Viszont egy jó event azoknak, akik portyában gyengék, de mégis szeretnének relikeket összeszedni. Ráadásul kevés olyan karakter van, akinek mindegyikből megvan a platina. Tippre egy kezemen meg tudom számolni az összes világot figyelembe véve.
V1-en egyébként kiválóan alakult a számomra a csere. Megint maradtam az eredeti helyen, így még a +2-es díj is meglesz simán, a +3-as csak azért nem mert nem költöm el a CSP-im és PP-im, maradhatnak max közelében.
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.09.26. 11:06:40
Dátum: 2012.09.26. 10:19:01
Szerintem többen elfeledkeztek róla, hogy most van a határidő. Itt a fórumon se volt most olyan nagy csevegés róla.
Dátum: 2012.09.25. 20:05:26
Térkép event leírásából:
Október 3-án, 10-kor ér véget, ebből -7 nap. (Szeptember 26, szerda, 10 óra.)
Az utolsó héten nem lehet váltani!
Október 3-án, 10-kor ér véget, ebből -7 nap. (Szeptember 26, szerda, 10 óra.)
Dátum: 2012.09.25. 19:11:27
Megunt karakterek néven van topic, amit egy játékos indított annó.
Dátum: 2012.09.25. 18:59:13
A játékszabályzat szerint ÁTadhatod , amiért amúgy - email cím változás esetén - kavicsot kell felhasználni. Pénzért biztosan nem hirdetheted itt. Az átadásnál 50 kavics kerül levonásra és minden őskő megsemmisül a karakternél, plusz az összes ősköves tárgy, ital, állatcucc, stb, hogy ne lehessen átadni őskövet másik karakternek. (Ha törli, akkor az adott emailen másik világon lévő karakternek lehet átadni a kavicsot.) Igaz, ezt az őskőnullázást és ősköves tárgyak kilövését nem igazán értem, mire jó, hiszen ez már egyszer bevétel volt, az 50 őskő meg így is plusz költség, ami bevétel...
Dátum: 2012.09.25. 18:12:19
Ariel: Elfelejted, hogy a KH is támad, ahol már nem védi őt semmilyen projekció. Napi 8-10 KH-s támadás van átlagosan. Ebből 1-2 lehet táp karakterek másolatától, akik az LE-t általban csak gyűjtik a többi karaktertől, majd ilyenkor az SK-s leveszi róluk. Háborún kívül nyilván nem az a lényeg, hogy a te támadásodnál mi történik.
* Illetve valljuk meg, a varázslatoknak azoknál lesz jelentősége, akik az IQ-t az egekbe tolták. Aki inkább közelharcra gyúrt, annál ez messze nem olyan jelentős.
* Illetve valljuk meg, a varázslatoknak azoknál lesz jelentősége, akik az IQ-t az egekbe tolták. Aki inkább közelharcra gyúrt, annál ez messze nem olyan jelentős.
Dátum: 2012.09.25. 18:05:48
Rákérdeztem, teee...!
*Hozzáteszem, nálunk az adó karakter is aktív.
*Hozzáteszem, nálunk az adó karakter is aktív.
Dátum: 2012.09.25. 17:46:18
Igaz, azt kihagytam. Az IS igen táp, sőt. Így ugye lehet ülni sok-sok LE-n. Nincs a veszélye, hogy elviszik 1-1 szerencsésebb portyábal, akár a KH-sok. Azt azért nem hiszem, hogy a bónusz LE-szívás annyira semmitmondó lehet. Amikor havonta ebből 1-2 plusz magas tul összege kijön vagy 4-5 alacsonyabbé, akkor már sokat számít ott, ahol napi 1, max 2-vel növelhető több fontos tul.
Dátum: 2012.09.25. 17:23:11
Manapság már jóval egyszerűbb. Elég egy normál, kábeles net és egy mobilnet a laptopon. (Vagy munkahelyen, akárhol másik net.)
Dátum: 2012.09.25. 17:21:04
Omen666-ról nem tudtam, pedig szövitárs. Olyan 10 napja van rajta. Ettől függetlenül, vagy ezzel együtt is én továbbra is egyetértek azzal, hogy az AF mellett még kell valami, ami a KH-ból való bónusz LE-szerzést csökkenti (lélekszívás miatt), de nem hiszem, hogy eza közeljövőben változni fog. Persze, ha eléritek én támogatom. (Vagy nekem is kell egy ilyen )
* Azt azért leszögezem, hogy nekem NEM az SK-val van gondom, ha valaki fizetett relikért, az kapja akárhonnan és ne essen le róla, pusztán a KH-s területen a KH általi állandó támadások és a nagyobb erő, tau miatt bejövő +LE-vel.
* Azt azért leszögezem, hogy nekem NEM az SK-val van gondom, ha valaki fizetett relikért, az kapja akárhonnan és ne essen le róla, pusztán a KH-s területen a KH általi állandó támadások és a nagyobb erő, tau miatt bejövő +LE-vel.
Dátum: 2012.09.25. 14:27:42
83. szintűként még lehet is, ha VF-es vagy és vadászol. Nagyon durván 1 CSP 2000 LE. Napi 40 CSP-vel 80000 + térkapuból valamennyi, mondjuk napi 100k LE. Maxos építéssel ez napi 325k-nyi építés, mellette mondjuk manakonsti naponta 275k-nyi, csak hogy kerek lehessen, ez 600k-nyi építés 1 nap, max 2 hónap és kész van, de gondolom van már valamennyi építésed, amit azért be fog számolni, így ennél csak kevesebb lehet, pláne, ha 50 CSP-n vagy.
Dátum: 2012.09.25. 13:47:46
Nem hiszem, hogy a jelenleginél többet fognak tenni az ügyben a közeljövőben. Van egy AF képesség rá, ami csökkenti a hatást. Volt ilyen felvetése Miklósnak, hogy KH ne üssön ilyet, volt olyan javaslat is, hogy KH ellen ne érvényesüljön, de most szerintem nem ez a legfontosabb fejlesztés, mert elég kevés tagot érint.
Ez egy olyan dolog, amivel nem nagyon lehet jó megoldást választani.
- Essen le 1 nap után? - Belépnek és visszarakják.
- Csak bizonyos időközönként lehessen SK-t adni? Akkor azSK-nak nullára redukálódna a jelentősége, ez meg nem lesz cél.
A környezetemben már csak Marcsán van SK. Bár neki 1-2 hetente felvetem, hogy ugyan vegye már le magáról, mert nevetségessé teszi magát, de nem hajlandó. Máson nem szokott lenni ilyen. Hogy szerver szinten hány ember van így állandó SK-val, azt nem tudom.
Amúgy írd meg nekik az új ügyfélszolgálati rendszerben és ott még inkább látod, ha nem történik semmi
Ez egy olyan dolog, amivel nem nagyon lehet jó megoldást választani.
- Essen le 1 nap után? - Belépnek és visszarakják.
- Csak bizonyos időközönként lehessen SK-t adni? Akkor azSK-nak nullára redukálódna a jelentősége, ez meg nem lesz cél.
A környezetemben már csak Marcsán van SK. Bár neki 1-2 hetente felvetem, hogy ugyan vegye már le magáról, mert nevetségessé teszi magát, de nem hajlandó. Máson nem szokott lenni ilyen. Hogy szerver szinten hány ember van így állandó SK-val, azt nem tudom.
Amúgy írd meg nekik az új ügyfélszolgálati rendszerben és ott még inkább látod, ha nem történik semmi
Dátum: 2012.09.25. 13:41:54
Igen, menj másik szövibe. Ha a többiek úgyis abbahagyták és pirosak, akkor teljesen felesleges ottmaradni. Keress egy hasonló szövit, ahova az építésed is elég és válts.
Dátum: 2012.09.25. 11:26:24
Szerencsés esetben holnap megérkezik hozzájuk, ha postán adtad fel, de a postát ismerve ez több munkanap is lehet. Jobb, ha OTP-ben fizeted be, az azonnal megjelnik és még aznap - ha nem késő délután fizeted - jóvá is lesz írva.
Dátum: 2012.09.25. 08:55:35
Ez a tartalékoljak vagy sem kérdéskör saját magad válasza szerint is már megválaszolt. Teljesen mindegy, hogy most kerül be vagy 1-2-3-4 hónap múlva, hülyeségre úgyse költöd el, azaz addig is gyűjtöd. Természetesen én is örülnék, ha már bekerülne, így a kérdést elég addig feltenni, hogy az új AF képességek mikor kerülnek be?
A többi gyakorlatilag nem kérdés. Mármint, hogy tartalékolj-e vagy sem, hiszen: a számomra felesleges képességekre nem fogok költeni (Én se költök ilyenekre.)
A többi gyakorlatilag nem kérdés. Mármint, hogy tartalékolj-e vagy sem, hiszen: a számomra felesleges képességekre nem fogok költeni (Én se költök ilyenekre.)
Dátum: 2012.09.25. 08:50:35
Sajnos a nyilvános adatbázis keresője rossz. Kb 1 %-os hatékonyságú. Lett jelezve már és remélhetőleg javítani fogják hamarosan (a google tán módosított valamit a kódon, amit használnak). Sok kérdést nem feltétlenül azért utasítanak el, mert konkrétan az már szerepelt, hanem mert az adott témában már sok kérdés szerepel. Ilyenek pl a fizikai fogalmak is.
Másrészt szerintem ennél durvább értékelést is kaphattál volna. 2 normálisabb rossz válasz mellé betettél egy blődséget.
"Azt az erőt, mely centrifugálás közben a mosógép lefogásához szükséges."
A fizika elég tág tudomány, találhattál volna nyugodtan oda egy normálisat én lazán rossz válaszokkal dobtam volna vissza.
Másrészt szerintem ennél durvább értékelést is kaphattál volna. 2 normálisabb rossz válasz mellé betettél egy blődséget.
"Azt az erőt, mely centrifugálás közben a mosógép lefogásához szükséges."
A fizika elég tág tudomány, találhattál volna nyugodtan oda egy normálisat én lazán rossz válaszokkal dobtam volna vissza.
Dátum: 2012.09.25. 08:12:06
Vedd figyelembe, hogy amit felsoroltál, azok közül egy kezdő számára a "Most mit is fejlesszek?", idomítás, sajtolás - bár ez se 1. szinten - és a templom állja meg a helyét. Térkép időszakos event, sisakszilánk nagyon sokadik szintű, szerencse is később, szövetségben kerül képbe, pláne a szöviküldi, amihez még épület is kell, szóval az se az első néhány 10 szint sajátja.
Tény, hogy a tapasztalt, régi játékosok számára egyre több fejlesztés jön be, amiből ha mindent akar valaki csinálni, akkor egyre összetettebb lehet a játék, de pár nap alatt megszokható és alapvetően szinte semmit se csinálok másként, mint 2 éve, csak van egy új menü (templom), amihez napi 1-2 alkalommal benézek és 1 hónapon belül 12 napot előretervezek miatta.
Tény, hogy a tapasztalt, régi játékosok számára egyre több fejlesztés jön be, amiből ha mindent akar valaki csinálni, akkor egyre összetettebb lehet a játék, de pár nap alatt megszokható és alapvetően szinte semmit se csinálok másként, mint 2 éve, csak van egy új menü (templom), amihez napi 1-2 alkalommal benézek és 1 hónapon belül 12 napot előretervezek miatta.
Dátum: 2012.09.24. 13:50:21
Azért azt nem nehéz kideríteni. A belépés előtt ott virít, melyik világ mikor indult.
Dátum: 2012.09.24. 11:51:32
Gondolom 1 napon belül válaszolnak és problémafüggő, mikorra javítják. Nekem hétvégi problémára is válaszolták már, de az általam jelzett bug nem 1-es prioritású és alapvetően játéktechnikailag senkinek sem okoz problémát.
Dátum: 2012.09.23. 20:10:34
Kétszer sima vadászat közben, mikor elfogtam az aktuális dögöt, még levadászott annyit, amennyi az 50 vadászathoz kellett, immár elfogás esélye nélkül. - Ezt elvileg javította Baraty, legalábbis jeleztem neki.
Egyszer 50 helyett 100 CSP-t vont le, miközben csak 50 CSP eredményét írta jóvá. - Ez épp szerverlagnál volt, gondolom baromi ritkán jöhet elő, visszakaptam az 50 CSP-t.
Amennyiben a szintlépés is beleesik, akkor a szintlépés utáni vadászatok is a régi szint szerint vannak jóváírva. - Ezzel nem lehet mit kezdeni, mivel hétvégén volt, nem jeleztem Baratynak még.
A maradék 2 alkalommal rendben volt
Egyszer 50 helyett 100 CSP-t vont le, miközben csak 50 CSP eredményét írta jóvá. - Ez épp szerverlagnál volt, gondolom baromi ritkán jöhet elő, visszakaptam az 50 CSP-t.
Amennyiben a szintlépés is beleesik, akkor a szintlépés utáni vadászatok is a régi szint szerint vannak jóváírva. - Ezzel nem lehet mit kezdeni, mivel hétvégén volt, nem jeleztem Baratynak még.
A maradék 2 alkalommal rendben volt