Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - krishy

Oldal: 12345678
Dátum: 2008.12.23. 18:26:11
Ha te nem vagy kocka, miért érdekel ennyire? A kocka playernek valsz máskor is több ideje van a játékra mint Neked. Akkor most a kockákat utálod úgy általában, vagy csak a karácsonyi kockákat? (a LEGO-kat )

(bocs srácok, be vagyok fáradva...)
Dátum: 2008.12.23. 18:07:04
Idézet: ATILA2 - 2008.12.23. 17:35:43
hogy a Tökéletes Gyémánt hadat üzent a Rónin szövetségnek,

Terrorista az, aki nem tudja a saját szövetségét helyesen leírni. Vagy az inkább valami más....
Dátum: 2008.12.19. 02:02:27
Hey srácok, azért ennyire ne menjetek neki Mortimernek! Csak elmondta a véleményét.
Dátum: 2008.12.17. 23:52:30
Idézet: Zaccmester - 2008.12.17. 22:20:03
én nem szégyenlem...

Ezt viszont szégyeLLheted.
Pont Karácsonykor ne játsszak a kedvenc JÁTÉKommal? Érdekes...

(mindegy, akkor marad a LEGO )
Dátum: 2008.12.11. 19:44:23
Mert az a jó. (ettől függetlenül hülye egy kérdés, + ez nem a kvíz topik)
Dátum: 2008.12.10. 09:41:13
Néhány gyöngszem:

Melyik autót nem a Ferrari gyártya?
Enzo
FXX
F40
Murcielago

Gondolom, az nem gyártya hanem gyertya. Vagy én nézek be valamit.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------
Ki a főhőse a Harry Potter filmeknek?
Ron Weasley
Harry Potter
Hermione
Sirius Black

Igénytelen.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------
Melyik a legkorábban alapított gyémánthordás szövetség?
Kubla Kánság
ELIT HORDA
Azúr légió
Sötét ösvény

Azon kívül, hogy a felsoroltak közül a Kubla az egyetlen gyémánt könnyen aktualitását is vesztheti.
-------------------------------------------------------------------------------- -----------------

Lenne egy javaslatom is, az aktualitását vesztő kérdéseket könnyen ki lehetne küszöbölni, ha a kérdés mellett mindig ott lenne, hogy mikor tették fel a kérdést.
Dátum: 2008.12.07. 23:17:06
Egyébként nem tudom láttátok-e, de a "Segítség" fórumcsoport neve alatt alatt változott a kiírás.

10 points!

(vagy én vagyok figyelmetlen és már régóta ott van?)
Dátum: 2008.12.05. 21:12:10
Akkor ugye szigorúan a te logikád alapján:

Eskut Damerol Grán Győzelem 994 Vereség:289
GYILKOS!

Úgy nézem te sem 30PP-vel mész, azaz támadsz nálad gyengébbeket is. Mi is.
Dátum: 2008.12.05. 20:43:15
Nem igazán értem a háborús sírásokat. Ez egy pvp játék, az a lényege, hogy a játék adta kereteken belül próbálj erősebb lenni a másik karakternél/szövetségnél és nyerj.

Mégis mit szeretnétek? Ne háborúzzunk? Ne használjuk a Citadellát? A gépet se kapcsoljuk be?

Kapjuk itt a durvábbnál durvább jelzőket, de ettől még ez a játék ilyen. Nem mondom, hogy nekem tetszik a jelenlegi rendszer, de nem mi tettük ilyenné, mi csak játszunk vele. Ezért ne ránk legyél mérges és kérlek legközelebb legalább ne személyeskedj!
Dátum: 2008.12.05. 20:23:43
Idézet: Butchman - 2008.12.05. 20:16:06
Valaki írta itt, hogy diplomácia így meg úgy... Hát mi akartunk diplomáciát a Tökéletesek ellen. Tudjátok mi volt a válasz: "Semmit nem adunk, mert már alig maradt valaki akit támadhatunk. Készüljetek háborúra..." Visszakérdeztem, hogy azért az Elit meg az Azúr még ott van, nem? Válasz: "Azt meghagyjuk nektek..."
Nem azzal van bajom, hogy jönnek, levernek, viszik a kevesünket, hanem a STÍLUS... mint tudjuk az maga az ember.

Az üzeneteket én írtam. Ha már te idéztél(bár egyoldalúan) megteszem én is. :

"Szia,
Látom aktív vagy, de mégsem válaszoltál a levelemre. Ez azt jelenti hogy leszarjátok amit kértünk?

TLO"

"Szia!

Hát bocs de ez így kicsit azért vulgáris volt.

Elnézést, hogy nem írtam egyből vissza, éppen most tárgyaljuk ajánlatotokat a szövetség fórumán. Nem ígérhetek semmi biztosat, de szerintem nem fogunk belemenni. Mostanában sok ilyen extra békés dologba megyünk bele, lassan már nincs kit támadni.

Készüljetek a harcra!

Dzsó"

1., Már ne is haragudj de szerintem inkább a Te stílusoddal vannak gondok.
2., Kapituláltatok extra béke nélkül is, tehát jó volt a taktika
Dátum: 2008.12.05. 14:43:00
Idézet: Sharpa - 2008.12.05. 14:37:59
Nem egyedül indultam!

4 ELIT-es volt a kategóriában...

Házi bajnokság.

Köszi az infót. Számomra még továbbra is vicces a helyzet egy kicsit.

Azért gratulálok az eredményhez!
Dátum: 2008.12.05. 14:39:54
Idézet: Mortimer - 2008.12.05. 14:11:49
Sharpa tökegyedül indult a kategóriájában? Van ennek így értelme?

Ez tényleg funny.

Esetleg meg lehetne tudni, hogy hányan indultak a legfelső kategóriában? Még most is csak 4-en járnak arrafelé.......
Dátum: 2008.12.05. 10:29:47
"Jól válaszd meg a pillanatot, mert egy viadalra csak EGYSZER nevezhetsz, és legkésőbb a viadal ELŐTTI napon!"
Dátum: 2008.12.02. 11:38:34
Idézet: Mortimer - 2008.12.02. 11:35:59
Tényleg ott van. Ha én nem vettem észre, szerintem más se fogja.

Nagyon nem jó így, a kategóriák ismerete nélkül nincs értelme

Így van, nem értem miért nem lehetett "besárgítani" az "Egyéb" fült. És persze kategóriákra is kíváncsiak lennénk.
Dátum: 2008.12.02. 11:26:26
Ma ismét nem kaptam meg egy vadászatért az LE-t. Számolgattam, biztos, hogy ha az LE-t nem kapod meg, akkor a TP-t se. Kérdés, hogy a CSP vajon levonódik-e, ha nem, akkor végül is nem olyan nagy katasztrófa...
Dátum: 2008.11.28. 11:48:58
Idézet: Mortimer - 2008.11.28. 11:20:41

2. Valamikor termelődik, nem látni hogy mikor jön pont, egyszercsak nő eggyel.

Ebben biztos vagy? Szerintem az időt csökkenti.
Dátum: 2008.11.25. 12:43:56
Ha lefelé támadsz nem 15% Ép fölött kell lennie a delikvensnek. szintenként lefelé nő 5%-al. (de legalábbis 15%-nál még biztosan nem támadható)
Dátum: 2008.11.25. 12:32:42
Mortimer: Ő az apró szörnyekre gondolt szerintem.

Hlegba: http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,40.0 itt sok kérdésre megtalálod a választ, többek között arra is amit kérdeztél.
Sziasztok!

Először is szeretnék bemutatkozni, a karakterem neve Dzsó, a Tökéletes Gyémánt szövetség tagja. Most, hogy elült a vihar, szeretném elmondani én is, hogy mit gondolok, mert néhányan talán még mindig úgy gondolják, hogy az a bizonyos gyémánt a porban hever...

1, Térkapu. Szövetségünk kb. két hete határozta el, hogy elindulunk a Térkapu fele. Ekkor az Elit horda még jóval előttünk járt az előfeltételek épületeiben, de csatlakozott hozzánk néhány új tag, akik gőzerővel láttak neki a lélekkút töltésének és a régebbi tagok is belehúztak. A kitartó munkának meg is lett az eredménye, megelőztük a hordát a szövetségi listán és mi építettük fel először a Térkaput.
Az utolsó napokban mindenki erején felül épített, eksztázisban voltunk, hogy végre valamiben mi lehetünk az elsők, valamit mi fedezhetünk fel először a játékban. A Térkapu azonban HIBÁSAN került be a játékba, a hibát azonnal jelentettük, de mindenki benézett többször is. Én magam csak 2x tettem ezt meg(és más szövetségi tagok is max. 1 és 12 között), de ha nem lett volna egyéb e világi teendőm lehet megtettem volna többször is.
És akkor áruljátok el, veletek még sohasem történt olyan, hogy felfokozott izgalmi helyzetben esetleg valamit túlzásba vittetek? Teszem azt egy születésnapon eggyel több pohárka a kelleténél? Már tudod, hogy nem kellene, de mégis. Én nagyon örülök, ha ez még senkivel nem fordult elő(gratula az akaraterődhöz), én már gyakran végeztem az árokban. Ettől függetlenül elismerem, hogy hiba volt többször bemenni, de semmiképpen nem nevezném csalásnak.

2, Ravenwood: ez már nehezebb falat. Ravenwood már viszonylag a játék elején kivívta sokak ellenszenvét amikor kiderült, hogy multizott. Akkor volt egy szoros szavazás a szövetségben, ahol végül úgy döntöttünk, hogy adunk neki még egy esélyt. Ez több mint másfél hónapja történt, azóta Ravenwood aktív és megbecsült tagja lett közösségünknek. A térkapus "unlimited"-et kihasználva kb. 70x ment be, amit sajnos egész egyszerűen nem értek. A 70 bemenetel már túl van minden "egészséges" túlzáson, nem csodálom, hogy Miklósnál kiverte a biztosítékot de azt is értsétek meg, hogy Ravenwood a szövetségünk tagja volt és mi próbáltunk kiállni mellette. A neve mindenesetre eggyé vált a csaló szóval. Megértem és helyeslem, hogy törölte a karakterét, de fel nem foghatom, hogy egy apró játékbeli előnyért miért tette kockára az egész szövetség és a saját maga becsületét. Mi nem ilyennek ismertük meg ezalatt a másfél hónap alatt. Szívből sajnálom....

Azért egyet szeretnék leszögezni. Talán sokaknak nem tetszik ahogy játszunk, de nem vagyunk csalók. Elkeserítő, hogy többen az egész szövetséget csalónak titulálták ami egész egyszerűen nem igaz és sértő mind rám, mind az egész szövetségemre nézve. Ne ítélkezzetek túl gyorsan...

Köszönöm a figyelmet.
Oldal: 12345678