Hozzászólások - Constantin
Dátum: 2009.11.07. 21:47:29
Már régen elérkezett sajnos. Gondolom nem egyedül vagyok, aki vagy kihagyja, vagy 3-4 gyorsklikk után nem foglalkozik vele. Nincs értelme 20-30 bugyuta rongy kérdésre válaszolni, s ami a lényeg lenne, egyáltalán nem szórakoztató.
Dátum: 2009.11.07. 16:04:17
Igazából azt tartom szomorúnak hogy sok birka most szalagokkal szaladgál a kocsiján. Amikor gyárak küldenek el ezreket munkanélküinek le se tojja senki. Már várom pár hét múlva mikor bejelentik hogy B-B-ék folytatják tovább az emberek megváltására mert ők valójában istenek.
Igaz mindenkinek eladják magukat reklámarcnak, de ez mellékes. Az hogy a két adó politikamentes volt, az meg erősen kétséges számomra..
Meg hogy a sok birka lepontoz
Igaz mindenkinek eladják magukat reklámarcnak, de ez mellékes. Az hogy a két adó politikamentes volt, az meg erősen kétséges számomra..
Meg hogy a sok birka lepontoz
Dátum: 2009.10.18. 16:37:51
Értem, akkor nem szabad törölni?
A vicc az, hogy most mínusz 0,82 őskövem van...
Kipróbálom majd lehet-e -1 Ép-m is..
A vicc az, hogy most mínusz 0,82 őskövem van...
Kipróbálom majd lehet-e -1 Ép-m is..
Dátum: 2009.10.18. 15:37:34
Olyankor mi van ha mínusz őskövet kapok..
Ma, 15:35 XY karakter törlésekor megkaptál -1 őskövet.
Ma, 15:35 XY karakter törlésekor megkaptál -1 őskövet.
Dátum: 2009.10.18. 14:29:15
Kérsz egy fájdalomcsillapítót?
Dátum: 2009.10.14. 12:11:04
ott a 10 pont
Dátum: 2009.10.13. 19:31:22
Akik jelenleg tudnának tenni érte, azokat kellene elzavarni jó messzire...
Dátum: 2009.10.13. 19:28:05
Igen, vidd fel a másodlagost kb. 10-re, turbózd, s támadj olyat akinek lehetőleg alacsonyabb szintű állata van.
Esetleg vegyél olyan varázslatot ami sebez állatot is, vagy ha van másodlagos varázslat szakid nyomd azt is. Bár gondolom ez a jelenlegi szinteden még nem nagyon van.
Esetleg le lehet beszélni valakivel..
Esetleg vegyél olyan varázslatot ami sebez állatot is, vagy ha van másodlagos varázslat szakid nyomd azt is. Bár gondolom ez a jelenlegi szinteden még nem nagyon van.
Esetleg le lehet beszélni valakivel..
Dátum: 2009.10.13. 17:52:45
Ez jó:)
Csak ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor semmi gond nem lenne:)
Csak ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor semmi gond nem lenne:)
Dátum: 2009.10.13. 17:33:41
Megoldás pedig van. Csak nem olyan egyszerű mint lepuffantani valakit. Hanem tenni is kell érte.
Mi lenne a megoldás?
Ezekl szerint te tudsz valamit?
Dátum: 2009.10.13. 13:50:30
tényleg remek ötletek..
Viszont az én javaslatom az lenne, hogy hasonlóan a prémtagsághoz, állatbefogáshoz az eseményeknél néha besárgulna a fórumra mutató link is. Talán többen idejutnának és több vélemény kerülne napvilágra bizonyos dolgokban. Vagy események között megjelenne egy szöveg ami figyelmeztetné a játékosokat hogy itt több információt találhat a játékról..
Viszont az én javaslatom az lenne, hogy hasonlóan a prémtagsághoz, állatbefogáshoz az eseményeknél néha besárgulna a fórumra mutató link is. Talán többen idejutnának és több vélemény kerülne napvilágra bizonyos dolgokban. Vagy események között megjelenne egy szöveg ami figyelmeztetné a játékosokat hogy itt több információt találhat a játékról..
Dátum: 2009.10.12. 15:39:32
Egy kamionsofőr megy este az országúton, lát az út szélén egy sárga kabátos embert. Megáll mellette a kamionjával:
- Helló, én vagyok a sárga kabátos köcsög, és nagyon szomjas vagyok, nem segítenél?
A jószívű kamionsofőr megszánja az embert, ad neki egy üveg ásványvizet, majd továbbhajt.
Pár kilométer múlva megint lát egy alakot az országút mellett, piros kabátban. Megáll mellette is:
- Helló, én vagyok a piros kabátos köcsög, és nagyon éhes vagyok.
A sofőr nekiadja egy szendvicsét, majd továbbhajt.
Pár percre rá egy kék kabátos férfit lát az út mellett. Megáll, és már előre megszólítja:
- Neked meg mi kell, te kék kabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi.
- Helló, én vagyok a sárga kabátos köcsög, és nagyon szomjas vagyok, nem segítenél?
A jószívű kamionsofőr megszánja az embert, ad neki egy üveg ásványvizet, majd továbbhajt.
Pár kilométer múlva megint lát egy alakot az országút mellett, piros kabátban. Megáll mellette is:
- Helló, én vagyok a piros kabátos köcsög, és nagyon éhes vagyok.
A sofőr nekiadja egy szendvicsét, majd továbbhajt.
Pár percre rá egy kék kabátos férfit lát az út mellett. Megáll, és már előre megszólítja:
- Neked meg mi kell, te kék kabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi.
Dátum: 2009.10.12. 12:23:38
Annak hogy megüt a védekezésedhez van köze.
Meg ilyen a random.
Meg ilyen a random.
Dátum: 2009.10.12. 11:12:50
Így pedig a küldetés turizmus megy durván..
S a nagy top szöviben mit építenének? A lélekkútat töltenék hogy tudjanak tárgyat venni?
S a nagy top szöviben mit építenének? A lélekkútat töltenék hogy tudjanak tárgyat venni?
Dátum: 2009.10.10. 15:18:02
Mi a magyar Forma1-es versenypája neve?
Hungarocel
Hungaroring
Hungarikum
hUFOring
Hungarocel
Hungaroring
Hungarikum
hUFOring
Dátum: 2009.10.10. 13:13:41
Béke csarnoka van a szövijének s még nem járt le a békeszerződés a szövetségeitek között.
Ha nektek HCS-tek van akkor támadhatod, de kicsi mínuszt kapsz.
Ha nektek HCS-tek van akkor támadhatod, de kicsi mínuszt kapsz.
Dátum: 2009.10.09. 21:06:47
Nem az angol kötelező, hanem az idegen nyelv..
Dátum: 2009.10.09. 17:11:36
Azzal hogy kisebb epikus is van miért hátráltatnád őket?
Dátum: 2009.10.09. 14:22:13
Kérdésem lenne:
S akkor hogy fogják a kicsik megcsinálni a sebezz az epikusba 3000-30.000-et küldetést?
Gyógyítottál társaidon 500 Ép-t akkor sebeztél bele 500-at?
Nekik marad majd a szöviváltás a küldetés idejére?
S akkor hogy fogják a kicsik megcsinálni a sebezz az epikusba 3000-30.000-et küldetést?
Gyógyítottál társaidon 500 Ép-t akkor sebeztél bele 500-at?
Nekik marad majd a szöviváltás a küldetés idejére?
Dátum: 2009.10.08. 13:42:56
Tudom, de az alapfelvetés az volt hogy segíteni kellene azokon a szöviken amelyek kisebb szintűek(pl.:300-600k kúttal vannak) Ezeknél nincsenek maxolva még egyéb épületek sem. Tudtommal a HT-t lehet építeni kútból is. Most ha egy 2 milliós kút hetente hoz 3 millió lét durván -s ott már más nagyon építeni való nincs- ne mondjátok, hogy ez nem előny egy 500-as kúttal rendelkező szövivel szemben.