyabbat támadsz, akkor elvesz egy portyapontot? Az illetővel nem állunk háborúban, és nincs is Béke csarnoka nálunk.
Kösz a segítséget!
Dátum: 2009.01.04. 10:12:30
Gondot tapasztaltam a Szövetség menüpont alatt a "Szavazataim" fülnél. Ha 1 db "Békeszerződés felbontása" szavazat folyik, akkor az fül alatt azt a szöveget találom, hogy nincs érvényben egyetlen szavazás sem. Azonban ha már 2 db békét akarunk egyszerre felbontani, akkor már látszik mind a kettő.
Dátum: 2009.01.03. 19:53:12
Köszönöm a tanácsodat! Mit értesz az alatt, hogy 25-30% körül támadjak? Ezt nem értem világosan.
Dátum: 2009.01.03. 18:39:37
Kezdem úgy érezni, hogy ha fejlődni akarsz, semmit nem tehetsz, amiből ne jönnél ki rosszul. Nálam a következő a szitu:
24. szinten vagyok jelenleg, 28-29. szintűek támadnak folyamatosan, de annyira folyamatosan, hogy alig tudok portyázni. A szintemen benne vagyok az első ötben, ezen támadások kb. negyedét tudom megnyerni, de az ő felszerelésükkel nem tudom felvenni a versenyt. 5 szint különbség rengeteg, ha nem prémiumos cuccot akarok venni, ami ezekkel azonos erősségű, akkor minimum 70-es Kereskedelem kéne. És most jön a lényeg: LE-t nem tudnak vinni tőlem, mivel ha van is nálam kevés, az le van védve szakértelem által. Ha nem tudok portyázni -> az állatom morálja lecsökken, és az LE-t erre kell költenem.
Láthatatlanság ezt nem oldja meg. Őskövet sem tudnak lopni, amint szerzek, azonnal meg is válok tőle vagy így, vagy úgy.
Erre tud valaki megoldást?
24. szinten vagyok jelenleg, 28-29. szintűek támadnak folyamatosan, de annyira folyamatosan, hogy alig tudok portyázni. A szintemen benne vagyok az első ötben, ezen támadások kb. negyedét tudom megnyerni, de az ő felszerelésükkel nem tudom felvenni a versenyt. 5 szint különbség rengeteg, ha nem prémiumos cuccot akarok venni, ami ezekkel azonos erősségű, akkor minimum 70-es Kereskedelem kéne. És most jön a lényeg: LE-t nem tudnak vinni tőlem, mivel ha van is nálam kevés, az le van védve szakértelem által. Ha nem tudok portyázni -> az állatom morálja lecsökken, és az LE-t erre kell költenem.
Láthatatlanság ezt nem oldja meg. Őskövet sem tudnak lopni, amint szerzek, azonnal meg is válok tőle vagy így, vagy úgy.
Erre tud valaki megoldást?
Dátum: 2009.01.03. 17:54:35
Szerintem Zirrian arra gondolhatott, hogy őskő híján is lehessen valamilyen bónuszt kapni, és ha már nem őskövet áldoz rá az ember, akkor egy Szakértelemre áldozza az LE-t, vagy egy épületbe. Zirrian, javíts ki, ha tévednék
Dátum: 2009.01.03. 15:37:57
Egyik portyám során elloptam 2 kiégett őskövet a megtámadottól, és egy levélváltás után kiderült, hogy habár nekem megjelent pluszban az a két k. őskő, de neki viszont nem tűnt el. Ergo 2 k. őskővel több lett a rendszerben.
Nézzetek utána ennek légyszi, biztos vagyok benne, hogy ez bug
Nézzetek utána ennek légyszi, biztos vagyok benne, hogy ez bug
Dátum: 2009.01.03. 15:03:50
Azért az élen járó 50 karaktert sem kell sajnálni. Engem nagyon gyakran ütnek 4-5 szinttel magasabbak (ez jelenleg 28-29. szintet jelent), aminek jó, ha a negyedét meg tudom nyerni. Az állatom egy ilyen csata alkalmával veszít 20-30 ÉP-t, és ő nem regenerálódik úgy, mint én. Én egy olyan megoldást javasolnék, hogy aki több szinttel lejjebb támad (nem 1, hanem mondjuk 3-4), annak ugyanúgy legyenek mínuszai, mint ha harmadszor támadna, tehát pl. 3 szinttel lejjebb -10%, 4 szinttel lejjebb -20% és így tovább!
Dátum: 2009.01.03. 12:51:20
Idézet: Tiha - 2009.01.02. 23:39:16
Erre a saját példámat tudom csak felhozni. Amíg 15. szint alatti voltam, napi 1-2 ezer LE-t is be tudtam szedni a portyából, és velem egyszintű ellenfél is akadt százszámra (okké, nekem könnyű, a munkám miatt napi 8-9 órát gép előtt ülök). De most 24. szinten, ha velem egyszintűeket akarok ütni, akkor jó, ha találok 10-15 célpontot a saját szintemen. Ha eggyel feljebb megyek, ez a szám talán 30-ra felugrik, de ha nem akarok tutira kikapni a portyában, akkor csak 20-22-re. Nagyjából tizedére csökkent a megtámadható végzeturak száma, a portyapontokkal azért ez ne történjen meg, ha lehet. Ha magasabb szintre akarok ütni, mondjuk 26-27, akkor belebotlok a legerősebb hordák valamelyikébe, akik közül ugyan lehet célpontot találni, hogy nyerni tudj, de a játékosaik tudása és a szövetségeink közötti szint elég neccessé teszi a dolgot.
2 ötlet:
1. a fentről lefele támadás: minél lejjebb támadsz, annál több portyapontba kerüljön, azt kész. (így is jóval kevesebb LE-t zsákmányolhat valaki, aki nagyon magas szintű, az minimális LE-t tud csak rabolni.)
1. a fentről lefele támadás: minél lejjebb támadsz, annál több portyapontba kerüljön, azt kész. (így is jóval kevesebb LE-t zsákmányolhat valaki, aki nagyon magas szintű, az minimális LE-t tud csak rabolni.)
Erre a saját példámat tudom csak felhozni. Amíg 15. szint alatti voltam, napi 1-2 ezer LE-t is be tudtam szedni a portyából, és velem egyszintű ellenfél is akadt százszámra (okké, nekem könnyű, a munkám miatt napi 8-9 órát gép előtt ülök). De most 24. szinten, ha velem egyszintűeket akarok ütni, akkor jó, ha találok 10-15 célpontot a saját szintemen. Ha eggyel feljebb megyek, ez a szám talán 30-ra felugrik, de ha nem akarok tutira kikapni a portyában, akkor csak 20-22-re. Nagyjából tizedére csökkent a megtámadható végzeturak száma, a portyapontokkal azért ez ne történjen meg, ha lehet. Ha magasabb szintre akarok ütni, mondjuk 26-27, akkor belebotlok a legerősebb hordák valamelyikébe, akik közül ugyan lehet célpontot találni, hogy nyerni tudj, de a játékosaik tudása és a szövetségeink közötti szint elég neccessé teszi a dolgot.
Dátum: 2009.01.02. 19:24:20
A Vastag bőr nevezetű szakértelem pontonként 1-gyel csökkenti az állatomat ért sebzést, vagy valami kacifántosabb képlet van hozzá?
Dátum: 2009.01.02. 16:54:46
Sziasztok!
Arra szeretnék választ kapni, hogy lehet a Tanulást 30. szint fölé emelni? A wikin nem találtam erről információt.
Ha igen, akkor a Bénítás azok között van, vagy azt majd az Akadémián lehet tanulni?
Arra szeretnék választ kapni, hogy lehet a Tanulást 30. szint fölé emelni? A wikin nem találtam erről információt.
Ha igen, akkor a Bénítás azok között van, vagy azt majd az Akadémián lehet tanulni?
Dátum: 2008.12.16. 16:34:40
Sziasztok!
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy kapok-e valami bónuszt abban az esetben, ha kicsi a fertőzésem? És ha igen, akkor hány százaléknál és és milyeneket?
Ha már leírta valaki valahol, akkor elnézést a bejegyzésért.
Üdv
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy kapok-e valami bónuszt abban az esetben, ha kicsi a fertőzésem? És ha igen, akkor hány százaléknál és és milyeneket?
Ha már leírta valaki valahol, akkor elnézést a bejegyzésért.
Üdv
Dátum: 2008.12.13. 10:18:24
Az alábbi kérdésre hibás válasz lett megjelölve:
- Melyik tábla kör alakú?
volt a válaszok között, útszűkület, stop tábla, behajtani tilos és még valami. A kérdés feltevője szerint az útszűkület tábla kör alakú, szerintem meg a behajtani tilos
- Melyik tábla kör alakú?
volt a válaszok között, útszűkület, stop tábla, behajtani tilos és még valami. A kérdés feltevője szerint az útszűkület tábla kör alakú, szerintem meg a behajtani tilos
Dátum: 2008.12.12. 21:29:23
Köszönöm a segítséget! Valószínűleg ez lehet a gond.
Dátum: 2008.12.12. 20:41:45
Újfent ugyanaz a probléma, mint két bejegyzéssel feljebb, csak most 25 percig kell várnom...
Dátum: 2008.12.12. 20:09:10
Sziasztok!
Amikor portyázni indultam, nem írt a progi semmit, hogy mínuszom lenne vagy hasonló, egyet lenyomtam, és utána azt írta, hogy még fél (!) órán keresztül -10%-om van... ez hogy lehet?
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
Amikor portyázni indultam, nem írt a progi semmit, hogy mínuszom lenne vagy hasonló, egyet lenyomtam, és utána azt írta, hogy még fél (!) órán keresztül -10%-om van... ez hogy lehet?
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
Dátum: 2008.11.10. 21:58:10
Nem, ez hiányzott hozzá. Köszönjük a gyors választ.
Dátum: 2008.11.10. 21:40:22
Az lenne a problémánk, hogy nem fejeződik be a háború automatikusan három nap után, dátumra pontosan, pedig eddig befejeződött.
November 7-én indult, 20:50-kor. Most van 21:40, de nincs vége. Az állás az alábbi:
Ellenséges szövetség neve Győzelem / Vereség Háború kitörése
A Glion őrei 62 / 29 2008. Nov. 07.
Mi néztünk el valamit, vagy ennek tényleg nem így kéne lennie?
November 7-én indult, 20:50-kor. Most van 21:40, de nincs vége. Az állás az alábbi:
Ellenséges szövetség neve Győzelem / Vereség Háború kitörése
A Glion őrei 62 / 29 2008. Nov. 07.
Mi néztünk el valamit, vagy ennek tényleg nem így kéne lennie?
Dátum: 2008.10.21. 18:21:30
Sziasztok!
Nekem is problémám van a bloggal. A vadászatra kapott LE-t, TP-t nem kaptam meg.
Nekem is problémám van a bloggal. A vadászatra kapott LE-t, TP-t nem kaptam meg.
Oldal: 12