Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Birka

Dátum: 2012.04.19. 08:45:54
Kis kalkuláció

Egy átlagos EH+vadászó kari havi 2 szintet lép. (A vf-es, és a "féloldalas" taktikák ennél kevesebbet természetesen!)
Ha ezt már 45 kö/tárgy környezetben teszed meg akkor havi 60 követ kell költened tárgyakra átlagosan (természetesen állat felszerelést nem vesz már senki ilyen rendszerességgel, így az nincs benne)

Ezen a szinten már +14-es tárgyakat tud venni 2 őskőért, mely +5 szintet jelent 48 órás gyakorlással első lépésben, és onnan 12 óra/szint (de 18-ról már 48-ra elküldve sajtolod is!). Azaz egy 20. szintű lény 12*12+48 óra alatt lesz sajtolható magyarán 8 naponta. Naponta 4 őskő/állattal 14-4 azaz 10 állat helyen pörög. 3,5 ciklus az 28 nap az esetleges csúszások beleférnek a 2-3 napba ami a hónapból megmarad.
Azaz a „hízó” felszerelések az új rendszerben havi 10*3,5*4=140 őskő

A szerencsekerék 60 őskő/hónap napi 2 pörgetássel.

A templom 15+30 (2 joker) és 6+5 (ital relikkel+szimuláció)

A prémium tagág havi 24 őskő

Azaz egy minimum költségvetés (Nem vesz minden nap italt, optimálisan vásárol ÚJ relikeket / kivárja az 5 perceket gyorsításokra, már nem kell neki „nagy” állat felszerelés, nem vált őskőért spect stb!) havi:
50(felszerelés) + 140 (törött állat felszerelés+gradu) +60 őskő (kerék) + 56 (templom) + 24 (prém) = 330 őskő

Enyhén spórolós felhasználással a 350 kő/hó reális, mely kiégettekkel dúsítva 2 havi befizetést jelent 5200 huffal minusz esetleges akciók (találkozó/akciós befizetések stb.)

Ami nem stimmel?
A templom és a szerencsekerék ár/érték aránya, és a havi össz kiadásokhoz képest az arányuk.

Templom jókerek árát tartom problémásnak, szerencsekeréknél meg a jutalmak eloszlásának korrigálásában látok igényt. (Pl őskőért ne állandóan 1400 lét és 3 kiégettet pörgessen az ember...)
Dátum: 2012.04.19. 08:17:50
De tőled se lopnak
Dátum: 2012.04.19. 07:35:29
Quellon, te annyira alacsony szinten már ismételhető küldizel? Valamint kapásból +14 TP-s cucokkal és 60-as inteligenciával tudod pörgetni? (Így jön ki 10 blökivel 8,5 napos sajtolással a kb 140 kavics havonta az új rendszernek hála!)
Ebben az összegben van az a tartalék, a havi 1 db 100 köves relik bőven belefér.
Dátum: 2012.04.19. 07:30:41
A "koszi nem kerek a khból" bepipálásánál drágább
Dátum: 2012.04.18. 19:27:19
Olyan bonyi elugrani a karakterlapjára?
Dátum: 2012.04.17. 11:48:09
Büyük, le a kalappal! Az esti skypeos vélemény formálásodhoz képest irdatlan diplomatikusra sikeredett a post, megérte rá aludni egyet
Dátum: 2012.04.17. 07:50:41
Nem is az "támadd meg 5x az epikust" küldiről beszéltünk, hanem a szerezz x kincspontot küldiről.
Kóc szerint tök normális, hogy mindenki kincspontokat generál epik ütlegelésből, szerintem meg jó ha a szövi tagjainak negyede.

Mi a véleményem erről a küldiről?
-V5-ön a manakons szivatja a szövi többi tagját, így dönthetsz, hog yaz egyéni érdekeid fontosabbak-e kp szerzésben mint a szövi érdeke. (Éljen a csapatszellem?)
-A kincspont rendszer fölösleges, akkor minek hajtson rá az ember? (Tudom hogy vannak megegyezésre alkalmatlan társulatok, miattuk van bent gondolom.)
-Epiket ütni érdemben csak a szövi top-ja tud, valamint akik hajnalban kellnek.

Ergó marad az építés, vagy a dekrétum, ha valaki kikapja ezt a küldit V5-ön.
Dátum: 2012.04.17. 00:26:08
Az inspirátor effektet hagyjuk
A gyakorlatban egyszerre indultam a jelenlegi élmezőnnyel. CSP-m soha nem csordult, prémes vagyok, így havi 1-2 szintlépés jön ki. Ennek ellenére folyamatosan csökken a szintbeli helyezésem, azaz az utánam jövők nem mondhatnám hogy "felzárkóznak".
(Bár az is lehet, hogy ennyire nem vadásznak az emberek V5-ön mert az egy totális csőd?)

Szervezkedhet a szövi amit akar, a "nagy" epikust megütni a top 3-5 karakter tudja érdemben, a "kis" epikus meg 5-6 ember ütése után megdöglik.
Dátum: 2012.04.17. 00:09:12
Kocos, a gyakorlatban egy szöviben hányan is tudnak epikust ütni érdemben?

Arról nem is beszélve, hogy normál esetben mire ránéz a szövi 80%-a, már rég le van verve a koránkelő top karik által.
Dátum: 2012.04.16. 23:51:13
Ariel, ne kábíts pleez.

150-esm meggyőzést növeltem 50-es vastag bőrt +2 felejteni való szakit, erő+mágia mellé + áldoznom kell lét.
Habnak a tortán V5 miatt a 606 kincspontot építenem kell ami 1 milka nyers lé, amt nagyon nem akartam mostanában.

Összességében a +1 minden túlra eltörpül Ha nem lenne a medál neki se kezdtem volna...
Dátum: 2012.04.16. 14:58:09
Megvan mit lőhetsz ki a Jokerrel
Dátum: 2012.04.16. 14:29:52
5 egymás utáni napon nézd meg a Lady Alvariel verseny állását (Egyéb gomb)!
5 egymást követő napon nézd meg a szövetségedben egy épület statisztikáit!
5 egymást követő napon nézd meg a Toplistában a karaktered helyezését!
A Beállítások alatt írj új bemutatkozást a karakterednek!
Áldozz fel 60590 lélekenergiát!
Állatod lépjen szintet 3 portyában, amikor te támadsz!
Forgasd meg a szerencsekereket a lélekkufárnál 10 alkalommal!
Győzz egy napon 12 általad indított kihívásban!
Győzz egy napon 12 portyában, amit te indítasz!
Győzz háromszor általad indított portyában olyan végzetúr ellen, akivel háborúban vagy!
Használd a manakonstrukciót 10 alkalommal!
Használd a portyázásnál a szimulációt 5 alkalommal!
Használj el 3 támadás italt
Lépj 2 szintet!
Nevezz be a bajnoki viadalra! (egyéb menüpont)
Növeld meg a mágiádat 3-mal a karakterlapodon!
Növeld meg az erődet 3-mal a karakterlapodon!
Növeld meg az idomítás szakértelmedet 3-mal!
Növeld meg meggyőzőkészség szakértelmedet 3-mal!
Növeld meg vastag bőr szakértelmedet 3-mal!
Növeld meg zárnyitás szakértelmedet 3-mal!
Nyerj a szerencsekeréken ritka vagy ultraritka kincset!
Oldj meg 24 kalandot!
Pihenj 25 alkalommal!
Sajtold ki egy napon 10 állatodat!
Szavazz 3-szor a szövetségedben!
Szerezz 1460 kincspontot!
Szerezz 4818 TP-t egyetlen napon!
Szerezz általad indított portyákban összesen 73000 lélekenergiát!
Szerezz kristály italokból 300 kristálypontot!
Támadj meg egy entitást 20-szor ugyanazon a napon!
Támadj meg egy epikust 5-ször ugyanazon a napon!
Vadássz 50-et egyetlen napon!
Válj láthatatlanná, majd szüntesd meg a láthatatlanságot!
Vásárolj varázslatot, aminek a szintje nem alacsonyabb a tiédnél!
Vedd át 30 sikeres küldetés jutalmát!
Dátum: 2012.04.13. 23:52:17
A támadás itala 1/1 lett valami fejlesztés következtében

Az hab a tortán, hogy a kiírása se a régi

Felhörpintesz egy támadás italát. Üvöltve rontotok egymásnak.
Dátum: 2012.04.10. 10:24:34
Valaki emlékszik rá mik estek az event során?
Dátum: 2012.04.08. 09:42:07
Némi lét ad, aki osztogatja az gyógyitalokat kap...
Dátum: 2012.04.08. 09:29:42
Jelenleg semmi nem fejlődik, csak a "rendszerstabilitást befolyásoló bugok javítása" veri be a templomot programozási kapacitásban.
Ha megvan a templom, akkor jön majd a templom bukok javítása project, és talán utána

Bár lassan 3 A4-es oldalnyi bug van a listán, remélem az azért beveri fontosságban a szerencsekereket. (Mivel a szerencsekerekes pörgetések logolva vannak, így annak nem számít 1-2 hét csúszás...)
Dátum: 2012.04.05. 15:31:43
Obama és a titkára, amikor közelített feléjük Schmitt:

Titkár (súgva): - Ő a magyar köztársasági elnök.
Obama: - A Magyar Köztársaság elnöke?
Titkár: - Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság.
Obama: - Akkor mi van?
Titkár: - Magyarország.
Obama: - Tehát ő Magyarország elnöke?
Titkár: - Nem, ő a köztársasági elnök.
Obama: - Egy nem létező köztársaság elnöke?
Titkár: - Sajnálom, ezt én sem értem pontosan.
Obama: - Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban!
Titkár: - Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van.
Obama: - Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök?
Titkár: - Nem, az az alkotmányukban van leírva.
Obama: - Jó, hagyjuk. Hogy hívják?
Titkár: - Dr. Schmitt Pál.
Obama: - Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben?
Titkár: - Nos... ööö... izé... mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?
Dátum: 2012.04.04. 09:51:56
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,57.0

jó olvasgatást
Dátum: 2012.04.02. 12:12:15
A szinttáv módosítód mekkora?
Dátum: 2012.03.30. 20:38:49
Opcionálisan csak mágiát és egészséget növeljen az event, vagy mindre egyenletesen?