Azért azt szívből remélem, hogy nem az jön ki a végén, hogy egy 400-as szintű állandó állatot jobban megéri csatlósnak átképezni, mint simán csatába hívni!
Az eddigiek alapján, amit elolvastam ez egy fölöslegesen bonyolult, de lehet a játék stratégiát a feje tetejére állító fejlesztés.
Ennek bizony igen nagy kockázata van arra nézve, hogy sokan e miatt abbahagyják majd.
Hozzászólások - DOMAKUTYA
Dátum: 2014.01.25. 11:43:01
Dátum: 2014.01.20. 17:27:37
Valaki beírná, hogy a tulajdonság bónuszt hogy fogja adni a csatlós a karakternek? Köszi!
Dátum: 2013.10.17. 00:13:21
"Itt 48 csatát látok nálad, ebből 43-at nyertél, de 5-öt veszítettél, de 4-et egymás után, ott lehet valami más volt a probléma, kevés ÉP? nem volt állat? vagy nem tudom."
Kábító küldetés és az ahhoz tartozó gyengébb szerelés miatt, ahogy írtam.
Gondolom az erős karaktereknek erős ellenfeleik vannak.....
Kábító küldetés és az ahhoz tartozó gyengébb szerelés miatt, ahogy írtam.
Gondolom az erős karaktereknek erős ellenfeleik vannak.....
Dátum: 2013.10.16. 21:57:44
Az evetnben a kábító küldetés gyakorlatilag reménytelen.
A csaták felét bukom.
A csaták felét bukom.
Dátum: 2013.05.31. 17:36:00
Legyen már epikus kincsesláda is!
Dátum: 2013.05.13. 14:59:52
Valaki meg tudja adni a 210, 215 és 220-as epikus tárgyak listáját?
Dátum: 2013.05.12. 10:00:52
Még csak a 400-asnál, de most kellene kicsit előre gondolkodni.
Dátum: 2013.05.11. 21:09:22
Valaki meg tudja adni a 210-es, 215-ös, 220-as epikus kincsek listáját!?
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Dátum: 2013.04.20. 22:32:02
A wiki-ben 205-ig vannak az epikus tárgyak.
Van azoknál erősebb jelenleg vagy ténylegesen ez a kincstábla most a maximum?
Van azoknál erősebb jelenleg vagy ténylegesen ez a kincstábla most a maximum?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2013.01.12. 19:28:46
JAVASLOM AZ EPIKUS KINCSESLÁDA FELVÉTELÉT AZ AUKCIÓS HÁZBA!
"Ráadásul marginális összegről van szó. Még (az extrém kiugró) 100 misi esetén is 1,5 milla, ami nem tudom elég-e +1 statra... "
Több az azért szerintem, mint 3 millió LE.
Több az azért szerintem, mint 3 millió LE.
Most is szóltam. Láttam, milyen sokat töltöttél és máris ment az elismerő üzenet.
Az igazán érdekes az, hogy többen hiszitek azt, hogy én vagyok, aki jól csinálta most és jól csinálta múltkor is.
Pedig az esemény kezdete előtt vagy másfél hónappal, amikor volt vagy 55 millió LE nálam, egyszerűen rájöttem, hogy túlgyengült a karakter.
Aztán mivel sem a védelmen sem a mágián nem akartam húzni, ezért úgy döntöttem, hagyom a Landragort.
Tudtam, hogy egy-két szövetségi társam sok LE-t készül tölteni, de fogalmam sem volt arról, hogy ekkora Landragorozás lesz a szerveren. A múltkori teljesítményemmel a top 10 közelébe sem kerültem volna.
Az viszont feltűnő lehetett bárkinek, aki komolyabb dologra készült (feltéve, hogy ellátogat Lady Alvarielhez), hogy egy hónappal a Landragor előtt, az aki az előző eseményen messze a legtöbb LE-t rakta be, valamivel több mint 800-at emel a szakértelmein!! Tehát lehetett tudni, hogy ezen az eseményen nagyot nem fogok hasítani, pedig LE volt nálam bőven.
Az igazán érdekes az, hogy többen hiszitek azt, hogy én vagyok, aki jól csinálta most és jól csinálta múltkor is.
Pedig az esemény kezdete előtt vagy másfél hónappal, amikor volt vagy 55 millió LE nálam, egyszerűen rájöttem, hogy túlgyengült a karakter.
Aztán mivel sem a védelmen sem a mágián nem akartam húzni, ezért úgy döntöttem, hagyom a Landragort.
Tudtam, hogy egy-két szövetségi társam sok LE-t készül tölteni, de fogalmam sem volt arról, hogy ekkora Landragorozás lesz a szerveren. A múltkori teljesítményemmel a top 10 közelébe sem kerültem volna.
Az viszont feltűnő lehetett bárkinek, aki komolyabb dologra készült (feltéve, hogy ellátogat Lady Alvarielhez), hogy egy hónappal a Landragor előtt, az aki az előző eseményen messze a legtöbb LE-t rakta be, valamivel több mint 800-at emel a szakértelmein!! Tehát lehetett tudni, hogy ezen az eseményen nagyot nem fogok hasítani, pedig LE volt nálam bőven.
No az azért jó, mert én meg azt hittem, hogy válaszoltam.
Szóval írni írtam, de úgy látszik elküldeni nem sikerült sajna. Fogjuk rá az alkoholra, sorry Mészi!
A lényeg akkor:
Nem játszok precízen, sőt csapnivaló amit művelek, ezért nincsenek pontos infóim a múltról.
Kalkulációt azért én is próbáltam végezni Landragórról és:
Egyrészt azt vettem észre, hogy a viszonylag nagy töltésnél általában felül becsültem a kapott TÖ-t.
Magamnál is kb. 5-tel a múltkor és most Laznál is, aki szintén 100 millát nyomott be most. És én mindig 10%-knyi bónuszt kalkuláltam, az-az most 13%-ot.
Ezért én sem voltam teljesen elégedett, de azért elégedetlen sem. Viszont az biztos, hogy annyira nem jártam jól a múltkor, mint ahogy azt feltételezte bárki is.
Nálam mondjuk 1:3-hoz volt a töltött és a CSP-s LE aránya, ami még nem torzított annyit, mint nálatok (1:10), de én is most szembesültem azzal, hogy a CSP-n keresztüli LE brutál szorzós a másikhoz képest.
Én nem látok nagy különbséget a múltkori és a mostani bónuszok közt.
De olyan sok minden torzít, hogy 5%-ot ide vagy oda nem igazán lehet észrevenni.
Szóval írni írtam, de úgy látszik elküldeni nem sikerült sajna. Fogjuk rá az alkoholra, sorry Mészi!
A lényeg akkor:
Nem játszok precízen, sőt csapnivaló amit művelek, ezért nincsenek pontos infóim a múltról.
Kalkulációt azért én is próbáltam végezni Landragórról és:
Egyrészt azt vettem észre, hogy a viszonylag nagy töltésnél általában felül becsültem a kapott TÖ-t.
Magamnál is kb. 5-tel a múltkor és most Laznál is, aki szintén 100 millát nyomott be most. És én mindig 10%-knyi bónuszt kalkuláltam, az-az most 13%-ot.
Ezért én sem voltam teljesen elégedett, de azért elégedetlen sem. Viszont az biztos, hogy annyira nem jártam jól a múltkor, mint ahogy azt feltételezte bárki is.
Nálam mondjuk 1:3-hoz volt a töltött és a CSP-s LE aránya, ami még nem torzított annyit, mint nálatok (1:10), de én is most szembesültem azzal, hogy a CSP-n keresztüli LE brutál szorzós a másikhoz képest.
Én nem látok nagy különbséget a múltkori és a mostani bónuszok közt.
De olyan sok minden torzít, hogy 5%-ot ide vagy oda nem igazán lehet észrevenni.
Egyébként kicsit utána próbáltam számolni a múltkori Landragóros teljesítményemet és az szerintem több volt, mint 32 M LE.
Valahol a kb. 280k*105+2500CSP*4000-Levonás=39M-Levonás-ra jön ki. Ami szerintem legalább 34 M LE körül van a végelszámolásnál.
És ez a bónusz becsült értékét igencsak lerontja.
Ami extrám, hogy most, amikor csak CSP-ztem, reméltem, hogy talán összejön mindenre 10.
Erre lett 16 !?
Valahol a kb. 280k*105+2500CSP*4000-Levonás=39M-Levonás-ra jön ki. Ami szerintem legalább 34 M LE körül van a végelszámolásnál.
És ez a bónusz becsült értékét igencsak lerontja.
Ami extrám, hogy most, amikor csak CSP-ztem, reméltem, hogy talán összejön mindenre 10.
Erre lett 16 !?
Mert pontosan azt csináltam, amit ott leírtál.
És én üdvözöllek!
És én üdvözöllek!
"hogy ha a másik is ugyanúgy játszik mint én, és optimalizálgat szépen, a büdös életben nem hozom be az előnyét. elég ha csinál 100 krit ütés bónuszt, 50 iq-t és épít 20 millió nyers le-t . Szerencsére senki nem csinálta meg, mivel landragoroztak velem ők is, mint a hülyék "
Rachman üdvözöl....
Félretéve a tréfát.
Én is gyűjteni kezdtem az LE-t.
De aztán rájöttem, hogy inkább kritütés és szerencse és jó döntésnek bizonyult.
Nem olyan rossz dolog 10-20k LE-t rabolni az erős játékosoktól és minden nap kiakasztani a kreatív bónuszt.
Azt bizony semmilyen esemény nem üti.
Egyszerűen magasabb szinten már nem annyira jó a Landragor.
Az viszont tény, hogy bármennyi CSP-t érdemes beletolni és erre mondjuk most jöttem rá én magam is.
Rachman üdvözöl....
Félretéve a tréfát.
Én is gyűjteni kezdtem az LE-t.
De aztán rájöttem, hogy inkább kritütés és szerencse és jó döntésnek bizonyult.
Nem olyan rossz dolog 10-20k LE-t rabolni az erős játékosoktól és minden nap kiakasztani a kreatív bónuszt.
Azt bizony semmilyen esemény nem üti.
Egyszerűen magasabb szinten már nem annyira jó a Landragor.
Az viszont tény, hogy bármennyi CSP-t érdemes beletolni és erre mondjuk most jöttem rá én magam is.
Dátum: 2012.03.13. 17:28:00
"Szép kifejezés ez.
A bajnoki öv meg vajon mi lehet?"
A bajnoki öv meg vajon mi lehet?"
Természetesen bajnoki medál. És igen, mázlival szerezte és igen mázlival kapott 200 dukátért kevesebbért szívósság övet.
Sőt, a szerver (vagyis AH) indulásakor minden erős tárgy bagóért megy és nem 2200 dukátért.
Tiszta így?
Dátum: 2012.03.13. 08:03:25
..és igenis kitolásnak érzem azokkal akik megvették ezen tárgyakat. pl V2-n Pale a tudás könyvét 2200 dukátért vette meg.
És a V2-es szerveren az első tudás könyvét mennyiért vette meg a szerencsés?
Vajon ez első szívósság övét hogyan szerezte meg valaki?
Mert én láttam V5-ön. Tán száz valamennyi dukátért. Egyszerűen eladta a biztosan bemákolt első bajnoki övét és megvolt a behozhatatlan előny. Csendben teszem hozzá, hogy egy élet köve ér kb. annyit most az AH-ban.
Dátum: 2012.03.12. 21:27:34
Nem értetted meg, amit írtam.
Az erős játékosok közt a szívósság öv az, amit nem tudsz ellensúlyozni. Az 5 állat szintén erős, de az egy új tárgy és csak VU talin van, ha jól tudom. Viszont nem olyan erős, mint a szívósság öve.
De:
Ha neked van egy tudás könyve, meg egy karemium csapda, nekem meg egy aranytallér, akkor az lesz a jobb, aki jobban játszik. Ha én kiforgatok 2-3 év közös játék után ma egy tudás könyvét, akkor nem lesz jelentősége, mert nem fog megfordulni a kettőnk közötti erősorrend. Sok LE-t termel a könyv, de nem annyit, hogy ez olyan mértékben számítson, ami ellensúlyozza azt a 2-3 évet.
Az erős játékosok közt a szívósság öv az, amit nem tudsz ellensúlyozni. Az 5 állat szintén erős, de az egy új tárgy és csak VU talin van, ha jól tudom. Viszont nem olyan erős, mint a szívósság öve.
De:
Ha neked van egy tudás könyve, meg egy karemium csapda, nekem meg egy aranytallér, akkor az lesz a jobb, aki jobban játszik. Ha én kiforgatok 2-3 év közös játék után ma egy tudás könyvét, akkor nem lesz jelentősége, mert nem fog megfordulni a kettőnk közötti erősorrend. Sok LE-t termel a könyv, de nem annyit, hogy ez olyan mértékben számítson, ami ellensúlyozza azt a 2-3 évet.
Dátum: 2012.03.12. 20:58:44
Valóban.