Dátum: 2009.04.18. 18:57:45
Hány pár lába van egy százlábu bogárnak kb ?
20-50
50-200
150-200
15-101
Ha jönne reklamálni az illető, jelzem, a kérdés nem olyan vészes, de ne legyenek átfedések a válaszok között, ötletesen kis-nagy távolságú válaszokat adjon és ha én értékelném, elfogadnám. Ja a fenti miatt helyesírással dobtam vissza, érdemes lenne a kérdést is kicsit korrigálni, mert lenni magyartalan nagyon.
Dátum: 2009.04.18. 18:54:50
Bár az ilyeneket speciálissal vissza szoktam általában dobni (olyan nincs, hogy reklám), de ez tetszett, mert ötletes.
Melyik nem Lancia típus?
delta
kappa
omega
béta
Dátum: 2009.04.18. 18:42:51
Nem csak focirajongók vannak itt, sőt! Másrészt azt tudni, hogy az adott évben pontosan kik találkoztak a döntőben, még kevésbé érdekes. Aki focirajongó, tudja, hogy a Barcelona játszott egy döntőt az Arsenallal, de a többit ez abszolút nem érdekli és hidd el, sokan vannak, akiket nem érdekel ilyen mélységben (de még felületesen sem) a foci.
Dátum: 2009.04.18. 18:09:43
Elrettentés képpen, az imént kaptam meg ezt a kérdést értékelésre. Alaphelyzetben ez helyesírási hiba és már szerepelt, hiszen volt már ilyen kérdés. De ilyenkor elgondolkozom, hogy biztos jó az nekünk, ha az illető nem veszti el a kérdésfeltevés jogát? Végül megkönyörültem rajta, de legközelebb, ha ilyen vagy hasonló írásmódú kérdéssel találkozom, akkor adok újabb 100 válasznyi lehetőséget, hogy gondolkodjon, bár nagyon elgondolkodtató a 3 nap pihi is...
mi prémium tagság előnyei?
el lophatod mas befogot alatat
meg olhetel mas vegzet urat
el nevezheted befogot alatodat
at nevezheted mas befogadot alata
Dátum: 2009.04.18. 15:43:39
Az enyémet viszont tuti el fogják fogadni
Dátum: 2009.04.18. 15:43:07
Idézet: RolandEndivor - 2009.04.18. 15:14:29 Sziasztok!
Én ezt a kérdést tettem fel:
Mi a Star Wars legújjabb sorozatának a címe?
Klónok Harca
Klónok Háborúja
Klónok Felkelése
A Jedik Szövetsége
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Szerintem ezt mindenki tudja aki néz tv-t
Milyen indokkal dobták vissza? Én "már szerepelttel" dobtam volna vissza, mert már volt. Emellett helyesírási hiba is található benne, de azzal az indoklással sem vesztettél volna lehetőséget.
Dátum: 2009.04.16. 23:53:11
Idézet: Dr_Faktor - 2009.04.16. 12:53:02 örülök neki Cirip hogy írtál annak már kevésbé hogy semmi érdemlegeset...legyen szép napod...
Örülök, hogy vagy! Annak már kevésbé, hogy itt vagy. Legyen szép napod!
Dátum: 2009.04.16. 21:58:53
Hogy írjuk helyesen ezeket a szavakat?
lóversenypája, paripája
lóversenypája, paripálya
lóversenypálya, paripálya
lóversenypálya, paripája
Bár nem szeretem a helyesírásos kérdéseket, mert ezekkel is Dunűát lehet rekeszteni, de ez tetszett, ötletes
Dátum: 2009.04.15. 20:08:44
Számomra ez nem volt egyértelmű, hogy 9-én érkezett meg, olybá tűnt, akkor adtad fel. Ebben az esetben igazad van, volt rá már 3 munkanapjuk. Az üzenetedre sem válaszoltak? Próbáltad hívni őket?
Dátum: 2009.04.15. 20:06:05
Idézet: Crimson - 2009.04.15. 15:18:05 Baszki, most látom, miből maradtam ki
Rántsuk le a leplet: Anababa valóban az én levetett farmjaimat használja, rotációban dolgozunk, hogy ne legyen gyanús. Én közben megkaptam Sameed régi ügyfeleit, és igen jól üzemelnek. Kedves Orheusz(sic!), ma délelőtt hat portyával 63K-t ütöttem ki belőlük. Volt köztük egy 25K-s is, ezt húsvét óta hizlaltam. Még néhány ilyen kört futok vele, aztán megy ez is Anababának, mielőtt a főnökség megneszel valamit:)
Azért arra figyelhettél volna, hogy az élbolyban lévő rubinosoknak is segítessz 1-2 fizetett farmkarakterrel, akit később te kapnál meg. Légyszíves oldd meg ezt is, mert baromi zzavaró, hogy én is próbálok ugyanúgy csalni, mint te, Anababa, és a többi portyázó, de nincs rá esélyem, így mínusz az LE diffem. Szóval gondolj a fentiekre is!
Nam érdekel amúgy hogyancsinálod, de az egész CIA rád van állítva és logolja a cselekedeteidet, bármikor lerántom a leplet, vigyázz!
Dátum: 2009.04.15. 19:56:31
Idézet: CaveMaN - 2009.04.11. 11:38:31 Ehh, vaze, a feleségemről van szó, én adok neki tanácsot, szerinted van halvány lila gőzöm arról mit fejleszt?
Ez 10 pontos volt!
Dátum: 2009.04.15. 19:41:17
Tudod-e, hogy Húsvét volt? A postai kézbesítés ilyenkor lelassul. 8 nap, ami után lehet reklamálni, de lásd jó szívem, segítek. Írj privát üzenetet itt Miklósnak és utána fognak nézni.
Dátum: 2009.04.15. 19:40:19
Idézet: Flawia - 2009.04.14. 12:52:51 A kvízolimpián találkoztam az alábbi kérdéssel:
Melyik ország nem az EU. tagja?
Románia
Bulbária
Svájc
Ciprus
Nos, ezen országok közül mindegyik az. Svájc idén csatlakozott! A kérdés már nem aktuális, s sajnálom, hogy pont az olimpián szerepelt.
Húha! Ezt hol olvastad? Svájc a következő 20-30 évben tuti nem fog csatlakozni.
Dátum: 2009.04.15. 19:38:00
Alapvetően minimum 10 kell, de emellett a kérdéseid legalább felének kell rossznak lenni, ami az eredményed miatt igencsak esélytelen.
Dátum: 2009.04.15. 19:17:35
És akkor egy Mea Culpa. Sajna jobbra-balra ugrálok az ablakok, Skype és egyebek között a gépen és az alábbi kérdést én rosszra értékeltem, holott a kérdés jó. A kiírójától elnézést kérek, ha emiatt valóban rossz lesz a kérdése. Ha egyes világon és engem üthető távolságban van, essen nekem ledumálás után és megkapja a kimaradt LE-t. Ha másik világon, akkor sajna nem tudok segíteni, tényleg sajnálom. Természetesen a helyes válasz volt a jó válasz. Bár, megjegyzem a 3. válaszlehetőségben benne van az, hogy lusta volt egy 4. jó rossz választ kitalálni... Elsőre emiatt is böktem a rossz válaszoktra, csak a javításig már nem jutottam el.
Igaz-e, hogy a Lánchíd kőoroszlánjainak nincs nyelve?
A Lánchídon főnixek ülnek
Nem, ez csak legenda
A Lánchídon nincsenek is oroszlánok
Igaz, és emiatt lett öngyilkos a faragójuk
Dátum: 2009.04.15. 19:13:50
Húha. Végigolvastam végre az előző 9 oldalt! Királyság, hogy nem változott semmi
Egy kis kiegészítés, amit egyszer (többször?) leírtak, leírtam, azaz:
Amennyiben egy - érzésed szerint - rossz kérdést kapsz és nem tudod értékelni, két dolgot jelenthet:
1. A kérdés még abból a korból származik, amikor jóval lazább volt az értékelés. Ifjú iskolás beírta a C. Ronaldos kérdését, az osztálytársai gyorsan elfogadták, vagy mások elfogadták.
Megoldás: Jelezni kvíz 3 (később a szám növekszik) topicban és Hatsepsut, a főfő kvízadmin törli.
2. A kérdés frissen került az adatbázisba, de - mint azt valahol admin jelezte - először a kvízadminok értékelhetik, a többiek csak megkaphatják, de nem értékelhetik. Amennyiben ilyen van, akkor is jelezd a kvíz 3 topicban, Hatsepsutnak, hogy ha mégis az első pont lenne igaz, javíthassa, törölhesse.
Másrészt arra kérnék mindenkit, aki nem olvasta el a már többször említett Miklós féle első hozzászólást az értékelésekről szóló topicban, hogy NE TEGYE! Ugyanis akkor nem lehetne itt magyarázni neki, miért rossz a kérdése, nem lehetne itt olvasni 3-4 nap után, jó kis vitákat. És én ezt élvezem
Kiegészítés: Akinek nem inge... Vannak, akik gyorsan megértik, mi a gond és ennek megfelelően módosítanak a kérdéseiken és nagyon jó kérdéseket tesznek fel. Hogy ezt honnan tudom? Mert udvariasan jelzik, elfogadták a problémás kérdés indoklását és többet nem írnak ide, hogy jajj, de bezzeg béla emlékérem kell nekem...
Dátum: 2009.04.15. 06:41:20
Bocsánat, hogy sok idő után írok egy kérdésre, de most van időm fórumot böngészni.
A hírekben lehet, hogy szerepel, hogy Combino villamos, de ez nem egyenértékű azzal, hogy a vonalat is tudni kellene hozzá, lévén sokkal kevesebbszer említik.
A kérdés szerintem rossz / spec. A Combinokról inkább mást kellene kérdezni. Másrészt a tervek szerint az 1-es vonalra is ilyet akarnak majd rakni, ami után a kérdés már pontatlan is lesz.
Dátum: 2009.04.15. 00:07:14
Mennyit tudtok nyafogni...
Dátum: 2009.04.15. 00:00:55
Úgy tudom, hogy egy svájci 4. vagy 5. osztályú csapatban igazolt játékos, de ez nem biztos.
Dátum: 2009.04.10. 05:51:23
Mikor van a Roma Világnap?
Április 8
Julius 4
Junius 5
Bár ne lenne!
Tőlem kapott egy azonnal törölni, remélem mástól is. Nem a helyesírási hibák miatt. Ha a 4. válasz nem lett volna, csak helyesírási hibával küldöm vissza, így viszont még a 72 órát is keveslem...