Hozzászólások - Bpetya75
Dátum: 2013.11.06. 06:01:29
De hol látszik, hogy hozzáadódik? Tegnap szépen végigszámoltam mindegyik statot, csak az IQ-nál hiányzik az összegből a +15, meg a mágiánál a +35. És nem csak hogy nem látszik a karakterlapon, de pl kalandpróbánál sem számol vele.
Dátum: 2013.11.05. 17:17:55
Támadás, védekezés oké, de a Nekrofunnál nem szerepel olyan, hogy csak portyánál érvényesülne.
Dátum: 2013.11.05. 15:02:39
A Nekrofun fókusz adta +15 IQ csak portyában érvényesül? Mert az épület leírásánál ez nem szerepel ellentétben a gyaktérrel, meg a védőfallal, de most direkt csekkoltam egy kalandnál, a próbánál nem adódik hozzá az értékemhez.
Mod. A mágiával is ez a helyzet.
Mod. A mágiával is ez a helyzet.
Dátum: 2013.11.05. 14:39:31
Máshol is bugzik a játék a TÖ-számításon kívül is, vagy ezt ismét a V5 nyerte meg?
Dátum: 2013.11.04. 22:26:31
Kicsit vissza kell vegyek arcból. Teszteltem, az ütés tényleg meg van 11-12-ből, a varázslathoz viszont 13-14 kell.
Dátum: 2013.11.04. 11:45:32
Fura, hogy ekkora a különbség, pedig csak 20 szinttel vagyok lejjebb. Számíthat vajon az is, hogy az 5-ösön nyomom?
Dátum: 2013.11.04. 09:30:41
Mindkét kritikusost csinálom, mindkettőnél ugyanaz a helyzet. Ha turbózom, akkor ha betalálok, akkor kritikust ütök. Ha nem azt turbózom, amit kéne, akkor csak ritkán.
Dátum: 2013.11.04. 08:35:39
Nyilván nem vesz föl senki Providentet a játék kedvéért, de velem már volt úgy, hogy hónap elején azt hittem belefér egy tízes kavicsra, aztán a fizu előtti utolsó napokon csak margarinos kenyérre futotta.
Lehet, hogy ritka hülye példány vagyok, de nekem fontos tanulság volt, ezért gondoltam megosztom
Lehet, hogy ritka hülye példány vagyok, de nekem fontos tanulság volt, ezért gondoltam megosztom
Dátum: 2013.11.04. 08:32:41
Nekem 400-as a turbóm, ha eltalálom, mindig kritikust ütök. Ha elfelejtkezem a turbóról, akkor meg 10-ből 1-2*. Szerintem nem beszélek hülyeséget.
Dátum: 2013.11.03. 23:02:30
Idézet: Maci - 2013.11.03. 22:52:23
Maximálisan egyetértek veled. A nyáron majdnem abba is hagytam a játékot, annak ellenére, hogy ha nem is százezreket, de közel százezret beleöltem már a karakterbe. Az az igazság, hogy elkezdtem keresgélni a hasonló játékok között, és még csak közel ilyen jót sem találtam egyelőre.
Az minden esetre nálam is nagy hátránya a VU-nak, hogy egyre drágábbá kezd válni. Bár fel lehet fogni a józan gondolkodás próbájaként is: Annyit költeni rá, amennyi futja
Engem a folyamatos vásárolható tápok lehetősége általában inkább a játék abbahagyására ösztönöz, mintsem a folytatására. Természetesen nem tudom ez mennyire általános. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy pont azért érdemes ilyen formában a "játékhoz kötni" a játékost, hogy még nehezebben hagyja ott azt a karaktert, amelyre százezreket költött.
Nekem a végzetúr egy nagyon jó hobbynak bizonyult, remélem ez így is marad. Időt tudtam rá szánni eddig is, egyedül az anyagi oldala az, ami megfoghatja a dolgot.
Nekem a végzetúr egy nagyon jó hobbynak bizonyult, remélem ez így is marad. Időt tudtam rá szánni eddig is, egyedül az anyagi oldala az, ami megfoghatja a dolgot.
Maximálisan egyetértek veled. A nyáron majdnem abba is hagytam a játékot, annak ellenére, hogy ha nem is százezreket, de közel százezret beleöltem már a karakterbe. Az az igazság, hogy elkezdtem keresgélni a hasonló játékok között, és még csak közel ilyen jót sem találtam egyelőre.
Az minden esetre nálam is nagy hátránya a VU-nak, hogy egyre drágábbá kezd válni. Bár fel lehet fogni a józan gondolkodás próbájaként is: Annyit költeni rá, amennyi futja
Dátum: 2013.11.03. 22:48:22
Nálam az összérték kicsit kevesebb, mint 20%-át teszi ki a turbó, vagyis 4-5%-kal nagyobb részt, mint nálad, így a krit varis küldi 12 pp, a krit ütés meg 11-12 a klónokon. Mivel csak lájtosan nyomom, ezt az eredményt jónak nevezem
Dátum: 2013.11.03. 22:16:28
Ha nem pörögnek a kritikusos küldetések, akkor gondolom alacsony lehet a turbód. Vagy nem ügyelsz rá, hogy épp azon legyen, amilyen küldit csinálsz.
Dátum: 2013.10.30. 13:50:00
Régebben volt szó róla, hogy itt is volt valami nerf, a portyagömbösök kiabáltak is rendesen, de annyiban maradt a dolog. A tp csak bizonyos időközönként frissül. Arra már nem emlékszem, hogy 10 perc vagy fél óra, valami ilyesmi dereng.
Dátum: 2013.10.30. 10:04:41
Na igen. Teljesen jogos észrevétel.
Dátum: 2013.10.30. 06:24:35
Csatlakozom a népszerűtlenségi versenyhez, szerintem sem olyan rossz event ez. Ki kell nőnie a gyerekbetegségeit, és teljesen oké lesz a dolog.
Persze vitatható az elfogulatlanságom, hiszen zafír vagyok. Minden esetre nekem tetszik. Épp a minap gondolkodtam el azon, hogy régebben 15 pp-n is időnként túlcsordultam, mert ritkán portyáztam 20-nál többet egy nap. Most, hogy bejött egy újabb pp-faló event, már nincs ilyen gondom, ez például tetszik ebben az újításban. Az őskőigény mondjuk tényleg nagy. Jó lenne egy kísérlet arra, hogy vajon kisebb őskőigény mellett nem érné-e meg jobban mindkét félnek.
Persze vitatható az elfogulatlanságom, hiszen zafír vagyok. Minden esetre nekem tetszik. Épp a minap gondolkodtam el azon, hogy régebben 15 pp-n is időnként túlcsordultam, mert ritkán portyáztam 20-nál többet egy nap. Most, hogy bejött egy újabb pp-faló event, már nincs ilyen gondom, ez például tetszik ebben az újításban. Az őskőigény mondjuk tényleg nagy. Jó lenne egy kísérlet arra, hogy vajon kisebb őskőigény mellett nem érné-e meg jobban mindkét félnek.
Dátum: 2013.10.29. 09:02:12
Nálam működött reggel.
Dátum: 2013.10.25. 08:10:06
Sose használtam még, csak mega készítésre, de gondolom ugyanannyi ideig, mint a simák.
Dátum: 2013.10.25. 06:13:42
A Híreken belül van az Eseménytervezet. Ott feltüntetik, ha változik valami.
Hordák harca (új!) 2013. október 15. – november 5.
Hordák harca (új!) 2013. október 15. – november 5.
Dátum: 2013.10.24. 23:19:04
Nem semmi EQ-d lehet. Vagy ez csak konfliktus kerülés?
Engem pont érdekelne pár érdekes délvidéki magyar kifejezés. Anyai nagyanyám szülei Újvidékről kellett elmenjenek a '20-as évek elején, de ő már Győrben született, és hamar nevelőszülőkhöz került, így nem őrzött meg semmit az ottani nyelvjárásból. Sajnos.
Engem pont érdekelne pár érdekes délvidéki magyar kifejezés. Anyai nagyanyám szülei Újvidékről kellett elmenjenek a '20-as évek elején, de ő már Győrben született, és hamar nevelőszülőkhöz került, így nem őrzött meg semmit az ottani nyelvjárásból. Sajnos.
Dátum: 2013.10.24. 15:10:43
Ha idegesen olyanokat írsz, mint a 6091-es, akkor le a kalappal előtted.