Hozzászólások - Zsolesz
Dátum: 2008.12.09. 20:26:04
7 lett nekem is, de excelben szépen kiszínezgetve nem biztos, hogy belefértem az öt percbe. Mindenesetre jobban tetszik a kérdés, mint azok amiknél 5 perc alatt 25 oldalt kell végigböngésznem, hogy valami elképzelésem legyen legalább.
Dátum: 2008.12.09. 16:55:37
Már csak félve kérdem , ezt is biztos tudni kéne? Azt se tudom hol keressem!
Hány foga van a lónak?
36-44
32-36
28-36
28-32
Hihetetlen, de megtaláltam: Lófogászati útmutató. Ilyen is van.
Hány foga van a lónak?
36-44
32-36
28-36
28-32
Hihetetlen, de megtaláltam: Lófogászati útmutató. Ilyen is van.
Dátum: 2008.12.09. 16:34:04
Mondjuk ha egy hajó rakományában megtalálható, és kiesik és elsüllyed. Ennyire rosszat szóltam, hogy így nekem kell ugrani? Páncélos katonát és rendszámtáblákat is viszonylag ritkán látni a tengerben úszkálni.
Dátum: 2008.12.09. 16:31:19
Ha jól látom megtörtént a változtatás. Jó lenne, ha a játékon belüli üzenetben el lenne küldve mindenkinek, hogy mi is lett a végső megoldás. Ha tervben van már, akkor nem szóltam.
Dátum: 2008.12.09. 16:24:25
Idézet: Konky - 2008.12.09. 12:06:40
Azért én nem biztatnám. Bár a dinoszauruszok kihaltak, a csontjaik ma is megtalálhatók, és szerintem simán elképzelhető, hogy benyel egyet valamelyik falánk jószág. Szerintem rossz kérdés, de vannak rosszabbak is.
Az alábbiak közül mit nem találtak még cápa gyomrában?
Páncélruhát
Dinoszaurusz csontot *
Hajóhorgonyt
Rendszámtáblát
Először rossz kérdésként akartam betenni, de közben rájöttem, hogy mennyire jó! Cápák már bőven a dinoszauruszok előtt is voltak, tehát előfordulhatott volna. DE: Az ember a dinoszauruszok kihalása után 60 millió évvel jelent csak meg, és valószínűleg nem a cápák gyomortartalmának vizsgálata volt az első dolga...
Tényleg jó, érdekes kérdés, csak így tovább!
Páncélruhát
Dinoszaurusz csontot *
Hajóhorgonyt
Rendszámtáblát
Először rossz kérdésként akartam betenni, de közben rájöttem, hogy mennyire jó! Cápák már bőven a dinoszauruszok előtt is voltak, tehát előfordulhatott volna. DE: Az ember a dinoszauruszok kihalása után 60 millió évvel jelent csak meg, és valószínűleg nem a cápák gyomortartalmának vizsgálata volt az első dolga...
Tényleg jó, érdekes kérdés, csak így tovább!
Azért én nem biztatnám. Bár a dinoszauruszok kihaltak, a csontjaik ma is megtalálhatók, és szerintem simán elképzelhető, hogy benyel egyet valamelyik falánk jószág. Szerintem rossz kérdés, de vannak rosszabbak is.
Dátum: 2008.12.07. 16:50:26
Nekem tetszene, mert én se használom el a PP-t, de az inkább portyázó játékosok kedvéért ennek visszafelé is működni kéne. De ezt csak egyszintes épületnek tudnám elképzelni, ahol minden irányba 2 pontot kell minimum áldozni, hogy egyet kapjunk, mert ha pozitívba lehetne vinni az arányt az épületszintek növelésével, tehát egy pontért kapnánk kettőt, akkor oda-vissza váltogatva gyűjtögethetnénk a csp-t és pp-t. Ezenkívül manapontba is kerülhetne a váltás, de nem lenne butaság, mert amennyi időt megspórolok a portyázáson, azt elkölthetném vadászatra. Csak a TP-ket valahogy közelíteni kéne egymás felé, mert a vadászat annyival többet ér, hogy egyszerűen nem érné meg portyázni.
Dátum: 2008.12.07. 09:01:29
Egy tégla tömege 1 kg és egy fél tégla. Mekkora a tégla tömege?
1 kg
2 kg
10 t
1.5 kg
Tessék?
Közben megértettem.
1 kg
2 kg
10 t
1.5 kg
Tessék?
Közben megértettem.
Dátum: 2008.12.06. 17:08:49
Sziasztok. Az érdekelne, hogy a bajnoki viadalon ellopott kiégett ősköveimet visszakaptam-e, mert nem tudom, hogy mennyinek kéne lenni. Mivel a TP és ÉP vesztés nem valós, az se lenne éppen igazságos, ha megrövidítettek volna két őskővel.
Dátum: 2008.12.05. 10:57:13
Semmi baj, ha reklámozzák, akkor tényleg nem speciális, bár akkor meg reklám , de én egyáltalán nem találkoztam vele. Bár van TV-m, bekapcsolva csak akkor van, ha hétvégén hazajön a barátnőm , és én akkor is inkább itt vagyok, háttal a TV-nek.
"Már mi is csak 100 kérdésenként tudunk választ feltenni, ezért nem értjük, hogy miért akadsz ki ennyire. Ja, és míg 30 kérdésenként lehetett feltenni kérdéseket, én átlagban kb 100 LE-t kaptam egy kérdésért a szintem függvényében, tehát a mostani rendszerhez képest olyan hatalmas előnyöm sincs ebből."
Akkor elvileg egy átlag vadászatért járó LE-t kaptunk egy 30 jó válaszonként feltehető kérdésre, most 3 átlag vadászatért járó LE-t kapunk egy 100 jó válaszonként feltehető kérdésre. Szinte ugyanott vagyunk.
"Már mi is csak 100 kérdésenként tudunk választ feltenni, ezért nem értjük, hogy miért akadsz ki ennyire. Ja, és míg 30 kérdésenként lehetett feltenni kérdéseket, én átlagban kb 100 LE-t kaptam egy kérdésért a szintem függvényében, tehát a mostani rendszerhez képest olyan hatalmas előnyöm sincs ebből."
Akkor elvileg egy átlag vadászatért járó LE-t kaptunk egy 30 jó válaszonként feltehető kérdésre, most 3 átlag vadászatért járó LE-t kapunk egy 100 jó válaszonként feltehető kérdésre. Szinte ugyanott vagyunk.
Dátum: 2008.12.05. 09:28:12
A sárkányt a legenda 19.fejezetében találod, az állatkivégzéshez meg csak növeled a másodlagos támadást, és bízol benne, hogy bejön. Vagy megpróbálod lebeszélni valakivel, hogy segítsen.
Dátum: 2008.12.05. 09:24:39
De volt valami 10 hibás kérdés után nem kérdezhetsz dolog is, nem? Ami persze hülyeség, mert előbb-utóbb mindenkinek összejön. Ebben nem vagyok biztos, csak itt olvastam egyszer a fórumon.
Dátum: 2008.12.05. 08:44:24
Valahogy nem igazán jegyzem meg a reklámokat, de akkor legyen. Úgy se írtam be semmit hetek óta, csak ezt merészeltem, mert a google abszolút semmit nem adott ki rá. És amúgy se ferrári, hanem Ferrari. De nekem aztán mindegy. Legközelebb már úgyis tudni fogom.
Dátum: 2008.12.05. 08:33:40
Nagyon szimpatikus a hozzáállásod. Szeretnék én is nyugodt és elnéző lenni! Sajnos nem vagyok.
Ha továbbra is megpróbál keresztbe tenni, akkor legyen ez a legnagyobb öröme az életben.
Ha továbbra is megpróbál keresztbe tenni, akkor legyen ez a legnagyobb öröme az életben.
Dátum: 2008.12.05. 08:25:08
A ferrárinak melyik az üzemanyagpartnere az F1-ben?
Petronas
Shell
Elf
Mobil1
Ez szerintem tényleg speciális. Amit meg tudok találni öt perc alatt, azt már be se írom ide, de ezt képtelen voltam.
Petronas
Shell
Elf
Mobil1
Ez szerintem tényleg speciális. Amit meg tudok találni öt perc alatt, azt már be se írom ide, de ezt képtelen voltam.
Dátum: 2008.12.04. 12:02:36
Idézet: Ricardo - 2008.12.04. 09:43:18
Ezt nem tudtam. Köszi.
A képlet: aktív őskövek száma x karakter szint x 1.5
Ezt nem tudtam. Köszi.
Dátum: 2008.12.04. 09:06:22
Megnézem még egyszer, ha lesz LE-m, de nálam szerintem beleszámított. Nézd meg az előbbi hozzászólásomban lévő linken. Gondolom ők is saját tapasztalatból merítettek.
Dátum: 2008.12.04. 08:58:52
Egy másik topicban feltett kérdés juttatta eszembe, hogy a lélekkút kisütésről nincs infónk. Legalábbis én nem találok. Biztos kell lenni egy pontos képletnek. Legalábbis nagyon remélem, mert itt aztán tényleg nem lenne fair a random. Ha akartok adatot gyűjteni hozzá, akkor majd megírom, hogy milyen szinten, mennyi őskővel mennyit hozott. Az eddigiekre sajnos nem emlékszem pontosan, úgy meg nem sokat ér.
Dátum: 2008.12.04. 08:46:18
Az a szintedtől is függ, de nagyon keveset. Egyszer 110-el sütöttem ki, de még az se igazán érte meg. Nem tudom, mi lehet a pontos képlete.
Dátum: 2008.12.04. 08:11:26
Szerintem úgy már nagyon jó lenne. Köszi.
Dátum: 2008.12.04. 07:56:34
Azt én is nagyon megköszönném, mert sajnos nem tudom fejben tartani a sorrendet.