Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2012.11.01. 22:39:49
Csak nekem tűnik úgy, hogy ma eggyel több pihenésem volt?
Dátum: 2012.11.01. 10:03:48
irtóztató szellem
Dátum: 2012.11.01. 09:11:30
Igen a banya miatt kérdeztem, mert szimpatikus, elférne a hordában. Viszont egy ismerős karaktere vadászott 50-et, 5 elfogással és semmi különös.
Dátum: 2012.11.01. 08:23:29
Megint tökfejek lettünk azt látom, de lehet valami különleges lényt elfogni vagy bármi más történt/történik a tökfejeken kívül?
Dátum: 2012.10.31. 22:07:09
Dátum: 2012.10.31. 21:18:07
Prémium+kényelmi funkciók=egyszerre több állat elküldhető gyakorolni.
Nevezetesen három kategória szerint:
- összes állat
- összes harcoló állat
- összes nem harcoló állat
Akkor lenne igazán jó, ha úgy működne, mint a sebgyógy: lenne egy összes gomb + lehetne egyesével pipálni, ha nem akarom mindet. Nem mindig (ritkán?) jó a jelenlegi 3 kategória.
Nevezetesen három kategória szerint:
- összes állat
- összes harcoló állat
- összes nem harcoló állat
Akkor lenne igazán jó, ha úgy működne, mint a sebgyógy: lenne egy összes gomb + lehetne egyesével pipálni, ha nem akarom mindet. Nem mindig (ritkán?) jó a jelenlegi 3 kategória.
Dátum: 2012.10.31. 20:20:38
Lehet, hogy rossz a példa, akkor bocs, de remélem a lényeg érthető.
Dátum: 2012.10.31. 20:05:17
Ez megnyugtató Mármint, hogy emiatt nem igazán kerülök számottevő hátrányba.
Örülök, hogy van aki élvezi és sok sikert kívánok neked (és a többi elszánt kvízmesternek is) a kérdésfeltevés terén is!
Örülök, hogy van aki élvezi és sok sikert kívánok neked (és a többi elszánt kvízmesternek is) a kérdésfeltevés terén is!
Dátum: 2012.10.31. 19:48:14
Ilyen alapon milyen jogon akarod te x-edik szinten használni akármelyik nem a játék kezdetétől elérhető, hanem később elérhetővé vált előnyt nyújtó tárgyat/reliket? Használd akkor amikor akkora szintű leszel, mint a szervereden az aki elsőként hozzáférhetett.
Egyszerű példa: Amikor a sisakok bekerültek a játékba a top már 170. szint felett volt, de már 88. szinttől elérhetők a sisakok. A véleményed alapján senki ne férjen hozzá 170. szint alatt, mert akkor olyan előnyhöz juthat amihez a top alacsonyabb szinten még nem fért hozzá, mert nem létezett.
Így értetted?
Egyszerű példa: Amikor a sisakok bekerültek a játékba a top már 170. szint felett volt, de már 88. szinttől elérhetők a sisakok. A véleményed alapján senki ne férjen hozzá 170. szint alatt, mert akkor olyan előnyhöz juthat amihez a top alacsonyabb szinten még nem fért hozzá, mert nem létezett.
Így értetted?
Dátum: 2012.10.31. 10:03:05
Idő és türelem kérdése. Akinek van hozzá mindkettő az csinálja, hisz dupla LE-t kap azokkal szemben akik csak lemondanak róla. Inkább sütögetem a kutat.
Dátum: 2012.10.31. 09:54:27
Idézet: Offsboy - 2012.10.31. 09:29:13
Az elején küldetésnek fel kell tenni az egy kötelező kérdést és utána messziről el kell kerülni az egészet.
Osztom Offs idézett véleményét + én a titkárnőmre bízom a kvízeket. Heléna nem csak szép, de okos is, így mióta alám dolgozik csak mosolygok a kvízeken is Dátum: 2012.10.31. 08:21:31
Az normálisabb kérdés, hogy melyik könyvnek ki az írója? Meg tucatjával (ezrével?) lehetne sorolni még azokat a kérdéseket amiket a feltevőjük jópofának vagy egyszerűnek ítél, mert az az érdeklődési köre, de másnak az a legnagyobb szivatás.
Persze, javítják az adatbázist folyamatosan, de sosem érnek a végére, az is lehet, hogy csak egyre nagyobb lesz a probléma.
Most, hogy már tematizáltak a kérdések, lehetne a kvíz a vadászat és esetleg az olimpia alatt is tematikus, tehát választható, hogy melyik témakörből kapjuk a kérdéseket. Esetleg prémhez kötve.
Vagy úgy ahogy van kukába dobni az adatbázist és elölről írni az egészet, most, hogy már elméletileg vannak adminok akik a kritériumoknak nem megfelelő kérdéseket nem engedik be, így nem alakulna ki egy több százezer hülye kérdésből álló halmaz, ahogy kialakult az adminok előtti időben.
Persze, javítják az adatbázist folyamatosan, de sosem érnek a végére, az is lehet, hogy csak egyre nagyobb lesz a probléma.
Most, hogy már tematizáltak a kérdések, lehetne a kvíz a vadászat és esetleg az olimpia alatt is tematikus, tehát választható, hogy melyik témakörből kapjuk a kérdéseket. Esetleg prémhez kötve.
Vagy úgy ahogy van kukába dobni az adatbázist és elölről írni az egészet, most, hogy már elméletileg vannak adminok akik a kritériumoknak nem megfelelő kérdéseket nem engedik be, így nem alakulna ki egy több százezer hülye kérdésből álló halmaz, ahogy kialakult az adminok előtti időben.
Dátum: 2012.10.29. 19:30:59
Nem, mert a maxot az aktuális öltözetben nézi. Tehát, ha pl maxVP-s cuccodban 12.000 a VP-d, de harci cuccban csak 8.000, ha harci cuccban maxra töltődsz akkor a napi rutinnál simán építhetsz és 8.000-ből, hiába van 12.000-es cuccod is.
Dátum: 2012.10.29. 18:15:13
Értem, akkor nem tudok segíteni, nekem sosem volt ilyen problémám. Írj az Ügyfélszolgálatnak, jobb felső sarok Segítség gomb, holnap 8-16 óra között valószínűleg meglesz a válasz/megoldás.
Dátum: 2012.10.29. 17:46:02
Lélekkufárnál van vásárlás, eladás és szerencsekerék fül, de szerintem ne add el - semmi olyat nem kapsz az eladási áráért amiért megérné.
Dátum: 2012.10.29. 11:06:55
De ha előre megszerzem az akárhányadik fokozatú agyart, akkor amikor váltok EH-ra azonnal működik, ha ismét VF-re váltok akkor megint semmi, újra EH, kapom a pluszt - ugye?
Dátum: 2012.10.29. 11:02:11
Ha nem véletlen nyertél akkor a rendes időben lezajlón is nyerhetsz vagy, ha nem most, akkor nemsokára
A szövitársaidnak meg magyarázd ezzel:Idézet: Baraty - 2012.10.29. 09:53:20
A szövitársaidnak meg magyarázd ezzel:Idézet: Baraty - 2012.10.29. 09:53:20
V2-n 9:45-kor véletlenül elindult a viadal. Ez természetesen nem volt szándékos, a csatákat töröltem, és az esetleges nyert medálokat is le fogom venni hamarosan.
Dátum: 2012.10.28. 20:46:36
A csata lezajlásakor valószínűleg olyan nyaklánc volt rajta aminek ez a hatása, nézd meg az eddigi csatáknál.
Dátum: 2012.10.28. 14:32:04
Nekem ott van a 2 őskő a listában, választható továbbra is.
Dátum: 2012.10.28. 14:29:02
Attól, hogy te játszol az angolon, még az angolok nem szavaztak a behora a (Magyar)Ország Boltja versenyen.