Kedves Játékfejlesztők!
Szeretnék élni egy ötlettel,ami igen hasznos lenne,személy szerint nekem,de ki tudja,lehet másnak is.
Azt szeretném kérdezni,hogy megoldható lenne-e ha a vadászatból eletelt időt,de még inkább a következő gyengítés nélkülni portyázásig hátralévő időt látná az ember akkor is ha mondjuk a böngészőt leteszi az asztalra vagy ha egyszerre több fül van megnyitva a böngészőben akkor is láthassam a Végzetúr fülön,hogy még mennyi időm van míg újratámadhatok!
Köszönöm előre is ha fontolóra veszitek a javaslatomat!
Üdv és jó játékot mindenkinek!
Hozzászólások - Nosferatu81
Oldal: 12
Dátum: 2008.12.11. 09:04:18
Dátum: 2008.12.10. 11:43:31
Azt szeretném kérdezni,hogy megoldható lenne-e ha mondjuk vadászat közben átkattintanék a portyázásra és látnám,hogy mennyi időnek kell még eltelnie,hogy minusz nélkül támadhassak!
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
Dátum: 2008.12.09. 16:28:13
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy tud-e valaki többet a fertőzésről,mint amit a leírásban lehet olvasni!
Érdekelne,hogy mi van akkor ha nem "pazarol" az ember LE-t arra,hogy lecsökkentse a fertőzés mértékát?
Nő a fertőzés %-a,és akkor mi van?
Hátrányunk lesz belőle?
Köszi előre is!
Azt szeretném kérdezni,hogy tud-e valaki többet a fertőzésről,mint amit a leírásban lehet olvasni!
Érdekelne,hogy mi van akkor ha nem "pazarol" az ember LE-t arra,hogy lecsökkentse a fertőzés mértékát?
Nő a fertőzés %-a,és akkor mi van?
Hátrányunk lesz belőle?
Köszi előre is!
Dátum: 2008.12.02. 10:04:23
Jó tanács....ne tarts magadnál annyi LE-t vagy üttesd le magad 1 HP-re és úgy gyűjtögess...
Amint eléred a 15%-át a max HP-dnak újra üttesd le magad...így nem fognak ekkora mennyiségű LE-t zsákmányolni tőled
Amint eléred a 15%-át a max HP-dnak újra üttesd le magad...így nem fognak ekkora mennyiségű LE-t zsákmányolni tőled

Dátum: 2008.11.27. 13:53:57
A kereskedelem szakértelmet felnyomod 10-esré és akkor az egyel feljebbi szinten lévő cuccok is megvehetők lesznek.
Ezután tizesével kapsz +1 szintet a lélekkufárnál.
Ergó:
10-es kereskedelem--->+1 szintű cuccok
20-as kereskedelem--->+2 szintű cuccok
És így tovább....
Ezután tizesével kapsz +1 szintet a lélekkufárnál.
Ergó:
10-es kereskedelem--->+1 szintű cuccok
20-as kereskedelem--->+2 szintű cuccok
És így tovább....
Dátum: 2008.11.05. 12:11:23
Igazat adok Mortimernek...az enyészmester megvétele elkerülhetetlen.....ennek hiányával jelentős hátrányba kerülhet az ember.
Nemrég még a Deflektorról is ezt,de aztán nem vettem meg és nem is hiányzik annyira!
Szerintem ugyanez a szituáció a villámlással is.11-es szinten megveszed és többet sebez,mint a jóval feljebbi szintű varázslatok,ergó a prémiumosok megint nagy fórba kerülnek!
Azt a részét is meértem,hogy a játék alkotóinak is meg kell élniük valamiből és fenn is kell tartani a játék színvonalát,újabb és újabb fejlesztéseket,javításokat téve értünk játékosokért,hogy még jobban élvezzük ezt az amúgy is jól sikerült játékot!
Nem is ragoznám tovább a szót,lényeg a lényeg a prémiumosok nagy előnyben vannak a játékra pénz nem költő végzeturakkal szemben!
Ha ezt a határt lehetne valami folytán szűkíteni az nagyon jó lenne!
Nemrég még a Deflektorról is ezt,de aztán nem vettem meg és nem is hiányzik annyira!
Szerintem ugyanez a szituáció a villámlással is.11-es szinten megveszed és többet sebez,mint a jóval feljebbi szintű varázslatok,ergó a prémiumosok megint nagy fórba kerülnek!
Azt a részét is meértem,hogy a játék alkotóinak is meg kell élniük valamiből és fenn is kell tartani a játék színvonalát,újabb és újabb fejlesztéseket,javításokat téve értünk játékosokért,hogy még jobban élvezzük ezt az amúgy is jól sikerült játékot!
Nem is ragoznám tovább a szót,lényeg a lényeg a prémiumosok nagy előnyben vannak a játékra pénz nem költő végzeturakkal szemben!
Ha ezt a határt lehetne valami folytán szűkíteni az nagyon jó lenne!
Dátum: 2008.11.05. 11:00:52
Nem iagzán tudom,hogy jó helyre írok-e,de nagyon szeretném,ha végre valahára bevezetnénk a játékba valamilyenféle jegyzettömbőt,amibe írkálhatna az ember!
Köszönöm előre is,hogy fontólóra veszitek!
Köszönöm előre is,hogy fontólóra veszitek!
Dátum: 2008.10.28. 09:05:56
Nincs mit!
Nem tudom miért nincs képen fent.....mondjuk minek is:)
Nem tudom miért nincs képen fent.....mondjuk minek is:)
Dátum: 2008.10.27. 16:33:07
Kattints rá a nevére a Legendánál.
Dátum: 2008.10.27. 16:28:47
Javaslom,hogy vedd meg a legkisebb értékű fegyvert és raktározd!
Amikor eljött az idő,hogy lecseréld az aktuálist,tedd be a kezedbe a raktározott,olcsó fegyvert és így el tudod adni az éppen használt,nagyobb értékű feygvert!
Én így csinálom....megvan az 1-es szintű buzogányom és fegyver cserénél aktiválom és el tudom adni az addig használtat!
Remélem érthető voltam....kissé belebonyolódtam így a végére!
Amikor eljött az idő,hogy lecseréld az aktuálist,tedd be a kezedbe a raktározott,olcsó fegyvert és így el tudod adni az éppen használt,nagyobb értékű feygvert!
Én így csinálom....megvan az 1-es szintű buzogányom és fegyver cserénél aktiválom és el tudom adni az addig használtat!
Remélem érthető voltam....kissé belebonyolódtam így a végére!

Dátum: 2008.10.18. 14:40:22
Balor,engem érdekelne a dolog!
Van 40 portyapontom....a baj az hogy 2x támadhatok óránként -10% nélkül!
Ha valami hókuszpókusz,légyszi oszd meg velem!
Van 40 portyapontom....a baj az hogy 2x támadhatok óránként -10% nélkül!
Ha valami hókuszpókusz,légyszi oszd meg velem!

Dátum: 2008.10.18. 09:39:09
Csak annyi lenne a kérdésem,hogy kiégett öskövet még mindig lehet találni a vadászatokon vagy már nem?
Mostanában nem találtam egyet sem:(
Köszi előre is!
Egyébként a körüzenet még mindig kéne a szövetségen belül.....a fórum nem oldja meg ezt a problémát!
Mostanában nem találtam egyet sem:(
Köszi előre is!
Egyébként a körüzenet még mindig kéne a szövetségen belül.....a fórum nem oldja meg ezt a problémát!
Dátum: 2008.10.14. 13:07:40
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e lehetőség körüzenetet küldeni a szövetségen belül?
Ha nincs,trevbe van véve,hogy lesz előbb utóbb?
Ha nincs,trevbe van véve,hogy lesz előbb utóbb?
Dátum: 2008.10.13. 14:13:32
Köszönöm a válaszokat!
Akkor még csak annyit,hogy hol találhatóak ezek az "epikus" szörnyek?Hányas szinten találkozhatok velük?
Mik ezek egyáltalán?
Akkor még csak annyit,hogy hol találhatóak ezek az "epikus" szörnyek?Hányas szinten találkozhatok velük?
Mik ezek egyáltalán?
Dátum: 2008.10.13. 11:49:37
Sziasztok!
Ha jól tudom a szerencse növelésével (építkezés) nő az esélye a tárgyak szerzésének a vadászatokon. "- A térkapun átlépő borzalmas szörnyektől néha különleges relikviákat zsákmányolhatsz. A szerencsésebbek gyakrabban..."
Azt kérdezném,hogy kapott-e már valaki valamit?Tényleg így van ez?
Ha jól tudom a szerencse növelésével (építkezés) nő az esélye a tárgyak szerzésének a vadászatokon. "- A térkapun átlépő borzalmas szörnyektől néha különleges relikviákat zsákmányolhatsz. A szerencsésebbek gyakrabban..."
Azt kérdezném,hogy kapott-e már valaki valamit?Tényleg így van ez?
Oldal: 12