Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2014.03.13. 20:44:57
Meg alapból ne ezzel a degenerált +50/10 perccel számoljon! 400as gyógyítással 10 percet kellett várnom, Ezt a 400at, vagy a mindenkori gyógyítást szorozza fel tíz perccel annyiszor ahányszor használva van, ne az 50et! Ez egy akkora degenerált ötlet, hogy hihetetlen! Ami meglehetne 20 perc alatt, arra várjak 1 órával többet...ez igen, ez aztán gyorsítás! Még ha ingyen lett volna akkor is kimondhatatlanul ellenszenves lenne ez a beteg megoldás, nemhogy így, az eddigi legdrágább gyorsításként, ami jelenleg csak lassít, és messzemenően feldühít!
Dátum: 2014.03.13. 20:21:24
Ezt mondom, akármennyit gyógyulsz, másfél óra. Kicsit azért dühítő(inkább nagyon dühítő), és nagyon remélem a vipen belül ez kikapcsolható lesz. Inkább gyógyítok 10 percenként, de biztosan, mint hogy ezzel szenvedjek.
Dátum: 2014.03.13. 20:04:41
Remek, épp most döglött ki Sovány Sárkány, miközben ide írtam, és vártam, hogy leteljen a másfél óra. Akkor holnapig pihenő van, -1 állat azért már fáj. Nagyon remélem, hogy reggelre ez megoldódik
Dátum: 2014.03.13. 20:01:46
Szóltam már ez miatt az ÜSZ-nek, hogy csináljanak valamit, mielőtt általános lincshangulat alakulna ki az állatgyógyítási anomália miatt. Majdnem másfél óráig gyakorolnak nekem is az állatok, akár implantos, akár nem, akár 1,5x a gyógyítás mértéke, akár 4x. Ebben a formában sokkalta inkább hátrányt jelent, mint bármiféle előnyt, egy hordák harca event közben el lehet képzelni ezt a másfél órás várakozási időt. Ha meg közben jön valaki és leüti az állatot akkor aznapra vége a játéknak, vagy beáldozhat az ember jó esetben csak egy esszenciát, ami egyébként is elég nagy érték(legalábbis nekem az). Kis szintű állatoknál meg igazi büntetés lesz ez az új funkció annak, aki megvette a vipet. Mindenesetre javítás alatt van, legalábbis azt hiszem.
Dátum: 2014.03.13. 15:19:57
Meg is van a VIP első hibajelensége. Kivártam, hogy az epikus szépen legyalázza az állatkáim, csak hogy lássam milyen jól működik az új gyógyító funkció. 3 adagnyi gyógyítást szépen rá is nyomott az állatkákra egyből, de szemet szúrt, hogy a következő gyógyítási lehetőségem nem 10 perc múlva, de nem is 3x10 perc múlva(amit azért kicsit nehezményeznék is egyébként), hanem konkrétan 1 óra 20perc múlva lesz. Miért is? Jó lenne még frissébe javítani.
Dátum: 2014.03.13. 13:55:15
Ha a zöld nyílra rákattintasz, kijön egy egész hasznos kis ablak, ahol be tudod írni pontosan mennyit szeretnél növelni, kiírja hogy ez mibe kerül, mekkora lesz ezekkel a módosításokkal a tulajdonság/szaki/AF, és hogy pontosan mekkora kedvezményt használsz az aktuális fejlesztésnél. Próbáld csak ki bátran, ha nem okézod le az ablakot akkor kiXelhető.

A portyázásnál ennek a nálam alacsonyabb szintűeket mutató opciónak nem látom sok értelmét, ha bekapcsolom akkor már tényleg alig van miből válogatnom. Inkább némi plusz TP azt jól van. De biztosan akad olyan, aki örül ennek.
Dátum: 2014.03.13. 13:35:02
Idézet: Kocos - 2014.03.13. 13:22:28
Jol erted es rosszul. Igen ez volna a cel, de nem a jatek reszet hanem a jatekmentes reszet szeretnem megsporolni. Nem tudom peldaul ha 50-et akarsz novelni egy szakertelmen, vagy egy AF kepessegen, az milyen oromoket nyujt szamodra, hogy 50-et kell kattintanod egy helyett. Nekem semmilyet. Ez mar a mostani VIP-ben benne van.
Ugyanakkor sokminden nincs, ami hasonloan nem jelent elvezeti faktort.

Tudom milyen érzés ne aggódj, a múlt havi Alvarielről úgy hoztam el az aranyat, hogy cserébe konkrétan majdnem másfél óráig kattingattam a szakikra. Mindenféle túlzás nélkül mondom ezt. Nem mindennapos eset ugyan, de szerencsére többször nem is kell már átélnem ilyet.
Dátum: 2014.03.13. 13:31:19
Na meg is van a VIP tagság. Elájulva ugyan nem vagyok tőle, bár az állatgyógyítós része elég hasznos, főleg úgy hogy turbózva 450 a gyógyításom, így nem kell már aggódjak hogy jön egy állatgyilkos mikor épp minimumon van az állatkám és legalább két gyógyítás kell hogy megmentse. Persze ilyenre 5 év alatt csak egyszer volt példa, de azért biztos sokszor fogom áldani ezt a funkciót, leginkább a hordák harca környékén. A tulajdonságok/szakik/AFek fejlesztése is tetszik, az italok mennyiségének megadása és az aukciós cuccok eladása is, de összességében kicsit gyengécskének tűnik a csomag így elsőre.
Dátum: 2014.03.13. 09:24:18
Még az sem kizárt, hogy neked van igazad. Lehet hogy fél év múlva jön egy következő újítás, ami megint gyökereiben változtatja meg a dolgokat. Mindenesetre én jelenleg a csatlósokra és a szakikra próbálok koncentrálni, aztán egy éven belül kiderül, hogy menthetetlenül tönkretettem-e vele a karim, vagy jó stratégiát választottam.
Dátum: 2014.03.13. 08:59:03
Akinek egyszerre 10-11 állat van fenntartva küldire, az nagyon szomorú lesz ám nemsokára...nem vagyok egy mindenkitlegyilkolok kategóriájú karival, de jelenleg 3db állatom van ami csak a megfelelő fétisre vár, és 110.-120. szinttől kezdenek majd. Aztán ha megkapják a tápnak félretett állatokat+a felhalmozódott kristályt, akkor élből 150. szinten kezdenek. Azért az nagyobb táp, mint 1-2 naponta az ismételhetős küldikért kapható jutalom, és nem hiszem, hogy ezt csak én szúrtam ki...
Dátum: 2014.03.13. 08:37:57
Ez már érthetőbb megfogalmazása a problémának, ráadásul felesleges mellébeszélés nélkül. Ellenben nekem ez eszembe se jutott, általában rákattintok az idomításra, csinálok valami mást, és egyszer csak megpirosodik a gomb hogy mehet gyakorolni. Egyszerre úgyis csak egyetlen állatom van idomítva, a többi hely a csatlóskaja/csatlósnevelde célnak van fenntartva. Természetesen akinek az állatidomítós küldi a vesszőparipája az örülni fog egy ilyen fejlesztésnek, de majd rájön fél év/egy év múlva, hogy nem erre kellett volna koncentrálni.
Dátum: 2014.03.13. 07:47:12
Nem akarlak bántani titeket, és ezzel ismét lenullázni a népszerűségem, de ahogy észreveszem azért sírtok, mert fizikai fájdalmat jelentene nektek(de legalábbis visszafordíthatatlan lelki sérülést), ha három IQ árából felhúznátok akkorára az idomítás szakit, hogy csak egyszer kelljen kattintani az idomításra. Gyakorlatilag ezért szeretnétek egy tök felesleges új funkciót belerakatni a játékba. Ráadásul nem is kell 300ig húzni az idomítást, mert a tudatturbó azért elég szépen megdobja ám az idomítás szakit is, nem csak a kritikus ütésnél/kritikus varázslatnál van ám szerepe...
Én például soha nem kell átöltözzek, mert kemény 200ra képes voltam felhúzni az idomítást, a maradék pár ezret a turbó rárakja, aztán csókolom. Prémmel meg annyi állatot gyakoroltatsz egyszerre ahányat akarsz, nem kell külön kattingatni. Akik meg tudják venni minden állatra a felszerelést csak azért hogy 2 nappal korábban legyen 20. szintű, azoknak gondolom a prémtagság is belefér. Ezenkívül nem tudom ki hány csp-t vadászik el naponta, de én még soha nem jártam úgy, hogy hatezret kellett kattingassak egy nap csak az állatok miatt, mert azért olyan gyakran nem esnek fogságba, hogy ne győzze az ember idomítani őket. Szóval részemről kicsit érdekesnek találom ezt a vitát.
Az állatoknál a felszerelés automatizált vásárlása lenne egyedül az a gyorsítás, ami nem arra megy ki hogy megspóroljuk 3 IQ árát, mert az szentségtörés, meg egyébként is tönkretenné a karaktert. Viszont ha jól sejtem, ez csak eléggé kis rétegét képezi a játékosoknak, akik gyakorlatilag azt szeretnék lassan, hogy belépnek a VU-ba, rányomnak a start gombra utána manuálisan már csak annyit kell tenniük, hogy húznak kettőt(egy gombnyomásból) vagy az IQ-n, vagy a támadáson, megnézik hogy hurrá, még mindig a ranglista élén vagyunk, aztán kilépnek.
Dátum: 2014.03.11. 20:08:07
Az ombudsmannak, vagy a cipésznek
Micsoda váratlan fordulat...a végén összeáll a kép, ha az összes hozzászólást megfelelő sorrendben értelmezi az ember akkor fény derül arra is, hogy a világ feletti uralom átvétele hogyan fog megvalósulni Utolsó_Lovag Mester által, mert mindez csak álca volt. A helyesírási hibák a kulcs ehhez, csak olvasni kell tudni a sorok között
Utolsó_Lovag Mester!

Nem szokásom belekontárkodni mások helyesírásába, de az unfert úgy írják hogy unfair, a vicesről nem is beszélve
Dátum: 2014.03.04. 12:23:49
Volt, hogy telefonról játszottam, de azon kívül hogy kimondottan kényelmetlen, sebességbeli problémát ott sem tapasztaltam. Mobilnetről ment, nem wifiről.
5 megás alatt szinte már alig van net, és ha kicsit visszaemlékezik rá az ember hogy a régebbi félmegás és annál is gyengébb neten is lazán elfutottak a VU-nál sokkal adatforgalom igényesebb játékok is, akkor az megint csak elgondolkodtató. Egyébként meg tök felesleges mit vitázunk itt ezen, úgysem mi fogunk dönteni ebben a kérdésben. Miklósék szerintem már nélkülünk is átgondolták mi lesz a változás a későbbiekben illetve mi nem lesz.
Abban viszont szinte teljesen biztos vagyok, hogy nem ugyanezen körülmények között fogunk játszani néhány év múlva, mert ugye ami nem hajlik, az törik. Akibe szorult némi életösztön az fel tudja mérni adott helyzetben ennek a realitását.
Dátum: 2014.03.04. 11:59:57
Nekem is egy majdnem 10 éves gépem van(kivéve videókártya), a netem meg egy nyamvadt 5megás tkábeles, mert itt más nincs, de legalább kétszer drágább mint máshol az 50megás upc. Mégsem tapasztaltam belassulást, még ha a gépem bőven megérett is a cserére. Ha nem lenne tökfelesleges lecserélni persze, mert a korától függetlenül azért minden szépen fut rajta. Nem tudom hány embernek van itt 2x éves gépe, de lehet hogy nem a játék gépigényével vannak elsődlegesen a problémák szerintem. Az én ezeréves vasamon vígan elmegy még a crysis 2 full grafikával átlag 25 fpsen, elég csúnya lenne ha egy böngészős játék akasztana ki bármilyen gépet is...Az hogy a szerver lassú, az valószínűleg azért lehet, mert elég drága játék egy szervert lecserélni/igényeknek megfelelően bővíteni. Ez az ami ellen annyira harcoltok, mert úgy, hogy nincs kilátásba az, hogy belátható időn belül megtérüljön a technika lecserélése, senki nem fogja megkockáztatni hogy néhány elégedetlenkedő játékos miatt beleöljön embertelen összegeket.
Ami meg a mobilról való végzeturazást illeti, nem hiszem hogy ne lehetne rá optimalizálni egy m.vegzetur.hu oldalt, mint ahogyan azt már szinte mindenki teszi, asztali gépről/laptopról viszont az arra írt változatot nyitja meg.
Dátum: 2014.03.04. 11:40:47
Idézet: Kocos - 2014.03.04. 10:52:42
Idézet: Zoole - 2014.03.03. 23:55:14
Egyáltalán nem felesleges az animációkkal való foglalkozás. Valószínű hogy kemény munka lesz, ha igényesen és optimalizáltan lesz megoldva, de mindenképp szükséges.

Nem tudom felesleges lesz-e, mert akkor fogom abbahagyni a jatekot, amikor megjelennek az animalt csatak. Most is lassu a szerver es a jatek. Kepzeld el akkor.

És miért lassú a szerver?
Dátum: 2014.03.04. 10:18:38
Nem értettem félre, és nem a csillivilli agyatlan játékok közé szeretném ha lesüllyedne a VU, hanem ha azok közé bekerülne egy a maga nemében páratlannak mondható szerepjáték. Nem azt szeretném hogy ne kelljen olvasni meg számolgatni, csak az animációkat bámuljam, hanem hogy kiegészítse a szöveget egy korrekt és mutatós megjelenési forma, ami ha jól sikerül igen nagy valószínűséggel megnövelné a játékosok számát is. Az emberek többsége sajnos úgy működik hogy megveszi a nagyon szépen becsomagolt csokit, aztán ha ízlik neki, legközelebb is azt veszi, függetlenül attól hogy a szerényebb csomagolás mögött lehet hogy nagyságrendekkel jobb terméket találhatna.
Dátum: 2014.03.04. 09:38:14
Én is így szeretem ezt a játékot ahogy van, de még egy mobilos játéknak is sokkalta nagyobb bevétele van. Egy játék fenntartásához meg pénz kell, ahhoz meg játékosok. Ahhoz meg olyan játék, amivel mindenki szívesen játszik, nem csak pár ember. A steam fiókom nekem is fel van töltve pár játékkal, a wt-t is tolom néhanapján ha olyan kedvem van, de ez nem ide tartozik. A böngészős kategóriával foglalkozunk jelenleg.