Hali! 1-2 info rólunk (Ász).
A nyári szabik miatt ebben a hónapban nem akartunk szb-zni (az első fordulóban volt nap, amikor random ütöttünk poénból-persze a végeredményen meg is látszik), meg az előzőt megnyertük, gondoltuk egy kicsit lazítunk. Ezen a héten sem akartuk játszani, de a véletlen úgy hozta, hogy összesorsoltak minket a (megérdemelten) elől haladókkal.
Szóval nem érdekel minket az szb ebben a hónapban, ezt a fordulót csak és kizárólag
"Don" miatt játszuk...
Hozzászólások - barbarabee
Dátum: 2016.08.19. 13:18:38
Dátum: 2016.08.15. 00:53:58
Biztos, mert te tökös gyerek vagy.
Dátum: 2016.07.18. 11:37:09
Pontosan így történt minden, ahogy leírtad. Örülök, hogy te is összefoglaltad, megnyugtató, hogy ti is ugyanúgy látjátok, ahogy mi.
Dátum: 2016.07.17. 12:39:34
Baraty: akkor most hétfő 12-kor vagy kedd 12-kor zárul az SZB V6-on (pp elköltésének szempontjából kérdezem)?
Dátum: 2016.07.17. 01:41:34
1. Annyit kértünk, hogy ne minket hibáztassatok a játékban történt hiba miatt. Nekünk ugyanúgy bezavart, mint nektek, ugyanúgy sötétben tapogatóztunk, mint bárki más.
2. Az eredményt nem mi határozzuk meg. Péntek 12 órás eredmény szerint 4 ponttal vezettünk. Az, hogy az szb tábla mező elosztása és százalékjai nem frissültek hozzá, és egy hiba folytán a tegnapi állapotot mutatta, nem befolyásolja azt a tényt, hogy péntek 12 órás állás szerint 4 pont előnyünk volt.
3. Mivel mi azután, tehát péntek 12-től szombat 12-ig nem ütöttünk, részben azért, mert nem akartuk összekutyulni a számokat, részben azért, mert "vakon" hová és minek üssünk, ezért az, hogy a 4 pontból 6 pont előny lett, megint csak nem rajtunk múlott, nem tudunk mit kezdeni vele, mi csak játszunk, amíg van kedvünk. Bár Don Firenze néha elveszi mindenki kedvét...
2. Az eredményt nem mi határozzuk meg. Péntek 12 órás eredmény szerint 4 ponttal vezettünk. Az, hogy az szb tábla mező elosztása és százalékjai nem frissültek hozzá, és egy hiba folytán a tegnapi állapotot mutatta, nem befolyásolja azt a tényt, hogy péntek 12 órás állás szerint 4 pont előnyünk volt.
3. Mivel mi azután, tehát péntek 12-től szombat 12-ig nem ütöttünk, részben azért, mert nem akartuk összekutyulni a számokat, részben azért, mert "vakon" hová és minek üssünk, ezért az, hogy a 4 pontból 6 pont előny lett, megint csak nem rajtunk múlott, nem tudunk mit kezdeni vele, mi csak játszunk, amíg van kedvünk. Bár Don Firenze néha elveszi mindenki kedvét...
Dátum: 2016.07.16. 22:11:37
Akkor te nem érted. A csütörtöki a jó nap, aminek az eredménye lefrissült, csak a tábla az előző napon ragadt. A pénteki nap a gáz, ezért is nem ütöttünk azon a napon. Ha a pénteken ütötteket visszaveszik, és semmissé teszik, akkor jön ki a 31-27-26-25.
Még egyszer mondom, mi nem ütöttünk azután, hogy beragadt a tábla. Hogy más miért ütött hivatalos álláspont nélkül, azt nem tudom. Ha kiveszik a hiba alatt történt ütéseiteket, nekünk az is jó.
Még egyszer mondom, mi nem ütöttünk azután, hogy beragadt a tábla. Hogy más miért ütött hivatalos álláspont nélkül, azt nem tudom. Ha kiveszik a hiba alatt történt ütéseiteket, nekünk az is jó.
Dátum: 2016.07.16. 21:41:32
A csütörtök utáni korrekt állás kiírás szerint 31-27-26-25 volt. Mi (Ász) DIREKT nem ütöttünk a pénteki, hibás napon, hogy ne kutyuljuk össze a számokat.
Hogy az Akadémia miért ütöt a hibás napon 354-et a láthatatlan táblába, azt nem tudom, őket kérdezd.
De ne minket okolj, mi korrektül kiálltunk a két testvér szövi ellen, korrektül nem ütöttünk a hibás napon (értelme sem lett volna, hisz nem látod, hová ütsz).
Hogy az Akadémia miért ütöt a hibás napon 354-et a láthatatlan táblába, azt nem tudom, őket kérdezd.
De ne minket okolj, mi korrektül kiálltunk a két testvér szövi ellen, korrektül nem ütöttünk a hibás napon (értelme sem lett volna, hisz nem látod, hová ütsz).
Dátum: 2016.07.01. 13:37:02
ma, 11:25István
Szia.
A problémát jeleztem a programozónak, aki jelenleg külföldi szabadságát tölti. Sajnos mivel más ezt nem tudja helyrehozni, igy a türelmedet kérjük. Remélhetőleg estig javitásra kerül a hiba.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
ma, 11:31István
Szia.
Próbáltuk mi is. Úgy néz ki, hogy amikor rákattintasz egy mezőre, akkor csak teker, teker. Ezt az időt ki kell várni, ami lehet akár 1 perc is. Viszont utána lehet csatázni, és újabb mezők kijelölésénél már nem kell újabb perceket várni. Tehát csak 1x az elején kell kivárni az időt. Nem tudjuk mitől lehet, a programozó jevitani fogja, de addig is, igy simán lehet csinálni az SZB-t.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Szia.
A problémát jeleztem a programozónak, aki jelenleg külföldi szabadságát tölti. Sajnos mivel más ezt nem tudja helyrehozni, igy a türelmedet kérjük. Remélhetőleg estig javitásra kerül a hiba.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
ma, 11:31István
Szia.
Próbáltuk mi is. Úgy néz ki, hogy amikor rákattintasz egy mezőre, akkor csak teker, teker. Ezt az időt ki kell várni, ami lehet akár 1 perc is. Viszont utána lehet csatázni, és újabb mezők kijelölésénél már nem kell újabb perceket várni. Tehát csak 1x az elején kell kivárni az időt. Nem tudjuk mitől lehet, a programozó jevitani fogja, de addig is, igy simán lehet csinálni az SZB-t.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Dátum: 2016.06.30. 16:43:35
Operán sem, és win10 phone-on sem lehet ütni.
Dátum: 2016.06.13. 16:35:37
Mindkettőtöknek igaza van.
Egyrész tényleg ki volt írva. Meg van eseménytervezet is...
Másrészt ez a játék a kommunikáció minősége és hiánya miatt fog kihalni egyszer.
Jó kommunikációval a sz@rt is el lehet adni, a VU meg egy jó játék, ultra rossz kommunikációval, utána meg csodálkoznak, ha nem úgy fogy a termékük, ahogy kéne.
Egyrész tényleg ki volt írva. Meg van eseménytervezet is...
Másrészt ez a játék a kommunikáció minősége és hiánya miatt fog kihalni egyszer.
Jó kommunikációval a sz@rt is el lehet adni, a VU meg egy jó játék, ultra rossz kommunikációval, utána meg csodálkoznak, ha nem úgy fogy a termékük, ahogy kéne.
Dátum: 2016.06.10. 10:23:18
Visszajött, köszi
Dátum: 2016.06.10. 08:46:49
Nekem is windows phone van (microsoft edge böngésző), amíg megy a töltőcsík, addig olyan, mint volt (nekem megfelelt), utána szétesik, használható, de csúnya, mint a fene.
Dátum: 2016.06.07. 16:44:07
Szeretném kérni, hogy a világok közötti interakciónál (bajnokizás, stb.) ne legyen kihagyva a V5-6 sem. Én pl. szívesen összemérném magam bármilyen szinten V1-2-3-mal.
Dátum: 2016.06.06. 16:34:54
Akkor keress vkit (akár megbeszélés útján), aki segít benne. Számold ki, mennyi LE-t kapnál SZB-ben maxos EH-val 20 tp-s szinten, és annyi LE-t rabolj tőle legalább. (V6 sajátosságga, ha sok a rabolt LE, hozzádob még tp-t.
Dátum: 2016.06.06. 15:08:05
V5-6-on csak 15 tp ez a küldi. Talán 24-25. szint körül meg lehet csinálni.
Dátum: 2016.06.06. 15:04:23
V1-2-3 oda-vissza járható, V5-6-ról csak lefelé lehet menni.
Dátum: 2016.06.02. 17:48:10
A 11. szint legerősebb karakterének a klónját kaptad meg. Csekkold le: V.I.K.I. a kari neve, akinek a klónjával küzdöttél. Nyilván pár évig dekkolt a 11. szinten, és tápolta magát, mielőtt abbahagyta a játékot, ezért a 70-es kereskedelem és a sok bajnoki medál, meg az erős állatok.
Dátum: 2016.05.29. 11:46:48
Azt én sem értem, hogy aki eljön egy ilyen eseményre, az miért nem várja meg azt a részt, ahol a játék készítői is ott vannak (mi a V6 képviseletében ott voltunk), de van aki a Fórumot sem olvassa, majd úgyis valaki megírja neki a fontosabb dolgokat. Ami igaz is, de akkor is, ha már elmegyek oda, és rászánom a fél napomat, van még egy órám pluszban...
Én először voltam ott, és szimpi volt, tetszett, hogy tudok arcokat párosítani a játékosokhoz, akár a saját klánomról, akár a játék régi arcairól beszélünk.
Én először voltam ott, és szimpi volt, tetszett, hogy tudok arcokat párosítani a játékosokhoz, akár a saját klánomról, akár a játék régi arcairól beszélünk.
Dátum: 2016.05.27. 21:47:16
Szerintem az első, amit tisztázni kéne, hogy tervezik-e (belátható időn belül) a világok közötti interakciót. Nem kell összevonni őket (talán nem is lehet), de lehet közös szabályrendszerben portyázni, bajnokikat, toplistákat csinálni összvilági kategóriákban.
E nélkül a fejlesztés nélkül nincs sok kihívás a játékban. (szerintem az nem elég kihívás, ha valamilyen toplistán egyel előrébb végzel, a kihívás, ha jó fejlesztéssel megvered bajnokin az ellenfeled, ha szép portyákat csinálsz, ha nyersz háborúban, stb.)
Aki nem fizet a játékért, az teljesen esélytelen a fizetősökkel szemben, aki meg rendesen támogatja a játékot, annak meg azért nincs kihívás, mert hiába van világonként átlag 300 aktív játékos, ha csak 40-50 fizetős van. Egész egyszerűen nincs kivel összemérni a játéktudást, hisz ritka az a kategória, ahol egynél több fizetős játékos van, így nem vagy rákényszerítve hogy jó játékos legyél, bőven elég, ha fizetsz, ergo semmi kihívás.
Mivel a fizetési morál nem fog változni, lévén akkor is 4-5000/hó-ba fáj a game, ha előrelátóan, optimalizáltan, hónapokra előre megtervezve intézed a pénzügyeket (csak akcióban fizetsz, majdnem mindent akcióban költesz, semmi szir-szart nem veszel, csak a "kötelezőket"), ha ezekre nem figyelsz, akkor meg jóval több is lehet. De már ezt sem tudja/akarja a többség kifizetni, a kihívást (akár fizetős, akár nem fizetős szinten) csak több emberrel lehet megoldani, aminek egyetlen módja a világok közötti mozgás.
E nélkül a fejlesztés nélkül nincs sok kihívás a játékban. (szerintem az nem elég kihívás, ha valamilyen toplistán egyel előrébb végzel, a kihívás, ha jó fejlesztéssel megvered bajnokin az ellenfeled, ha szép portyákat csinálsz, ha nyersz háborúban, stb.)
Aki nem fizet a játékért, az teljesen esélytelen a fizetősökkel szemben, aki meg rendesen támogatja a játékot, annak meg azért nincs kihívás, mert hiába van világonként átlag 300 aktív játékos, ha csak 40-50 fizetős van. Egész egyszerűen nincs kivel összemérni a játéktudást, hisz ritka az a kategória, ahol egynél több fizetős játékos van, így nem vagy rákényszerítve hogy jó játékos legyél, bőven elég, ha fizetsz, ergo semmi kihívás.
Mivel a fizetési morál nem fog változni, lévén akkor is 4-5000/hó-ba fáj a game, ha előrelátóan, optimalizáltan, hónapokra előre megtervezve intézed a pénzügyeket (csak akcióban fizetsz, majdnem mindent akcióban költesz, semmi szir-szart nem veszel, csak a "kötelezőket"), ha ezekre nem figyelsz, akkor meg jóval több is lehet. De már ezt sem tudja/akarja a többség kifizetni, a kihívást (akár fizetős, akár nem fizetős szinten) csak több emberrel lehet megoldani, aminek egyetlen módja a világok közötti mozgás.
Dátum: 2016.05.27. 20:53:19
A "hasznos, de nem kötelező" nekem eléggé paradoxnak hangzik.
Ez csak elméletileg paradoxon. A gyakorlatban tisztán megkülönböztethetőek a kötelező és a hasznos cuccok.