Hozzászólások - Koklerke
Dátum: 2012.10.21. 19:19:40
akkor Neked komoly eselyed van, hozzaszolasaid idorendjet elnezve, Te a VU-val ebredsz es fekszel.
Dátum: 2012.10.20. 14:18:02
ha 10 osszegyulik, bevalthatod nehany dologra. Katt ra, es lathatod a pontos listat.
Dátum: 2012.10.20. 13:47:16
xeno event vegen is lehet lelekgyemantot szerzeni, eladhato a berlet is, lelekgyemant csomag szerezheto a szerencsekerekkel, templommal, kozel sem lehetetlen csizmat vasarolni....
Dátum: 2012.10.19. 08:18:13
A Bolygo Megmentoje, a Rettenet Piramisanak Ura
a bolygo ura lehet tenyleg kicsit tulzas, vicces lenne, ha valami penzeszsak nyeri, aztan a nagy Ur minden reggel 10 kinzokamraban kezdi a napjat
a bolygo ura lehet tenyleg kicsit tulzas, vicces lenne, ha valami penzeszsak nyeri, aztan a nagy Ur minden reggel 10 kinzokamraban kezdi a napjat
Dátum: 2012.10.18. 14:28:24
magyarul a leggazdagabb lesz a nyertes
Dátum: 2012.10.18. 14:24:59
szerintem folosleges eroltetni ezt a legerosebb dolgot. mert lehet valaki eros, ha egy masik ravaszabb. lehet ravasz, ha osszefognak ellene.....stb,stb.
maradjunk annyiba, hogy lesz egy bolygo ura titulusa, de senki nem hallgat ra
maradjunk annyiba, hogy lesz egy bolygo ura titulusa, de senki nem hallgat ra
Dátum: 2012.10.18. 13:50:53
hany olyan uralkodo volt a tortenelemben, akit gyakorlatilag barki agyonuthetett volna, megis o parancsolt ? ez szerepjatekos viszonylatban is igaz......
Dátum: 2012.10.17. 20:39:22
ez olyan helyzet, amikor a jatekvezetes reszerol rossz es rosszabb valasztasi lehetoseg van. meglehetosen kovetkezetesen kezelik ezeket a hibakat, nyilvan szamodra igazsagtalannak tunik, de tobbet nem oszthatnak, az csak visszaelesekhez vezetne, mastol el nem vehetik.Csak gondolj bele, mennyire lennel kibukva, ha megnyerted volna az isteni hamot, majd 2 nap mulva elveszik, mert egy masik jatekos bugra hivatkozott.....kviz medal detto.
irom mindezt ugy, hogy engem is ert hatrany olyan dolog miatt,amit kesobb bugnak nyilvanitottak.frissen szar erzes, 1 honap mulva mar nem fog erdekelni, ha szorakoztat es kikapcsol a jatek, emiatt butasag abbahagyni, a jatekvezetes amugy is immunis lehet erre a fenyegetozere, nem keveset hallhattak mar
irom mindezt ugy, hogy engem is ert hatrany olyan dolog miatt,amit kesobb bugnak nyilvanitottak.frissen szar erzes, 1 honap mulva mar nem fog erdekelni, ha szorakoztat es kikapcsol a jatek, emiatt butasag abbahagyni, a jatekvezetes amugy is immunis lehet erre a fenyegetozere, nem keveset hallhattak mar
Dátum: 2012.10.07. 12:03:13
szerintem Te kevered a xenóval ezt az eventet. landragór alatt nincs elfogás. xenóknál van, ha csp-vel ölöd az anyakirálynőket.
vagy én keverek valamit nagyon ?
vagy én keverek valamit nagyon ?
Dátum: 2012.10.04. 21:59:13
ez minden, amit fel tudsz hozni indokként a sebződés mellett ? ....senki nem hal bele....
a másik öt még ennyit sem tud ...
a másik öt még ennyit sem tud ...
Dátum: 2012.10.03. 15:47:44
valahova be kell nyomni az uj eventet is ....
Dátum: 2012.10.03. 15:21:17
Köszönjük !
Dátum: 2012.10.03. 13:44:00
természetesen ez csak a naprakész fórumozókra vonatkozik .....
Dátum: 2012.09.21. 11:20:15
"Barátság kristály: Páros szintje ad +1% lélekszívást, páratlan szintje ad: +1% lélekszívás védelmet "
ez pont fordítva igaz. csak ha már ilyen kötözködős nap van
ez pont fordítva igaz. csak ha már ilyen kötözködős nap van
Dátum: 2012.09.13. 20:38:11
ez egy online fantasy karakter építgető/fejlesztgető játék.
a szerepjáték más dimenzió, csak gondolom a kihalás útján ..
a szerepjáték más dimenzió, csak gondolom a kihalás útján ..
Dátum: 2012.09.13. 16:06:41
ha ez szerepjatek lenne, akkor tenyleg elrugaszkodott, de nem az. az otlet praktikus.
Dátum: 2012.09.11. 15:50:43
leirta ....a nagyobb kuttal rendelkezo minek menjen a kisebbe, a kisebb meg hiaba megy a nagyobba, nem epithet , ezert nem is hasznalhatja az epuleteket maximumon.
v5-n tenyleg konnyebb magas szintut csinalni, amivel aztan semmit nem tudsz kezdeni, mert mindenki tonkre veri.es meg epiteni sem tud, lasd elozo mondat
v5-n tenyleg konnyebb magas szintut csinalni, amivel aztan semmit nem tudsz kezdeni, mert mindenki tonkre veri.es meg epiteni sem tud, lasd elozo mondat
Dátum: 2012.09.04. 09:55:29
nekem 63 vadaszatbol megvan a 4 darab ugy hogy se szaki se palca
nem eleg hogy unalmas szar event, meg egy nagy bughalmaz is.
nagyon ugy tunik, hogy a magyar szerverek parkolo palyara alltak, a figyelem kulfoldre tavozott. lehet aki normalisan akar jatszani, az jobb ha mashol ujrakezdi ...
nem eleg hogy unalmas szar event, meg egy nagy bughalmaz is.
nagyon ugy tunik, hogy a magyar szerverek parkolo palyara alltak, a figyelem kulfoldre tavozott. lehet aki normalisan akar jatszani, az jobb ha mashol ujrakezdi ...
Dátum: 2012.09.03. 10:32:42
en 40-re emlekeztem, de vegulis lenyegtelen.
akkor konnyites volt, tobb eselyt kaptak akik gyengebb csoportba kerultek.
akkor konnyites volt, tobb eselyt kaptak akik gyengebb csoportba kerultek.
Dátum: 2012.09.03. 10:11:47
akkor emeles volt, elozonel 40 volt.