Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.05.11. 23:49:38
Nem ott van? Amit én néztem, az szint szerint volt. Tápos cucc és már a javított brutál áron. Ja, el ne felejtsem, hogy 5 őskővel olcsóbban, ehem-ehem
Dátum: 2009.05.11. 21:02:13
Akinek nincs még hordázás szakértelme, az honnan kellene tudja? Az ilyen kérdéseket kiszórják az értékelők, ami ebben a megvilágításomban talán érthető is 

Dátum: 2009.05.11. 19:35:45
Ok. Sajnálom, hogy minden ironizálásra máris rám ugrotok, mint bika a vörös posztóra. Semmi humorotok nincs, vagy engem utáltok már ennyire? Nem probléma, majd ha csak 4 szövetség lesz a játékban, akkor itt sem kell foglalkoznotok semmi mással magatokon kívül.
Dutch: nem tudom mit akartál bizonyítani, számomra semmi okosság nem derült ki.
Mindenesetre Endyr kérésére itt sem beszélgetek tovább, azaz OFF.
Edit: Endyrtől az utolsó hsz-e kéréses hangvétele miatt bocsánatot kérek, abszolút nem "suttyóságról" árulkodott.
Dutch: nem tudom mit akartál bizonyítani, számomra semmi okosság nem derült ki.
Mindenesetre Endyr kérésére itt sem beszélgetek tovább, azaz OFF.
Edit: Endyrtől az utolsó hsz-e kéréses hangvétele miatt bocsánatot kérek, abszolút nem "suttyóságról" árulkodott.

Dátum: 2009.05.11. 19:29:06
Ez van. A tekintetes és méltóságosoknak nem lehet ellentmondani, nem lehet célozni, de még a tréfát sem értik. Mégis mit képzelnek magukról? Ők a császárok, mert előbb kezdték, kihasználták a kiskapukat, nekik fejlesztenek, neadjIsten csaltak, konkrétan elnéznek nekik bármit?
Mindenki más pedig nyálát csorgatva kötelezően rajongjon értük, és csókolja meg a hátsó felüket, ha megengedik?
Na, azt már nem!
Rossz hír:
az élet odaát van! Nem itt kell lealázni mindenkit, ha odakint egyest kaptál az iskolában, vagy nem ért rátok az elmeorvos, netán lecseszett a főnök, vagy nem állt fel...
Mindenki más pedig nyálát csorgatva kötelezően rajongjon értük, és csókolja meg a hátsó felüket, ha megengedik?
Na, azt már nem!
Rossz hír:
az élet odaát van! Nem itt kell lealázni mindenkit, ha odakint egyest kaptál az iskolában, vagy nem ért rátok az elmeorvos, netán lecseszett a főnök, vagy nem állt fel...
Dátum: 2009.05.11. 19:19:26
Max. kedves Édesanyád a szervezett pontozóm, de ez egyébként is a Ti módszeretek. Tapasztalhattuk már eleget...
Hahó, jelentkezzen aki rám mert pontozni! Felfelé természetesen! Lehet valami új szabályt hozatnak a vakmerők szívatására.
Aki kedveli a tapló IQlight hsz-t, az rám nehogy merjen tenni valamit, mert Endyr hoppon marad.
Na, hívd a haverokat, mert lesuttyóztalak (lefordítottam, nehogy bajban legyél).
Hahó, jelentkezzen aki rám mert pontozni! Felfelé természetesen! Lehet valami új szabályt hozatnak a vakmerők szívatására.
Aki kedveli a tapló IQlight hsz-t, az rám nehogy merjen tenni valamit, mert Endyr hoppon marad.
Na, hívd a haverokat, mert lesuttyóztalak (lefordítottam, nehogy bajban legyél).

Dátum: 2009.05.11. 19:00:13
Ki szídja a TGY-t?
Én ugyan nem, hülyeséget ne beszélj légyszi! Mindenkinek nekimegyek, aki csal, multizik, egyoldalú javaslatokat tesz, stb... Korántsem számít, hogy hol játszik! Nem ismersz, ne ítélj, kérlek! Kösz.
Én ugyan nem, hülyeséget ne beszélj légyszi! Mindenkinek nekimegyek, aki csal, multizik, egyoldalú javaslatokat tesz, stb... Korántsem számít, hogy hol játszik! Nem ismersz, ne ítélj, kérlek! Kösz.Dátum: 2009.05.11. 18:56:52
Akkor már átérzed, hogy én mit érzek minden reggel a neved láttán?
Egyébként csak azért hoztam szóba, mert említetted a hasonló cipőt Lannal kapcsolatban, nem "sírni" szándékoztam. Tökéletes módszerem van ellenetek, nem vagyok rászorulva Miki vállára.
Egyébként csak azért hoztam szóba, mert említetted a hasonló cipőt Lannal kapcsolatban, nem "sírni" szándékoztam. Tökéletes módszerem van ellenetek, nem vagyok rászorulva Miki vállára.

Dátum: 2009.05.11. 18:49:32
Ez az, még pontozzatok lefelé! Nehogy már legyek annyira pofátlan, hogy nem gazdagítom agyontápolt karaktereteket!
Huhh, mennyire kicsinyes játékosok vannak, szomorú.
Huhh, mennyire kicsinyes játékosok vannak, szomorú.

Dátum: 2009.05.11. 18:46:57
Helyes! Tedd azt naponta, tudják meg mi a finom.
Talán akkor nem sírnak, hogy unatkoznak...
Talán akkor nem sírnak, hogy unatkoznak...
Dátum: 2009.05.11. 18:37:13
Hálás köszönet, nagy szükség volt már rá! 

Dátum: 2009.05.11. 18:26:41
Lehet, én már csak a Viharsarok névre kaptam fel a fejem, hiszen naponta látom 
Edit: A mai:
A csatában összesen 230 sebzést okoztál, és 1099 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 3 lélekenergiát.
Viharsarok TGY-s, most akkor mi a gond? Naponta jön, pedig a TGY nem nyom el senkit...
Szóval akkor hová tartozik, ha ide sem?

Edit: A mai:
A csatában összesen 230 sebzést okoztál, és 1099 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 3 lélekenergiát.
Viharsarok TGY-s, most akkor mi a gond? Naponta jön, pedig a TGY nem nyom el senkit...
Szóval akkor hová tartozik, ha ide sem?

Dátum: 2009.05.11. 18:25:10
Mert? Naponta többször jössz? Kamrába csak egyszer tudsz vinni, LÉvel pedig SOHA nem vagyok üthető

Dátum: 2009.05.11. 18:22:50
Ühüm, és több száz alvállalkozó és hitelező kötheti fel magát a szemöldökfára.
Példa is van: Hajdúbét a'la Bajnai Gordon...
Példa is van: Hajdúbét a'la Bajnai Gordon...
Dátum: 2009.05.11. 18:00:34
Hááát, engem ez őszintén szólva hidegen hagy.
Sajnálom, hogy rontom a kamrád statisztikáját. Viszont gyűlik a CSP szépen lassan, de a felhasználásuk napján úgysem találsz meg a portyalistán.
Sajnálom, hogy rontom a kamrád statisztikáját. Viszont gyűlik a CSP szépen lassan, de a felhasználásuk napján úgysem találsz meg a portyalistán.

Dátum: 2009.05.11. 17:55:01
hihi
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy f@sz!
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy f@sz!
Dátum: 2009.05.11. 17:53:00
Naponta versz agyon az utóbbi időben, mit nem értesz? Azóta nem csinálok semmit a karakterrel (kamrádban vagyok). 

Dátum: 2009.05.11. 17:06:15
Annyira mégsem izgathatott, ha van energiád naponta engem b@sztatni, kb. 0 LE nyereség fejében.

Dátum: 2009.05.10. 19:21:18
Ez biztos?
Mindegy, a remény utoljára...
Mindegy, a remény utoljára...

Dátum: 2009.05.10. 19:04:52
Én azt hiszem felveszem a Mormon vallást, és ezennel szeretném ünnepélyesen megkérni Piciklon, Jucika és Winnie kacsóját!
Ellenfeleim pedig rettegjenek, mert kiveri belőlük a sz...szuszt is a hölgykoszorúm.

Ellenfeleim pedig rettegjenek, mert kiveri belőlük a sz...szuszt is a hölgykoszorúm.

Dátum: 2009.05.10. 17:43:28
NC
Egy ember a Kaukázusban jár.
Lát egy vénembert.
- Uram, hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Lát még egyet, aki öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
Lát még egyet, aki még öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És hány éves?
- 28.
Egy ember a Kaukázusban jár.
Lát egy vénembert.
- Uram, hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
Lát még egyet, aki öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
Lát még egyet, aki még öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És hány éves?
- 28.