Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Necronis

Dátum: 2008.10.29. 08:51:50
Miért nem? Mindegyik válasz egyszavas mondat.
Dátum: 2008.10.29. 06:39:59
Ki a Sex Pistols enekese
Sid Vicious
Glen Malcom
Iggy Pop
Jhonny Rotten

Helyesírási hibák. ( Kérdőjel, Johnny)

Kik nem magyar ajkúak?
Csángók
Palócok
Tóthok
Székelyek

Jó kérdésre értékeltem, egyetlen apró hiba: tótok.
Dátum: 2008.10.28. 03:59:58
A szövetségünk (Napkapu) 14 tagjának csak 27 szavazata van. Nagyon nem stimmel, kérem nézzetek utána. Köszönöm.
Dátum: 2008.10.27. 18:23:40
"A családi birtokon, Ruszkán (ma Dobóruszka) temették el."

Forrás több helyen, pl. Wikiben is, és itt:
http://www.fn.hu/tudomany/20080618/megtalaltak_dobo_istvant/
Dátum: 2008.10.27. 18:20:13
Ezek a portyázáspontok. 30 PP-s beállítással indul mindenki első szinten, mert ugye nem tudna alacsonyabb szintűt támadni. 30 PP-s beállításnál csak olyan szintűt támadhatsz, akinek a szintje egyenlő vagy magasabb, mint a tied. Így 48 percenként kapsz egy PP-t. 15 PP-s beállításnál támadhatsz alacsonyabb szintűt is. Így 96 percenként kapsz egy PP-t. A portyázások menüben tudod átállítani, 48 óránként egyszer. Amikor átállítod, a PP-k nullázódnak!!
Dátum: 2008.10.27. 18:13:07
Idézet: Mayn - 2008.10.27. 18:07:07
Hogyan kell ilyen varázs ütéseket csinálni???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????

Öööö... Mi van?
Dátum: 2008.10.27. 17:39:13
Hol van eltemetve Dobó István?
Eger
Budapest
Boldogkővár
Kassa

Szerintem meg Dobóruszkán...
Dátum: 2008.10.27. 17:16:21
Idézet: Kocos - 2008.10.27. 17:00:28
Idézet: Spiduola - 2008.10.27. 16:17:24
Mennyi LE-böl lehet 21-es szintre fejleszteni a védekezést??
400
300
200
350

Én már ezt meghaladtam, és nem emlékszem, az alacsonyabb szinten lévők honnan tudhatnák?

Hat 20-assal indul mindenki, szoval ezt lehet tudni.

Hát nekem még most is van 20-as tulajdonságom Viszont a két db ? minek a végére?
Dátum: 2008.10.27. 17:06:15
Idézet: Syck - 2008.10.27. 17:05:07
Idézet: Mazlee - 2008.10.27. 16:57:38
vagy lesz egy olyan küldetés 25462. szinten hogy győzd le az ELIT csapatot?

korabban lesz. asszem a

26. szintnel lesz a "valts hordat ketszer" utan van a "gyozz 50. szovetsegi haboruban". az vegulis felfoghato annak amit te irtal.

Ennyire hamar le kell nyomnunk titeket? Kár...
Dátum: 2008.10.27. 16:46:38
Kérdés:
"Legfeljebb hány portyázáspontod lehet maximum?"

Válasz:
"100"

Idézet Miklóstól:
"A portyapontok, a csp-khez hasonlóan halmozódnak. Azaz, ha egy nap nem használod el az összeset, a maradékot továbbviheted. Legfeljebb 100 (prémiumosok 150) portyapontot halmozhatnak."

Nos?
Dátum: 2008.10.27. 16:41:30
Folytasd Ceasar utolsó mondatát: "Te is fiam ...".
Brutus
Bluetooth
Béla
Józsi

No ezen jót röhögtem...
Dátum: 2008.10.27. 12:23:30
Idézet: Kocos - 2008.10.27. 07:56:33
Idézet: Necronis - 2008.10.26. 18:42:03
Még véletlenül sem ugyanaz. Ne szólj szád, nem fáj fejed...

Ez tőled nagyon fáj nekem.
Mért nem ugyanaz?

Azért, mert rosszul írtad. Ugyanis a páros és páratlan helyiértéken álló számjegyek összegeinek különbsége. Te pedig a páros és páratlan számjegyeket írtad Persze értettem, de félrevezető. Aki nem matekos az foghatja a fejét, ha úgy próbálja kiszámolni, ahogy Te írtad

Egyébként a következő hozzászólásodban a bizonyítás helyes
Dátum: 2008.10.26. 20:08:44
Idézet: josid - 2008.10.26. 20:01:23
Csak óvatosan kérdezem, hogy az a rendszerbe illő cselekedet, hogy a hadüzenet után és a 3 napos háború vége után pár órával összejön a kétszeres győzelem arány, így automatikusan kapitulálunk, majd az automatikus békét _1 nap_ után a támadó fél megszakítja???
Mert megvalósítani lehet...
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy megint hadat üzenhetnek-e...
Mert ha igen, akkor nagyon nem korrekt a háború leírása...

Miklós tollából:
"A megtámadott bármikor kapitulálhat. Ekkor a lélekkútjában levő LE egy része átáramlik a támadóéba (negatíba is mehet). A konkrét képlet nem publikus! Ezután békeszerződés lép életbe. Ezt fel lehet akár rögtön bontani, de akkor is 1 hétig még érvényben marad."
Dátum: 2008.10.26. 19:49:05
Így helyes. És ez valóban igaz. Ha nem haragszotok, a bizonyítástól most eltekintek, ez nem témája e fórumnak. Ha valakit érdekel, keressen meg privátban
Dátum: 2008.10.26. 19:43:31
Mortazor sokáig töprengett magában, mit is tegyen. A Rubintok becsületről és tisztességről papoltak, miközben megkínozták egyik tanoncukat... Nem fért a fejébe, miért volt erre szükség. Sok ronda dolgot látott már életében. És sokat el is követett. De ilyet nem. Soha. Megpróbálta elejét venni a háborúnak, megpróbálta elijeszteni őket mágiájával. Ehhez nem elég a hatalma, be kell látnia. Sajnos. Nem akart háborúzni. Olyan érzése volt, hogy ezt a háborút is kívülről irányítja valaki, dróton rángatott Marionett-bábunak érezte magát. Fel kell fedni a titkot, mielőbb. Valami nagyon nincs rendjén, és Peps közelebb vihet a megoldáshoz. Mielőbb beszélni kell vele.
Ez a háború... Csak pazaroljuk az energiánkat. Ahogyan a Rubintok is. Innen-onnan jöttek a hírek, hogy a végzeturak által alapított szövetségek egymásnak estek. Az egész nem állt össze egy képpé. Semmi értelme, főleg a rubin horda cselekedetei érthetetlenek. Hisz ők katonák, stratégia alapján, megfontoltan támadnak, előre meghatározott célért. Most mégsem ezt teszik. A harci hév ragadja el őket, mások meg mintha irányított zombik lennének, érzelemmentes bábukként harcolnak. Teljesen érthetetlen.
Miközben ezeken gondolkodott, lassan leért a folyópartra. Khetty ott állt némán a csata helyszínén, kék szemeit egy vérmocskos kőre szegezte, állkapcsa dühösen feszült. Mortazor halkan lépett közelebb, de a nő meghallotta. A tűzgolyó irtózatos hője azonnal felperzselte Mortazor szemöldökét. A férfi nem lépett arrébb, fegyvert sem rántott. Megvárta, míg a nő megnyugszik és felismeri.
Khetty hangosan zihált, mint aki épp most ébred egy rémálomból. Jobbjában ében kardot markolt, ujjai elfehéredtek az erőfeszítéstől. Mortazor odalépett a remegő nőhöz, gyengéden kivette ujjai közül a fegyvert. Óvatos mozdulatokkal leültette a zaklatott nőt, maga is mellé telepedett a fűre. Khetty szemét könny borította.
- Úrnőm. - kezdte Mortazor - Meg kell hallgatnod.
Khetty a férfira emelte tekintetét. Szemeiben végtelen fáradtság és szomorúság tükröződött. Bólintott.
- Tudom, barátom. Tudom. - Lehajtotta a fejét. - Nagy teher ez nekem, de én vállaltam.
- Nem kell egyedül cipelned a terhedet, úrnőm. Vannak társaid. Barátaid. Mi hűek vagyunk hozzád. - Mortazor mosolygott. Mosolygott erre a nőre, aki szemmel láthatóan erejének utolsó tartalékait emésztette fel. És mégsem roppant össze, büszkén húzta ki magát. Pillantása Mortazor arcán állapodott meg.
- Beszélj hát, sötét mágus.
Mortazor várt egy percig, magában elmormolt egy imát Földanyához.
-Nos, úrnőm, tudnod kell, nem vagyok sötét mágus. Soha nem is voltam. Igazából még mágus sem voltam, legalábbis a ti mércétek szerint nem. - Elhallgatott, elmerengett. Khetty érdeklődve figyelte a férfit, szótlanul várva a folytatást. - Az én hazámban az volt a szokás, hogy a fiú örökli apja mesterségét. Bár tudnám, hol van ez az "én hazám"... - Halk sóhaj. - Igen, én is örököltem. Apám rémvadász volt, az lettem én is. Ez valami olyasmi, mint nálatok a kutató. Kerestem a rémeket, és pusztítottam őket. Ó igen, persze értettem a mágiához is. De nem annyira, mint a varázslók. Harci kiképzést is kaptam persze, de nem olyat, mint a katonák. Takarító voltam, a társadalomban kevéssé megbecsült egyén. Mindenki tudta, hogy létezünk, de legtöbben azt gondolták, nincs szükség ránk. Mert az utolsó Rémháború immár kétezer éve véget ért. Így hát nem féltek többé a rémektől. Kerestük az esetleg nyitva maradt kapukat, és néha-néha találtunk is egyet. Olyankor hívtunk egy mágust, az bezárta. Nem volt sok dolgunk. Idővel egyre unalmasabbak lettek a hétköznapok. Beálltam papnak, a Földanya hívői közé. Csak unalomból, először. Néhány év tanulás után.. úgymond... megtértem. Megvilágosodtam? Ki tudja? Hű követője lettem az élet Istennőjének. Kitanultam a gyógyítás, a gyógynövények és az alkímia minden fortélyát. Közben persze végeztem a munkámat. Egyszer egy társammal, aki jó barátom volt, találtunk egy nyitott térkaput. Barátom felvetett egy izgalmas ötletet... - Mortazor elhallgat. Köpenye alól hosszú, faragott pipát vesz elő, ráérősen megtömi egyik szütyőjében tartott dohánnyal. Khetty kikerekedett szemmel nézi, szinte öntudatlan állapotban motyogja a tűzvarázs igéit. A pipa parazsa felizzik. Mortazor nagyot szív belőle, mielőtt folytatja.
- Nos, barátom ötlete az volt, hogy nézzünk át a túloldalra. Eddig még csak bezárattuk az ilyen kapukat, sosem tudtuk, mi van mögöttük. Hosszan győzködött. Végül belementem. Azt mondta, lehet, hogy az élet egy formáját találjuk ott, talán mi utolsóként. Ostoba voltam, naiv és fiatal. Ő kötelet kötött a derekára, én tartottam ideát. Átment. Nem sokáig volt ott, egy perc múlva vissza is tért. Semmi különös nem látszott rajta. Leoldotta a kötelet a derekáról, majd közölte, semmi sincs odaát. Kérdéseimre vállvonogatással felelt. Csak kopár, kihalt sziklák, azt mondta. Ráhagytam, miért ne tettem volna. - Mortazor ismét elhallgat, tűnődve fújja ki a füstöt az égbolt felé, mielőtt folytatja.
- Eltelt hét év. A barátom közben beállt a csatamágusokhoz. Nekem is letelt a szolgálatom. Maradtam Földanya papja. Megismerkedtem jövendőbelimmel, összeházasodtunk. Jól éltünk, a részletekkel nem untatlak. Született egy lányom. Húsz nyarat ért meg, mikor elkezdődött az utolsó Rémháború. Elrabolták a rémek. Mint rémvadászt, azonnal besoroztak a seregbe. Nem érdekelt a parancs, mentem a lányom után. Asszonyom öccse elkísért, ő mindig velem volt. Rengeteg holttesten át vezetett az utunk, de végül megtaláltuk. Egy rémoltáron épp feláldozták a lányomat. Felismertem az áldozópapjukat. Barátom volt egykor, és átlépett a rémek birodalmába.
Mortazor elhallgat, arcán fájdalmas, nyúzott maszk. Nehezen veszi a levegőt. Khetty lélegzetvisszafojtva figyeli a férfi szenvedését. Vár. Aztán Mortazor folytatja.
- Megöltem. És dezertáltam. Nem tudtam elviselni, hogy a lányom meghalt. A felszínre mentem, az út hét hónapig tartott. Mint pap, tudtam, mit keresek. Egy istent, aki visszaadhatja a lányom életét. Megtaláltam. Túl nagy árat fizettem ezért. Most itt vagyok, a többit tudod. Az átok immár nem hat, leráztam béklyóját. De hatvan év nem múlt el nyomtalanul.
A férfi szemeit Khettyre emeli. Arcán végiggördül egy smaragd könnycsepp, tenyerén landol, megszilárdul azon nyomban. Mortazor a lány kezébe teszi a zöld könnykristályt, mely népének sajátja. Összezárja rajta Khetty ujjait. Nehezen szól, rekedt hangon, elfúlón.
- Tudnod kell még valamit, úrnőm. Feleségem öccsét Gilliannak hívták. A barátomat Ícolnak. A lányom neve Lya volt. Az asszonyomé pedig Khaty.
Dátum: 2008.10.26. 18:42:03
Még véletlenül sem ugyanaz. Ne szólj szád, nem fáj fejed...
Dátum: 2008.10.26. 18:05:05
Szíved joga.
Dátum: 2008.10.26. 15:41:56
Nem létezik ilyen szó: "meik"

Ehh, most vettem észre, nem a kérdező írta
Dátum: 2008.10.26. 14:47:13
Helyesírás...
Dátum: 2008.10.26. 10:48:03
Kérdés:
"Hány szövetség van a végzetúrban?"

Helyes válasz:
"Egy sem"