Bochkor Gábor és Vujity Tvrtko a Big Brother-házban. Bochkor leül Tvrtko mellé, és rágyújt.
T: -Úgy emlékszem, azt beszéltük meg, hogy kint fogtok dohányozni...
B: -És?
T: -Tudod, hogy mondtam tegnap: nem bírom a dohányfüstöt, mert fulladok tőle.
B: -Az engem nem érdekel.
T: -Tényleg?
B: -Tényleg. De ha téged zavar, nyugodtan kimehetsz!
Bumeráng műsor. Boros elmeséli, mekkora hatással volt rá a Gettómilliomos című film, és sok mindenben emlékezteti a gyermekkorára.
Bochkor: -Mit tudsz te a szegénységről, akit gyerekkorában libamájjal tömtek a szülei?
Boros felkapja a vizet, és kirohan. Később a hallgató betelefonál, hogy bocsánatot kéne kérnie Lajostól.
Bochkor: -Be van készítve nálam egy bocsánatkérés, de magyarázza már meg valaki, hogy miért kell bocsánatot kérnem?
Bumeráng, Bochkor és Voga mulatoznak.
V: -De mitől van ilyen rohadt büdös?
B: -Őszintén? Az új hírszerkesztő. Jött velem szembe a folyosón, én meg néztem, hogy mi van, csőtörés van a budiban? Szerintem úgy négy hónapja fürdött utoljára...
Remington árubemutató, Bochkor a speaker (be volt nyomva, mint a disznó):
-A Remingtonos lányok szerint ez egy hajsütővas, szerintem inkább egy műfarokra emlékeztet, és van még rajta ez a tágító feltét is...
Tényleg, hogy milyen jópofa, szimpatikus srác ez a Bocsi!
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.11.14. 22:33:21
Dátum: 2009.11.08. 18:23:48
14 év után 2009-ben a Debrecen személyében ismét van magyar csapat a BL-ben. A selejtezők során melyik csapattal nem játszott a DVSC?
Levszki Sofia
Levadia Tallin
Fc Zurich*
Kalmar FC
Én már most nem emlékszem rá. Ki fog erre emlékezni jövőre? Ahogy az összes focis kérdést, ezt is ki kéne irtani.
Levszki Sofia
Levadia Tallin
Fc Zurich*
Kalmar FC
Én már most nem emlékszem rá. Ki fog erre emlékezni jövőre? Ahogy az összes focis kérdést, ezt is ki kéne irtani.
Dátum: 2009.11.08. 11:20:08
Az alábbi állítások közül melyik igaz a tinédzser autóvezetõkre?
A biztonságos közlekedést tanító kampányok hatékonyak a balesetek megelõzésében.*
A fiatalkori halálesetekért csak kis százalékban felelõsek közlekedési balesetek
Mivel jobbak a reflexeik, kevesebbet karamboloznak, mint az idõsebb sofõrök
Mindhárom elõbbi válasz.
Ha szabad kérdeznem, ezt milyen közismert statisztika alapján állítod? Mert én soha nem hallottam ilyesmiről. Törölni kérem a kérdést:
1. Mert egy marhaság
2. Mert túl speciális
3. Mert a kérdezőnek van ékezetes billentyűzete, de nem használja az "ő" betűt
4. A negyedik válasz miatt.
Nézd meg az annyát.......
úgy itéld meg
hogy jó-e
vedd el a lányát
hogy szép-e
Ugye nem kell megindokolnom, miért kérem a törlését?
A biztonságos közlekedést tanító kampányok hatékonyak a balesetek megelõzésében.*
A fiatalkori halálesetekért csak kis százalékban felelõsek közlekedési balesetek
Mivel jobbak a reflexeik, kevesebbet karamboloznak, mint az idõsebb sofõrök
Mindhárom elõbbi válasz.
Ha szabad kérdeznem, ezt milyen közismert statisztika alapján állítod? Mert én soha nem hallottam ilyesmiről. Törölni kérem a kérdést:
1. Mert egy marhaság
2. Mert túl speciális
3. Mert a kérdezőnek van ékezetes billentyűzete, de nem használja az "ő" betűt
4. A negyedik válasz miatt.
Nézd meg az annyát.......
úgy itéld meg
hogy jó-e
vedd el a lányát
hogy szép-e
Ugye nem kell megindokolnom, miért kérem a törlését?
Dátum: 2009.11.08. 09:57:44
A következő telefonok közül melyik rendelkezik szines kijelzővel?
3210
3510i*
3510
3310
ANYÁD!!!
Mostantól nem hiszem el, hogy ezeket a kérdéseket emberi lények bírálják el. A számítógép véletlenszerűen kisorsolja, hogy bekerül-e vagy sem. Másképpen nem tudom megmagyarázni, hogy fordulhatott elő, hogy ez a kérdés megmérettetett, és alkalmasnak találtatott...
Ja, és törlést kérek. Azonnal.
3210
3510i*
3510
3310
ANYÁD!!!
Mostantól nem hiszem el, hogy ezeket a kérdéseket emberi lények bírálják el. A számítógép véletlenszerűen kisorsolja, hogy bekerül-e vagy sem. Másképpen nem tudom megmagyarázni, hogy fordulhatott elő, hogy ez a kérdés megmérettetett, és alkalmasnak találtatott...
Ja, és törlést kérek. Azonnal.
Dátum: 2009.11.07. 10:21:24
Egyáltalán nem hallgatok magyar kereskedelmi rádiókat, csak internetes adókat.
Nem sznobizmusból, de egyszerűen nem sugároznak olyan zenét, amit én szeretek, a reklámra, hírekre meg pofázásra nem vagyok kíváncsi. Mellesleg 99%-uk ugyanolyan:
Reggel jópofizós műsor 2-3 jópofa (jó' pofán kéne rúgni) műsorvezetővel.
Utána zenés műsor ugyanazokkal a számokkal, amit az összes többi rádióban is hallhatunk.
Közben tízpercenként reklám, húszpercenként közlekedési hírek, óránként hírek.
Délután 3-4-5 óra kívánságműsor ugyanazokból a számokból, amit az összes többi rádión is hallhatunk ("Kűddeném mindenkinek, aki szereti..."), stb.
A múltkor kénytelen voltam végighallgatni egy Bumerángot- a műsoridőből kb. 45 perc azzal telt, hogy Bochkor (akinél amorálisabb, nagyképűbb bunkót nem ismerek a magyar médiában) és a segédei vonyítva röhögtek a saját szellemességükön. Sajna neki ezentúl is lesz munkája, mert a hozzá hasonlókra nagy szükség van.
A magyar rádiózás majd' százéves történelemre tekint vissza, de nincs igazi kultúrája. Az emberek csak azért kapcsolják be, "hogy szóljon valami", de pl. Amerikában a rádió még mindig óriási piac- és véleményformáló erő.
Nem sznobizmusból, de egyszerűen nem sugároznak olyan zenét, amit én szeretek, a reklámra, hírekre meg pofázásra nem vagyok kíváncsi. Mellesleg 99%-uk ugyanolyan:
Reggel jópofizós műsor 2-3 jópofa (jó' pofán kéne rúgni) műsorvezetővel.
Utána zenés műsor ugyanazokkal a számokkal, amit az összes többi rádióban is hallhatunk.
Közben tízpercenként reklám, húszpercenként közlekedési hírek, óránként hírek.
Délután 3-4-5 óra kívánságműsor ugyanazokból a számokból, amit az összes többi rádión is hallhatunk ("Kűddeném mindenkinek, aki szereti..."), stb.
A múltkor kénytelen voltam végighallgatni egy Bumerángot- a műsoridőből kb. 45 perc azzal telt, hogy Bochkor (akinél amorálisabb, nagyképűbb bunkót nem ismerek a magyar médiában) és a segédei vonyítva röhögtek a saját szellemességükön. Sajna neki ezentúl is lesz munkája, mert a hozzá hasonlókra nagy szükség van.
A magyar rádiózás majd' százéves történelemre tekint vissza, de nincs igazi kultúrája. Az emberek csak azért kapcsolják be, "hogy szóljon valami", de pl. Amerikában a rádió még mindig óriási piac- és véleményformáló erő.
Dátum: 2009.11.07. 00:16:53
Rossz hírem van: Gandalf nem ember, még ha annak is néz ki. Valódi neve Olórin, és az ainuk népéből származik, az öt Középföldére küldött maia egyike, az istarok (mágusok) rendjének tagja. Ha ez kínaiul van a számodra, akkor ajánlom a Szilmarilok és A Gyűrű Keresése című Tolkien-műveket. Szerintem kiváló kérdés, amit csak egy mély fantasy-műveltséggel bíró olvasó tud megválaszolni- sajnos pont ezért túl speciális is... 

Dátum: 2009.11.06. 08:28:15
A X-man filmben, misztiknek mi volt a képessége?
Erőelnyelés
Alakváltás*
Gyors regenerálódás
Teleportáció
LYALLYYYY!!! A szemeim! A szemeim! Gyorsan törölje valaki, mielőtt még egyszer belefutnék!
De legalább javítsa ki X-MEN-re és Mystique-re!
Erőelnyelés
Alakváltás*
Gyors regenerálódás
Teleportáció
LYALLYYYY!!! A szemeim! A szemeim! Gyorsan törölje valaki, mielőtt még egyszer belefutnék!
De legalább javítsa ki X-MEN-re és Mystique-re!
Dátum: 2009.11.01. 19:27:39
"bekaphatod a felmosófanyelét, a faszér támadsz buzogányos fegyverűre"
Picifrici, Világ 3. Egy költő veszett el ebben a gyerekben...
Picifrici, Világ 3. Egy költő veszett el ebben a gyerekben...

Dátum: 2009.10.31. 08:18:00
Idézet: Darkshade - 2009.10.31. 07:53:59
Miért rettegnek az emberek a Candirú nevezetű halacskától?
Hátán található tüskét képes kilövellni, ami képes az emberen áthatolni.
Állkapcsát erős izmok mozgatják amivel képes átharaphi emberi végtagot is.
Nem is rettegnek ettől a díszhaltól.
Képes behatolni az emberek alsó szervébe és szívja a vért..
Kár a helyesírási hibáért : átharapni; azért , hogy érdektelen, tudást tartalmaz; s a harmadik válasz tagadásáért. Jó kérdés csak nem ide való, túl spec.
Mellesleg nem is igaz- összesen egy alkalommal (1997) történt, hogy egy candirú beúszott egy férfi húgycsövébe, azóta terjednek róla borzalmas tévhitek.
Miért rettegnek az emberek a Candirú nevezetű halacskától?
Hátán található tüskét képes kilövellni, ami képes az emberen áthatolni.
Állkapcsát erős izmok mozgatják amivel képes átharaphi emberi végtagot is.
Nem is rettegnek ettől a díszhaltól.
Képes behatolni az emberek alsó szervébe és szívja a vért..
Kár a helyesírási hibáért : átharapni; azért , hogy érdektelen, tudást tartalmaz; s a harmadik válasz tagadásáért. Jó kérdés csak nem ide való, túl spec.
Mellesleg nem is igaz- összesen egy alkalommal (1997) történt, hogy egy candirú beúszott egy férfi húgycsövébe, azóta terjednek róla borzalmas tévhitek.
Dátum: 2009.10.31. 08:13:28
Melyik tudós fedezte fel az áramerősséget?
Amper*
Volta
Ohm
Coulomb
ANYÁM!!! Először is: nem Amper, hanem Ampére. Másodszor is: nem fedezte fel az áramerősséget, jól elvolt az évmilliók óta magában. Ha az lett volna a kérdés, hogy kiről nevezték el az áramerősség mértékegységét, akkor javítás után helyes lehetne a válasz.
Nem igaz, hogy ez átment, és még bent van!
Amper*
Volta
Ohm
Coulomb
ANYÁM!!! Először is: nem Amper, hanem Ampére. Másodszor is: nem fedezte fel az áramerősséget, jól elvolt az évmilliók óta magában. Ha az lett volna a kérdés, hogy kiről nevezték el az áramerősség mértékegységét, akkor javítás után helyes lehetne a válasz.
Nem igaz, hogy ez átment, és még bent van!
Dátum: 2009.10.30. 09:09:20
Melyuk hobbit nem szerepel a Gyűrűk Ura filmtrilógiában?
Zsákos Frodó
Bombadil Toma*
Trufa
Samu
Bombadil Toma NAGYON nem hobbit! A "Melyuk" szót ki kéne cserélni "Melyikük"-re, a hobbit szót pedig kivenni. Akkor jó kérdés lesz.
Zsákos Frodó
Bombadil Toma*
Trufa
Samu
Bombadil Toma NAGYON nem hobbit! A "Melyuk" szót ki kéne cserélni "Melyikük"-re, a hobbit szót pedig kivenni. Akkor jó kérdés lesz.
Dátum: 2009.10.25. 10:22:35
Ki nyerte meg 2004-ben a Nemzeti Futball ligát (NFL-t)?
New England Patriots*
Atlanta Falcons
Indianapolis Colts
New Orleans Saints
Én csak Janet Jackson visszataszító mellére emlékszem az egészből. Törlést kérek, a szokásos okokból!
New England Patriots*
Atlanta Falcons
Indianapolis Colts
New Orleans Saints
Én csak Janet Jackson visszataszító mellére emlékszem az egészből. Törlést kérek, a szokásos okokból!
Dátum: 2009.10.23. 22:28:45
Ja, V1-ről beszéltem, 61. szintű karakterrel. V3-on 46. szintűként állandóan tele a portyalistám legyőzhető ellenfelekkel, és a napi LE bevételem 20-30 százalékát végzeturaktól szerzem. Ordító különbség.
Dátum: 2009.10.23. 22:23:14
Én készséggel elhiszem, hogy rengeteg LE van a portyázásban, csak én vagyok balfék. De az, hogy gyémántként, maxos kreatívval a "rabolj 2000 LE-t" küldetést le kellett beszélnem valakivel, sok mindent elmond. Számomra nincs LE a portyákban. Hogy miért? Nem vagyok időmilliomos, matematikus, vagy informatikus. Nem hiszem el, hogy külön programokat kell írnom, Excel-táblákat vezetnem, és másodpercre pontosan figyelnem a többiek regenerációját ahhoz, hogy ki tudjam használni a játék legalapvetőbb funkcióját. Napi egy, max két órát tudok játszani, ami arra elég, hogy vadásszak egy párat, és ha szerencsém van, találjak egy olyan prédát, aki nincs leverve (persze az esetek 90%-ában 0 LE-t zsákmányolok).
Azzal egyetértek, hogy az átlagnál okosabb/jobban tervező játékosoknak jár a jutalom, ők megdolgoztak érte. De nem kéne valamit dobni a maradéknak is? Hogy a portya nekik is izgalmat jelentsen, és ne csak frusztrációt?
Jó, hanyagoljuk ezt a témát, kezd offtopic lenni. Csak kicsit felhúztam magam rajta, hogy megjelentek a pókok, és kaján mosollyal kiosztják a nem-hardcore, lusta kocajátékosokat (kb. a játékosok 90%-a), akik csak szeretnének egy kis szórakozást a játékukba...
Azzal egyetértek, hogy az átlagnál okosabb/jobban tervező játékosoknak jár a jutalom, ők megdolgoztak érte. De nem kéne valamit dobni a maradéknak is? Hogy a portya nekik is izgalmat jelentsen, és ne csak frusztrációt?
Jó, hanyagoljuk ezt a témát, kezd offtopic lenni. Csak kicsit felhúztam magam rajta, hogy megjelentek a pókok, és kaján mosollyal kiosztják a nem-hardcore, lusta kocajátékosokat (kb. a játékosok 90%-a), akik csak szeretnének egy kis szórakozást a játékukba...

Dátum: 2009.10.20. 23:53:25
Mi volt Veres Pálné leánykori neve?
Kovács Adél
Gumbiz Nóra
Tóth Ilona
Beniczky Hermin*
Melyik Veres Pálné? Mert a szomszédomat is így hívják.
Kovács Adél
Gumbiz Nóra
Tóth Ilona
Beniczky Hermin*
Melyik Veres Pálné? Mert a szomszédomat is így hívják.
Dátum: 2009.10.19. 17:50:54
Ősrégi beugratós kérdés. Szerinted ha ledurrantják az egyik társukat, a többiek csak bámulnak, hogy "No né' má', ezzel meg mi történt"? SOKKAL valószínűbb, hogy elrepülnek. 

Dátum: 2009.10.19. 17:39:38
hogy hívják a karibtenger kalózai főszereplőjét?
Will Turner
Elisabeth
Barbossa kapitány
Jack Sparrow kapitány
MIND A NÉGY főszereplő, te elfajzott gyermeke anyádnak, teeee!
A hellös irrásró nem is szólva.
Azonnali törlést kérek! Különben törlök.
Will Turner
Elisabeth
Barbossa kapitány
Jack Sparrow kapitány
MIND A NÉGY főszereplő, te elfajzott gyermeke anyádnak, teeee!
A hellös irrásró nem is szólva.
Azonnali törlést kérek! Különben törlök.

Dátum: 2009.10.16. 08:37:54
Ó, vazze, csak várni kellett volna egy napot! Mondtam, hogy gyökér vagyok!
Egyébként ott figyelek a 3. helyen, és én (no meg Rius) vagyok az élő példa, hogy mindenféle adatbázisok nélkül is lehet eredményes az ember- ha jó kérdéseket kap... Összvissz ötször kellett gugliznom az ötvenből.

Egyébként ott figyelek a 3. helyen, és én (no meg Rius) vagyok az élő példa, hogy mindenféle adatbázisok nélkül is lehet eredményes az ember- ha jó kérdéseket kap... Összvissz ötször kellett gugliznom az ötvenből.
Dátum: 2009.10.16. 01:01:16
Hajdanán egy ifjúsági magazinunkban volt egy rovat "Amit tudni akarsz a szexről, de nincs kitől megkérdezned" címmel. Most én is piruló tinilánynak érzem magam eme kérdésem miatt, de muszáj feltennem, mert nem akarok hülyén meghalni!
Régóta veszek részt a Kvízolimpián, de nem tudom, hol lehet megnézni az aktuális végeredményt! Talán a "Tovább a kvíz olimpiára - szabályok, jelentkezés, eredmények" résznél? Nem lelem. "Események", "Egyéb"? Semmi nyoma.
Tudom, hogy én vagyok a gyökér, és mindenki számára világos a dolog, de könyörgöm, valaki ossza már meg velem! Előre is köszönöm.
Régóta veszek részt a Kvízolimpián, de nem tudom, hol lehet megnézni az aktuális végeredményt! Talán a "Tovább a kvíz olimpiára - szabályok, jelentkezés, eredmények" résznél? Nem lelem. "Események", "Egyéb"? Semmi nyoma.
Tudom, hogy én vagyok a gyökér, és mindenki számára világos a dolog, de könyörgöm, valaki ossza már meg velem! Előre is köszönöm.
Dátum: 2009.10.04. 06:56:22
Idén milyen napra esik(esett) Március 15?
hétfő
vasárnap*
szerda
kedd
"MELYIK IDÉN"? Törölni!
hétfő
vasárnap*
szerda
kedd
"MELYIK IDÉN"? Törölni!