Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - AranyAlma

Oldal: 1234567891011
Nem tudok ennel igazan tobbet mondani. Ha akarod elkuldom neked a tegnapelotti portyazas listamat. De errol meg megkerdem a szovi tarsaimat is .
7. Portyazas tapolo szakertelemek. Sokat segitenek .
Idézet: Leanthil - 2008.10.09. 09:27:57

AranyAlma, nem volna kedved a stratégiákban írni egy kis ötletadót, hogy miként választod ki a LE-ben duzzadó ellenfeleket? Én már a 4-5. szint óta nem tudom megjósolni, kinél lesz egy halom LE, úgyhogy 10 portyából 7-nél már csak maximum 50 van.

1. Olyan ellen menj akit nagy valoszinuseggel megversz. Ha nem gyozol nincs LE, keves vagy sok nincs. Sot vesztesz a sajatodbol.

2. Olyannak menj neki akit az elmult orakban nem tamadtak. Ez csak a portyalistabol derul ki. EZERT LENNE NAGYON JO, HA EZ A LISTA LAPOZHATO LENNE!!! Bocs a kiabalasert de erre a felvetesemre eddig semmi reakcio nem jott.

3.Osszetartas. Nalunk a szoviben a legtobb hozzaszolassal, es a legnagyobb latogatottsaggal rendelkezo forum a 'portyázási tanácsok'. Ha valakitol elvesznek 400LE-t a kovetkezo tamadasnal meg elviszel 200-300 korul.

4. Hasznald ki az eroforrasaidat. Ha buntetes nelkul mehetsz portyazni akkor menj!! 1 ora mulva lsz megint ilyen alkalmad. Ha kesobb portyazol kesobb lesz a kovetkezo bunti nelkuli portya. (Remeljuk ez hamarosan megszunk!)

4.1: Ha nincs EP-d, VP-d vegyel!! Ha okosan valasztasz, tobb jon vissza mint amit rakoltesz.

5. Mas is LE maximalizalasra jatszik. Keress olyan celpontokat, akik masok nem tamadnak!! Pl.:Az alacsaony tulajdonsagpont(TP) osszegueket sokan utik. Usd oket olyankor mikor mas nem (ejjel, hajnalban).

6. Frissen szintlepettek:gyujtenek LE-t az uj cuccokra.

Mas nemigen jut eszembe. Es ne vedd versenynek. Ez jatek.

En sokat ulok gep elott. Sajnos! Jovoheten remelhetoleg mar lesz normalis elfoglaltsagom, valoszinu jelentosen visszaesek majd. Nem fogok bankodni miatta. Egyenlore jo a jatek, talald meg szamodra az oromet benne, es ennek nem feltetlenul az abszolut elsonek kell lenie, az nagyon stresszes tud lenni
Ha mar van portyazaspont(PP), akkor kicsit rola.

Szerintem kicsit atgondolatlanul lett bevezetve (nem lebecsulve Miklos jatektervezoi tudasat es tapasztalatat, ami messze tobb mint az enyem, es ralatasa a jatekra is sokkal tobb ertheto okokbol )

Az otletek kulonalloak, vannak amelyik utik egymast, azert erdemes elgondolkodni rajta,Szerintem...

1. Miert nem kapnak a premiumosok bonuszt ra mint a cselekvespontra(CSP).

2. Bevezetesevel ertelmetlen az orankent tobb mint 2 PP hasznalatanak buntetese. (Matematikailag,logikailag levezetheto.)

3. ha mar van CSP megg PP miert nem lehet atalakitani oket egyikbol a masikba. Ezzel a jatekstilusosmnak megfelelo tevekenyseget tudom csinalni. ( Sot tovabmenve: csak egy fele pont kene amit erre is arra is tudok hasznalni, ami nekem jobban tetszik.)

4. PP bevezetesenel at lett-é gondolva a szovetseg(SZG) kozti haboru.Peldaul: van 2 azonos kepessegu SZG (tagjaik 50% esellyel gyozik le egymast), az egyik betartalekolja a max PP-t majd hadat uzen a masiknak majd egyszeruen PP folenybol leveri a masikat.

Biztos van meg mas is, de igy reggel ennyi jutott eszembe, felnap PP probalgatas utan.
Mi az a 15%?
Ha mar igy meg lettem szoliva, megha neven nem is lettem nevezve. Jobban is menne a dolog ha a portyazasi listaban, az altalam beallitottak szerint, lehetne lapozni.

Es hogy a temahoz is szoljak: tenyleg jo lenne hogyha a portyazasi pontok mellett megszunne a %-os buntetes az 1órán belüli 3. portyazastol. Igy orankent kell beneznem, ugy meg 5orankent (ennyi ido a maxba gyogyulas).
Dátum: 2008.10.08. 13:26:36
Idézet: Aisling - 2008.10.08. 13:25:35
Ebbe az "új belépő Lélekkutat épít, de mennyirét" problémába én is belefutottam tegnap. Ki tudja nekem megmondani, ha új tag lép be, akkor neki aktuálisan mennyi kell töltenie? Mitől függ? A belépő szintjétől? A szövetség szintjétől? A tagok számától? Bármi infó erről?

Annyit kell beleepitened, amennyi belepesedkor a lelekkut nagysaga.
Dátum: 2008.10.08. 00:15:17
A prémium tagságosoknak meg 20-40 portyapont?
Dátum: 2008.10.07. 11:13:12
Védőfal
Ha portyázás során támad valaki, bónuszt kapsz védekezésedre, ez háromszorosa a védőfal szintjének. A védőfal maximális szintjét 20. szinten éri el, ekkor +60 védekezést ad.

Ez azt jelenti, ha támadok akkor nem kapom meg a védekezés bónuszt?
Idézet: Gdd808 - 2008.10.04. 18:27:50
OFF: Kezd úgy tűnni ez a fórumtopik, hogy kialakulóban van a régirégi rpg.hu-s átok: offtopik izomból, majd ezen egymással veszekedés (és akkor jön valaki hozzám hasonló, aki -szintén offban- leedukál mindenkit erről)
Felesleges dolog ez gyerekek. Mindegyikőtök elmondta már a véleményét a témával kapcsolatban, nem kell felváltva ismételgetni. Azért Bufkának köcce, hogy megvédte a karimat

Ok. Soporjuk a szonyeg ala. Tobbet nem szolok a temaban. Majd az okosok eldontik mi a helyzet. Vagy nem...
Idézet: Bufka - 2008.10.04. 18:23:02
Aranyalma
Hozzánk bátran lehet jönni vizsgálodni, nekem a forumunk (össz kb 700 hozzászólás eddig) és az átlagépités alapján, ugy tünik minden karakter mögött egy db ember áll.
én nem a vizsgálódás miatt pattogtam hanem imeg lett emlitve az egyik szövetségi Társam Kratiogan, akiröl tudom hogy nem Rbaszolga (talán neki van a forumunkban a legtöbb hozzászólása)

azt sem értem ha már vizsgálodunk, miért nem a LEáttolo rabszolgákkal kezdjük?

En nem emlitettem senkit nev szerint. Csak utaltam egy jelensegre, ami visszatetszest kelthet. Amivel felmerulhet kjogosulatlan elony szerzese.
Tudom nem csak egy ilyen dolog van. En errol szerettem volna beszelni.
Idézet: Bufka - 2008.10.04. 18:15:23
Valamit még hozzá kell tennem.

aki az elején nem tápolta szét magát, ehelyett az épitkezéseket nyomatta, a 6. szintre ohatatlanul lemaradt.
persze mindenki ezekre a karakterekre vadászik, (a rengeteg LEáttolo Rabszolga mellett) igy elég nehéz sporolni a LEvel, hogy valami értelmes dologra rakjon.

az én karakterem szolgázni szeretett volna, ez sajnos meghiusult az 1 szolgás verzio miatt, igy tulajdonképpen nem sok értelme van vele játszani, azonkivül hogy belépek vele, dumcsizok a szövitársakkal, és vadászok a Leert, amit betolok épületekbe. de alapvetöen ö egy békés karakter, nem az én hibám hogy TP-t békés uton nem lehet szerezni csak portyázásbol.

A szerencse meg egy nagy ló*** már elnézést.
az hogy 19-20 as szerencséje van, semmit nem számit, a 0-ás szerencséjü, egy szinttel lejjebb lévö karakterek sorozatban több LE-t szereznek vadászatbol mint pld én.

na szóval ez egy 22 csapdája kicsit. más cél nem nagyon maradt mint a szövetséget szolgálni, és Épiteni.

Es milyen sikerelmenyed van igy? Ez meddig tartja fennt az erdeklodesed a jatek irant? Egy ido utan mar csak kenyszerbol tolod, es valsz igazan rabszolgava....
Es ket het mulva megund igy a jatekot
Idézet: Byzon - 2008.10.04. 18:11:32
Salem!

Hát nem tudom, én magam is sokkal többet építek, mint amennyit a karakterem fejlesztésére fordítok, nekem ez egy csapatjáték, így kiteszek magamért, mégsem vagyok rabszolga... Óvatosan kell bánni az ilyen építőrabszolga jelzőkkel, mert sokan sokfélék vagyunk, mindenkinek más jelenti a játékélményt.

Mondd, kire akasztottam ilyen jelzot?
Megemlitettem egy jelenseget, hogy beszeljunk rola. Az adott karakterek leirasabol vettem egy nevet a jelensegre.
Idézet: Bufka - 2008.10.04. 18:01:19
kiváncsi vagyok ha majd a te xy szövetségedet ill karakteredet gyanusitgatják alaptalanul, akkor is ilyen véleményed lesz az ingekröl.

Mintha lett volna ilyen

Eloszor volt tagadas, aztan buntetes, vegen a beismeres.

Itt meg csak az elso resznel jarunk, persze lehet nem lesz tovabb.
De, gondoltam beszeljunk egy kicsit rola...
Idézet: Bufka - 2008.10.04. 17:50:49
A Smaragd Forrás összes épitője nevében kikkérek magamnak mindenféle gyanusitgatást.
elöfordult olyan már hogy a TOP50 épitőben, 7-en is benn voltunk a szövetésgböl, gondolom senki nem feltételezi hogy ennyi rabszolga lenne.

mellékesen akármelyik admin leellenőrizheti a fórumunkat, minden Élépitönknek rengeteg hozzászólása van, és senkinek sincs két karaktere a szöviben (ez más sem bizonyitja hogy mindenki rengeteget épit.

nem irigykedni kéne a jol haladó szövetségekre hanem egy kicsit többet épitkezni.

ettöl függetlenül lehet hogy más szövetségekben vannak épitőrabszolgák, de a mi nevünket ne vegyétek a szátokra.
köszi.

inkább azokat a rabszolgákat kéne kiszürni akiknek rengeteg LE vesztesége van, a kvizekre adott helyes válaszuk a 10%-ot sem éri el, stb stb.

Akinek nem inge, nem veszi magara...
Dátum: 2008.10.04. 17:41:40
Idézet: Zoli - 2008.10.03. 10:21:09
Idézet: AranyAlma - 2008.10.03. 08:00:01
A listákban kviz alatt nekem 214 helyes kviz szerepel. A karakterlapomon 361. Miert a kulonbseg?

Naponta frissül a dolog pl. azért, hogy ne lehessen kitalálni ebből, hogy éppen ki vadászik, mert látod, hogy nő a kvíz száma.

Mar masnap van es meg mindig ez a helyzet...
Idézet: tramenes - 2008.10.04. 17:12:24
Itt azért álljunk meg egy kicsit. A mi szövetségünkbe is van olyan JÁTÉKOS aki kifejezetten és elsősorban épít. Minimálisat fejleszt a kariján, nagyritkán portyázik, cuccot nem vesz hanem csak épít. Sőt, a mostani őrtorony bővítéskor volt olyan aki már eleve építő karakternek jelentkezett!!!

Lehet hogy néhány szövetségben vannak "rabszolgák" (értsd: olyan karik akik mellett az adott játékosnak van egy harcra kigyúrt másik karija és kizáróag LE termelésre használja ezt a másikat) de számos olyan van ahol a játékos önként vállalja hogy így szeretné hasznossá tenni magát. És hasznos is, sőt később elengedhetetlen lesz mert a harcosoknak statolni és fejleszteni kell magukat ahhoz hogy a klánjuk sikeres legyen, ez pedig nem megy úgy hogy közben normális ütemben építkeznek is.

Hat azert egy fantasy RPG szeru jatekban nehezen tudom elhinni ezt. Ezek a jatekok nem errol szolnak. Szerintem....
Dátum: 2008.10.04. 17:04:45
Idézet: Zsolesz - 2008.10.04. 16:41:11
Most, hogy így megnéztem, legalább tudom, hogy kiket fogok támadni

ha megnezed minimalis LE-t vesztettek eddig, ahogy van valami maris nyomjak epuletekbe. Aztan ha hosszabban vadasznak es otthagyjak oket, akkor meg leveretik magukat 1EP-re. Ugy hogy nincseselyed....
Dátum: 2008.10.04. 16:33:49
Nem tudom volt-e mar. De engem kicsit zavarnak az epito rabszolgak. Nem sokan vannak, de eleg sokat tudnak lenditeni egy-egy szovetsegen. Jo volna ezeket kizarni es a szovetseget megbuntetni, mert valoszinu nem egy mazochista jatekos iranyitja oket.....

Hogy kik ok? Konnyu rajonni: rendezni epitett LE szerint a toplistat. Es latni 6.szintu karaktereket minimalis (szerintem csak szerencsebol adodo) tulajdonsagosszeggel es egyszal buzogannyal, vagy nagyon minimalis felszerelessel.
Dátum: 2008.10.03. 08:00:01
A listákban kviz alatt nekem 214 helyes kviz szerepel. A karakterlapomon 361. Miert a kulonbseg?
Oldal: 1234567891011