Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zantetsuken

Oldal: 123456789
Üdv ismét!

Látom témaváltás volt, no de tereljük csak vissza az eredeti "problémára"!! Na jó csak vicceltem!

Szóval van egy jó hírem mindenkinek:

Történt egy kis szabotázs nálunk ezért abbahagyok(unk) mindent, amit még szinte el se kezdtem!
(szinte hallom a tapsvihart és az "ugye megmondtam" vagy a "na végre belátta a hülye" felkiáltásokat!)

Szóval nyertek ők/ti az "épületes" játékosok!! Gratula!!

Mindez azt jelenti, hogy egy etikus és a végletekig tisztességes játékkal és taktikával kell szétrúgjam majd a hátsótokat!

Szóval kösz mindent, további jó játékot és találkozunk a Bajnoki Viadalokon!

u.i.: ugye most már kisüthet a nap a nevem mellett...??
igenis tudomásul vettem már régen, amit mondtok! nem is kellett volna ennyiszer leírnotok, mert elsőre is felfogtam.
viszont az, hogy "később" nem fog előnynek számítani a felvázolt probláma, az nekünk sovány vígasz... A célom az lenne, hogy ne csak később, hanem már "most" se számítson!!

Ez így oké?
Nos ez már beszéd!!! Látom te nem nagyon olvasgattad, azokat a hozzászólásokat, amiket én írtam.... Nem baj, de bocs, hogy nem fogom magam ismételni! Az alpári stílusod pedig nem ide való, szóval szevasz!

Egyébként valóban nem jó az X+12 szintkorlát, mert tényleg kijátszjató az átlagszintek fokozatos növelésével... (de már vannak erre is jobb ötleteim!)

de nyilván itt ez senkit nem érdekel; és nehogy már az itteni Rutinos Nagytudású Fedhetetlen játékosoknak vélemyényt (ne adj Isten új ötleteket) mondjon egy ilyen 13 éves, nyomorult kis noob, mint én!! Hát mit képzelek én??!!

azért remélem ez ellen a faragtalan jóképességű ellen majd szót emel még valaki rajtam kívűl, mert ez már a sértés határát súrolja!!!

persze engem nem nagyon zavar, szépen kiröhögöm és kész, csak azért mégse engedje már meg magának az ilyen...
végezetül pedig nem tudom miért olyan nehéz megoldani,
-hogy egy X átlagszintű szövetségbe ne tudjon belépni egy X+12. szintű vagy nagyobb karakter?? Persze fodítva nyilván nincs értelme korlátozásnak, mert akkor már ki kell fizetnie az új karinak a már meglévő épületek használatát, és az valóban nem kevés LE!
-hogy a szintek közti támadásokra +- %-os tulajdonságmódosítót kapjunk? Nem túl bonyolúlt feladat lenn...
-hogy a csaták randomja jobbna ki legyen küszöbölve? Erre is volna javaslatom, de ezt kicsit bonyolultabb lenne itt kifejtenem, ezért ezt nem is teszem meg.
köszönöm szépen! teljesen egyetértek veled! és megkövezem magam, ha kell a stílusomért!

egyébként hazudtam... egy valaki jobb nálam épületek nélkül! neki hozzám képest +10k LE diff-je van, szóval Őszintén gratulálok neki!!! Nem nagy különbség, de azért mégsem +80k...
A csatái számából ítélve, ő pár héttel több idő alatt jutott el oda, ahol én vagyok; de én nem voltam ilyen türelmes, szóval én sem vagyok 100% pók!
senki!
egyébként meg nagyon sajnálom, hogy nem tudsz "elbújni", és így szembesülsz azokkal a problémákkal, mint mi! Teljesen együttérzek veled!
hát kíváncsi is leszek, hogy neked mikor lesz +90k LE diff-ed 5. szinten....
segítek: soha! épületek nélkül te is "csak" annyira leszel erős, mint mi!
mi ez a "tartsd meg a Tp-t magadnak mozgalom"??

kik ők és holtalálom meg őket?
kedves Szabinho!

a karakteremet ennél jobbra már nem nagyon lehetett volna megcsinálni, természetesen épületek nélkül. Sajnos a randomtényező miatt (amit mi nem tudunk kiküszöbölni a Gyakorlótér adta +18 támadóval) buktunk is pár csatát, amiben veszítettünk szép összegeket. Mert mikor 700-800 LE van nálunk és semmire nem tudjuk osztani (mert egy szakértelem és TÖ növeléséhez már 1000 LE kell), amire szükséges, akkor azért nem szívesen vállalunk be egy rizikós csatát.
Eddig természetesen az átlagjátékosról beszéltem, akiknek 20-30-al kisebb a TÖ-k, és kb olyan cuccaik vannak, mint nekünk.
Arra hogy egy náluk erősebb karaktert megtámadjunk (akiknél nyilván sokkal több LE is van, mert nekik is gyűjteniük kell), még is nem gondoltunk, mivel velük szemben gyakorlatilag 50-50%-os nyerés-bukás esélyünk lenne.
Mindez persze teljesen más, ha olyan előnyöd van velük szemben, amit ők képtelenek behozni! Így ebből az 50-50%-ból, ők 80-90%-ot csinálnak (mint mi az átlagkaraktereknél), csupán ők sokkal több LE-t tudnak elhozni, sokkal nagyobb eséllyel!
Szóval ennyit arról, hogy jól kell tudni ellenfelet választani!! Mi is ezeket az ellenfeleket választanánk, csupán nem érné meg, mert nem tudjuk hatékonyan portyázni őket!!
Nem tudom ezen mit nem lehet érteni??? Csupán csak ennyit számít, hogy ki van építve a szövetséged már az 1-4 szinteden!! Mindez belekerült neked mondjuk 4-5k LE-be, hogy használni tudd őket, és így kb 80k LE előnyhöz jutottál hozzánk képest már 5. szinten!!!

Tehát 10-15. szintig igenis számít, hogy valaki milyen körülmények között tudja elkezdeni a játékot (sőt még nagyobb szintig is szerintem)

És akkor még nem beszéltem arról, hogy ebből az irgalmatlan nagy előnyből (80k LE), már az elején rengeteget tudtok költeni szakértelemre (mondjuk a kreatív aff-ra), ami további hatványozott előnyhöz juttat titeket!

Könyörgöm, gondoljátok már ezt át!!!! Hát ennyire nem világos???

És lehet, hogy később kiegyenlítik egymást, de arra a "későbbre" ti olyan tetemes előnnyel érkeztek, hogy sokból nem tart majd átállni egyéb (mondjuk vadászós , vagy bármilyen másra) taktikára. De gondolom ez is nyilvánvaló!
pontosan ezt csináljuk!
csak sajnos nem tudunk nekik hadatüzenni még...
köszönöm, megtisztelnél!

és nem 3 hete játszok, hanem másfél napja!!!

a tőrlés természetesen vicc volt, de látom nektek nem sok humorérzéketek van, ha éppen ilyen komoly a téma, amit ennyire a szíveteken viseltek!
még egy meglepő húzás:

a másik bebújt előlünk a Katakombákba!

mondanom sem kell, hogy egy Épületet használ a taktikánk időleges kivédésére...

kíváncsi vagyok, hogy alul tudják-e múlni még magukat!

ezek után megnézem már a többi épületüket is, hogy mit tudnak (bár elég sok van...), nehogy újabb meglepetés érjen minket.
epekedve várom a revansotokat! lepjetek meg! nyilván meg is fogunk lepődni.
de ne töröltessétek ki a karaktereinket, mert az nem fair!
hányszor mondjam még el, hogy tudom, hogy nem csalás?????
és nem sírok!!!!!!
és nem írigylem őket!!!!!
és nem kell jótanács, hogy legyek jobb, mert én így vagyok jó, ahogy vagyok!!!!
és nem fenyegtőzök, csak ismertettem a taktikám célpontjait!!!!!
és nem fogom abbahagyni!!!!!

nem sértettem meg senkit, és nem is fogok!!!!

az első megszólalásom azért volt olyan amilyen, hogy felkeltsem mindenki figyelmét! ez sikerült is!
nem sértek FE-et, ha itt egyáltalán van olyan (mert ugye engem azóta lehülyéztek, bunkóztak, stb....)
a félreértések tisztázása végett pedig, az én nevem Lidércmedve a Mana Van D'állók szövetségből.

szóval ha bárkinek valami kivetnivalója van bármi ellen, amit itt a fórumon mondtam, akkor nekem írjon! szívesen válaszok bárkinek és vitatkozok bárkivel, de ezt az akciót én addig csinálom amíg csak tudom! és hogy ez etikátlan lenne?? óóóó nem! csak kiegyenlítjük az esélyeket! ergo ez egy taktika, amivel kompenzáljuk azt, hogy nem értünk a játékhoz, hülyék is vagyunk alapból és 40+ -os haverunk sincs (pláne ezek után), aki felépít nekünk minden jót!
eltart majd egy darabig, de hátha leszünk többen is!
és most jön a lényeg, amire nem számítottam: az első támadások után már jött is az üzenet, az egyik ilyen "tisztességes és etikus" játékostól:

"Szia!

Ha jól sejtem, egyikünknek se jó, ha a játékélménye csökken, ezért a következő igen egyszerű ajánlatom van: MNT (szövetségi szinten).

a nevét nem írom oda, mert elég, ha a mi szemünkben marad ilyen szánalmas!
Üdv ismét!

Nos lettem "hülye", lettem "noob" a szemetekben, de nagyon tévedtek!
A tipp, hogy kik vagyunk igen közel talált! Tudtuk, hogy előbb-utóbb kiderül, semmi gond!

Amit itt leírtatok az utolsó hozzászólásom óta, már mind a tudomásunkban van! Csak saját magatok ismételgetitek (és még én vagyok hülye...)!

Ha mindez, amit én véleménynyilvánításnak szánok, a ti szemetekben a fórum "szétcseszése", akkor gratula nektek (és még én vagyok sötét és bunkó...)!

Azért a rutinosabb játékosoktól kicsit többet vártam ennél! Bár mondhatnám, hogy nem csalódtam...
Fogadjunk, hogy egyikőtök sem képzelte magát a mi helyünkbe (pláne egy átlagjátékos helyébe)egy pillanatra sem...
és az nem fordult meg a fejedben, hogy ennek a problámának nem is kéne léteznie? és akkor nincs ami meg kell, hogy szűnjön! ennyire egyszerű!
apropó! mi ez villám a nevem mellett? most vettem csakészre, hogy mindenkinél süt a nap, csak nálam fog esni mindjárt!
ennyire nem vagyok színpatikus? vagy ti még azzal is foglalkoztatok, hogy lepontozzátok a hozzászólásaimatm, ahelyett hogy megpróbáltátok volna megérteni a gondomat?

Köszönöm mindenkinek!

u.i.: ugye fórum írásjog megvonás, meg ehhez hasonló retorziók nincsenek ebben a játékban?
mert még szeretnék írni ide a jövőben!
Oldal: 123456789