Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.08.10. 13:33:38
Az élmezőny 800 CSP-vel indult neki. A pókoknak nem érték a CSP, megvettek minden gyorsítást is, és így is túlcsordul. A legnagyobb manógyilkosok biztosan közülük kerülnek majd ki.
Dátum: 2009.08.10. 13:13:32
És 2 helyett 10 CSP LE-jét veszti el.
Dátum: 2009.08.10. 11:41:02
Jaja, átgondolják. Szerintem ott lesz külön kitételként, hogy "A Zugivó Italbarátok szövetség kútjának termelése nem feleződik meg."
Dátum: 2009.08.09. 22:24:47
Nem tűnnek el. Nem kötelező semlegesíteni, csak erősen ajánlott.
Dátum: 2009.08.09. 21:19:43
Első hiba ismert, a fejlesztők semmit nem mondtak róla.
Utóbbit pedig már kértem én is Baratytól, azt ígérte, hogy berak egy számlálót.
Utóbbit pedig már kértem én is Baratytól, azt ígérte, hogy berak egy számlálót.
Dátum: 2009.08.08. 16:28:38
Védőfalat biztosan nem, hiszen te támadsz.
Gyakorlótér elvileg számít.
Gyakorlótér elvileg számít.
Dátum: 2009.08.08. 16:23:33
"azonnal visszaállitják a szervert az egész elöttre, sé buktatok kb 6 hetet"
Na ha hat hetet buknék, és tökre semmit nem ért, hogy itt ülök a gép előtt soktucat órát, nem kicsit lennék ideges
Na ha hat hetet buknék, és tökre semmit nem ért, hogy itt ülök a gép előtt soktucat órát, nem kicsit lennék ideges
Dátum: 2009.08.08. 15:05:20
3. Akinek vf-e van, azoknak ez tényleg nagy szívás, hidd el, mert sok Tp jön belőle (pont mint 2 vadászatért) de még csak nullszaldós sincs LE-ben. Mivel egyszerűen fogalmazva mifelénk a legrosszabb dolog ami egy karival történhet, hogy TP-t kap... Lévén minél kevesebb Tp-t kapsz minél több LE mellett annál jobb. Erről szól az egész. Itt viszont ez megfordul."
A VF hatása erre is érvényesül, azaz itt is felezi a TP-t. A VF előnye továbbra is megmaradt, sőt, még erősödött is a hatása, hiszen ez egy újabb terület, ahol a többiek több TP-t szereznek.
Dátum: 2009.08.08. 15:02:05
Aláírásomban wiki, szakértelem, 4. szint.
Dátum: 2009.08.08. 14:58:23
Kiírtak egy futóversenyt, 42 kilométer. A mezőny nekiindult, de pár tucat ember minden erejét bevetve előreloholt, és már kilóg a nyelve. Elfáradtak, és közben kiabálnak nézőknek, hogy nekik milyen rossz, és hogy ugye majd családi ház lesz a jutalom, mert különben fogják magukat és vesznek egy pisztolyt az ecserin.
Dátum: 2009.08.08. 14:51:52
"majd ha a vegen kiderul, hogy a nyertes horda kap plusz 10% LE-t minden vadaszatra, akkor sztem fogjuk hallani a te hangodat is."
Miklós fenti közlése alapján kizárt az általad említett bónusz. Aki tápért csinálja, az nagyot hibázik.
Dátum: 2009.08.08. 14:49:55
"az esemény tervezésekor nem a "táp" volt a fő szempont, hanem a szórakoztatás."
"Lehetőség van persze versengésre is"
LEHETŐSÉG. Nem kötelező. Ti pedig csináljátok teljes erőbedobással, minden erőforrásotokat felélve. Ez oké, csináljátok, csak akkor nem értem a panaszkodás tárgyát.
"Lehetőség van persze versengésre is"
LEHETŐSÉG. Nem kötelező. Ti pedig csináljátok teljes erőbedobással, minden erőforrásotokat felélve. Ez oké, csináljátok, csak akkor nem értem a panaszkodás tárgyát.
Dátum: 2009.08.08. 12:35:54
Miért kellene visszaadni CSP-t vagy LE-t? Mi értelme akkor az egész versenynek?
Miért nem a http://www.clickclickclick.com-on játszotok? Klikkelsz, és ha sokat csinálod, nyersz. Nem kell befektetni semmit.
Miért nem a http://www.clickclickclick.com-on játszotok? Klikkelsz, és ha sokat csinálod, nyersz. Nem kell befektetni semmit.
Dátum: 2009.08.08. 12:23:16
Ez egy miniverseny, ami LE-be kerül. Mindkét toplista győztesei jutalmat kapnak. Nem a hátrány okozás volt a cél. Pont.
Dátum: 2009.08.08. 12:14:59
"hidd el megéri"
Ezt hol írták? Miklós szó szerint azt írta, hogy: "hogy kinek mennyire érte meg, az igazándiból csak a legvégén fog kiderülni."
Ezt hol írták? Miklós szó szerint azt írta, hogy: "hogy kinek mennyire érte meg, az igazándiból csak a legvégén fog kiderülni."
Dátum: 2009.08.08. 12:10:47
Megkérdeztem miért csinálod, ha nem éri meg. Azt írtad, hogy fogalmad sincs.
Ezek után őszintén, mit vársz, mit lehet ezek után írni?
Kiabálsz, hogy húdemennyi sok LE-be került neked mindez, és hogy ezért ilyen meg olyan jutalmat, kompenzációt vársz. Mire fel? Nem kötelező. _Ne csináld._ Ennél egyértelműbben már nem tudok fogalmazni.
Ezek után őszintén, mit vársz, mit lehet ezek után írni?
Kiabálsz, hogy húdemennyi sok LE-be került neked mindez, és hogy ezért ilyen meg olyan jutalmat, kompenzációt vársz. Mire fel? Nem kötelező. _Ne csináld._ Ennél egyértelműbben már nem tudok fogalmazni.
Dátum: 2009.08.08. 11:58:28
MINDEN versenynek van nevezési díja, és minden verseny igényel valamilyen erőforrást a részt vevőktől. Ha nem kerülne LE-be, akkor csinálhatnánk egy olyan versenyt is, hogy ki tud 6 héten belül többször az egyéb menüpontban lévő "klikk" ikonra kattintani. (Megjegyzem, van ilyen verseny is...)
NEM KÖTELEZŐ részt venni, NE panaszkodjatok, hogy ez nektek milyen sok LE-be kerül! Ha ez szerinted sok, és tönkreteszi a karakteredet, akkor NE CSINÁLD!
NEM KÖTELEZŐ részt venni, NE panaszkodjatok, hogy ez nektek milyen sok LE-be kerül! Ha ez szerinted sok, és tönkreteszi a karakteredet, akkor NE CSINÁLD!
Dátum: 2009.08.08. 11:48:14
Miklós berakott a játékba valamit, egy új dolgot, amiben lehet versenyezni egymással. Már nem csak a szint, a tulajdonságösszeg, vagy az eddigi több hónapos karakterfejlesztés számít, hanem mindenki tiszta lappal indul. A pár hetesnek szánt miniverseny végén lesz valami jutalom a részt vevőknek, illetve a hordákat is jutalmazzák valami minimális dologgal (utóbbi jelentős ugye nem lehet, hiszen attól még hogy a hordába tartozik valaki, nem biztos hogy kivette a részét belőle. Továbbá nem lehet hatalmas előnyt adni egy egész hordának a többivel szemben, mert az elégedetlenséget szül.)
A miniversenyen való részvétel LE-be kerül. (TP vesztés mint Kocos levezette, ugye nincs. Szerintem Miklósban az komolyan fel sem ötlött, hogy ez bárkinek is probléma lehet. Maximum a VF-ezőket érintheti, de mivel az erre is hat, ezért az ő érveik sem jogosak.) Motiválás végett, hogy megnézd mi is ez, és ne tudd teljesen ignorálni, van egy minimális hátrány, a varázspont töltödés felezése. Ez nem jelentős, túl lehet élni, de mégis kicsit arrafelé hat, hogy ölj le naponta egy manót. A hordák közötti számbeli egyensúlyt logikusan egy szorzóval kompenzálja, így egyenlíti ki a különbségeket, hogy a lehetőségek keretei között mindenkinek ugyanolyan esélye legyen.
Ezek után elolvassa a fórumot, és azt látja, hogy sírtok a TP miatt, sírtok a jutalom miatt (amiről fogalmatok sincs), sírtok a hordaszorzó miatt, és panaszkodtok, hogy milyen sok erőforrást elpazaroltatok már, és mégsem kaptatok még semmit, pedig már KÉT TELJES NAPJA zajlik a hat hetesre tervezett küzdelem.
Hát ezek után fejlesszen nektek az öregapám.
A miniversenyen való részvétel LE-be kerül. (TP vesztés mint Kocos levezette, ugye nincs. Szerintem Miklósban az komolyan fel sem ötlött, hogy ez bárkinek is probléma lehet. Maximum a VF-ezőket érintheti, de mivel az erre is hat, ezért az ő érveik sem jogosak.) Motiválás végett, hogy megnézd mi is ez, és ne tudd teljesen ignorálni, van egy minimális hátrány, a varázspont töltödés felezése. Ez nem jelentős, túl lehet élni, de mégis kicsit arrafelé hat, hogy ölj le naponta egy manót. A hordák közötti számbeli egyensúlyt logikusan egy szorzóval kompenzálja, így egyenlíti ki a különbségeket, hogy a lehetőségek keretei között mindenkinek ugyanolyan esélye legyen.
Ezek után elolvassa a fórumot, és azt látja, hogy sírtok a TP miatt, sírtok a jutalom miatt (amiről fogalmatok sincs), sírtok a hordaszorzó miatt, és panaszkodtok, hogy milyen sok erőforrást elpazaroltatok már, és mégsem kaptatok még semmit, pedig már KÉT TELJES NAPJA zajlik a hat hetesre tervezett küzdelem.
Hát ezek után fejlesszen nektek az öregapám.
Dátum: 2009.08.08. 11:33:00
De miért töltesz bele ennyit? Magyarázd már meg légy szíves, mielőtt a jutalomért tartod a markod.
Dátum: 2009.08.08. 11:30:01
Senki sem kötelez rá, hogy olyan sokat költs.