Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2012.12.04. 21:36:51
Semmiképp, ha nem lesz változás. Ami azért jó lenne...
Dátum: 2012.12.04. 21:30:23
Ne legyél ennyire jóhiszemű, levonást fogsz kapni 

Dátum: 2012.12.04. 18:40:29
Világ, karakterszint, ékszerszint?
Dátum: 2012.12.03. 22:45:06
Egy szintrétegbe tartozunk. Ha kombinálod ismételhető küldikkel, VT-vel, szövi küldikkel és ésszel (nem úgy értem, hogy Te hülye vagy, hanem hogy a 4 játékrészt ésszel összedolgozod, hogy egymást segítsék), akkor szerintem jól hoznak együtt.
Én is az alsó 4 sort csinálom csak, mert addig lehet 60 alatt ésszerűen. Az építés nem LE kidobás, mert nő a szerencse ami mindenhez kell. Ha csak alsó 4 sorban gondolkodunk, akkor nem is kell rohanni, 3 hét, időzíthető minden úgy, hogy egybevágjon a 4 játékmód. Ha részletesebb leírás érdekel valakit akkor nekifoghatók holnap, de szerintem ha belegondol valaki akkor átlátja amire célozgattam.
Egyet sajnálok, hogy a nyakék lószar. Kevesebb TÖ-t ad, mint egy TKP-s kincs, nemhogy epikus és az AFP % sem fixen 5%, hanem kicsiknek az is kisebb. Ráadásul csak akkor érvényesülne az AF bónusz, ha folyamatosan viselnénk, de az több kárt tenne, mint hasznot. Úgy kéne működnie, mint a maszknak: relik, folyamatos hatásokkal viselés nélkül és medállá vált fél év után, ennyi TÖ plusszal úgy is csak dísz.
Én is az alsó 4 sort csinálom csak, mert addig lehet 60 alatt ésszerűen. Az építés nem LE kidobás, mert nő a szerencse ami mindenhez kell. Ha csak alsó 4 sorban gondolkodunk, akkor nem is kell rohanni, 3 hét, időzíthető minden úgy, hogy egybevágjon a 4 játékmód. Ha részletesebb leírás érdekel valakit akkor nekifoghatók holnap, de szerintem ha belegondol valaki akkor átlátja amire célozgattam.
Egyet sajnálok, hogy a nyakék lószar. Kevesebb TÖ-t ad, mint egy TKP-s kincs, nemhogy epikus és az AFP % sem fixen 5%, hanem kicsiknek az is kisebb. Ráadásul csak akkor érvényesülne az AF bónusz, ha folyamatosan viselnénk, de az több kárt tenne, mint hasznot. Úgy kéne működnie, mint a maszknak: relik, folyamatos hatásokkal viselés nélkül és medállá vált fél év után, ennyi TÖ plusszal úgy is csak dísz.
Dátum: 2012.12.03. 22:08:02
Közép-/jobb gomb/görgő-bezár.
De egyébként igazad van, csak míg kiharcolod ez az alternatíva
De egyébként igazad van, csak míg kiharcolod ez az alternatíva

Dátum: 2012.12.03. 22:06:12
Csak névlegesen sérülsz, mint Arénában, ha te ténylegesen az bug és írj ÜSZ-re. Vagy rosszul tudom/másként valósult meg?
Dátum: 2012.12.03. 22:03:26
Ez azért tényleg szar... nem kötelező a fam és így az már egyből 110 kő, a dekrétum meg drágítja a többit vagy akár már önmaga is a többedik, tehát alapból drága + időbünti. Szerintem ÜSZ, kérdezz rá, hogy nem lehetne a fam nélkülieknek csonterősíteni, ha meg valaki 60 alatti az úgyis dekázva jut csak odáig és el kell fogadni, hogy nem 60 alattiaknak lett tervezve az utolsó 3 sor.
Dátum: 2012.12.03. 19:21:17
Hogy pontosan mennyit kell építeni azt nem tudom, de biztos, hogy szintfüggő, mert maga az építős küldi megvan az 1-es és a 200-as karinak is.
A sorvégi jutalom pl így jön ki
1. sor: szint*500(legalul és felfelé haladunk)
2. sor: szint*1000
3. sor: szint*1500
...
A sorvégi jutalom pl így jön ki
1. sor: szint*500(legalul és felfelé haladunk)
2. sor: szint*1000
3. sor: szint*1500
...
Dátum: 2012.12.03. 17:57:34
Hehe, így lehetne izgalmas háborúkat vívni
Csak még mindig nem éri meg! Szóval mehetnek vele amerre akarnak. Nem fog változni semmi.
Csak még mindig nem éri meg! Szóval mehetnek vele amerre akarnak. Nem fog változni semmi.Dátum: 2012.12.03. 17:53:28
Ja
Mindenkinek megvan a maga hülyesége. Persze amikor frissítek, akkor mindig jobbra cserélem az elavultat, de voltak (és lesznek is) olyan cuccok amiket átugrok. Annyira nem optimalizálok a TÖ bónuszokon, hogy minden prémes felszerelés meglegyen, szépen kisakkozom, hogy melyik öltözék kiegészítő mérföldkő a kategóriájában és hogy elkerüljem a nekem nem tetsző darabokat.
Mondok egy egyszerű példát: 57-es vagyok, még az 50-es Diabolica van rajtam Zu'lit varázsgömbjével, kb 20 szint óta, mert a úgy ítéltem meg, hogy +20-20 védekezést beáldozok és még várok a *78-as LGY-s pajzsra meg a 80-as páncélra*. A Lélekpáncél súrolja a viselhetőség határát nálam (gondolkodtam is rajta, hogy inkább Lidércmester legyen-e), de még azt hiszem bele fog férni, viszont a Főmágus látóköpenye már nem esett ebbe a kategóriába, se a Földanya páncélja, se semmi ami nagyon nem tetszik és/vagy kifejezetten női "ruha" a nevéből vagy kinézetéből ítélve (királynő páncélja, eleven jég, méhkirálynő akármije, hogy magas szintűt is mondjak). Plusz nem veszek újabb felszerelést csak azért mert nagyobb a szintje, ha nem ad lényegesen több TÖ pontot/elnyeléseket és/vagy nem olyan elosztásban, mint amit a fejlesztési irányom szempontjából jónak ítélek.
Elég kimerítő válasz lett azt hiszem és nyugodtan beutalhattok a zárt osztályra (csak legyen eltáv meg kábeles net
), ez az én bónám.
*Jelenleg 20 szinttel látok felfelé, tehát válogatni volt miből, csak finnyás vagyok, de most már csak 1 ill. 3 szint a váltásig.
Mindenkinek megvan a maga hülyesége. Persze amikor frissítek, akkor mindig jobbra cserélem az elavultat, de voltak (és lesznek is) olyan cuccok amiket átugrok. Annyira nem optimalizálok a TÖ bónuszokon, hogy minden prémes felszerelés meglegyen, szépen kisakkozom, hogy melyik öltözék kiegészítő mérföldkő a kategóriájában és hogy elkerüljem a nekem nem tetsző darabokat.Mondok egy egyszerű példát: 57-es vagyok, még az 50-es Diabolica van rajtam Zu'lit varázsgömbjével, kb 20 szint óta, mert a úgy ítéltem meg, hogy +20-20 védekezést beáldozok és még várok a *78-as LGY-s pajzsra meg a 80-as páncélra*. A Lélekpáncél súrolja a viselhetőség határát nálam (gondolkodtam is rajta, hogy inkább Lidércmester legyen-e), de még azt hiszem bele fog férni, viszont a Főmágus látóköpenye már nem esett ebbe a kategóriába, se a Földanya páncélja, se semmi ami nagyon nem tetszik és/vagy kifejezetten női "ruha" a nevéből vagy kinézetéből ítélve (királynő páncélja, eleven jég, méhkirálynő akármije, hogy magas szintűt is mondjak). Plusz nem veszek újabb felszerelést csak azért mert nagyobb a szintje, ha nem ad lényegesen több TÖ pontot/elnyeléseket és/vagy nem olyan elosztásban, mint amit a fejlesztési irányom szempontjából jónak ítélek.
Elég kimerítő válasz lett azt hiszem és nyugodtan beutalhattok a zárt osztályra (csak legyen eltáv meg kábeles net
), ez az én bónám.*Jelenleg 20 szinttel látok felfelé, tehát válogatni volt miből, csak finnyás vagyok, de most már csak 1 ill. 3 szint a váltásig.
Dátum: 2012.12.03. 15:10:07
Kihívásnál én is egyszerre nyomok 10-et, mert én a kalandot, az állatok a TP-t így is úgy is megkapják a kristálypont meg nem érdekel, ha elvész. De ha krit ütés/vari/kábítás küldiről van szó akkor inkább egyesével.
Dátum: 2012.12.03. 12:39:17
Én (is) használom az omnit, mert ezek itt *alább, mind olyan dolgok amik jobbá tették a játszhatóságot és semmi jogtalan előnyhöz nem juttat. Hogy ez kövér-e vagy nem azt nem tudom, de gond nélkül át tudtam venni eddig minden jutalmat, közt a BU-sakat is.
* na nézzük:
- Automata állat intelligencia növelés
- Minimalizált tárgy képek
- Fölös elemek eltávolítása (Reklámok, flash, bannerek stb.)
- Fejléc eltávolítása
- Rendszeridő megjelenítése a karakternév fölött is
- ÉP/VP/TP %-os kijelzése
- %-os TP kijelzés helyett szinthez szükséges TP kijelzés
- Portya összegzés a lap tetejére
- Kalandpróbák kinyitása a kalandokban
- Kaland szövegek eltüntetése
Üzenet/Kihívás/Támadás gombosítása mások karakterlapján -> ezt is jó lenne, a szubplazma megjelenéséig be is volt pipálva, azóta viszont nem, mert a sárga kardból nem csinál gombot, magyarán aki használja az omni e funkcióját az nem tud szubplazmával támadni (mondjuk még nem is akartam, de nem veszem el a lehetőséget magamtól), szóval hozzáértők megbabrálhatnák/frissíthetnék az omnit, köszi
* na nézzük:
- Automata állat intelligencia növelés
- Minimalizált tárgy képek
- Fölös elemek eltávolítása (Reklámok, flash, bannerek stb.)
- Fejléc eltávolítása
- Rendszeridő megjelenítése a karakternév fölött is
- ÉP/VP/TP %-os kijelzése
- %-os TP kijelzés helyett szinthez szükséges TP kijelzés
- Portya összegzés a lap tetejére
- Kalandpróbák kinyitása a kalandokban
- Kaland szövegek eltüntetése
Üzenet/Kihívás/Támadás gombosítása mások karakterlapján -> ezt is jó lenne, a szubplazma megjelenéséig be is volt pipálva, azóta viszont nem, mert a sárga kardból nem csinál gombot, magyarán aki használja az omni e funkcióját az nem tud szubplazmával támadni (mondjuk még nem is akartam, de nem veszem el a lehetőséget magamtól), szóval hozzáértők megbabrálhatnák/frissíthetnék az omnit, köszi

Dátum: 2012.12.03. 11:47:49
Szerintem helytálló, ha elküldöd ÜSZ-re, akkor tűzd majd hozzá légy szíves, hogy a portyaszimulációt is bárkire lehessen indítani, legyen az hordabeli, szövitárs, ütőtávon kívül és akárhányszor támadott. *Már, ha egyetértesz ezzel a szimulációs részel.
Dátum: 2012.12.03. 10:55:06
GM-el át lehet venni, mással lesz a gond 

Dátum: 2012.12.03. 10:46:15
Tény, hogy vannak fontos/abb fejlesztések, de hidd el, a játékosok több, mint 90% a játékban a vizuális élményt is keresi és nem kapcsol ki mindenféle képi megjelenítést, hogy csak betűket meg számokat lásson a "játékból"
Én is pl csak olyan állatot tartok meg harcolni aminek a képével is ki vagyok békülve és a felszerelések közül vannak cuccok amiket elvből elvetek a kinézet miatt, még ha pár ponttal többet is adna valamiből.
Én is pl csak olyan állatot tartok meg harcolni aminek a képével is ki vagyok békülve és a felszerelések közül vannak cuccok amiket elvből elvetek a kinézet miatt, még ha pár ponttal többet is adna valamiből.
Dátum: 2012.12.03. 10:09:55
VF:
A szakértelem minden szintje után csökken a vadászatért kapott tapasztalati pont, szintenként 1%-kal. A szakértelem maximális szintje 50, ekkor a vadászatért fele TP fog járni.
Dátum: 2012.12.03. 09:54:34
PP TP attól függ kit ütsz. CSP TP-d érdekes, nekem 56-57. szinten 19-20 TP jön 50-es VF-el, akkor neked is van pár pont VF-ed vagy semmi, csak ilyen keveset nő a vadászatért kapott TP 10 szint alatt?
Dátum: 2012.12.03. 09:49:54
Lehetséges, hogy görgővel/középső gombbal/jobb gomb-megnyitás új lapon módszerrel portyáztál és/vagy nem vártad meg két portya indítása közt amíg az előző betölt? Ilyenkor elő szokott fordulni, hogy nem számolja.
Dátum: 2012.12.03. 09:43:33
Ha így marad akkor lesz ám kikapcsolási roham

Dátum: 2012.12.03. 09:41:29
Idézet: Cyrus Cronos - 2012.12.03. 09:00:52
szerezz 20416 tp-t és szerezz 4419 tp-t egyetlen nap alatt
Ebbe minden TP beleszámít, amikor csak a portya számít, akkor az a leírásban ki is van kötve. És az jóval kevesebb is. A 20416-ből látszik, hogy 70. szint körül lehet amikor egy csak Portya TP-s küldi 150-200 TP-t kér (és azt hiszem nem határozza meg, hogy egy nap alatt), az egy nap alatt x TP meg csak vadászattal kb 250-300 CSP (VF-el), ha hígítjuk más cselekvésből származó TP-vel akkor gyorsabb, de úgyse egy sétagalopp, mindenképp géphez szegezős fujjj küldi, jobbak a kombimálós "észküldik".