Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2009.12.22. 20:17:56
Azt megkaptam, de itt írtak szerencséről, szintről, össz építésről, és nemtudom végülis mi lett a végső. Mert azt is olvastam, hogy Miklós már döntött. Sok a hsz.
Dátum: 2009.12.22. 20:10:53
Eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a topickal, gondoltam úgysem lesz belőle semmi, de most elmagyarázná nekem valaki itt vagy pmben, hogy mi lesz a változtatás? Tudom, olvassak vissza, de nem igazán értem, mert sok mindenről volt itt szó, és egy, a dolgot jobban átlátó játékos esetleg felkapcsolná a buksimban a villanyt. Köszi.
Dátum: 2009.12.22. 19:04:58
Rákkattintasz Miklós nevére, ott az összes hsz-e időrendben.
Edit: Megelőztek.
Edit: Megelőztek.
Dátum: 2009.12.22. 16:42:19
Wikiről:
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Miklós a morálról
Az állatok morálromlása semmit nem változott a béta tesztek óta… Lehet, hogy csak arról van szó, hogy kezd túl magas lenni az állatod szintje, és a morálvesztés a szinttel arányos. Mondok egy becslést erre, a napi morálcsökkenés kb. 20 + állat aktuális szintje - meggyőzőkészség. Tehát napi 30 győztes portyánál, 10-es szintű állatnál, 0-s meggyőzőkészséggel nincs morál csökkenés. Egy 30-as szintű állat már 20-as meggyőzőkészséget igényel, vagy néha tolni kell neki egy kis "tejbepapit".
Miklós hozzászólás 2008.12.04
Az állatok morálromlása semmit nem változott a béta tesztek óta… Lehet, hogy csak arról van szó, hogy kezd túl magas lenni az állatod szintje, és a morálvesztés a szinttel arányos. Mondok egy becslést erre, a napi morálcsökkenés kb. 20 + állat aktuális szintje - meggyőzőkészség. Tehát napi 30 győztes portyánál, 10-es szintű állatnál, 0-s meggyőzőkészséggel nincs morál csökkenés. Egy 30-as szintű állat már 20-as meggyőzőkészséget igényel, vagy néha tolni kell neki egy kis "tejbepapit".
Miklós hozzászólás 2008.12.04
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2009.12.21. 22:11:45
Ébresztő!!!
Ez egy játék, ha sokan túl komolyan is veszik.
Ez nem egy pici Magyarország, nem a való világ. Valaki csak épít, valaki meg nem. Ennyire egymásnak esni ilyen hülyeség miatt.
Inkább postoljatok a Fertőzött és a Le az állatreformmal topicokba.
Ez egy játék, ha sokan túl komolyan is veszik.
Ez nem egy pici Magyarország, nem a való világ. Valaki csak épít, valaki meg nem. Ennyire egymásnak esni ilyen hülyeség miatt.
Inkább postoljatok a Fertőzött és a Le az állatreformmal topicokba.
Dátum: 2009.12.21. 14:13:16
De amúgy ezt hogy gondoltad? A 100as vesz lgy-ért egy tárgyat, amitől sebződnek a dögjei? Végülis elborult az agyuk, nah de ennyire?
Dátum: 2009.12.21. 14:09:17
Az állatsebzést a fertőzöttet támadó kapja, nem a fertőzött.
Dátum: 2009.12.20. 22:20:04
Ez az alapeset, mert vannak csökkentő epik, térkapus cuccok, és Zarknod is megspórolt 5szintnyi küzdést, annak aki részt vett benne.
Hát így egyben nem is olyan sok.
Hát így egyben nem is olyan sok.
Dátum: 2009.12.20. 22:17:21
A legmagasabb szintű kari-15 szint.
Dátum: 2009.12.20. 22:05:44
Ide minden fertőzöttet és sterilt, megvitatni mi jár, mi nem jár nekik, elborultaknak.
Állítólag, csak annyit szeretnének, hogy ne menjen szakadékba a karijuk, szóval semmi plusz 6 erőt, állítólag.
A nagy százas, építő ötleteket szeretne olvasni, amitől jobb lenne nekik.
(Eliteninja hivatalos topic-nyitója lettem, ahelyett, hogy moderálná magát és nyithatna magának.)
Állítólag, csak annyit szeretnének, hogy ne menjen szakadékba a karijuk, szóval semmi plusz 6 erőt, állítólag.
A nagy százas, építő ötleteket szeretne olvasni, amitől jobb lenne nekik.
(Eliteninja hivatalos topic-nyitója lettem, ahelyett, hogy moderálná magát és nyithatna magának.)
Dátum: 2009.12.20. 21:49:02
Nemrég regeltem V2re, sikerrel. A hiba az Ön készülékében van.
Edit: Nem beszélni jól madzsar.
Edit: Nem beszélni jól madzsar.
Dátum: 2009.12.20. 10:47:22
Igen.
Dátum: 2009.12.17. 22:14:21
Jah értem, szóval olyasmit szeretnétek, hogy fejleszd a spekmant, mert az nagyon jó meg ilyenek? Persze ezt bővebben.
Dátum: 2009.12.17. 21:43:27
A wiki nem jó erre?
Újrakezdeni próbáltam, de uncsi az eleje.
Újrakezdeni próbáltam, de uncsi az eleje.
Dátum: 2009.12.17. 21:28:15
Szeretnék egy világot ahol oroszlánok és hiénák boldogan élnek együtt.
Nah de komolyra fordítva, nem hiszem, hogy jó lenne ha egy kezdő játékosra rá lenne zúdítva a sok infó, mert elmenekül. Úgyis kell pár szint mire átlátja a dolgokat, elég lenne akkor.
Nah de komolyra fordítva, nem hiszem, hogy jó lenne ha egy kezdő játékosra rá lenne zúdítva a sok infó, mert elmenekül. Úgyis kell pár szint mire átlátja a dolgokat, elég lenne akkor.
Dátum: 2009.12.17. 21:22:48
Olyan mint a kreatív, százalékos plusz. Csak ezt ténylegesen el is rabolod az ellentől.
Dátum: 2009.12.16. 08:26:01
A fegyver a kereskedelem szakinak köszönhető, minden 10. szintje után 1el magasabb szintű tárgyat is megvehetsz a kufárnál, mint a szinted engedné. A lefelé támadást engedik a játék szabályai. A nemhagyás meg hát, embere válogatja, lehet sok LE-t hoz tőled, ezért nem hagy, költsd el a LE-t,és amikor támad nem visz semmit, akkor egy idő után leszáll rólad. Vagy ne foglalkozz vele.
Dátum: 2009.12.15. 22:24:53
Miért nagyobb az orrlyuka az orangutánnak, mint a férfinak?
Mert vastagabb a mutatóujja...
Miért aggódnak a férfiak a péniszük mérete miatt?
Mert van nekik miért.
Miért van olyan sok férfinak sörhasa?
Hogy a kis munkanélküli törpének legalább fedél legyen a feje felett...
Edit:
Egy reggel a férj kinéz az ablakon és így szól:
- Te Ica, ma lehet, hogy menne a dolog.
- Milyen dolog?
- Hát a dolog. Ma menne, nem látod? Gyönyörű szép nap van odakint.
- És?
- Süt a nap, meleg van, a madarak énekelnek meg minden.
Gyönyörű nap. Szép nap.
- Mi a fészkes fenéről beszélsz Lajos!?
- Ne izélj már Ica, hiszen Te mondtad, hogy egy szép napon fogod magad
és lelépsz.
Mert vastagabb a mutatóujja...
Miért aggódnak a férfiak a péniszük mérete miatt?
Mert van nekik miért.
Miért van olyan sok férfinak sörhasa?
Hogy a kis munkanélküli törpének legalább fedél legyen a feje felett...
Edit:
Egy reggel a férj kinéz az ablakon és így szól:
- Te Ica, ma lehet, hogy menne a dolog.
- Milyen dolog?
- Hát a dolog. Ma menne, nem látod? Gyönyörű szép nap van odakint.
- És?
- Süt a nap, meleg van, a madarak énekelnek meg minden.
Gyönyörű nap. Szép nap.
- Mi a fészkes fenéről beszélsz Lajos!?
- Ne izélj már Ica, hiszen Te mondtad, hogy egy szép napon fogod magad
és lelépsz.
Dátum: 2009.12.15. 17:17:06
És akkor a revans. (Bocs fiúk)
Férfi, az aki......
-úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
-aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
-aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
-aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
-aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
-aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie tuti, hogy miatta késel el.
-aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
-aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
-akinek a 3 éves gyereke, ha azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
-aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
-akinek az anyja ,,ezt,, az ételt nem ,,így,, szokta főzni.
-aki nem érti miért nem a szülei háza mellett akarsz építkezni.
-aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg akkor is megbénul.
-akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?
"Ha egy nő egyenlő akar lenni a férfiakkal, akkor nincs benne semmi ambíció."
Férfi, az aki......
-úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
-aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
-aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
-aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
-aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
-aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén, de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie tuti, hogy miatta késel el.
-aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
-aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
-akinek a 3 éves gyereke, ha azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
-aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
-akinek az anyja ,,ezt,, az ételt nem ,,így,, szokta főzni.
-aki nem érti miért nem a szülei háza mellett akarsz építkezni.
-aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg akkor is megbénul.
-akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod hol van?
"Ha egy nő egyenlő akar lenni a férfiakkal, akkor nincs benne semmi ambíció."
Dátum: 2009.12.15. 17:01:18
A 15.legyőzött entitás szintje szerinti kincstáblából és az 1el előttiből választhatsz. De ha nem választasz a 15. után és ölöd őket tovább akkor elveszted a választás lehetőségét. Nincs összefüggés az epikus és az entitás között.