Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.05.11. 23:49:38
Nem ott van? Amit én néztem, az szint szerint volt. Tápos cucc és már a javított brutál áron. Ja, el ne felejtsem, hogy 5 őskővel olcsóbban, ehem-ehem
Akinek nincs még hordázás szakértelme, az honnan kellene tudja? Az ilyen kérdéseket kiszórják az értékelők, ami ebben a megvilágításomban talán érthető is
Dátum: 2009.05.11. 19:35:45
Ok. Sajnálom, hogy minden ironizálásra máris rám ugrotok, mint bika a vörös posztóra. Semmi humorotok nincs, vagy engem utáltok már ennyire? Nem probléma, majd ha csak 4 szövetség lesz a játékban, akkor itt sem kell foglalkoznotok semmi mással magatokon kívül.

Dutch: nem tudom mit akartál bizonyítani, számomra semmi okosság nem derült ki.
Mindenesetre Endyr kérésére itt sem beszélgetek tovább, azaz OFF.

Edit: Endyrtől az utolsó hsz-e kéréses hangvétele miatt bocsánatot kérek, abszolút nem "suttyóságról" árulkodott.
Dátum: 2009.05.11. 19:29:06
Ez van. A tekintetes és méltóságosoknak nem lehet ellentmondani, nem lehet célozni, de még a tréfát sem értik. Mégis mit képzelnek magukról? Ők a császárok, mert előbb kezdték, kihasználták a kiskapukat, nekik fejlesztenek, neadjIsten csaltak, konkrétan elnéznek nekik bármit?
Mindenki más pedig nyálát csorgatva kötelezően rajongjon értük, és csókolja meg a hátsó felüket, ha megengedik?
Na, azt már nem!
Rossz hír:
az élet odaát van! Nem itt kell lealázni mindenkit, ha odakint egyest kaptál az iskolában, vagy nem ért rátok az elmeorvos, netán lecseszett a főnök, vagy nem állt fel...
Dátum: 2009.05.11. 19:19:26
Max. kedves Édesanyád a szervezett pontozóm, de ez egyébként is a Ti módszeretek. Tapasztalhattuk már eleget...

Hahó, jelentkezzen aki rám mert pontozni! Felfelé természetesen! Lehet valami új szabályt hozatnak a vakmerők szívatására. Aki kedveli a tapló IQlight hsz-t, az rám nehogy merjen tenni valamit, mert Endyr hoppon marad.
Na, hívd a haverokat, mert lesuttyóztalak (lefordítottam, nehogy bajban legyél).
Dátum: 2009.05.11. 19:00:13
Ki szídja a TGY-t? Én ugyan nem, hülyeséget ne beszélj légyszi! Mindenkinek nekimegyek, aki csal, multizik, egyoldalú javaslatokat tesz, stb... Korántsem számít, hogy hol játszik! Nem ismersz, ne ítélj, kérlek! Kösz.
Dátum: 2009.05.11. 18:56:52
Akkor már átérzed, hogy én mit érzek minden reggel a neved láttán?
Egyébként csak azért hoztam szóba, mert említetted a hasonló cipőt Lannal kapcsolatban, nem "sírni" szándékoztam. Tökéletes módszerem van ellenetek, nem vagyok rászorulva Miki vállára.
Dátum: 2009.05.11. 18:49:32
Ez az, még pontozzatok lefelé! Nehogy már legyek annyira pofátlan, hogy nem gazdagítom agyontápolt karaktereteket!

Huhh, mennyire kicsinyes játékosok vannak, szomorú.
Dátum: 2009.05.11. 18:46:57
Helyes! Tedd azt naponta, tudják meg mi a finom.
Talán akkor nem sírnak, hogy unatkoznak...
Dátum: 2009.05.11. 18:37:13
Hálás köszönet, nagy szükség volt már rá!
Dátum: 2009.05.11. 18:26:41
Lehet, én már csak a Viharsarok névre kaptam fel a fejem, hiszen naponta látom

Edit: A mai:
A csatában összesen 230 sebzést okoztál, és 1099 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 3 lélekenergiát.

Viharsarok TGY-s, most akkor mi a gond? Naponta jön, pedig a TGY nem nyom el senkit...
Szóval akkor hová tartozik, ha ide sem?
Dátum: 2009.05.11. 18:25:10
Mert? Naponta többször jössz? Kamrába csak egyszer tudsz vinni, LÉvel pedig SOHA nem vagyok üthető
Dátum: 2009.05.11. 18:22:50
Ühüm, és több száz alvállalkozó és hitelező kötheti fel magát a szemöldökfára.
Példa is van: Hajdúbét a'la Bajnai Gordon...
Dátum: 2009.05.11. 18:00:34
Hááát, engem ez őszintén szólva hidegen hagy.

Sajnálom, hogy rontom a kamrád statisztikáját. Viszont gyűlik a CSP szépen lassan, de a felhasználásuk napján úgysem találsz meg a portyalistán.
Dátum: 2009.05.11. 17:55:01
hihi

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy f@sz!
Dátum: 2009.05.11. 17:53:00
Naponta versz agyon az utóbbi időben, mit nem értesz? Azóta nem csinálok semmit a karakterrel (kamrádban vagyok).
Dátum: 2009.05.11. 17:06:15
Annyira mégsem izgathatott, ha van energiád naponta engem b@sztatni, kb. 0 LE nyereség fejében.
Dátum: 2009.05.10. 19:21:18
Ez biztos?
Mindegy, a remény utoljára...
Dátum: 2009.05.10. 19:04:52
Én azt hiszem felveszem a Mormon vallást, és ezennel szeretném ünnepélyesen megkérni Piciklon, Jucika és Winnie kacsóját!

Ellenfeleim pedig rettegjenek, mert kiveri belőlük a sz...szuszt is a hölgykoszorúm.
Dátum: 2009.05.10. 17:43:28
NC

Egy ember a Kaukázusban jár.
Lát egy vénembert.
- Uram, hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Lát még egyet, aki öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Lát még egyet, aki még öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És hány éves?
- 28.