Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.05.20. 08:43:01
K&V nevében is köszönjük Piciklon!
Dátum: 2009.05.20. 08:39:44
Dehogy szívatás. Áááááááá, dehogy.
Mi háborúzunk Béke csarnokával:
a Nem kérdezünk, csak ütünk szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +9331 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
Minket támadnak Háború csarnokával:
Kapituláltatok a Végzeturak mesterei szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 292800 ponttal.
További szépsége a fejlesztésnek, hogy amennyiben NYERÜNK a VM ellen, akkor az adott csataszámok mellett tippünk szerint kb. 200.000 LÉt VESZTÜNK! Jól látjátok, győzelem esetén vesztettük volna a kútból!
Konkrétan megy a fenébe, aki ezt kitalálta...
Mi háborúzunk Béke csarnokával:
a Nem kérdezünk, csak ütünk szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +9331 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
Minket támadnak Háború csarnokával:
Kapituláltatok a Végzeturak mesterei szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 292800 ponttal.
További szépsége a fejlesztésnek, hogy amennyiben NYERÜNK a VM ellen, akkor az adott csataszámok mellett tippünk szerint kb. 200.000 LÉt VESZTÜNK! Jól látjátok, győzelem esetén vesztettük volna a kútból!
Konkrétan megy a fenébe, aki ezt kitalálta...
Dátum: 2009.05.20. 00:46:24
Nem akarom már a VM topikját teleoffolni, úgyhogy ide tenném. Belső fórumunk mostani hangulatát idézi, de jól megfogta társam a lényeget benne (lentről felfelé):
...
Ma, 00:40:10
Egy elkeseredett muki írása, vagy törlés előtti depresszió rovatba
Zaccmester
Ma, 00:26:24
Ezt feltehetem név nélküli idézetként, ...?
...
Ma, 00:16:56
Teljesen inkorrekt a dolog, se nem közlik és a program sem írja ki.
A VM-nek kiírta összesítve nekünk nem, pedig bennünket kellett volna figyelmeztessen hogy akartok-e még tovább harcolni ez esetben.
Ha benyomjuk a kapitulációt vesztünk 70K körül és 22 napig védett a kút tőlük.
Portyázni jöhettek volna azt ki nem szarja le.
Ez az mikor menetközben írják a játékot, tele van buggal és sok rafinált gyerkőc ezeket ki is használja, már nem is nevezem őket csalónak, mert a rendszer balfaszságát használják ki.
Aki meg fizet és normálisan akar játszani az van megszopatva, ezek a dolgok sajnos ennek a játéknak előbb utóbbi összeomlását fogják okozni.
...
Ma, 00:07:52
Ha nyerünk akkor 200K körül vesztettünk volna.
A háború csarnoka megint nem a mi játékszerünk tegyük fel felépítjük, (de egy szint nem elég)akkor mi kapunk hetente a nagyoktól hadüzenetet, de ha fut két ilyen háború is amiből a 1 is sok akkor mi hogy üzenünk hadat. (azt egyszerűen, de hogy nyerünk)
Ha hetente többször visznek el 200K körül mi meg nyerünk 50-100K-t összbe egy héten az milyen keserű szájíz lessz?
...
Ma, 00:40:10
Egy elkeseredett muki írása, vagy törlés előtti depresszió rovatba
Zaccmester
Ma, 00:26:24
Ezt feltehetem név nélküli idézetként, ...?
...
Ma, 00:16:56
Teljesen inkorrekt a dolog, se nem közlik és a program sem írja ki.
A VM-nek kiírta összesítve nekünk nem, pedig bennünket kellett volna figyelmeztessen hogy akartok-e még tovább harcolni ez esetben.
Ha benyomjuk a kapitulációt vesztünk 70K körül és 22 napig védett a kút tőlük.
Portyázni jöhettek volna azt ki nem szarja le.
Ez az mikor menetközben írják a játékot, tele van buggal és sok rafinált gyerkőc ezeket ki is használja, már nem is nevezem őket csalónak, mert a rendszer balfaszságát használják ki.
Aki meg fizet és normálisan akar játszani az van megszopatva, ezek a dolgok sajnos ennek a játéknak előbb utóbbi összeomlását fogják okozni.
...
Ma, 00:07:52
Ha nyerünk akkor 200K körül vesztettünk volna.
A háború csarnoka megint nem a mi játékszerünk tegyük fel felépítjük, (de egy szint nem elég)akkor mi kapunk hetente a nagyoktól hadüzenetet, de ha fut két ilyen háború is amiből a 1 is sok akkor mi hogy üzenünk hadat. (azt egyszerűen, de hogy nyerünk)
Ha hetente többször visznek el 200K körül mi meg nyerünk 50-100K-t összbe egy héten az milyen keserű szájíz lessz?
Dátum: 2009.05.20. 00:22:56
Gyűlik, és a kút rovására. Miért nem Miklós tápolja a háborúzókat, ha ennyire szíve csücske az ügy?
Edit: úgy értem, hogy nem levont jutalmakat ad a rendszer, hanem generálja a pluszt.
Edit: úgy értem, hogy nem levont jutalmakat ad a rendszer, hanem generálja a pluszt.
Dátum: 2009.05.20. 00:21:25
Hupsz, annyira elkapott az agyvérzés közeli állapot, hogy elmulasztottam valamit:
gratulálok a Végzeturak Mestereinek! Szép harc volt, pár kiemelkedő harcossal.
gratulálok a Végzeturak Mestereinek! Szép harc volt, pár kiemelkedő harcossal.
Dátum: 2009.05.20. 00:18:41
Háború tornyával kiiktatni a Béke csarnokát a békeidővel együtt korrekt volt? Büntetni a harcot BCS-vel korrekt? Büntetni a sikeresen játszó középmezőnyt a kamrával korrekt? Egyoldalúan fejleszteni korrekt? Folytathatom én, de minek.
Dátum: 2009.05.20. 00:14:45
Rendes tőled, hogy jelzed. Viszont nincs értelme kiírni sem. Nem változtat azon semmit, hogy amennyiben harcba szállsz, rácseszel.
Dátum: 2009.05.20. 00:10:25
1: nincs semmilyen összeg kiírva menet közben
2: -300k a kútból egy hetes helytállásért "büntetésként" finoman szólva is felháborító. Inkább jutalom járna szerintem, dehát...
Most robogok tartani a lelket a csapatban, hogy ne hagyjuk abba, és folytassuk őskövek nélkül amíg lehet.
Javaslom azoknak, akik szerint nem stimmel a játék iránya, hogy szüntessék be/vagy minimalizálják az őskövek vásárlását. Élvezhetetlen játékért hülye aki tízezreket kifizet alapon. Hátha ez majd felébreszti az alkotókat.
2: -300k a kútból egy hetes helytállásért "büntetésként" finoman szólva is felháborító. Inkább jutalom járna szerintem, dehát...
Most robogok tartani a lelket a csapatban, hogy ne hagyjuk abba, és folytassuk őskövek nélkül amíg lehet.
Javaslom azoknak, akik szerint nem stimmel a játék iránya, hogy szüntessék be/vagy minimalizálják az őskövek vásárlását. Élvezhetetlen játékért hülye aki tízezreket kifizet alapon. Hátha ez majd felébreszti az alkotókat.
Dátum: 2009.05.19. 23:59:43
Akkor nem volt 1értelmű amit leírtál. Tök8, a 300k is qrva sok...
Félreértés ne essék, nem a VM-től sajnálom, hanem ismét berágtam erre az inkorrekt fejlesztési dömpingre, amit művelnek immár mindenféle józan megfontolás és előzetes hatástanulmány nélkül. Botrányos.
Félreértés ne essék, nem a VM-től sajnálom, hanem ismét berágtam erre az inkorrekt fejlesztési dömpingre, amit művelnek immár mindenféle józan megfontolás és előzetes hatástanulmány nélkül. Botrányos.
Dátum: 2009.05.19. 23:56:48
Nem írta ki. Magyarul aki nem érez esélyt a nyerésre, az azonnal kapituláljon? Akkor ez most mennyiben segítette a top háborúzási élvezetét? Semennyire, csak agyonvágnak még több fejlődő szövetséget... Gratula, nagy fejlesztési bravúr volt, lehet hozzáírni a kamrához, hatalom tornyához és aukciós házhoz a Háború tornyát is, mint überegyenlőséget feltételező szakadékcsökkentő élvezetnyújtó delíriumos gondolat.
Dátum: 2009.05.19. 23:45:49
Most megy a jó kedves és melegebb éghajlatra aki kitalálta ezt a rendszert!!!
1 hét küzdelem Háború csarnoka vs. Béke (röhej már a nevét is leírni) csarnoka között, közel 1000 csata mellett 300K-t leszívni a kútból??? Maaaargit, nooooormális?
Már teljesen agyament dolgok mennek itt, de komolyan.
Doki, ne töröld magad, légyszi! Ne vegyél őskövet Te sem, aztán bohóckodunk legfeljebb. Ez a játék másra már tényleg nem lesz alkalmas, csak röhögésre... Korrekt feltételek és fejlesztések eddig is gyengén muzsikáltak, de ez újabban már a kollektív kibatyás felé is megy, nem csak az egyéni van soron.
OFF
Edit: Viszok javította a számokat, hát én is.
1 hét küzdelem Háború csarnoka vs. Béke (röhej már a nevét is leírni) csarnoka között, közel 1000 csata mellett 300K-t leszívni a kútból??? Maaaargit, nooooormális?
Már teljesen agyament dolgok mennek itt, de komolyan.
Doki, ne töröld magad, légyszi! Ne vegyél őskövet Te sem, aztán bohóckodunk legfeljebb. Ez a játék másra már tényleg nem lesz alkalmas, csak röhögésre... Korrekt feltételek és fejlesztések eddig is gyengén muzsikáltak, de ez újabban már a kollektív kibatyás felé is megy, nem csak az egyéni van soron.
OFF
Edit: Viszok javította a számokat, hát én is.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.16. 01:39:11
Miklós amikor leírta az aukciós terveit, akkor valahogy másképp hangzott a történet...
A gyakorlat megint azt mutatja, hogy nem lesz fél-egy év alatt minden játékosnak aukciós tárgya, hanem egy szűk réteg lesz tovább tápolva. Izé, egy évet kibír még ez a játék? Ebben a mederben kétséges. Változtatni kellene a szemléleten, nem papíron és elméletben zajlik az élet.
A gyakorlat megint azt mutatja, hogy nem lesz fél-egy év alatt minden játékosnak aukciós tárgya, hanem egy szűk réteg lesz tovább tápolva. Izé, egy évet kibír még ez a játék? Ebben a mederben kétséges. Változtatni kellene a szemléleten, nem papíron és elméletben zajlik az élet.
Dátum: 2009.05.15. 12:50:31
Köszi Dalen, jól esik néha egy kis elismerés.
Sajna nagyon rosszkor találtatok meg, 2 PP-m volt, amikor kezdődött a háború. Mivel pont nélkül nem tudom tartani a pozitív mérlegemet, ezért ma lementem a pincébe inkább. Sajnálom, hogy ezt kellett tennem.
Remélem legközelebb minimum 100 PP-vel találkozunk újra, hogy kicsit tovább ronthassam az összképet.
Ja, és a kinetikust nem tervezem lecserélni...
Sajna nagyon rosszkor találtatok meg, 2 PP-m volt, amikor kezdődött a háború. Mivel pont nélkül nem tudom tartani a pozitív mérlegemet, ezért ma lementem a pincébe inkább. Sajnálom, hogy ezt kellett tennem.
Remélem legközelebb minimum 100 PP-vel találkozunk újra, hogy kicsit tovább ronthassam az összképet.
Ja, és a kinetikust nem tervezem lecserélni...
Dátum: 2009.05.13. 06:29:48
Nincs mit hozzáfűznöm, 10 pont!!!
Edit: Nagycápa, ha én is közte voltam esetleg, akkor a 2 LE én lehettem... Az a max. tőlem elvárható.
Edit: Nagycápa, ha én is közte voltam esetleg, akkor a 2 LE én lehettem... Az a max. tőlem elvárható.
Dátum: 2009.05.13. 00:44:58
Amit most leírtál magadról, abban Neked is lehet igazad, ha ez a módszered.
Sajnos el kell keserítselek, mert nem ez a rutin. Mondhatni erős kivétel vagy! Tegnap reggel pl. meg voltam hatódva, hogy "csak" 5 szinttel magasabbról vitt el kamrába valaki, a megszokott max. szintekhez képest. Igaz Dalen volt az, aki mondjuk ég-föld kategória az én karakteremhez képest.
Szóval ez a gyakorlat, most pedig jóéjt!
Sajnos el kell keserítselek, mert nem ez a rutin. Mondhatni erős kivétel vagy! Tegnap reggel pl. meg voltam hatódva, hogy "csak" 5 szinttel magasabbról vitt el kamrába valaki, a megszokott max. szintekhez képest. Igaz Dalen volt az, aki mondjuk ég-föld kategória az én karakteremhez képest.
Szóval ez a gyakorlat, most pedig jóéjt!
Dátum: 2009.05.13. 00:26:34
Eddig felpontoztalak, viszont itt most le. Vállalom.
Ez nem így van. Azt is mondom miért (már a kamrakezdetek óta, de mindegy): 5-6-7 szinttel kisebbet érdemes ronggyá verve kamrába vinni, aki az ő szintjén sikeresnek számít. Kevés sebzéssel és kiszabadulási rizikóval megoldható a dolog. Naponta láthatják sokan ennek az állításnak valódiságát, de ahogy hónapok óta, gondolom most is én leszek a hülye, hiszen mindenki felfelé ütve kamrázik...
állítom amit akkor: a kamra a LÉ felfelé tolásán kívül (tápolás) másra nem volt jó, csak generálta a lefelé veréseket és elszakadását az elejének. Piszok nagy hiba volt így bevezetni véleményem szerint, de ahogy az elején is mondtam: majd az idő igazolja kinek volt igaza.
Ez nem így van. Azt is mondom miért (már a kamrakezdetek óta, de mindegy): 5-6-7 szinttel kisebbet érdemes ronggyá verve kamrába vinni, aki az ő szintjén sikeresnek számít. Kevés sebzéssel és kiszabadulási rizikóval megoldható a dolog. Naponta láthatják sokan ennek az állításnak valódiságát, de ahogy hónapok óta, gondolom most is én leszek a hülye, hiszen mindenki felfelé ütve kamrázik...
állítom amit akkor: a kamra a LÉ felfelé tolásán kívül (tápolás) másra nem volt jó, csak generálta a lefelé veréseket és elszakadását az elejének. Piszok nagy hiba volt így bevezetni véleményem szerint, de ahogy az elején is mondtam: majd az idő igazolja kinek volt igaza.
Dátum: 2009.05.12. 19:27:15
Nem, nem Ti.
Nem kell részletezni, én már innen halok ki...
Nem kell részletezni, én már innen halok ki...
Dátum: 2009.05.12. 18:29:09
Amikor utoljára megkérdeztem tréfából, hogy felvenne-é egy bizonyos szövetség ( ), akkor még a keresztvizet is lekapták rólam. Úgyhogy már kérdezni sem merek... Maradok a topik nézegetésnél, de drukkolok Nektek!
Dátum: 2009.05.12. 14:07:53
Remélem tesz hozzá ugyanennyi épületet is, ami hetekkel-hónapokkal előbb tápolta őket...
Dátum: 2009.05.12. 12:27:24
Tegyetek már be valami olyat a tornyosoknak, hogy amennyiben veszít egy portyát (természetesen a random miatt), akkor kapnak kárpótlásul mondjuk 1milla LE töltődést.
Annyira ciki, hogy 1-1 vereséget elszenvedve verik sz@rrá az ellent alig nyereségért, ráadásul a békeidőszakban is csak portyázniuk lehet.
Új übertápot követelek minden tornyos topnak, toljatok még rajtuk, ne sajnáljátok tőlük a mannát! A szakadék növekedése is csak kamu, ne dőljön be senki.
Annyira ciki, hogy 1-1 vereséget elszenvedve verik sz@rrá az ellent alig nyereségért, ráadásul a békeidőszakban is csak portyázniuk lehet.
Új übertápot követelek minden tornyos topnak, toljatok még rajtuk, ne sajnáljátok tőlük a mannát! A szakadék növekedése is csak kamu, ne dőljön be senki.