Hozzászólások - Hoffer Dávid
Esetleg 50 vagy 100 részlet felettiek eggyel jobbat kapnak, mint amit kapnának?
Dátum: 2010.04.17. 15:19:50
Szerver egyik legjobban összeszedett karija...csak irigylik, jöjjön vissza!
Nem nem, ne higgy nekik. Ez arról szól, hogy tervezem a bosszúhadjáratom, ha nem találsz térképrészletet és a havi mutató nem fog tetszeni a sajtónak.
Dátum: 2010.04.16. 16:49:57
Ricskosz, nem pontoz le senki, csak az első hsz-eid le lettek pontozva és ezek a hsz-ek az átlaggal indulnak. Ezért nem változik.
Dátum: 2010.04.16. 15:39:02
Az erősebb térkapus lény több TP-t is ad? Ezt jó lenne tudni és sajnálom, hogy nem lehet választani a lények közül, mivel így vagy a gyengéknek nincs térkapu vagy az erősek nem élvezkedhetnek.
Dátum: 2010.04.16. 15:36:06
Barátival elvihetem? Akkor leállok egy szinten és kapom a lé-t úgy hogy nem is kell szintet lépnem? Ez biztos?
Dátum: 2010.04.13. 15:28:12
Nem tudod ki vagyok, lehet valaki a nagyok közül... Az hogy hány d nem érdekel nagyon nem nyelvtan órán vagyunk, ha meg igen használj ékezetet... ha meg beképzelt vagy akkor miért zavar ha más is az? Ráadásul másnak van is mire...
Dátum: 2010.04.13. 13:19:28
Jajj lecsoka húzz már el a fórumról. Honnan veszed hogy nekik nincs életük és végig a gép előtt ültek? Csak szimplán zavar hogy jobban játszanak mint ti. Azért mert többet ülnek gép előtt? Honnan veszed? Ne mond már, hogy te nem itt kockulsz nap mint nap a fórumon mert mindenből csak ez jön le. Vagy esetleg napi 5 órát játszol és még így is jobbak ez zavar? Nézz már magadra és ne szmájlizz mint ha isten lennél a büszke sasokkal. Nem igazán értelek, ők a beképzeltek de te szmájlizol, mint ha te lennél az de mind1....
Dátum: 2010.04.12. 21:10:30
Már mondták, teljesen tökéletes a taktika, csak az a baj, hogy nem volt elég prémes ügyes játékos aki meg tudná valósítani ugyanúgy, mint Egérvezér.
Hát azért nem.
Kb. 100 portya és vadászat de még mindig csak 2 van....remélem majd belejön...
Kb. 100 portya és vadászat de még mindig csak 2 van....remélem majd belejön...
Dátum: 2010.04.12. 15:21:34
Idézet: Miklós - 2010.04.12. 15:09:38
És ha valaki nem annak akarja amelyik karit kapja?
az átvitt karakterek kapni fognak dicsőség medált.
És ha valaki nem annak akarja amelyik karit kapja?
Dátum: 2010.04.09. 21:49:54
Pl. Te?
Csatlakozom (6000 LE)
Tegnap 5000 volt. Azért nem lenne könnyű 10. szinten 35000 lét kiperkálni bárki bármit mond. De ezzel ötletet adtál és összeszedem, aztán majd meglássuk megéri e..
Tegnap 5000 volt. Azért nem lenne könnyű 10. szinten 35000 lét kiperkálni bárki bármit mond. De ezzel ötletet adtál és összeszedem, aztán majd meglássuk megéri e..
Az nem nagyon számít ki az aktívabb, ha 30 nap alatt elhasználják az összes csp/pp-t (kvízzel és győzelemmel).
Inkább az átlagszint számít...
Inkább az átlagszint számít...
Naa kb. 80 alkalom és megvan!
A kihívás során találtál egy térképrészletet!
A kihívás során találtál egy térképrészletet!
Igaz, a plusz vadászat léhez mentek a nagyok és nekik meg már van mászás...de így meg másnak esélye sincs... már kb. 80 kihívást nyertem amióta elindult és zéró térkép....azt hittem valami kiélezett verseny lesz belőle..
Ennyire sokat számít az, hogy kevesebben vannak Ericath, az elragadó követői?
Minden világon ők vezetnek. V3-mon 100al kevesebben vannak mint a 2 másik és simán többet találtak. Az eh meg ugye csak töltelék multikarikból van..
Minden világon ők vezetnek. V3-mon 100al kevesebben vannak mint a 2 másik és simán többet találtak. Az eh meg ugye csak töltelék multikarikból van..
Dátum: 2010.04.07. 17:17:49
Ne itt vitázzatok hanem a következő 150 epikes szerveren, hogy melyik taktika a jobb.
Bár az ájjatok ugye nem indulnak...
Bár az ájjatok ugye nem indulnak...
Lan, ez csak a szokásos beho random többet nem is fogsz találni...
Világ 1-en nem neveztem be a dologra. Így nem is nézhetem az állást?