Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Abcdefg

Oldal: 12345678910
Dátum: 2014.02.01. 15:46:57
Meg a 38-ast, úgy hogy kettő.
Bocsánat, ebben igazad van. Ha aktív, akkor a templom végső jutalmában nő a kristályok száma.
Mire szeretnél bónuszt a VT-ből? Mert a TK-s fétis a transzdestrukcióra ad bónuszt, azt pedig a szakértelmek között találod.
A sajtolás oldalon az állat mellett két gombot látsz. Az egyik a sajtolás, ez az, ami eddig volt, a másik a zabálás, ami új. A zabáláshoz kell eledel. Ha csak egy gombot látsz, akkor nincs kérdés.
Továbbra is a gradulátumot adod oda a sajtolandó jószágnak, és ha van eledeled, akkor tudsz zabáltatni.
Dátum: 2014.01.28. 15:12:54
A +20 nem igaz, nekem 88. szinten van 160-as nyakláncom, amit használni is tudok.
Dátum: 2014.01.28. 10:58:15
Valszeg igazad van, ráadásul, ha jól tudom, a feladat akkor válik teljesítetté, ha átvette érte a küldetés jutalmát.
Dátum: 2014.01.28. 10:54:47
Persze, hogy teljesül. Csak a szintlépés miatt el fog veszni.
Dátum: 2014.01.27. 09:07:47
A megkínzott buzogány az megkínzott buzogány. Ide az első szintű buzogány kell. Azon kívül bármi lehet rajtad, akár strandpapucs és kötény is, de a fegyvered buzogány legyen.
Igen a szerver, de nem a szintlépést, hanem a szerzett TP-t.
Dátum: 2014.01.24. 09:43:54
Olyan túlzottan nagy döbbenetet nem okozhatott, mert az előző eventben is dekrétumozni kellett, ha nem volt meg a 14. mega. Nem hiszem, hogy van különbség a sárgák elfogyasztása és a katalizált készítése között, ha dekrétumozni kell.
Január első felére ígérték, nem decemberre. Gondolom, amíg nincs teljesen kész, nem fogják bevezetni, az pedig mindannyiunk érdeke, hogy rendben legyen, amikor bekerül a játékba.
Dátum: 2014.01.21. 13:00:47
Random ügyben:
Kellett 4 szubplazma és 1 ősdrága. Elhasználtam egy vadászzsákmányt, a következő eredménnyel: 4 szubplazma , 0 óriási . (miért nem vagyok meglepődve?)
De a legszebb: bekapcsolt autosajt mellett a 25. vadászatnál csinált egy elfogást, amivel tele lett a menhely, majd néhány vadászattal később csinált egy sajtolást.
Dátum: 2014.01.19. 11:55:10
+1.
Dátum: 2014.01.16. 15:30:28
Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de ha ez random, akkor ..... 10 portya, 60 vadászat, ohne kaland. De csak azért gond, mert most kéne.
Dátum: 2014.01.15. 15:09:52
Dikó úrral ne levelezz, mert olyan válaszokat kapsz tőle, hogy a falat fogod kaparni. A vegzetur.wikidot.com oldalon megtalálod az előző event feladatsorát, abból látható, persze csak az, ami nem lett megváltoztatva.
Dátum: 2014.01.14. 16:43:33
Kukkants be a lélekkufárhoz. Az egyéb osztályon, harmadik sor, második polc.
Ne haragudj, de nincs igazad. Az, hogy extra erőfeszítés kell hozzá, valahol érthető lenne, hiszen annak semmi értelme nincs, hogy csak úgy potyogjon az égből. Azokon a dolgokon meg felesleges hőzöngeni, amiről semmi infó nincs. Nem tudjuk, hogy mennyi TK-ba fog kerülni, milyen módon juthatunk hozzá a következő eventekben, stb. Amúgy szerintem 60-70. szint környékén már megoldható a piramis, kényelmes tempóban még pozitív szaldóval is. Alacsony szinten meg biztos, hogy akkora probléma, ha nem megy végig.
Csak néhány bejegyzést kellett volna elolvasnod ebben a topicban, és láttad volna, hogy templomkristályért is beszerezhető lesz, illetve az aktuális eventekben. Tehát a következőben, meg az utána következőben, ..... Így gyakorlatilag mindenki számára elérhető lesz, tehát te is beszerezheted. Ha most akarod, akkor kénytelen vagy megcsinálni a piramist, ha van türelmed, akkor az event után.
Hasznos dolog az írástudomány, de az olvasás is rengeteg élménnyel gazdagít.
Dátum: 2014.01.13. 16:05:52
A kalandokat nekem is okádja. 30 vadászat:6 kaland. (persze most még nem kéne, mert tele a lista) Elfogás viszont nulla.
Oldal: 12345678910