Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2009.12.08. 22:06:24
Itt is harcolsz csak szakikkal, amiknek egy részét harcban is használod. Olyan lenne, mint a sakk, fejben játszunk. De véletlen faktor nélkül, csak a tiszta értékekkel. Fölösleges pp-m nekem sincs, de újabb lehetőségnek jó lenne.
Dátum: 2009.12.08. 16:08:09
Mennyi ideig hat? 1nap, 24óra, 1év ? Mert nincs ott.
Edit: Vagy esetleg 1támadásra?
Edit: Vagy esetleg 1támadásra?
Dátum: 2009.12.07. 19:59:57
Én meg 78ra a spekmant, mert ki akartam maxolni, aztán meggondoltam magam, 50re lefelejteném én is. De a 30as hordázásomat simán lefelejtettem, mert elég nekem 10esen is, és bőven felhúztam belőle 10re, meg jutott még másra is.
De akkor ha lehet kérném, hogy szakiknál, tulajdonságoknál lehessen beállítani, hogy x pontot növelek rajtuk.
De akkor ha lehet kérném, hogy szakiknál, tulajdonságoknál lehessen beállítani, hogy x pontot növelek rajtuk.
Dátum: 2009.12.07. 19:20:31
Lefelejted, és felhúzod a kívánt szintre.
Haladóknak -> Adatok
Dátum: 2009.12.07. 16:03:26
Az érdekelne, hogy, hogyan számoljátok ki az 1lgyre jutó LE-t? Mert kristálypont felhasználás minden kalandnál változó, és sok más szempont is közrejátszik, gyógyital, varázsital, esetleg beütöttek kaland közben és leraboltak, azt is ide lehet-e venni? Kaland szakik növelése, stb.
Dátum: 2009.12.06. 20:39:16
Lehet, de vadászni azért ne kezdj el.
Dátum: 2009.12.06. 20:23:30
Miért azzal kezdenének valamit, ha papírfecnit lobogtatok, hogy de nekem este még 3400as tö-m volt? Ezt azért nem lehet komolyan venni, hogy írjuk fel.
Edit: Boldog Névnapot Miklós!
Edit: Boldog Névnapot Miklós!
Dátum: 2009.12.06. 20:20:11
screenshot tö,szö,állatokról,
Esetleg felszerelésről is? Hátha elvesztem éjjel?
Esetleg felszerelésről is? Hátha elvesztem éjjel?
Dátum: 2009.12.06. 19:24:16
Khm... Nem ajándék volt ha úgy nézzük, a VU-s csapat nyerte nekünk.
Dátum: 2009.12.06. 19:00:34
2hszel előtted.
Dátum: 2009.12.06. 17:40:02
Kereskedelem szakival, 12-es tanulásnál kapod meg.
Dátum: 2009.12.06. 16:16:49
Hát tudod ilyenek ezek a fertőzöttek, 0-ások kapnak valamit, szeretnének ők is. De csak valami kis szinesítést, amiből érzik, hogy ők is fontosak, és jobb tőlük a játék. Nem akarják leküzdeni, nem értem miért nem. Ők is szeretnék költeni a lgy-t, egy direkt százasoknak kitalált relikre.
Dátum: 2009.12.06. 12:46:23
Egy filozófia professzor előadása:
Egy befőttes üveget feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg?
- Igen. - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.Ezután elővett egy dobozt homokkal, és beletöltötte az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött.
Prof így szólt:Vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged).Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok amik még számítanak, mint a barátok,a munkád. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Először a kövekre figyelj, amik igazán számítanak. A többi csak homok.
Az egyik diák megkérdezte: és most már tele van-e az üveg?
Mire a prof azt válaszolta, hogy igen.Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be.Azt mondta erre a diák: "Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!!
Egy befőttes üveget feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg?
- Igen. - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.Ezután elővett egy dobozt homokkal, és beletöltötte az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött.
Prof így szólt:Vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged).Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok amik még számítanak, mint a barátok,a munkád. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Először a kövekre figyelj, amik igazán számítanak. A többi csak homok.
Az egyik diák megkérdezte: és most már tele van-e az üveg?
Mire a prof azt válaszolta, hogy igen.Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be.Azt mondta erre a diák: "Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!!
Dátum: 2009.12.03. 22:04:36
Nah végre! Akkor azt kapsz Mikulásra. De sírhatnál egyenesen Miklósnak, hátha úgy reagál is.
Dátum: 2009.12.03. 22:02:44
Mikor negyedszerre beírtad már rájöhettél volna, hogy Miklós látta, de nem reagált, ergó nem lesz. Küzdj a fertő ellen.
Dátum: 2009.12.03. 18:25:12
Ki volt Vuk nevelője?
rihanna
Karak
high school musical
7 gonosz
Aztaaa....
rihanna
Karak
high school musical
7 gonosz
Aztaaa....
Dátum: 2009.12.03. 17:38:10
Köszi a 16db MÁV-os kavicsot.
Dátum: 2009.12.02. 23:32:53
Tagadó válasszal azonnal elutasítják.
Dátum: 2009.12.02. 17:49:06
Mert ez a Beho játékának fóruma. Játékkal kapcsolatos hozzászólásait a játékkal fogják azonosítani. Kivéve amit a blogjába ír hétköznapi témákról. Ez mindenhol így van, egy vezető sem tud a saját dolgaival kapcsolatban megszólalni magánemberként, egy belső fórumon, mert fel fogják hozni neki, hogy ezt és ezt mondta.
Dátum: 2009.12.02. 17:42:53
Nem írhatsz magánvéleményt egy játékon belüli változásról, aminek te vagy a tervező/fejlesztője. Amit ide leírsz, azt a játékosok, jogosan, hivatalos, a cég véleményének veszik.